Wpisy użytkownika mariucha
Łącznie 2 021 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 276 488. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
WSTYD aby osoba z takim statusem częstotliwości takie brzydkie słowa wypluwała z gęby...
to tylko nawaleni tak mogą zaczepić i gadać od rzeczy...obrażając przy okazji.
oprócz 20 zł. w MM to jeszcze w południe wydrapałem 10 zł. w nowej krzyżówce za 3 zł.
ja coś myslę e 13 się jutro powtórzy bo tak nie ma nie ma nie ma nie ma a potem 4 razy pod rząd...
angierski spójrz na moje typowania na forum w dziale piątka z plusem tam jest to o czym mówisz
co by wszystkim przyśnily się liczby w MM w nocy....pa milusińscy
dostałem erotyczną reklamę z audiotele.." jola cichodajka twojego osiedla ma dla ciebie propozycję" wyślij sms ( pod numer za 3,66) a nie minie cię okazja ....Cały dzień waliłem ze smiechu w pracy.
jutro idę do ery jak mi nie zablokują tego typu reklam to powiem im że w razie problemów panie bedą moimi cichodajkami..a panie są ładne w punkcie ery w moim mieście.
chodzi za mną nowa edycja krzyżówki,pare dni temu u nas w punkcie jakaś kobitka wydrapała 100 zł.
cuda się zdarzają powiedziałeś że wygrane wysokich stopni są losowo ukryte więc kupuję nie patrząc na numery losów...( wczoraj extr.pensja - 5zł.los numer bodajże 002..
tydzień temu w sobotę wypiłem całą butelkę jak się okazało że wszystkie kupony poszły do koszalina.
codzień MM 2 losowania...1 joker chybił-trafił...kaskada (obowiązkowo )..potem 1 zakład ch.trf,lotto plus i 1 zakład mini..do tego los za 2-3 czasem za 5...
policz sobie ile teraz mogę statystycznie przegrywać miesięcznie...
Gram już 17 lat ani razu nie byłem w oddziale a tylko 5x miałem wygraną większą niż 100 zł.
MM na 7 liczb-najwyższa wygrana do tej pory to ze 20 x po 20 zł.
tak ciebie innych też zresztą ja wczoraj mówiłem że mam chęć na 5000.zł.w xingo kupiłem 3 i tylko w jednym było 3zł.
wygrałem 1 złoty w losie..nie wiem co zrobię z taką wygraną...
Przed chwilą wydrapałem 100 zł .w xingo ...symbole które to określają to S S S...wygrywająca kombinacja to 4 rogi czyli x04 x09 x62 i x 63...zainteresowanym mogę wysłać skan/mms tylko na komórkę..Nawet nie wiecie jak sie cieszę... ja ***ziu nic nic nic a tu nagle 100 zł..xingo..{{hura}
taak...sprawdzam już 8 razy x04 x09 i o62 i o63...oczom nie wierzę.
szkoda że nie mam komórki jakiejkolwiek wysłałbym mmsa..Bardzo się cieszę...
wyslę ci podaj numer....Wygrana pójdzie jutro na świąteczne zakupy w realu...
ja kiedyś pracowałem w kauflandzie..jesli bylibyście na miejscu NA PEWNO postawiłbym wam piwo..
wybrałbym wygrana i kupiłbym wam po flaszce piwa jakie pijecie...
odkryłem symbole S S S i zastanawiałem się co może być.Zajarzyłem za 6 razem.