Wpisy 1 287 027 – 1 287 126
20 grudnia 2012 00:00 → 20 grudnia 2012 09:20, 100 wpisów
greg
A czytałeś czat i to później w profilu pana Maćkalotto ?
Jakoś tak - "bardziej pilnują" - nie wiem - może maszyna 'lepsza', losowania próbne, wymiany zestawów - nie sekwencyjne - co wyraźnie podkreślił ... - Naprawdę nie wiem, do końca, co autor miał na myśli
A czytałeś czat i to później w profilu pana Maćkalotto ?
Jakoś tak - "bardziej pilnują" - nie wiem - może maszyna 'lepsza', losowania próbne, wymiany zestawów - nie sekwencyjne - co wyraźnie podkreślił ... - Naprawdę nie wiem, do końca, co autor miał na myśli
robalku po prostu lepszy program maja lecz nie do konca tak jest bo ja sie wygra wtedy jest ok .
kiedys pani przed losowaniem stwierdzila ze maszyny sa zawsze testowane przed losowaniem by uniknac awarji lecz awaria stac sie co chwila a co do zestawow no no kiedys afera we wloszech byla jak losowal slon wiedzial jakie brac bo nasaczone byly mieta
ostatnio wspominałem super autka z gonzagą
126p,ateraz przypomnieło mnie się syreno
126p,ateraz przypomnieło mnie się syreno
a lizaki wypad z tąd.
to nie to forum.
można dostać bana za cojaka
to nie to forum.
można dostać bana za cojaka
i gdzie to bezrobocie?
ja zaraz idę do pracy,a wy śpicie.
nbie zapomnijcie rano do "opieki" wstać.
na zupkę.
ja zaraz idę do pracy,a wy śpicie.
nbie zapomnijcie rano do "opieki" wstać.
na zupkę.
właśnie słyszałem klangor żurawi.
odpalają wrotki.
będą jaszcze mrozy,albo koniec świata.
odpalają wrotki.
będą jaszcze mrozy,albo koniec świata.
jakiemuś aztekowi na bombie znudziło się na***alanie dłutem kalendarza,i teraz wymyślili koniec świata
swoją drogą,ciekawe co jarał,skoro napirdalał kalendarz dłutem na kilka tysięcy lat!?
o nie dzisiaj zakladowa wigilia trzeba bedzie sie jakos wylamac
Witam serdecznię
1,11,39,40,46,48,57,65,66,69,73
+18+41+33+66+77+79
1,11,39,40,46,48,57,65,66,69,73
+18+41+33+66+77+79
witam
mam pytanko
jesli pada dwie wygrane 10z10 to bonus jest dzielony na te dwa wygrane kupony czy kazdy gracz otrzyma po 1 670 000 zł ?
mam pytanko
jesli pada dwie wygrane 10z10 to bonus jest dzielony na te dwa wygrane kupony czy kazdy gracz otrzyma po 1 670 000 zł ?
A ten bonus, to niezły myk jest
wyobraźmy sobie, że mamy taki fart -
bierzemy i wysyłamy na dwa losowania - i w pierwszym - NIC,
a w drugim chapiemy 10/10... No niby , ale - ktoś Go kosi w pierwszym ...
wiem, wiem - "nie bądź robak chytry", albo prawie tak
wyobraźmy sobie, że mamy taki fart -
bierzemy i wysyłamy na dwa losowania - i w pierwszym - NIC,
a w drugim chapiemy 10/10... No niby , ale - ktoś Go kosi w pierwszym ...
wiem, wiem - "nie bądź robak chytry", albo prawie tak
jutro bedzie lepsza energia/promieniowanie kosmicznePodobno o 10AM i to tylko 8min!!
kosmaty
w co z ich oferty grasz najchętniej ? multi ? A bonus i ewentualne kumBulacje w lotto robią jakieś większe różnice ?
w co z ich oferty grasz najchętniej ? multi ? A bonus i ewentualne kumBulacje w lotto robią jakieś większe różnice ?
gram w multi i w mini ,duzego raczej sporadycznie i tylko 1-2 zakłady
wszyscy troche typują w profilu...
panie robala ..ty tak znowuu nie chcesz isc profila ..trzeba pochwalić i trafia na rankig kto ...
panie robala ..ty tak znowuu nie chcesz isc profila ..trzeba pochwalić i trafia na rankig kto ...
kosmaty
noooo, z sensem - każdy jakoś dzieli "ryzyko" i szanse...
Co ciekawe - mnóstwo ludzi kompletnie nie ma pojęcia, o co chodzi z tym plusem w lotto ... Sami często nie sprawdzają, to i nie mają ewentualnie bólu głowy ciekawe - ile byłoby, czy były takie 6/6 plus - jednak nie zaznaczone z tą opcją ...
noooo, z sensem - każdy jakoś dzieli "ryzyko" i szanse...
