Wpisy 101 478 – 101 579
13 marca 2010 05:58 → 13 marca 2010 21:12, 100 wpisów
W Holandii na 7 meczy 5 zakończyło się overem, czyli wszystko zgodne z moimi przewidywaniami o których pisałem w czwartek:
101272. danteV 2010-03-11 (21:13)
Polecam jutro na under/over Holandia Jupiler League. 63% meczy w tym sezonie over 2,5. A są tam naprawdę perełki :)
..................................................................
Co do meczu Catania - Inter, to Catania miała wczoraj swój dzień i wykorzystała dziwne osłabienie Interu w drugiej połowie po strzeleniu bramki. Na cztery strzały na bramkę, Catania strzeliła trzy bramki, na tyle samo strzałów Inter strzelił tylko jedną.
Pozdrawiam
101272. danteV 2010-03-11 (21:13)
Polecam jutro na under/over Holandia Jupiler League. 63% meczy w tym sezonie over 2,5. A są tam naprawdę perełki :)
..................................................................
Co do meczu Catania - Inter, to Catania miała wczoraj swój dzień i wykorzystała dziwne osłabienie Interu w drugiej połowie po strzeleniu bramki. Na cztery strzały na bramkę, Catania strzeliła trzy bramki, na tyle samo strzałów Inter strzelił tylko jedną.
Pozdrawiam
Kto ma ochotę zamienić sen na liczby niech zwraca się do Szczerego. Wracam 20 marca. Pozdrawiam.
Witam. Polecam zainteresowanie się dzisiaj ligą francuską(1), rumuńską(1) oraz hiszpańską(2). Jest tam kilka "perełek" które można dzisiaj zagrać na under 2,5 lub dołożyć do kuponu AKO under 3,5 (w przypadku niektórych bukm.) Najczęstsze wyniki w tych ligach to 0-0, 1-0, 1-1, 2-0.
Robal_36 > Cześć. On o tym nie decyduje :)
Ps. Ja nie wysyłam :)
Pozdrawiam
Ps. Ja nie wysyłam :)
Pozdrawiam
jest tu ktoś kto gra regularnie w keno?może ma jakies rezultaty?albo jakiś systemik mały?
wiechu100 > Cześć. Wszystko masz wyżej. Wędka z założoną przynętą, wystarczy iść na ryby :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
danteV>>
ale kryteria, czy kryteria są losowe ?
;)
PS.
jednego, u swojego teleoperatora - wysłałem...
do tej pory przysyła "wyślij sms'a..."
pzdr
ale kryteria, czy kryteria są losowe ?
;)
PS.
jednego, u swojego teleoperatora - wysłałem...
do tej pory przysyła "wyślij sms'a..."
pzdr
Robal_36 > kryteria czysto losowe, numery telefonów kodowane.
Na drugą cześć Twojego wpisu odpowiem tak. Wysyłając SMS-a na jakikolwiek konkurs automatycznie akceptujesz regulamin który jest gdzieś (?) zamieszczony. W tym regulaminie jest napisane, że od chwili wysłania SMS-a mogą Cię niepokoić kolejnymi konkursami, promocjami aż do śmierci, a nawet jeden dzień dłużej.
Pozdrawiam
Na drugą cześć Twojego wpisu odpowiem tak. Wysyłając SMS-a na jakikolwiek konkurs automatycznie akceptujesz regulamin który jest gdzieś (?) zamieszczony. W tym regulaminie jest napisane, że od chwili wysłania SMS-a mogą Cię niepokoić kolejnymi konkursami, promocjami aż do śmierci, a nawet jeden dzień dłużej.
Pozdrawiam
Neptun-----a twoja Lechia nie pyknie słabego Śląska?
Ja chcę dać 2
Ja chcę dać 2
Mariuncio to mecz przyjaźni.Remis prawie pewny.A Śląsk wcale nie taki słaby
Wiem, że mecz przyjazni zaryzykuje i na jednym zagram remis
pozdro
pozdro
Lechia od 2005 roku w lidze, wygrała ze Śląskiem tylko jeden raz, w październiku 2007 u siebie 3-1. W tym czasie padło też 6 remisów pomiędzy tymi drużynami i dwa razy wygrał Śląsk. 3 ostatnie mecze tych drużyn to same remisy 1-1.
Cześć klarak. Miły widok przed południem. Powodzenia z..... kulkami :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jeśli nie chcecie, aby na Wasze komórki przychodziły smsy, to:
NIE ŚCIĄGAĆ NIC za sms!!! - lepiej kabel i z hdd brać.
