Wpisy 1 339 867 – 1 339 966
18 stycznia 2013 00:00 → 18 stycznia 2013 08:16, 100 wpisów
Znikam, bo już jest...piatek.. .
-------------------------------
-------------------------------
Dobranoc.. .
---------------------------------
---------------------------------
jestemmmmm
z Krzysiem i Marcinem jak przyjadą do ojca do Ostrowa to będziemy pić
za ten dzisiejszy mecz
za ten dzisiejszy mecz
czytałem duzo itd
Ulexxa.. .
--------------------
--------------------
Gonzaga.. .
------------------
------------------
no i
spimy czy piszemy
Gonzi..hmm takie wysylasz to zycze szczescia
i dobranoc bo ja juz znikam
i dobranoc bo ja juz znikam
jeszcze utworek na dobranoc i pa pa
http://www.youtube.com/watch?v=XgMPnh2_fSo
http://www.youtube.com/watch?v=XgMPnh2_fSo
no to ja też uciekam pa
uleexxaa..wasyl tez fajnie człowiek ..tak zwariuje piszei dobra znikam..
aa jeszcze prosba..prosze ucalowac..i wysciskacLilcie odemla napisze lub zadzwonie do niej jak tylko zlapie"loddech"..prosze Was o przekazanie zdrowka i mega wygranych
nio nareszcie Osoba co moze przekazac moja prosbe..
Gonzi..dziekuuuuje..
Gonzi..dziekuuuuje..
http://www.youtube.com/watch?v=tzMye6AV8BQ
uciekam Mpuski..zycze Wam
iii supcio nocki..
dobra zaraz zerknę
do spania bo późno
.
.,,
koniec gry
.... GAME OVER
.... GAME OVER
sory to kolejny odcinek z serii NIUANSE SEANSE dobiegł końca to był odcinek 55 432 o przygodach w kolekturach itp
THE END
.
THE END
.
Dzień dobry,miłego dnia i wygranych
jasza my gramy po 25-27 i wiecej lat i czekamy na swoja kolej losu
system kontrolujacy losowania jest tak skonstruowany by wybrac 00 wygranej lub najmniejsza ich ilosc tak jest na calym swiecie
Witam wszystkich
do greg
mylisz się trafiłem 5 na 5 wybierając liczby z testera liczb na tej stronie mało tego po tej wygranej wytypowałem następny zestaw liczb który padł jakieś dwa tygodnie później i to nawet z plusem ale akurat w ten dzień nie wysłałem kuponu
do greg
mylisz się trafiłem 5 na 5 wybierając liczby z testera liczb na tej stronie mało tego po tej wygranej wytypowałem następny zestaw liczb który padł jakieś dwa tygodnie później i to nawet z plusem ale akurat w ten dzień nie wysłałem kuponu
żałuje bo wysyłałem codziennie i akurat w ten dzień polazłem do kolesia i niechciało mi się iść wysłać he
niestety to prawda, ja gram od niedawna i mam same drobne wygrane i też czekam na
dziwi mnie fakt , że słyszałem chyba z 5 historii od ludków z pracy , że mieli lub znali takie osoby które grały x lat np. na te same numery i kiedy ich nie wysłali to akurat wpadły
gromboj tak jest to normalne tych twoich liczb nie bylo na te losowanie w bazie do typowania to proste ja gram 27 nalogowo 25 dali mi 3x5/6 dl 1x 7/7 ml wielki traf mojej Ani 9/10 mm /foto profil/ gram jak jestem w czechach niemczech anglji wpadaja drobme wieksze lecz upieram sie przy swojej wersji testowalem systemy kombinacje i doszedlem do wniosku takiego jak opisalem wczesniej
tesa pozwolisz moja 6 latka Ania nie daje mi pisac rwie sie do klawiaturki i pisze
tesa teraz sadze ze wszyscy zaczna typowac male liczyb lecz zadzialac nalezy po woli czyli lekkonnisko
tesa 3 szt do 10,,4 od 10;do 20,,3 szt 60 jantak zatypowac mam chec