Wpisy 35 128 – 35 227
6 grudnia 2008 00:03 → 6 grudnia 2008 20:56, 100 wpisów
Pasko dziękuję bardzo,ale co tu pisać po prostu udało się:)morze uda się wytypować 10/10 czego i Wam wszystkim życzę powodzenia i pozdrawiam :)
Zuza01
Naprawde chciałbym pomoc,ale...jest duuuużo lepszych typujących. :-)
Naprawde chciałbym pomoc,ale...jest duuuużo lepszych typujących. :-)
Zagrałem u booka.
Obstawiłem też ze padna parzyste,ale to juz mi nie weszło.
A liczby w typowaniach to wysyłam zwykłymML.
Obstawiłem też ze padna parzyste,ale to juz mi nie weszło.
A liczby w typowaniach to wysyłam zwykłymML.
dzis Mikołaj przyniesie komuś duży worek :)
Czy ktos ma problemy z typowaniem dziesiatek? Po raz kolejny system nie uwzglednil moich typow. Nie wiem o co chodzi a jeszcze ze mna nie jest tak zle zebym nie potrafil wstawic 10 liczb oddzielonymi przecinkami :-)
HOSIA nie rob sobie zadnych wyrzutow sumienia kazdy swoj rozum ma i to nie twoja wina ,naprawde nie mam zalu i nic sie nie stalo,odezwij sie na gg i nie rob sobie zadnych wyrzutow sumienia ,jest ok gdyby kazdy sie zamartwial ze mu to co poda nie wyjdzie to by tu nikogo nie bylo.Ja teraz jestem zadko,ale na gg mozemy poklkac ,a mam pare pomyslow ktore realizuje i niezle na tym wychodze,tylko gram na razie lyrzeczka,ale taka od tortu,pozniej bede gral taka od herbaty,i ostatnia to bedzie taka do zupy,ale na chochle sie nie zdecyduje .Reszta moze bedzie na forum ale bez szczegolow.Pozdrawiam
hosia nie właśnie że nie wysłałam :(pozdrawiam i życzę samych 10/10 :)!!!!
ale, jak wytypujesz 10-tkę z plusem, to lepiej wyślij, bo za 5 zł zapłacą Ci
2 500 000 złotych minus podatek 10 %
2 500 000 złotych minus podatek 10 %
hej!dostałam dzisiaj od Mikołaja piękny prezent-obietnicę że trafię dziś 6 w DL
zrobiło się żal dziadkowi że nic nie wygrywam więc za to że byłam wytrwała i bardzo grzeczna w tym roku już po 22 będę mogła z nim jechać do Laponi a co wam przyniósł?niektórym na tym czacie to należałaby się wielka rózga
zrobiło się żal dziadkowi że nic nie wygrywam więc za to że byłam wytrwała i bardzo grzeczna w tym roku już po 22 będę mogła z nim jechać do Laponi a co wam przyniósł?niektórym na tym czacie to należałaby się wielka rózga
WITAM WSZYSTKICH ZIOMALI PO KUPONIE W DNIU MIKOŁAJA ŻYCZĘ WSZYSTKIM ABY JEGO WOREK SYPNĄŁ NA NAS WYGRANYMI WYŻSZEGO STOPNIA A NIE TYLKO NA LIZAKI HEY :)))))))))))
SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA PASKO ZA UMOZLIWIENIE SPRAGNIONYM TYPOWAŃ 10-EK CO DAJE JESZCZE JEDNĄ MOŻLIWOŚC ZATYPOWANIA AŻ ,,OCZKA,, LICZB JEDNOCZEŚNIE PASKO DZIĘKI :-))))
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIECH MOC LICZB BĘDZIE PRZY NAS
A OKIEM psychola TO CHYBA DOBRZE BY BYŁO ZASTANOWIĆ SIĘ NAD LICZBAMI PARZYSTYMI P O Z D R O W I N I A Z PSYCHOLKA ;))))))))))))))))
SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA PASKO ZA UMOZLIWIENIE SPRAGNIONYM TYPOWAŃ 10-EK CO DAJE JESZCZE JEDNĄ MOŻLIWOŚC ZATYPOWANIA AŻ ,,OCZKA,, LICZB JEDNOCZEŚNIE PASKO DZIĘKI :-))))
NIECH MOC LICZB BĘDZIE PRZY NAS
A OKIEM psychola TO CHYBA DOBRZE BY BYŁO ZASTANOWIĆ SIĘ NAD LICZBAMI PARZYSTYMI P O Z D R O W I N I A Z PSYCHOLKA ;))))))))))))))))
Koguciku: odezwę się wieczorem na gg.Cały czas mam psychicznego doła :( Jak trafię coś większego to Ci to wynagrodzę.