Złożyć na piśmie u swojego operatora pismo (tam określa się numery, warunki itp) - to pismo NIECHĘTNIE przyjmują, ale przyjmują.
W "Regulaminie" nie ma słowa o tym, ze jak skończy się konkurs to będziecie dostawać smsy na nowy i inne oferty.
No chyba, że nie widzę tego punktu.
NIE ŚCIĄGAĆ NIC za sms!!! - lepiej kabel i z hdd brać.
Złożyć na piśmie u swojego operatora pismo (tam określa się numery, warunki itp) - to pismo NIECHĘTNIE przyjmują, ale przyjmują.
W "Regulaminie" nie ma słowa o tym, ze jak skończy się konkurs to będziecie dostawać smsy na nowy i inne oferty.
No chyba, że nie widzę tego punktu.
Ps. do wpisu 101498 Neptun ma racje. Jeśli o nic nie walczą to dzielą się punktami. Co będzie dzisiaj? Zweryfikuje boisko :)
dznteV>>
co do informacji drugiej - powiem Ci,że nawet specjalnie mi to nie przeszkadza, a niech sobie ślą...
Odnoszę wrażenie, że i tak jest tego mniej niż kiedyś...
Natomiast pierwsza część Twojej wypowiedzi spowodowała spore zaskoczenie...Może ten Twój znajomy był za trzeźwy ? Może nie wie wszystkiego? Ktoś te numery koduje ?
Widzisz, mój z kolei znajomy, opowiadał o zdrapkach gazetowych ...
co do informacji drugiej - powiem Ci,że nawet specjalnie mi to nie przeszkadza, a niech sobie ślą...
Odnoszę wrażenie, że i tak jest tego mniej niż kiedyś...
Natomiast pierwsza część Twojej wypowiedzi spowodowała spore zaskoczenie...Może ten Twój znajomy był za trzeźwy ? Może nie wie wszystkiego? Ktoś te numery koduje ?
Widzisz, mój z kolei znajomy, opowiadał o zdrapkach gazetowych ...
Robal_36 > chyba zakończymy tą dyskusję bo zaraz wejdziemy na grunt przekrętów, kulek na żyłkach i Marsjan. A wiesz, naczytałem się tutaj tego tak dużo, że naprawdę wystarczy mi tego do śmierci.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
oczywiście - danteV, przepraszam za przekręcenie
sirMavins>> nie ściągałem. Wysłałem raz, na jakiśtam konkurs. I jak wyżej,niech sobie ślą ...
Choć faktycznie czasem zastanawiam się, jak to jest, że atorytatywnie przyznali sobie prawo do wysyłania do mnie "na zawsze"? Jakieś małe literki na końcu...A może faktycznie regulamin...To akurat Pan Pikuś, są gorsze historie...
Znajomy dostał kiedyś telefonicznie, na coś tam ofertę,
po jakimś roku przyszło pismo z obciążeniem go niewielkimi ale jednak, kosztami...Na pytanie - skąd te obciążenie, że przecież nie było żadnych takich ustaleń usłyszał: a ma Pan to na piśmie ?
Taka nasza skrzecząca rzeczywistość ;)
pzdr
sirMavins>> nie ściągałem. Wysłałem raz, na jakiśtam konkurs. I jak wyżej,niech sobie ślą ...
Choć faktycznie czasem zastanawiam się, jak to jest, że atorytatywnie przyznali sobie prawo do wysyłania do mnie "na zawsze"? Jakieś małe literki na końcu...A może faktycznie regulamin...To akurat Pan Pikuś, są gorsze historie...
Znajomy dostał kiedyś telefonicznie, na coś tam ofertę,
po jakimś roku przyszło pismo z obciążeniem go niewielkimi ale jednak, kosztami...Na pytanie - skąd te obciążenie, że przecież nie było żadnych takich ustaleń usłyszał: a ma Pan to na piśmie ?
Taka nasza skrzecząca rzeczywistość ;)
pzdr
Ok panowie zagram X Lechie
danteV>>
Marsjanie i części rowerowe to jedno
Natomiast możliwość *uwaga* - bo nawet *niezamierzonej* zmiany losowości to drugie
Inne, różne maszyny losujące, pierwsze (przebadane przecież na WAT, w katedrze matematyki ) zestawy kul do MM, gdzie 50-ki zdarzały się rzadziej...
i wtedy co? 1: b.mało, mało, czy więcej ?
pzdr
Marsjanie i części rowerowe to jedno
Natomiast możliwość *uwaga* - bo nawet *niezamierzonej* zmiany losowości to drugie
Inne, różne maszyny losujące, pierwsze (przebadane przecież na WAT, w katedrze matematyki ) zestawy kul do MM, gdzie 50-ki zdarzały się rzadziej...
i wtedy co? 1: b.mało, mało, czy więcej ?
pzdr
Robal_36 > ale na tym właśnie polega losowość. Może być mniej, więcej lub tak samo. Inną sprawą jest fakt, że jeśli człowiek buduje maszynę "do losowości", to ta losowość traci już na samym początku swój sens.
