Wpisy 1 357 808 – 1 357 907
28 stycznia 2013 00:00 → 28 stycznia 2013 02:00, 100 wpisów
Blondynka zamawia w barze kieliszek wina.
Po pierwszym łyku odstawia kieliszek ze wstrętem i dyskretnie mówi do barmana:
-w tym kieliszku czuć penisa...
Barman nieco zmieszany, bierze kieliszek, wącha i mówi:
-niech pani przełoży kieliszek do drugiej ręki...
Stoi autostopowiczka i zatrzymuje auta. Zdenerwowana brakiem zainteresowania
Rozbiera się do naga. Naraz jedzie facet na rowerze. Ona woła do niego :
- Zabierze mnie pan na ramę ?
- Niech pani siada - odpowiedział facet.
Jadą, jadą, naraz kobieta niedwuznacznie pyta :
- Czy pan nie widzi, że jestem naga ?
- A czy pani nie widzi, że ten rower to damski ?
Po pierwszym łyku odstawia kieliszek ze wstrętem i dyskretnie mówi do barmana:
-w tym kieliszku czuć penisa...
Barman nieco zmieszany, bierze kieliszek, wącha i mówi:
-niech pani przełoży kieliszek do drugiej ręki...
Stoi autostopowiczka i zatrzymuje auta. Zdenerwowana brakiem zainteresowania
Rozbiera się do naga. Naraz jedzie facet na rowerze. Ona woła do niego :
- Zabierze mnie pan na ramę ?
- Niech pani siada - odpowiedział facet.
Jadą, jadą, naraz kobieta niedwuznacznie pyta :
- Czy pan nie widzi, że jestem naga ?
- A czy pani nie widzi, że ten rower to damski ?
Przy wspólnym posiłku dyskutują katolik, protestant, muzułmanin i żyd.
Katolik: - Jestem tak bogaty, że zamierzam kupić mBank.
Protestant: - Ja jestem bardzo bogaty i kupię sobie General Motors.
Muzułmanin: - Ja jestem bajecznie bogatym księciem... Kupię Microsoft
Zapadła martwa cisza, wszyscy czekają co odpowie żyd. Ten spokojnie zamieszał kawę, oblizał łyżeczkę i odłożył ją na spodek. Popatrzył na resztę biesiadników i mówi:
- A ja nie sprzedaję.
Katolik: - Jestem tak bogaty, że zamierzam kupić mBank.
Protestant: - Ja jestem bardzo bogaty i kupię sobie General Motors.
Muzułmanin: - Ja jestem bajecznie bogatym księciem... Kupię Microsoft
Zapadła martwa cisza, wszyscy czekają co odpowie żyd. Ten spokojnie zamieszał kawę, oblizał łyżeczkę i odłożył ją na spodek. Popatrzył na resztę biesiadników i mówi:
- A ja nie sprzedaję.
emeryt,to jeszcze nic.na cyprze polacy mawiają,że żyd jak zobaczył cyprusa,to uciekł.
wiele w tym prawdy.
wiele w tym prawdy.
Mam pytanie:
Czy istnieje program w którym mógłbym samodzielnie prowadzić statystyki np.-na każde z losowań oddzielnie(14 i 22)
Czy istnieje program w którym mógłbym samodzielnie prowadzić statystyki np.-na każde z losowań oddzielnie(14 i 22)
pawus
>> z dniem 27 listopada 2006 r. (poniedziałek) wprowadza modyfikację tabeli wygranych w grze liczbowej Multi Lotek i zwiększa ich wypłacalność.
Jednocześnie ulega zmianie stawka za zakład prosty w tej grze.
Nowa cena wynosić będzie 2,50 zł z dopłatą na sport i kulturę.
Dzięki takiej modyfikacji gry wszystkie wygrane wzrastają o co najmniej 100%.
I tak przy stawce za 2 zł ( + 25% dopłaty) maksymalna wygrana w tym zakładzie może wynieść 250 tys. zł
Modyfikacja gry liczbowej Multi Lotek (pierwsza od 10 lat), ma na celu podniesienie wygranych, a co za tym idzie jej uatrakcyjnienie.
Szczegółowe informacje wraz z nową tabelą wygranych będzie można otrzymać od dnia 27 listopada br. w kolekturach Totalizatora Sportowego oraz na naszej stronie
Totalizator Sportowy życzy wszystkim graczom wielu emocji w trakcie gry i wysokich wygranych<<
a potem jeszcze /dla dobra wspólnego/ doszło drugie losowanie
>> z dniem 27 listopada 2006 r. (poniedziałek) wprowadza modyfikację tabeli wygranych w grze liczbowej Multi Lotek i zwiększa ich wypłacalność.