Co ciekawe - mnóstwo ludzi kompletnie nie ma pojęcia, o co chodzi z tym plusem w lotto ... Sami często nie sprawdzają, to i nie mają ewentualnie bólu głowy ciekawe - ile byłoby, czy były takie 6/6 plus - jednak nie zaznaczone z tą opcją ...
krzysio744
chrzanię - bez urazy - rankingi
mnie bardziej interesuje real
chrzanię - bez urazy - rankingi
mnie bardziej interesuje real
robal...aa grasz co dzienne real..napewnie nie.... mało chodzisz do kolektury tak ja
krzysio
Nie wysyłam pewniaka, parki - to po co mam t a m zapodawać ?
I "lecę" dość stałymi - zdt, lub prawie twardzieli, z jakichś dość stałych zbiorów, czasem dokładając jakąś oczekiwaną, czy powtórzenie - gorrrrrrrącą
Mini - jeśli zapodaję - j a k o ś rozpisuję...
ale w lotto - no miej w tej 12-stce COŚ KONKRETNEGO i niech TO będzie źle rozpisane, albo co gorsza - nie wysłane - wiesz, co mi kol. hośka napisała ?
taaaa, to jest niezły kopfszmercen
kosmaty to jest dla mnie taki "czujnik", sprawdzian, test z kim "gadam" - z realistą, w pewnym znaczeniu, z praktykiem, czy jakąś mantyką mUNdrOM
Nie wysyłam pewniaka, parki - to po co mam t a m zapodawać ?
I "lecę" dość stałymi - zdt, lub prawie twardzieli, z jakichś dość stałych zbiorów, czasem dokładając jakąś oczekiwaną, czy powtórzenie - gorrrrrrrącą
Mini - jeśli zapodaję - j a k o ś rozpisuję...
ale w lotto - no miej w tej 12-stce COŚ KONKRETNEGO i niech TO będzie źle rozpisane, albo co gorsza - nie wysłane - wiesz, co mi kol. hośka napisała ?
taaaa, to jest niezły kopfszmercen
kosmaty to jest dla mnie taki "czujnik", sprawdzian, test z kim "gadam" - z realistą, w pewnym znaczeniu, z praktykiem, czy jakąś mantyką mUNdrOM
krzysio
kto ma do Ciebie @ , albo jak się kończyło po tym f..a ? , albo połóż prajwa na Robala_36 na forumlotto - to Ci wskanię trochę ze swoich pukonów
kto ma do Ciebie @ , albo jak się kończyło po tym f..a ? , albo połóż prajwa na Robala_36 na forumlotto - to Ci wskanię trochę ze swoich pukonów
no dobra teraz typuje w profil ...i potem uciekam..
robal ...ty tez masz isc profil.....
kosmatoo ...ja 16..1/1...jestem słaby mózguu ..dziś napewno nie wyskoczy
robal ...ty tez masz isc profil.....
kosmatoo ...ja 16..1/1...jestem słaby mózguu ..dziś napewno nie wyskoczy
robala ...nic nic @@@ fortunata....nic nie wziąłem @ i nic nie czytałem email ..nic nie potrzebuje cycy
krzysio
a co Ty mi tu obracasz kota ogonem jakimś wkrętem - fortunata...
dobra - profil i typowanie - ok , trójka i piątka daje w realu grę ósemką
wszystkim
a co Ty mi tu obracasz kota ogonem jakimś wkrętem - fortunata...
dobra - profil i typowanie - ok , trójka i piątka daje w realu grę ósemką
wszystkim
Dzień dobry.Miłego dnia.Wysokich wygranych.
Trisetum
Kosmaty.
emerytka ja juz swietuje i rozmyslam nad 10-ka w multi.
jakies pomysły mesz na 14h
jakies pomysły mesz na 14h
Kosmaty.
W Częstochowie też mróz?U mnie mroz,ale śniegu niet.
W Częstochowie też mróz?U mnie mroz,ale śniegu niet.
Kosmaty.Ja wysyłam moją dziesiątkę.A reszta to z chybika.
Czasami bawię się w złodzieja i ściągnę komuś jakąś piątkę,która mi wpadnie w oko.
moj sposob na typowanie - trzeba znalezc najkrotsza droge przez losowania, w ktorej trafienie okreslonej ilosci liczb predzej czy pozniej sie zrealizuje droga eliminacji
To Ty jeszcze w wyrku?Ja już zaliczyłam spacer z psem.
Teraz .Jestem proszona.
A porządki przedświąteczne?Już zrobione?