Amerykanie stworzyli i sprzedali taką maszynę do losowości, która miała losować 20 liczb. A co zrobiła raz ta maszyna? Wylosowała 21 liczb. Bo nic nie jest idealne.
Dlatego ja nie gram w gry losowe.
Pozdrawiam
Amerykanie stworzyli i sprzedali taką maszynę do losowości, która miała losować 20 liczb. A co zrobiła raz ta maszyna? Wylosowała 21 liczb. Bo nic nie jest idealne.
Dlatego ja nie gram w gry losowe.
Pozdrawiam
Witam wszystkich bardzo serdecznie.Straż miejska zdjeła ze mnie blokadę.Doceniając to wydarzenie postaram sie z nikim w żadną polemikę nie wchodzić.Pozostałych nie przychylnych mi graczy proszę o nie wymieniane mego nicka i olewanie mojej osoby.Z graczami szukającymi tylko wesołego podejścia do życie i zainteresowanymi grą a nie innymi sprawami chętnie wymienię poglądy.Uprzejmie proszę o nie prowokowanie.Wszelkie takie próby będę zgaszał adminowi.Pozdrawiam
danteV>>
Może losowość ma miejsce jedynie hipotetycznie ?
Może wszystko zależy od przypadku ?
A może, wręcz przeciwnie - nic nie jest losowe ?
OK, nie toczmy erystycznego sporu
Może losowość ma miejsce jedynie hipotetycznie ?
Może wszystko zależy od przypadku ?
A może, wręcz przeciwnie - nic nie jest losowe ?
OK, nie toczmy erystycznego sporu
danteV------czy mecze z Francji z over 2,50 to:
LeMans - Nice
montpelierr - Auxerre
Nancy - Bologne
LeMans - Nice
montpelierr - Auxerre
Nancy - Bologne
wiechu100 > to pytanie chyba nie do mnie(?). Ja pisałem o under 2,5, a Ty pytasz o over 2,5.
kogucie może pokusisz się o jakieś typy na dzisiaj.chodzi mi o MM LOTTO MINI L.DZIĘKI Z GÓRY:)doświadczonych warto posłuchać!
danteV cos zle przeczytałem niestety a te o których napisałem to under 2,5 sądziusz będzie ok?
wiechu100 > gdybym miał wybrać z meczy które podałeś, te do gry na under 2,5 to wybrałbym:
LeMans - Nice
Nancy - Bologna
Do AKO wybrałbym opcje under 3,5 (bezpieczniejsza).
Wybór należy do Ciebie. Grasz na własne ryzyko. Jakie będą wyniki, zweryfikuje boisko.
Pozdrawiam
LeMans - Nice
Nancy - Bologna
Do AKO wybrałbym opcje under 3,5 (bezpieczniejsza).
Wybór należy do Ciebie. Grasz na własne ryzyko. Jakie będą wyniki, zweryfikuje boisko.
Pozdrawiam
KUBEX przestałem grać w kulki,ale typuje w typowaniach.Moje liczby na dziś to: 1,6,12,16,22,29,38,66,74,63.Z tych liczb może coś sie pojawi.Ja już długo typuje liczbę 1 jako pewniaka a ona po lesie biega i z myśliwego jaja sobie robi.Pozdrawiam
KEBEX i jeszcze jedno.Rutyna oraz wielka wiedza czasem przeszkadzają w trafnym doborze zdarzeń.Czasem nowicjusz ma większe szczęście niż nałogowy hazardzista.Nikogo o wielkiej wiedzy tym wpisem nie chce urazić.Wiedza nie dotyczy wyboru liczb,ale jak grać,jak robić kombinacje,systemy i inne liczenia żeby jakoś to sie kręciło.Pozdrawiam
koguciku, czy to prawda co pisze edi, że jesteś do tyłu jakieś 7 000 złotych??!!!!!
Jeżeli tak to bardzo ci współczuję.
Jeżeli tak to bardzo ci współczuję.