Gromie i Soohy : dzięki za wsparcie psychiczne. A już myślałam , że wysłanie 10 liczb przedzielonych przecinkami przekracza TYLKO MOJE możliwosci ;)
Bella: Podróż do Laponii z dziadkiem Mikołajem po 22 ? ;DDD He,he nie bądź naiwna !!! My kobiety znamy takie nawijki.Upewnij się najpierw czy ma aż 7 worków - w tylu podobno mieści się 35 banieczek wypłaconych stówkami ;)))
Gromie i Soohy : dzięki za wsparcie psychiczne. A już myślałam , że wysłanie 10 liczb przedzielonych przecinkami przekracza TYLKO MOJE możliwosci ;)
Bella: Podróż do Laponii z dziadkiem Mikołajem po 22 ? ;DDD He,he nie bądź naiwna !!! My kobiety znamy takie nawijki.Upewnij się najpierw czy ma aż 7 worków - w tylu podobno mieści się 35 banieczek wypłaconych stówkami ;)))
HOSIA o czym ty mowisz na mily bog ,teraz wychodze ale po powrocie sie odezwe,jakiego dola jakie odwdzieczanie ,co sie z toba dzieje,HOSIA do boju a nie takie bzdury pisac ,juz odrobione wiec nie ma co zajmowac sie historia.Powodzenia.
Hej ;) wszystkim jestem ciekaw jakie liczby dziś padną kosmos czy dobre?Wruciłem z kolektury te 350 miln raczej nie osiagalne! jeszcze bardzo duzo brakuje do puli! Raczej Totalizator nakreca żeby zbić swoje kieszenie! Pozdrawiam i zycze duzych wygrany
Pewniaki na dziś w multi
1,31,46,61,73/5
1,16,18,23,32/5
1,16,18,23,32,73/6
Pewniaki na dziś w multi
1,31,46,61,73/5
1,16,18,23,32/5
1,16,18,23,32,73/6
Witaj Mario Ale jesteś szczodry ;)za 350 milionów to wspólnymi MULTIPASKOWYMI siłami stworzylibyśmy jakiś trafny system :DDD czego oczywiście wszystkim nam życzę
"A kto tak dziś w ML wyhaczył ,żeby było 7\7 sztuk 43 i nie wspomnę o innych..."
OPA w multilotka dziennie (poza niedzielą) srednio nadaje zakłady +/- 600.000 osob wiec ktoś wychaczył, ale raczej nie pojedyńczy jegomość
OPA w multilotka dziennie (poza niedzielą) srednio nadaje zakłady +/- 600.000 osob wiec ktoś wychaczył, ale raczej nie pojedyńczy jegomość
Włączę się do dyskusji. Hosia ma rację wspólnymi siłami moglibyśmy coś niecoś uszczuplić lotto. W ML wygrane są gwarantowane i nie trzeba się dzielić ( nie jestem egoistą , chcę aby zarobiło jak najwięcej osób i tego wszystkim życzę na Mikołaja!!! )
Mario nawet jeśli suma nie przekroczyłaby 30mln to 35 mln jest wygraną gwarantowaną tak mi powiedziała znajoma kolektorka.Także nie bój nic...
Mam pytanie czy liczba 53 nie jest przypadkiem bardziej oczekiwaną liczbą niż 39 ?
Owszem, zjawisko dość nie częste, ale w historii losowań zdarzały się większe ilości przechodzące w tysiące, przy mniejszej ilości typowanych liczb, Z większych wygranych,może wspomnę tu o Kamieniu Pomorskim, gdzie ilość dziesiątek, chyba kilkadziesiąt za jednym razem, wprawiła w osłupienie cały Zarząd Lotto i poważnie myślano o zmianie zasad reguł gry. Na szczęście wszystko wróciło do normy.
Pozdr.
Pozdr.
