Wpisy użytkownika mariucha
Łącznie 2 021 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 284 603. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ja bym się spodziewał 5 -10 no 20 zł.w najgorszym przypadku ale 100 ???..
medea jest kochana użyczyła mi dobrej woli w moich problemach...to dobra kobita
ja Lili nie obrażam i nie poniżam więc Lili nie powinienem podpaść tak myślę bynajmniej
niech aktorka powie lepiej ile wzięła za parominutowy występ w studiu...ja myslę że 5000 zł.
nawet nie mam ochoty na granie.jak się kiedyś ułoży zajrzę tu na nowo.
nic nie pisz nie zawracaj sobie głowy...ja jestem dobrej nadziei
jestem zadowolony że pogrzeb zamknął się w kwocie 5000 zł..i nie mam długów w związku z tym...
nie lila nie spłacone czekam na wyrok mam świetnego adwokata który będzie walczył o mnie,pracuję teraz na cały etat coś wymyśli.bedzie dobrze.
medea co będzie jak : sąd jest nie doinformowany o babci że umarła a jutro ma wydać wyrok o socjalu.? mogę się wprowadzać.
jeszcze jedno i nie truję już głowy.Teraz ja jako meldowany 15 lat mogę mieć nadzieję na cosik do zamieszkania?
to zarąbiście ponoć nie wywalają na ulice nikogo u nas nie ma brata alberta trudno ok...dzięki jak mogę się odwdzięczyć za tę rozmowę.koleżanko?
nie wiem jak wam dziękować dobrze że was mam bo znajomi,rodzinka i inni wypięli się teraz na mnie.
widzisz gdybyś była na miejscu to bym ci zapłacił i jakoś by to było a tak samemu to tylko wola boża ratuje...
siostra załatwiła mi adwokata z rodziny ale ten od wczoraj niby choruje więc sam muszę walczyć..
przed 1 sprawą opisałem tę sytuację i nic .Sędzina to była radna z urzędu miasta i franca wie co ma robić.ok jakoś będzie.
kochana nie znam się na tym wcale.codziennie zamiatam 25 klatek z terenami idę o 4 wracam o 14.
U mnie na forum miejskim np.jest tak że jak ktoś się zaloguje z tego samego IP pod dwoma nickami to od razu jest blokowany bez ostrzeżenia ! Nie ma takiego czegoś by administrator strony dopuszczał 5 nicków a potem blokował..
tak miałem ale potem zaprzestałem udzielania się na forum ( zapomniałem hasła itd.) W związku z tym zachowam się honorowo.PROSZĘ MNIE ZBANOWAĆ TU I TERAZ JEŚLI ZŁAMAŁEM REGULAMIN.
kto wie gdzie mieszka medea76 muszę jej postawić KFC lub Mc donald