Wybacz ale na temat kasy nie będę sie wypowiadał.On pisze różne żeczy a ty albo wierzysz w to albo nie wierzysz w to.Sprawa wiary jest twoja indywidualną sprawą.Dżentelmeni o kasie nie rozmawiają ,dżentelmeni tą kase mają.Serdecznie pozdrawiam.Dobrym zwyczajem jest nie zaglądanie do cudzego portfela,tylko ludzie zazdrośni chcą wiedzieć,że przegrywasz,i z tego czerpią siłę .Ot taki Polaczek.Miłego dnia.I dodam że widocznie mnie na to stać.A poza tym to strona dotycząca gier liczbowych a nie finansów koguta.I nie kogut jest tu postacią pierwszoplanową.A o finansach mam juz dość rozmów w realu żeby sie tu wynurzać,tylko z tego powodu żeby zaspokoić ciekawość innych.
kguciku19 4 twoje liczby pokrywają sie z moimi 6 16 29 38.moze coś z tego będzie.trzym sie!
Karlshrue - Augsburg - 2 lub 3 goli - 1.90
Tottenham - Blackburn LB 2,5 - 2 - 1.72
Moenchengladbach - Wolfsburg obie druż SN TAK - 1.53
AKO: 5.05
Tottenham - Blackburn LB 2,5 - 2 - 1.72
Moenchengladbach - Wolfsburg obie druż SN TAK - 1.53
AKO: 5.05
Witam wszystkich.
Jutro Kubica startuje z 9 pola. Całkiem nieźle .
Jutro Kubica startuje z 9 pola. Całkiem nieźle .