Taka kumulacja, nie starczyła by nawet na ogon samolotu, Przypuszczam, że samolot dla rządu i prezydenta będzie kosztował ok. 300 milionów złotych, a to prawie 10 takich kumulacji.
Pozdr.
Pozdr.
PASKO:
czy widzisz możliwość wprowadzenia konkursu typowań także na liczby ML , mające nie zostać wylosowane?
czy widzisz możliwość wprowadzenia konkursu typowań także na liczby ML , mające nie zostać wylosowane?
Sedecznie zegnam w dniu dzisiejszym szanownych kulkowiczow,powod znany.Juz mnie nie bedzie na czacie pozdrawiam.
Juz nie bede pisal ale PASKO za jednym zamachem moze zrobisz typowania na parzyste/nieparzyste i dodaj odrazu typowania na sume liczb,(wiecej niz 810,5 lub mniej) moze sie przydac.ZNIKAM.
KALENDARIUM:
godzina 16.31 - "kogucik19" deklaruje niepisanie na czacie
godzina 16.38 - kolejny wpis "kogucika19" , opatrzony podtrzymaną deklaracją niepisania na czacie
godzina 16.40 - kolejny wpis "kogucika19"....
Nie ma to jak być słownym!
godzina 16.31 - "kogucik19" deklaruje niepisanie na czacie
godzina 16.38 - kolejny wpis "kogucika19" , opatrzony podtrzymaną deklaracją niepisania na czacie
godzina 16.40 - kolejny wpis "kogucika19"....
Nie ma to jak być słownym!
Nie takiego Mikołaja sie dziś spodziewalem! :-)))
Toż to Dziad Mroz!
Toż to Dziad Mroz!
Wracając do meritum tej strony grom poświęconej , to mam pytanie do osób interesujących się obstawianiem zakładów w firmach bukmacherskich na liczby, które nie mają zostać wylosowane: jak skuteczne macie metody doboru typów w tym zakresie?
Bo przy typowaniu 3 takich liczb z kursem 1,8 ( 1,22x1,22x1,22) doszedłem do takich wyników w skali ostatnich 4 miesięcy:
a/ listopad 16 trafień
b/ październik 17 trafień
c/ wrzesień 18 trafień
d/ sierpień 16 trafień
co przy prawdopodobieństwie p=42% na "0" z 3 liczb , nie jest chyba złym wynikiem , co nie znaczy że inni nie mają jeszcze lepszych...
Bo przy typowaniu 3 takich liczb z kursem 1,8 ( 1,22x1,22x1,22) doszedłem do takich wyników w skali ostatnich 4 miesięcy:
a/ listopad 16 trafień
b/ październik 17 trafień
c/ wrzesień 18 trafień
d/ sierpień 16 trafień
co przy prawdopodobieństwie p=42% na "0" z 3 liczb , nie jest chyba złym wynikiem , co nie znaczy że inni nie mają jeszcze lepszych...
WITAM PONOWNIE-----KOCHANI DO KOLEKTUR RUSZAJCIE BO NIE BĘDZIE NAWET 31 MLN. POZDRAWIAM I SAMYCH TRAFIUONYCH :)))A W/G psychola DZISIAJ > 10 PARZYSTYCH
Ad vocem pytań czy tak trudno wpisać 10 liczb oddzielonych przecinkami typując dziesiątkę w multi lotka zainteresowanym odpowiadam,że wpis sie nie powiedzie jeśli wpiszemy tę samę liczbę dwukrotnie.Odrobina staranności we wklepywaniu swoich typów i typowanie "pójdzie".
Ja sie nie martwie. :-D
Zastanawiam sie tylko,jak zachowa Dziad Mroz poziom,skoro nawet nie potrafi utrzynać pionu
(jak zwykle przy wizytach). :-p
Procenty mu sie pomyliły.
Zastanawiam sie tylko,jak zachowa Dziad Mroz poziom,skoro nawet nie potrafi utrzynać pionu
(jak zwykle przy wizytach). :-p
Procenty mu sie pomyliły.
Niesamowite są te trafienia Dziada Mroza. :-D
Pewnie dlatego,ze sam jest nieżle dziś trafiony. :-)
Pewnie dlatego,ze sam jest nieżle dziś trafiony. :-)
Gdzie podziewa sie "realista"...?
Hmmm...
Pewnie wrocił do swojego starego nicka...;-)
Hmmm...
