Wpisy użytkownika klonek
Łącznie 1 227 wpisów w archiwum, pokazane od nr 22 462. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ML ,Kena ,Ekspresy ,to lipa dla mnie liczy sie tylko DL największe emocje najwieksze wygrane licze na następna kumulacje a wtedy.....
O co chodzi z ta Loteriadą bo mi nie chce sie załadowac ten link ze strony Lotto
Czyli bedzie szał , ludzie nie traćcie głowy ,puszczajcie ale z umiarem!!!
Ile zakładów DL wysyłacie ?? ja 10,dzisiaj rozmawiałem z kobietą która pracuje w totalizatorze mówiła ze duzo osób u niej wysyła 8 !!!dla mnie to troche dziwne przeciez najwieksza frajda jest przy sprawdzaniu tych kuponów!!
http://www.efakt.pl/wydarzenia/artykul.asp?artykul=34499 o ty myślicie chociaz nie lubie tej gazety pomysł dobry ,tylko ciekawimnie czy podali te liczby
dzisiaj padną takie liczby 6,10,13,17,41,48 możecie mi podać czy kiedykolwiek takie padły
Ludziska chrzańcie tego multi ,dużego stawiajcie wszystko na Wisłe przebitka 17:1
Nue nie było gdybys te liczby puszczała przez ostatnie 50 lat to miałabys z nich 5 lub 6 czwórek!!!
Witam ,wysłałem dzisiaj 8 ZS patrze szczytny cel co mi tam, ale czytam na stronie TS że pieniądze pójda na...i tu lista :-( do wyboru, i tu właśnie o ten wybór chodzi:-( wybieranie miedzy domami dziecka , hospicjami ,i dziecmi chorymi na raka ta taki troche mało zabawne, Co wy myślicie na ten temat
to sie nazywa frustracja przegrał, gosc troche grosza i próbuje odreagowac ,dziecinada
wszyscy mysla nad liczbami
a prawda jest taka ze to czysty fuks dlatego ja wysyłam na CHT
a prawda jest taka ze to czysty fuks dlatego ja wysyłam na CHT
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
witam !!wysyłamy Multi 10, razem na sylwestra kazdy nich poda 1 liczbe jak nazbieramy 10 to wysyłamy na sylwestra na 22!! Liczby prosze podawac od 22 w czwartek do 12 w piatek
Fajnie byłoby cos trafic w Sylwestra?! co Wy na to ??
Fajnie byłoby cos trafic w Sylwestra?! co Wy na to ??Milan ile lotto puszczasz na wtorek? jakies 2 lata temu w Pile miałem 5 w lotto

3 zakłady lotto puszczone
,,,a automat wybral wszystkie liczby od 10 w góre
,,,a automat wybral wszystkie liczby od 10 w góre
To tzw Polska B
ale jak bym Ci powiedział ile zarabiaja w mojej miejscowości na pólnocy wielkopoplski
to niewiem która to Polska B
ale jak bym Ci powiedział ile zarabiaja w mojej miejscowości na pólnocy wielkopoplski
to niewiem która to Polska B