495 Birmingham-Everton 2 2.45 P 1 ?
285 P. Bytom-Legia 2 2.05 P 2 ?
4322 Dolcan Z.-Motor L. 1 1.55 P 3 ?
476 Zagłębie Sosn.-Miedź Legnica 1 1.35 P 4 ?
500 Hull-Arsenal 2 1.42 P 5 ?
494 Tottenham-Blackburn 1 1.45 P 6 ?
797 Bayern M.-Freiburg 1 1.17 P 7 ?
1067 Lyon-St. Etienne 1 1.37 P 8 ?
1476 Empoli-Gallipoli 1 1.50 P 9 ?
1882 Braga-Rio Ave 1 1.40 P 10 ?
2044 AZ Alkmaar-RKC Waalwijk 1 1.16 P 11 ?
2297 KVSK United-Standard Wetteren 1 1.32 P 12 ?
2322 Salzburg-SV Kapfenberg 1 1.15 P 13 ?
2366 Wacker Innsbruck-FC Lustenau 1 1.30 P 14 ?
2883 Olympiacos P.-Giannina 1 1.16 P 15 ?
6102 Maccabi Netanya - Maccabi Ahi Nazareth 1 1.47 P 16 ?
3391 Brann-Haugesund 1 1.50 P 17 ?
3511 Odense-Sonderjyske 1 1.35 P 18 ?
3662 Dynamo Kijów-Vorskla Poltava 1 1.20 P 19 ?
3812 Slovan Bratislava-Nitra 1 1.26 P 20 ?
3894 Trencin-Liptovsky Mikulas 1 1.32 P 21 ?
3895 Zlate Moravce-Dolny Kubin 1 1.25 P 22 ?
3906 Gyor - Kecskemeti 1 1.45 P 23 ?
4147 Sibenik - Inter Z. 1 1.50 P 24 ?
4143 Istra - Sesvete 1 1.40 P 25 ?
4206 Rudar - Interblock 1 1.40 P 26 ?
4209 Maribor - Drava 1 1.40 P 27 ?
285 P. Bytom-Legia 2 2.05 P 2 ?
4322 Dolcan Z.-Motor L. 1 1.55 P 3 ?
476 Zagłębie Sosn.-Miedź Legnica 1 1.35 P 4 ?
500 Hull-Arsenal 2 1.42 P 5 ?
494 Tottenham-Blackburn 1 1.45 P 6 ?
797 Bayern M.-Freiburg 1 1.17 P 7 ?
1067 Lyon-St. Etienne 1 1.37 P 8 ?
1476 Empoli-Gallipoli 1 1.50 P 9 ?
1882 Braga-Rio Ave 1 1.40 P 10 ?
2044 AZ Alkmaar-RKC Waalwijk 1 1.16 P 11 ?
2297 KVSK United-Standard Wetteren 1 1.32 P 12 ?
2322 Salzburg-SV Kapfenberg 1 1.15 P 13 ?
2366 Wacker Innsbruck-FC Lustenau 1 1.30 P 14 ?
2883 Olympiacos P.-Giannina 1 1.16 P 15 ?
6102 Maccabi Netanya - Maccabi Ahi Nazareth 1 1.47 P 16 ?
3391 Brann-Haugesund 1 1.50 P 17 ?
3511 Odense-Sonderjyske 1 1.35 P 18 ?
3662 Dynamo Kijów-Vorskla Poltava 1 1.20 P 19 ?
3812 Slovan Bratislava-Nitra 1 1.26 P 20 ?
3894 Trencin-Liptovsky Mikulas 1 1.32 P 21 ?
3895 Zlate Moravce-Dolny Kubin 1 1.25 P 22 ?
3906 Gyor - Kecskemeti 1 1.45 P 23 ?
4147 Sibenik - Inter Z. 1 1.50 P 24 ?
4143 Istra - Sesvete 1 1.40 P 25 ?
4206 Rudar - Interblock 1 1.40 P 26 ?
4209 Maribor - Drava 1 1.40 P 27 ?
numer kuponu 171000200042067963
status zamknięty
data zawarcia 13/03/2010 13:33:52
data wyniku 14/03/2010
stawka 2.00 zł
ilość kombinacji 1
wartość kuponu 2.00 zł
systemy brak
przewidywana wygrana 15431.00 zł
status zamknięty
data zawarcia 13/03/2010 13:33:52
data wyniku 14/03/2010
stawka 2.00 zł
ilość kombinacji 1
wartość kuponu 2.00 zł
systemy brak
przewidywana wygrana 15431.00 zł
MM - 10 - 33 - 72 :)
Spontaniczna ósemka tomcio1972,4 liczby mój kolega 4 ja.
Zobaczymy.
Zobaczymy.
Widzę, ze weszła mi tylko jedna z trzech.
W poczekalni kolejna...
W poczekalni kolejna...
kathy dzięki:) chodi nieżle trafił. ciekawe czy na chybił czy typował?
o prosze rencista juz o kasie nie chce rozmawiac,jak jest ladnie w plecy jak byyl do przodu szczekal na lewo i prawo , no ale co tu sie dziwic biednemu rencinie
PASKO ADMINISTRATORZE bądź uprzejmy zwrócić uwagę mojemu prze sympatycznemu koledze BRAZYLOWI,ktory znów chce mnie sprowokować do riposty,a ponieważ nie będę sie zachowywał jak on to proszę Cie abyś zwrócił uwage temu granatowi zaczepnemu.A z drugiej strony jak rencista może sobie na taka stratę pozwolić to nie zła musi być ta rencinka,oj nie zła.Samego BRAZILA serdecznie pozdrawiam,i zawsze jak tylko będziesz miał Ochotę sie wyżyć na mnie podaje ci moje GG żebyś nie narażał innych na czytanie twoich przemyśleń i tematycznych wpisów.Oto moje GG 6918272 moge nawet ci tą drogą wysłać wyciąg z banku,ale boje sie o twoje zdrowie.
kogucik19 >>> co się przejmujesz - ja też mam swoich "wielbicieli"
Twój to przynajmniej nic o "flanelkach" nie wspomina,a mojemu to już tak odbiło,że zaczął mnie od zboczonych wyzywać dasz wiarę?
pozd
Twój to przynajmniej nic o "flanelkach" nie wspomina,a mojemu to już tak odbiło,że zaczął mnie od zboczonych wyzywać dasz wiarę?
pozd
MADZIA77 twój wielbiciel jest może zniewieściały,bardziej zajmujący sie ciucholandem.Mój wielbiciel to wybitny księgowy zaglądający mi do portfela.Wprawdzie nie dokonał żadnej wpłaty na moje konto ,ale kontroluje moje wydatki.Który jest lepszym wielbicielem,tego niestety nie wiem.Wiem jedno że nie możemy sie dawać sprowokować.O wszelkich zaczepkach natychmiast jak baba będę sie skarżyć adminowi,bo potem prowodyr zostaje a ja mam bana.Pozdrawiam serdecznie.
no wlasnie tu jest problem ze ty rencisto narazasz wszystkich na czytanie swoich zali
Witam.Widzę po postach,że znowu co niektórzy za spory
się zabrali,czat jest zasypywany pierdołami,nic nie znaczącymi.Wiecie co?-konfliktowi!:spierajcie się na:forum
gg,skype.Dajcie,nam spokój z karmieniem nas waszymi sporami.
Nas interesuje, tylko typowanie liczb pisanie o życiu
przyjemnościach,uprzejmościach,itd.Zrozumcie to wreszcie!.