Pewnie wrocił do swojego starego nicka...;-)
Witam - nie będę oryginalny , ale dziś Duże Loty są moje , bądż padną łupem moich klonów !!!
Maksiu78 - a może to Ty masz tzw. "pijacką czkawkę" , po ilości wpisów pod rząd tu umieszczonych , a żaden z nich nie jest grom poświęcony a jedynie śp. odeszłemu stąd Dziadowi Mrozowi z Krakowa...
edi8,realisto,czy jak sie tam zwiesz...
Ode mnie to sie od...wal,bo nic do Ciebie nie pisałem,ekspercie spod sklepu monopolowego. :-)
Ode mnie to sie od...wal,bo nic do Ciebie nie pisałem,ekspercie spod sklepu monopolowego. :-)
Ide "popić",bo na trzeżwo nie moge czytać tych Twych mądrości.
:-)
A Ty jak tam?
Jak zwykle sobote przed telewizorkiem?
Życze niesamowitych przeżyć. :-))
Pa pa.:-)
:-)
A Ty jak tam?
Jak zwykle sobote przed telewizorkiem?
Życze niesamowitych przeżyć. :-))
Pa pa.:-)
kogucik19 a dalczego nie bedziesz pisał juz na czacie? moze ktos zna powód
Maksiu78 - pod sklepem monopolowym to ja bywam jedynie po to aby Ciebie groszem wspomóc , bo taki przemarźnięty pod nim od świtu do nocy stoisz i żebrzesz tam
na swój płynny posiłek "Uśmiech sołtysa".
Cały Bytom tym kompromitujesz - ale to już niedługo, bo zima robi okrutną selekcję naturalną wśród klientów sklepów monopolowych , a wśród konsumentów "jaboli" szczególną...
Siema małolat ( z mordą zgreda! ).
na swój płynny posiłek "Uśmiech sołtysa".
Cały Bytom tym kompromitujesz - ale to już niedługo, bo zima robi okrutną selekcję naturalną wśród klientów sklepów monopolowych , a wśród konsumentów "jaboli" szczególną...
Siema małolat ( z mordą zgreda! ).
znowu pojawil sie edi i znowu jest rozp......i niemila atmosfera
pasko kiedy ty zmadrzejesz?????
pasko kiedy ty zmadrzejesz?????
Dla równowagi można by zbanować Maksia, co udaje niewinniątko, a sprowokował ediego w sposób nad wyraz oczywisty.
Bądźmy sprawiedliwi Pasko!
Bądźmy sprawiedliwi Pasko!
PULA NIE JEST GWARANTOWANA TYLKO PRZEWIDYWANA JEŻELI DZISIZJ PRZEKROCZY 32 MLLN. TO BĘDZIE WSZYSTKO POZDRAWIAM
Poczytaj Pasko wpisy Maksia, bo on również powinien być zbanowany. Zresztą to on zaczął pisać do Ediego. Tak naprawdę to powinieneś zbanować właśnie Maksia, a nie Ediego. To Maksio rozpoczął ... i z nim powinieneś zrobić porządek.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
W archiwalnych typach (z 19 listop) znalazłem swój zestaw 9-ciu liczb który daje\dawał regularnie po dwie a ostatnio, 4-go grudnia -cztery trójki w odstępach przeważnie jednodniowych.Wyniki sprawdzałem systemem strefowym 3x3/27zakładów = 67,5 zł przy podanej kolejności liczb: 69, 62, 23, 76, 73, 68, 67, 55, 32, używając znanego, darmowego programu do ML.Mieszanie losowe tych liczb daje dodatkowe efekty; kolejność liczb też bierze tu udział w grze systemem skróconym. Czy to był końcowy akord rezonansu trafień o regularnych okresach okaże się 6-7-8-go. Sprawdzenie wystąpień wygranych \ strat - to chwila: kopiuj > wklej > testuj aktualne zakłady. Przede wszystkim testuj - bo za zwiększoną opłatę nie gra się już tak przyjemnie jak dawniej.P-s: Dzisiaj mamy polowanie na dzika więc może nie pora by gonić królika.
