Wpisy 1 288 883 – 1 288 983
21 grudnia 2012 00:00 → 21 grudnia 2012 01:05, 100 wpisów
czesc wszystkim
a przepraszam zbliza sie wigilia to trzeba uderzyc w pieroga ale wiecie pewnie najlepiej chlopaki jak w to uderzyc
powtórka jutro daje na dwa losowania..
55, 56 , 58 , 78 , 79
55, 56 , 58 , 78 , 79
hehe
pasko okej okej popatrze tam
lub bądz 15 , 18 , 27 , 37 , 45
mini tez zapodam ale jeszcze niewiem jakie liczby
gonzaga a ty jakie obstawiasz w multi na jutro ?
franek gonzaga obstawia dwie czarne na przemian raz w dzien raz w nocy
hehe
gonzaga jeden idiota juz sie urwal i ma bana i nie trzeba bylo choinki
nara
pasko mozesz nawet na pol roku wy***ne mam wiec zegnam wszyskich na jakis czas pozadrawiam PSAKO sprawiedliwy ADMINIE
pasko gdzie na miesiac ? Daj mu ostrzezenie i tyle zrozumie chlopak
wpis 1 288 889 jest dyskwalifikujący. Dla mnie nie ma usprawiedliwień takiego zachowania... takie zdanie nie mieści się w kanonach mojego myślenia
nie muszę chyba pisać, że dla Was to jest zabawa, a dla tysięcy innych, którzy to przypadkiem mogą przeczytać jest to powód, żeby tu już nie wracać
1 5 61
po raz kolejny apeluję o nie zaniżanie wartości tego portalu takim poziomem chatu. Jeśli strona ma przez to cierpieć, to nawet nie wykluczam całkowitego usunięcia chata, aby podnieść jego merytoryczną wartość.
pasko Ty dalej nie kumasz o co Tu chodzi i pewnie nie zrozumiesze kto kogo obraza
gonzaga jestes ?
zakon13: podaj numer wpisu w którym gonzaga zaczął, obraził CIę albo coś?
podajcie sobie rece na znak zgody i zakonczcie ta BITWE na słowa
zakon13: kurde o czym my tu rozmawiamy. No właśnie w taki sposób ten portal idzie w dół. Bo ktoś kiedyś coś i już nie ma dla niego szans na tym portalu... w ten sposób patrząc to równie dobrze ty zakon13 tu nie powinieneś być, bo można się cofać i cytować Twoje naganne wpisy.
pasko Ty jestes tu czasami to nie wiesz co sie dzieje zreszta wczesniej Ci napisalem i ma wy***ne mozesz mie blokowac
zakon13: nie rób podziałów! Gorzej się tu zaczyna robić nić w sejmie.
Pasko no jak tak podchodzisz to mnie ***a blokuj i wy***alam stad nie musze tu byc
gonzaga mysle nad mixem 1 , 5 , 61 , 78 , 79 , ?
Ty interesujesz się Lotto, gonzaga też lubi numerki i tego się trzymajcie.
jak podchodzisz znajdz mi przez miesiac wstecz wpis w krorym sie klocilem
hehe numerki kto nielubi
tylko ze ja lubie numerki w matematyce a on lubi numerki z lottomanem a to jest roznica
zakon13: powiedzmy rok temu
http://www.multipasko.pl/chat762579.htm
wpis 762579
http://www.multipasko.pl/chat762579.htm
wpis 762579
zakon13: co jakiś czas musisz się tu trochę wyładować i to mi się nie podoba
bo raczej nie ma miesiąca w którym choć jeden tego typu wpis tu nie oddałeś
pasko wylapujesz pojedyncze wpisy a nie bierzesz calej rozmowy a zreszta o co Ci chodzi jak chesz zeby mnie nie bylo to mnie nie bedzie
zakon13: no ale problem w tym, że większość jest takich jak ja... którzy wyłapują pojedyncze wpisy! to jest problem
100 użytkowników śledzi wszystko na bieżąco, ale 10000 już tylko przypadkowe, pojedyncze piwsy
ja wchodząc tu i patrząc co się dzieje reprezentuję typowego użytkownika często... nikt nie będzie po przeczytaniu takiego zdania przewijał chat o 5000 wpisów do 48 godzin wcześniej i nie pokiwa głową... no tak zakon13 ma faktycznie powód
pasko moze warto sie czasami zastanowic nad cala rozmowa wiem ze nie masz caasu na to wiec teraz cytujesz mi pojedyncze wpisy ktore nic nie znacza
Ja jestem gotów do zgody
Zakon13-Jeżeli czujesz się obrażony To Cię PRZEPRASZAM
Zakon13-Jeżeli czujesz się obrażony To Cię PRZEPRASZAM
gonzaga o czym ty mowisz wy***ne mialem na ciebie i dalej bede mial wy***ne nie pajacuj
o gonzaga jak milo a bedzie buzi tez
zakon13: ujmę to inaczej. Jesteś po prostu wulgarną osobą i tego nie możesz zaprzeczyć.