Coraz mniej jest na tym czacie,ludzi z konkretami.Pozdrawiam.
się zabrali,czat jest zasypywany pierdołami,nic nie znaczącymi.Wiecie co?-konfliktowi!:spierajcie się na:forum
gg,skype.Dajcie,nam spokój z karmieniem nas waszymi sporami.
Nas interesuje, tylko typowanie liczb pisanie o życiu
przyjemnościach,uprzejmościach,itd.Zrozumcie to wreszcie!.
Coraz mniej jest na tym czacie,ludzi z konkretami.Pozdrawiam.
Konkretnie, to jak na mecz towarzysko przyjacielski jest on jak na razie za mało przyjacielski...
Śląsk 1 - 1 Lechia
Pozdrawiam
Śląsk 1 - 1 Lechia
Pozdrawiam
- Panie sierżancie, przed pięciu dniami żona zniknęła mi z mieszkania.
- Dlaczego dopiero dziś pan to zgłasza ?
- Nie wierzyłem szczęściu!
- Uważasz mnie za służącą, czy co? - krzyczy żona.
- Ależ skąd, kochanie, służącą mógłbym zmienić.
Jaś mówi do Małgosi:
- Małgosiu pokochamy się ???
- Dobrze. - Gdy zaczęła się gra wstępna dorośli weszli do pokoju. Jaś iMałgosia w takiej sytuacji umówili się, że gdy będą chcieli się kochać to powiedzą, że będą robili pranie. Za kilka dni Jaś dzwoni do Małgosi:
- Małgosiu zrobimy pranie ?
- Nie, bo pralka przecieka. - Za tydzień Małgosia dzwoni do Jasia:
- Jasiu zrobimy pranie ?
- Nie, co miałem wyprać wyprałem w ręku.
- Dlaczego dopiero dziś pan to zgłasza ?
- Nie wierzyłem szczęściu!
- Uważasz mnie za służącą, czy co? - krzyczy żona.
- Ależ skąd, kochanie, służącą mógłbym zmienić.
Jaś mówi do Małgosi:
- Małgosiu pokochamy się ???
- Dobrze. - Gdy zaczęła się gra wstępna dorośli weszli do pokoju. Jaś iMałgosia w takiej sytuacji umówili się, że gdy będą chcieli się kochać to powiedzą, że będą robili pranie. Za kilka dni Jaś dzwoni do Małgosi:
- Małgosiu zrobimy pranie ?
- Nie, bo pralka przecieka. - Za tydzień Małgosia dzwoni do Jasia:
- Jasiu zrobimy pranie ?
- Nie, co miałem wyprać wyprałem w ręku.
Bajki
O Agatce: A gatki miała w kwiatki.
O cynie: Cy nie mówiłem?
O czasie: Trza się napić.
O Izie: I zamknij się wreszcie!
O Japonii: Ja po nim nie pije.
O mniemaniu: mnie Maniu na tobie nie zależy.
O morzu: A może by tak jeszcze jedną flaszkę ?
O nowinie: daj no wina.
O Nowym Sączu: No wysącz to do dna!
O romansie: Roman się rozwodzi.
O Toruniu: To ruń na mnie !
O tupecie: Tu pet, tam pet, a popielniczka pusta.
O UFO: Ufosz mi ?
O Agatce: A gatki miała w kwiatki.
O cynie: Cy nie mówiłem?
O czasie: Trza się napić.
O Izie: I zamknij się wreszcie!
O Japonii: Ja po nim nie pije.
O mniemaniu: mnie Maniu na tobie nie zależy.
O morzu: A może by tak jeszcze jedną flaszkę ?
O nowinie: daj no wina.
O Nowym Sączu: No wysącz to do dna!
O romansie: Roman się rozwodzi.
O Toruniu: To ruń na mnie !
O tupecie: Tu pet, tam pet, a popielniczka pusta.
O UFO: Ufosz mi ?
Przed ślubem:
Ona - Ciał Janek.
On - No nareszcie, już tak długo czekam.
Ona - Może chcesz żebym poszła?
On - Nie! Co Ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna!
Ona - Kochasz mnie?
On - Oczywiście, o każdej porze dnia i nocy.
Ona - Czy mnie kiedyś zdradziłeś?
On - Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz?
Ona - Chcesz mnie pocałować?
On - Tak, za każdym razem i przy każdej okazji.
Ona - Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył?
On - Zwariowałaś? Przecież wiesz jaki jestem.
Ona - Czy mogę Ci zaufać?
On - Tak.