Blokada dla edi8 była szybka ze względu na ostatni wpis, który zobaczyłem. Nie napisałem na jak długo, bo musiałem przeanalizować historię. Po przeczytaniu odblokowuję edi8. Jednocześnie żółta kartka dla edi8 i Maksiu, która może się przerodzić w długoterminowego bana. Ja trzymam kciuki za edi8, że stanie na wysokości zadania i nie będzie wchodził już w konflikty...
No a dzisiaj emocje... może zostać pobity rekord co do wielkości kumulacji, ale raczej przyjdzie dzisiaj Mikołaj do kilku osób :D
Kaczor a skąd masz taką pewnośc jaka suma będzie realnie wypłacona jeśli pracownica TS tak mnie poinformowała?
PASKO:
przeczytaj łaskawie priv ode mnie - powstały w ( krótkim ) czasie zbanowana.
Napisane w nim do Ciebie słowa podtrzymuję...
Pozdrawiam
edi8
przeczytaj łaskawie priv ode mnie - powstały w ( krótkim ) czasie zbanowana.
Napisane w nim do Ciebie słowa podtrzymuję...
Pozdrawiam
edi8
kurcze podobno ma bys jedna szostka w DL :O czyli wyglada na to ze pojawi sie "dzika szostka" ..duzo liczb w jednym miejscu..
ale ku... w którym heh
Czy jakaś inna - poza multipasko.pl - strona w necie także podaje wyniki losowań ML , zarówno jako sortowane i niesortowane?
mysle ze w samym sercu ...
Antagoniści - miast obrzucać się słowami powinni do siebie strzelać kulkami lotto. Wyniki trafień - zaraz po 22-iej na niezawodnej stronie Pasko. Kulki wypełniać zawartością adekwantną do odczuwanych emocji.
rych - tu nie ma antagonistów!
Tu trwa prawdziwa moja wojna: "postu z karna wałem " i tych ostatnich członów jest tu coraz więcej , czyli wałów...
Tu trwa prawdziwa moja wojna: "postu z karna wałem " i tych ostatnich członów jest tu coraz więcej , czyli wałów...
Kursy parek to:
a/ Tipsport 11
b/ Totomix 10,24 ( 3,2x3,2 )
c/ Fortuna 10
w/w brutto!
a/ Tipsport 11
b/ Totomix 10,24 ( 3,2x3,2 )
c/ Fortuna 10
w/w brutto!
bella ta pracownica to jaks nie kumata nigdy LOTTO nie dawało gwarancji na sumę kumulacji jedynie przwidywaną , a czy b,edzie taka jak w reklamach czy nie wszystko zależy od nas graczy POZDROWIONKA
o żesz opiernicze w poniedziałek
Kaczor dzięki za wyjaśnienia
pozdrawiam
Kaczor dzięki za wyjaśnienia
pozdrawiam
Edi: To przypakuj im jakąś celną serię na jutro.Może skutecznym stylem Gołoty stosowanym przez lotto wobec graczy. Skorzystają wszystcy.
to jesteś farciarz Gregor może podasz po dzisiejszym losowaniu jakąś parkę,mam kawałek do fortuny ale na parki nigdy nie grałam
a czy można tam zagrać na te co nie wyjdą?
dzięki
a czy można tam zagrać na te co nie wyjdą?
dzięki
do kaczor001. ale to nie jest tak ze po tych zmianach o powiekszaniu puli na wygrane stawka jest z gory ustalana?
bella34 -na te co nie wyjda nie mozna,i kumplowi co nie nie gra w kulki tylko mecze za piatala te parke tez puscilem,sie w robocie ucieszy
ANIU JAK I WSZYSCY MAJĄCY Z TYM PROBLEM LOTTO DZIELI WPŁYWY ; NA WYGRANE I DLA SIEBIE BODAJŻE 51 DO 49 % NASTĘPNIE DZIELI JE NA POSZCZEGÓLNE STOPNIE WYGRANYCH I TAK POZA GWARANTOWANĄ TRÓJKĄ ,16 ZETA RESZTA ZALEŻNA JEST OD WPŁYWÓW JAK I ILOŚCI WYGRANYCH DANEGO STOPNIA MYŚLĘ ZE TERAZ WWSZYSTKO JASNE POZDRAWIAM
TO TAKIE PROSTE IDZIE SIĘ DO KOLEKTURY I GRZECZNIE PYTA JAK W DANYM MOMENCIE JEST PULA O P A WIE BO KOLEKTURĘ MA ,POZDROWIONKA