zakon13: powiedz szczerze kiedy ostatni raz użyłeś słowa przepraszam w swoim życiu... nie należysz widać do takich osób. Prościej rzucać przekleństwami, a przepraszam to słowo które w żadnych okolicznościach by nie przeszło przez gardło? zgadłem?
nie chcę Cię blokować, bo portal ten nie jest Ci obojętny... dlatego też z tego powodu Cię szanuję.
każdy komu ten portal nie jest obojętny jest dla mnie ziomkiem jakby nie patrzeć
hehe
jakby teraz się okazało, że to faktycznie prawda, i coś się zaczęło dziwnego dziać, to co byście robili?
bede jaral
Pasko jestem spokojnym czlwiekiem robie swoje i tyle duzo rzeczy omijasz bo nie sledzisz wyszstkich wypowidzi przejrzyj czemu przeklinam i za kim staje a moze w koncu zrozumiesz a Ty gonzaga to sie pocaluj w dupe razem z lottomanem bo wpisu nie odwolasz
Pasko odpowiedz mi na jeszcze jedno pytanie czy lottomat pisal do Ciebie o mnie bo sie zapieral wczoraj ze nie pial na nikogo a wczesniej napisal ze pisla do Ciebie na mnie
zakon13: pisał faktycznie w październiku. Ale nie tylko on. Faktycznie wtedy dałeś czadu z wpisami. Ja jestem wdzięczny za takie emaile, bo jest to po prostu zgłaszanie mi konieczności do działania.
zaraz skasuję ten powyższy wpis... ale tylko przeczytaj i uderz się w pierś
gonzaga jakie cyferki masz
groźby ... czytając to czuje się po prostu strach i nigdy się nie wraca na taki portal, gdzie "grasują" tacy użytkownicy. Ja bym nie wrócił
to jest fakt niektórzy patrza na poziom chata i jak sieka jest odchodza
zakon13: musisz się opanować albo nie wiem. Chcę zostawić Ciebie tutaj, chcę lottomata i po prostu muszę wybierać, bo jak widać jest jak jest
na pewno przeginasz... tego typu wpisów nie widziałem nigdy od lottomata i w ogóle...
pasko to moze poczytaj wczorajsze wpisy jak pisal ze lili djebie
bas tajpan - chwila jest piękna
Dajmy przykład inny z życia. Ktoś bije chłopaka codziennie po szkole, dzień w dzień. W końcu jakiś kolega nie wytrzymuje i idzie do dyrektora i "kabluje". Później jest wytykany ciągle i grozi mu ten, który się wyżywał. Czy tak powinno być? Czy kablowanie to zawsze kablowanie? Dla mnie tego typu donosicielstwo, to jest wzorowa postawa !!
witam ponownie i zowu wre dajcie na luz .Czasami wydaje sie ze emocje nie mogace wyjsc w domu lub pracy wywalacie inkognito na portalu wstyd Panowie a Janusz powinien byc stanowczy kto pozwala na wyzwiska grozby itp to jest karalne Swieta ida a wy jak dzieci
czesc greg