Ona - Kochanie.
Siedem lat po ślubie: Czytajcie od dołu...
Ona - Ciał Janek.
On - No nareszcie, już tak długo czekam.
Ona - Może chcesz żebym poszła?
On - Nie! Co Ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna!
Ona - Kochasz mnie?
On - Oczywiście, o każdej porze dnia i nocy.
Ona - Czy mnie kiedyś zdradziłeś?
On - Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz?
Ona - Chcesz mnie pocałować?
On - Tak, za każdym razem i przy każdej okazji.
Ona - Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył?
On - Zwariowałaś? Przecież wiesz jaki jestem.
Ona - Czy mogę Ci zaufać?
On - Tak.
Ona - Kochanie.
Siedem lat po ślubie: Czytajcie od dołu...
Witam,liczby są mało interesujące,liczy się tylko bałwan i jego prognozy na końcówkę zimy.
Bałwan twierdzi,że trzeba bardzo uważać,żeby nie wpaść w szpony hazardu i grać rozsądnie.
Klarak wybory coraz bliżej,więc kariera bałwana jest zapewniona.Inni kandydaci nic ciekawego nie mają do powiedzenia.
Bałwan twierdzi,że hipcio się przeziębił z powodu niedostatecznego spożycia mleka.Tak więc wieczorem trzeba będzie to wyrównać.Jeżeli chodzi o liczby bałwan niedługo powie co proponuje na wieczór.
Bałwan poleca liczbę 20i 72.W wypadku jak nie pójdą to pretensje proszę kierować do bałwana a nie pod adresem hipcia.
Bałwan się pyta o co chodzi z tymi numerkami,przecież nastał czas Jokera.
Piszę coś do Ciebie ?
Pomiocie ?
a wpierać to sobie możesz,że jesteś "mądrym facetem",a nie mi,że jestem zboczona.
Skoro nic nie piszę do Ciebie - to odbij
Pomiocie ?
a wpierać to sobie możesz,że jesteś "mądrym facetem",a nie mi,że jestem zboczona.
Skoro nic nie piszę do Ciebie - to odbij
Bałwan mi podpowiada,że o 1400,nie poszły liczby z końcówką 3,tylko i bez jego pomocy od razu to zauważyłem.
Ale cały czas coś piszesz o mnie, ale ty już się nie kontrolujesz.
Pisz sobie do ludzi lub o ludziach których tutaj sprowadziłaś, czyli ty, plus sześć twoich nowych nicków.
Pisz sobie do ludzi lub o ludziach których tutaj sprowadziłaś, czyli ty, plus sześć twoich nowych nicków.
A jakie to ma znaczenie jak nazywa się gra polegająca na tym samym?
Jeśli wg info komp ma wybierać 4 liczby...to gratuluję gry.
Jeśli wg info komp ma wybierać 4 liczby...to gratuluję gry.
2010-03-13 (07:22)
statusdanteV
Data rejestracji: 2009-03-22
Ilość postów: 1468
4344 Ta pani która ma w nicku liczbę 77 i obrzucała mnie wczoraj na czacie wyzwiskami, robi karierę już na YouTube.
Pisała kiedyś na czacie, że wszystkie części ciała ma bardzo duże, oprócz mózgu. To widać na jej teledysku
http://www.youtube.com/watch?v=Kdwt_dzlhSA
Więc kto się tutaj nie kontroluje?
Nudny już jesteś
Szkoda czasu - na głupie polemiki
baj
statusdanteV
Data rejestracji: 2009-03-22
Ilość postów: 1468
4344 Ta pani która ma w nicku liczbę 77 i obrzucała mnie wczoraj na czacie wyzwiskami, robi karierę już na YouTube.
Pisała kiedyś na czacie, że wszystkie części ciała ma bardzo duże, oprócz mózgu. To widać na jej teledysku
http://www.youtube.com/watch?v=Kdwt_dzlhSA
Więc kto się tutaj nie kontroluje?
Nudny już jesteś
Szkoda czasu - na głupie polemiki
baj
Dobry wieczór wszystkim
slawomir71 witaj;
oto mój typ na jutro,,
numer kuponu 171000800042171972
status zamknięty
data zawarcia 13/03/2010 19:48:42
data wyniku 15/03/2010
stawka 2.00 zł
ilość kombinacji 1
wartość kuponu 2.00 zł
systemy brak
przewidywana wygrana 15233.90 zł
nr nazwa zdarzenia opcja kurs sys blok wyniki mecz traf.
