Wpisy 1 347 939 – 1 348 038
22 stycznia 2013 00:01 → 22 stycznia 2013 20:21, 100 wpisów
krzysztof c jak ty chcesz u buków grać?nie patrz czy polak czy nie.patrz na przeciwnika zeby kuponu nie wtopic.u buka trza miec jaja!
ja zawsze kupuje 10sztuk jak puszczam kuponx
Jak 10 sztuk ale ja się za dobrze nie znam na drużynach hokeja i co postawię na wyższy kurs i przegrają ?
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
01,03,04,06,10,14,24,27,32,39,40,41,48,50,56,57,68,71,75,79
Plusem jest liczba: 50
01,03,04,06,10,14,24,27,32,39,40,41,48,50,56,57,68,71,75,79
Plusem jest liczba: 50
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 2 250 000 zł
75
bolek31
Nie awaria tylko ostrzegawcze wyłączenie na szczęście Pasko dał się przekonac do zmiany zdania i mamy gdzie się spotkac
Nie awaria tylko ostrzegawcze wyłączenie na szczęście Pasko dał się przekonac do zmiany zdania i mamy gdzie się spotkac
Mam nadzieję, że atmosfera się nieco oczyściła.
Przypominam, że zostaje wprowadzona nowa rzecz. Na chacie można pisać dopiero 3 dni po otwarciu nowego konta. Czyli ktoś po rejestracji może od razu typować, pisać w profilu, itd... ale na chacie może być aktywny dopiero po 3 dniach.
Ma to zapobiec sytuacji, gdy jakiś troll po blokadzie tworzy kolejne konto, aby po chwili pisać ponownie.
W przypadku blokady nie należy tworzyć kolejnego konta, tylko co najwyżej pisać do mnie prywatnie wyjaśniając swoje postępowanie. Takie wyjaśnienia mogą przyczynić się do szybkiego odblokowania konta.
No i ogólnie przestrzegam przed obrażaniem się nawzajem, bo będą za to szybkie blokady.
Przypominam, że zostaje wprowadzona nowa rzecz. Na chacie można pisać dopiero 3 dni po otwarciu nowego konta. Czyli ktoś po rejestracji może od razu typować, pisać w profilu, itd... ale na chacie może być aktywny dopiero po 3 dniach.
Ma to zapobiec sytuacji, gdy jakiś troll po blokadzie tworzy kolejne konto, aby po chwili pisać ponownie.
W przypadku blokady nie należy tworzyć kolejnego konta, tylko co najwyżej pisać do mnie prywatnie wyjaśniając swoje postępowanie. Takie wyjaśnienia mogą przyczynić się do szybkiego odblokowania konta.
No i ogólnie przestrzegam przed obrażaniem się nawzajem, bo będą za to szybkie blokady.

czesc bolek jakie na mini ? Na dwie mam 10 , 11
------
Dobry wieczór.. .
Hura.. .. Jest czat. .
---------------------------------------
Dobry wieczór.. .
Hura.. .. Jest czat. .
---------------------------------------
ole
pasko, na forum napisalem, dlaczego ten pomysl niewiele zmieni... trzeba go lekko stuningowac...
aga31
Mozesz sobie sprawdzic wytropione przeze mnie trójki, dwójki i inne kombinacje zrobione na mapce czyt. starym kuponie mm.
3,18,33
48,63,78
64,79
2,17
15,32
4,19,34,49
16,31,46,61,76
oraz zestaw 6,10,76 prywatnie moja data urodzenia
Mozesz sobie sprawdzic wytropione przeze mnie trójki, dwójki i inne kombinacje zrobione na mapce czyt. starym kuponie mm.
3,18,33
48,63,78
64,79
2,17
15,32
4,19,34,49
16,31,46,61,76
oraz zestaw 6,10,76 prywatnie moja data urodzenia
Fiolka.. .{{hej
---------------------------
---------------------------
pasko .. statystyki nie startuja ...? a rok sie yuz troche przeciaga
den my nie mieliśmy chyba jeszcze okazji porozmawiac wiec miło poznac
pasko .. ty mozesz grac w totka ...?
Medea.. .
-----------------------------
-----------------------------
nie to ze nie doceniam wygody i pracy Pasko, ale kieruje sie tylko swoimi sprawami
angierski
Ale jak rozumiem na profilu będziesz bywał by można było Cię o twoje osiągnięcia zapytac ?
Ale jak rozumiem na profilu będziesz bywał by można było Cię o twoje osiągnięcia zapytac ?
medea76 no jak cos to na profilu, jak dostane maila bede wiedzial ze ktos cos napisal
pasko .. to normalne zima .. zapoday lepiey jakiegos .. pewniaka .. na multi .. ???
tak torsan. Ale tylko na weekendzie jeśli to jakieś pocieszenie i w nocy.
ok ... zobaczymy ..
Pasko-bajka,jana starym lodowisku gdzie po bokach nie było dachu stałem przy -20 i przy śnieżycy dwie godziny
Pasko a moze do kompletu damy bałwankowi 0 by nie bał się podniesienia temperatu powyżej zera czyli 80
tak ...80 yeah !