Jednocześnie ulega zmianie stawka za zakład prosty w tej grze.
Nowa cena wynosić będzie 2,50 zł z dopłatą na sport i kulturę.
Dzięki takiej modyfikacji gry wszystkie wygrane wzrastają o co najmniej 100%.
I tak przy stawce za 2 zł ( + 25% dopłaty) maksymalna wygrana w tym zakładzie może wynieść 250 tys. zł
Modyfikacja gry liczbowej Multi Lotek (pierwsza od 10 lat), ma na celu podniesienie wygranych, a co za tym idzie jej uatrakcyjnienie.
Szczegółowe informacje wraz z nową tabelą wygranych będzie można otrzymać od dnia 27 listopada br. w kolekturach Totalizatora Sportowego oraz na naszej stronie
Totalizator Sportowy życzy wszystkim graczom wielu emocji w trakcie gry i wysokich wygranych<<
a potem jeszcze /dla dobra wspólnego/ doszło drugie losowanie
.
.dobranoc do jutra
.dobranoc do jutra
losowania z pliku txt wstawisz do excel a później robisz co chcesz
1 357 825. pawus 2013-01-28 (01:10) tworki
tabelki w excelu ci pomogą
1 357 826. pawus 2013-01-28 (01:11) tworki
Gonzaga chce to rozgryść
tabelki w excelu ci pomogą
1 357 826. pawus 2013-01-28 (01:11) tworki
Gonzaga chce to rozgryść
Witam wszystkich o tak późnej porze
Gra ktoś z was w MM na końcówki ?
Gra ktoś z was w MM na końcówki ?
Ktoś podał skrót poradnika w grę na końcówki ale nic z tego nie kumam
http://www.youtube.com/watch?v=BWGl4inI90k sprawdź czy ci się sprawdzi
Mam cios takiego skrót
Poradnik do gry w Multi Multi (6 skreśleń).
Żeby grać i być na plusie z wygraną, musisz koniecznie śledzić wyniki losowań i posiadać bazę kilkudziesięciu losowań. Polecam prześledzić te losowania, zagrać "na sucho" i dopiero później zacząć wysyłać kupony. Musimy wytypować 12 liczb, z których będziemy grać (na jedno losowanie). Jeżeli nasze liczby nie wejdą, wysyłamy jeszcze raz te same liczby (możemy wtedy zwiększyć stawkę).
Żeby zwiększyć skuteczność gry należałoby grać na końcówki liczb, czyli 2, 12, 22, 32, 42, 52, 62 itd. Tu naszą końcówką jest liczba 2. Bierzemy jeszcze pod uwagę drugą parę końcówek, czyli 3, 13, 23, 33, 43, 53, 63 itd. Tu końcówką jest liczba 3. Spisując kilka losowań, sami zobaczycie, że warto grać na końcówki liczb.
Uprzednio należy sprawdzić kilka losowań wstecz i wyeliminować liczby, które się powtórzyły, co najmniej dwa razy. Jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że już nie wejdą po raz trzeci (są wyjątki, ale bardzo rzadko).
Przystępując do typowania, mamy do rozpisania 12 liczb, z których musimy wyeliminować cztery liczby, bo jakbyśmy grali na dwie pary końcówek to byłoby 16 liczb. Czyli z naszych liczb eliminujemy cztery liczby i będą to liczby, które wylosowane zostały poprzednio dwa lub trzy razy z rzędu.
Dla przykładu podaję losowanie z dnia 03.12.2004 (22:00)
16, 18, 21, 26, 29, 31, 32, 34, 38, 39, 45, 54, 59, 62, 65, 66, 72, 74, 75, 79
Bazujemy na liczbach, które wylosowano najmniej razy, (czyli nasze końcówki) wtedy zaczynamy nasza grę.
Spisujemy końcówki i liczby
Jedynki
Poradnik do gry w Multi Multi (6 skreśleń).
Żeby grać i być na plusie z wygraną, musisz koniecznie śledzić wyniki losowań i posiadać bazę kilkudziesięciu losowań. Polecam prześledzić te losowania, zagrać "na sucho" i dopiero później zacząć wysyłać kupony. Musimy wytypować 12 liczb, z których będziemy grać (na jedno losowanie). Jeżeli nasze liczby nie wejdą, wysyłamy jeszcze raz te same liczby (możemy wtedy zwiększyć stawkę).