4183 Vaslui - G. Bistrita 1 1.40 P 1 ?
4182 Alba Iulia - Rapid 2 1.66 P 2 ?
4158 Hajduk Kula - Partizan 2 1.30 P 3 ?
4156 OFK Beograd - Rad 1 1.80 P 4 ?
4155 Smederevo - Metalac GM 1 1.80 P 5 ?
4151 Vojvodina - Cukaricki 1 1.25 P 6 ?
4148 Hajduk Split - Rijeka 1 1.34 P 7 ?
3908 Ujpest - Diosgyor 1 1.40 P 8 ?
3816 Zilina-Banska Bystrica 1 1.42 P 9 ?
3808 Hradec Kralove-Usti Nad Labem 1 1.88 P 10 ?
3717 Sigma Olomouc-Pribram 1 1.70 P 11 ?
3714 Plzen-Bohemians 1905 1 1.55 P 12 ?
3713 Jablonec-Kladno 1 1.40 P 13 ?
3668 Szachtar Donieck-Metalist Kharkov 1 1.45 P 14 ?
3667 Dnepr Dnepropetrovsk-Obolon Kijów 1 1.30 P 15 ?
3666 Tavriya Simferopol-llichovets M. 1 1.45 P 16 ?
3515 FC Kopenhaga-Brondby 1 1.55 P 17 ?
3512 Esbjerg-Koge 1 1.30 P 18 ?
3393 Stromsgodset-Kongsvinger 1 1.75 P 19 ?
3392 Start-Sandefjord 1 1.66 P 20 ?
3085 AIK-Mjallby AIF 1 1.50 P 21 ?
4166 Omonia Nikozja-AEL Limassol 1 1.30 P 22 ?
4164 Anorthosis Famagusta-Apop Kinyras Peyias 1 1.20 P
slawomir71 witaj;
oto mój typ na jutro,,
numer kuponu 171000800042171972
status zamknięty
data zawarcia 13/03/2010 19:48:42
data wyniku 15/03/2010
stawka 2.00 zł
ilość kombinacji 1
wartość kuponu 2.00 zł
systemy brak
przewidywana wygrana 15233.90 zł
nr nazwa zdarzenia opcja kurs sys blok wyniki mecz traf.
4183 Vaslui - G. Bistrita 1 1.40 P 1 ?
4182 Alba Iulia - Rapid 2 1.66 P 2 ?
4158 Hajduk Kula - Partizan 2 1.30 P 3 ?
4156 OFK Beograd - Rad 1 1.80 P 4 ?
4155 Smederevo - Metalac GM 1 1.80 P 5 ?
4151 Vojvodina - Cukaricki 1 1.25 P 6 ?
4148 Hajduk Split - Rijeka 1 1.34 P 7 ?
3908 Ujpest - Diosgyor 1 1.40 P 8 ?
3816 Zilina-Banska Bystrica 1 1.42 P 9 ?
3808 Hradec Kralove-Usti Nad Labem 1 1.88 P 10 ?
3717 Sigma Olomouc-Pribram 1 1.70 P 11 ?
3714 Plzen-Bohemians 1905 1 1.55 P 12 ?
3713 Jablonec-Kladno 1 1.40 P 13 ?
3668 Szachtar Donieck-Metalist Kharkov 1 1.45 P 14 ?
3667 Dnepr Dnepropetrovsk-Obolon Kijów 1 1.30 P 15 ?
3666 Tavriya Simferopol-llichovets M. 1 1.45 P 16 ?
3515 FC Kopenhaga-Brondby 1 1.55 P 17 ?
3512 Esbjerg-Koge 1 1.30 P 18 ?
3393 Stromsgodset-Kongsvinger 1 1.75 P 19 ?
3392 Start-Sandefjord 1 1.66 P 20 ?
3085 AIK-Mjallby AIF 1 1.50 P 21 ?
4166 Omonia Nikozja-AEL Limassol 1 1.30 P 22 ?
4164 Anorthosis Famagusta-Apop Kinyras Peyias 1 1.20 P
Pewnego razu Św.Franciszek będąc chory korzystał w czasie podróży z pomocy wieśniaka.Była zima i okazało się,że będą nocować na dworze.Wieśniak zdenerwowany zimnem głośno narzekał.I wtedy Franciszek dotknął go swoimi rękami pokrytymi stygmatami.Wieśniak poczuł niezwykłe ciepło i wyjątkowo dobrze spało się mu tej nocy.
Pod wpływem sugestii bałwana,nie gram dzisiaj w lotto.Jedynie w multi i mini.Pozostawiam innym szansę zostania milionerami.