Żeby zwiększyć skuteczność gry należałoby grać na końcówki liczb, czyli 2, 12, 22, 32, 42, 52, 62 itd. Tu naszą końcówką jest liczba 2. Bierzemy jeszcze pod uwagę drugą parę końcówek, czyli 3, 13, 23, 33, 43, 53, 63 itd. Tu końcówką jest liczba 3. Spisując kilka losowań, sami zobaczycie, że warto grać na końcówki liczb.
Uprzednio należy sprawdzić kilka losowań wstecz i wyeliminować liczby, które się powtórzyły, co najmniej dwa razy. Jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że już nie wejdą po raz trzeci (są wyjątki, ale bardzo rzadko).
Przystępując do typowania, mamy do rozpisania 12 liczb, z których musimy wyeliminować cztery liczby, bo jakbyśmy grali na dwie pary końcówek to byłoby 16 liczb. Czyli z naszych liczb eliminujemy cztery liczby i będą to liczby, które wylosowane zostały poprzednio dwa lub trzy razy z rzędu.
Dla przykładu podaję losowanie z dnia 03.12.2004 (22:00)
16, 18, 21, 26, 29, 31, 32, 34, 38, 39, 45, 54, 59, 62, 65, 66, 72, 74, 75, 79
Bazujemy na liczbach, które wylosowano najmniej razy, (czyli nasze końcówki) wtedy zaczynamy nasza grę.
Spisujemy końcówki i liczby
Jedynki
kocur, nie mam pojęcia..zapytaj Robala on wie wszystko , no prawie wszystko
a to kiedys tam napisze do agi o tę metode może ona coś poradzi i objaśni
jak dla mnie taka eliminacja jest.. do kitu : Czyli z naszych liczb eliminujemy cztery liczby i będą to liczby, które wylosowane zostały poprzednio dwa lub trzy razy z rzędu.
A nie wiesz jak tam rezultaty ? aga pisała coś ?
No właśnie z ta eliminacją jsks tak dziwnie
No właśnie z ta eliminacją jsks tak dziwnie
Bo to było do gry w starą wersje multi lotek na 1 losowanbie na dzień to może sie sprawdzało
bywa sporo powtórek..i to kilkakrotnych.
nie wiem, zobacz jak sobie radzi..w jej profilu aga31
No własnie..i moze wtedy jeszcze nie dbali o losowość
nie wiem, zobacz jak sobie radzi..w jej profilu aga31
No własnie..i moze wtedy jeszcze nie dbali o losowość
Jocia a nie wiesz czy ma coś o tej metodzie na forum ?
Nie żeby cos tam szukac teraz tylko tak pytam
Nie żeby cos tam szukac teraz tylko tak pytam
Nie wiem , jest na forum temat : Sposoby typowania liczb.. mozesz poszukać , moze akurat
Właśnie zapisałem tę stronę jocia dzięki za pomoc też czarna magia
jocia sloneczko zostalas ci ja moja krzys cie nie chcial bos za stara na foto.a ja vi powiadam nie lico krasi zycie a czlowiek i jeho ja i padam mojas ty mojas jociu
pawus kocur was tez witam
pawus kocur was tez witam
jocia no jezdes slonko ty moje kurde bo myslalem ze ty mnie nie chcesz
pawus do spania bo my tu z jocia o zeksie bedziem gadac dziecko i chcieli bym sami pobyc abo co
mnie nic nie zgorszy greg a może i pomogę jak nie będziesz wiedział co do czego
pawus tak szybko bonusa to my z jocia dsis odbieramy ty zagraj 6 = 3,12,34,35,44,67
Liczby według mnie na dzień od 28.01 do 03.02
1,2,3,8,9,12,13,15,16,19,20,21,22,27,29,30,32,34,35,39,46,48,49,53,55,68,69,72
i bądź tu mądry
1,2,3,8,9,12,13,15,16,19,20,21,22,27,29,30,32,34,35,39,46,48,49,53,55,68,69,72
i bądź tu mądry
pawus ja i jocia to weterny w tyvh sprawach prawda jociu sloneczko
kocurek a ty co mamy dostac oczo plasu daj tylko 10/10 bo my tu oszalejem
jaciu bardzo lubie pogadac z toba wiesz Aneczka moja wyjela na 14 7/10 na 22:15 6-10 7/10 to skarbenko moje