Wpisy 37 253 – 37 352
4 stycznia 2009 00:40 → 4 stycznia 2009 15:32, 100 wpisów
Powiedźcie, co mam zrobić? W sobotę ok godz. 19:35 zagrałam w keno 8-ka na 2 losowania. A sprawdzałam ok. 20:00 . Kolektorka sprawdziła i dała mi za wygraną 5 zł. a takiej wygranej w 8-mce nie ma i powiedziała "niech się pani cieszy ,że ma jeszcze złotówkę do przodu. Myślę, że miałam grubą wygraną, powyżej 50 zł. Co zrobić, OPA ty masz kolekturę, czy mam szanse, ustalić ile to było. Znam godzinę wysłania i godzinę sprawdzania. Pomóżcie. Dlaczego są tacy nieuczciwi ludzie, że łaszczą się na cudze szczęście?
jak to możliwe:
są w DL 2 wygrane 1 go stopnia, a mimo to na lotto wisi baner że kumulacja będzie we wtorek w wysokości 7 mln ???
o co tu chodzi ??
są w DL 2 wygrane 1 go stopnia, a mimo to na lotto wisi baner że kumulacja będzie we wtorek w wysokości 7 mln ???
o co tu chodzi ??
Mnie odbiło i wysłałem wiele kuponów za parędziesiąt złotych. Oczywiście zero wygranej, teraz będzie rzadko i bez szaleństw.
.Ela!.... hmmm nie gram w ceno więc nie na 100% ale może jest to suma dwóch wygranych np. 1zl z pierwszego los. + 4zyle za drugie.. pozdrawiam...
Wyniki Keno mozna sprawdzić na stronie lotto na przykład,jest tam link do strony keno i wszystkie wyniki są do sprawdzenia.Powodzenia.
Dziękuję za odpowiedzi odnośnie wygranej w keno, dziś rano o 9:33 jadę do kolektury i poproszę o ten kupon, ona musi go mieć .A propos że dobry bajej to nie bajer , to fakt. ą wygrane w keno to
2 zł.
6 zł.
50 zł.
325 zł.,
7500 zł.
i jak by nie liczył nie ma takiej wygranej 5 zł. ,kupon 2 zł. , a dlaczego pani z kolektury miłaby mi dodawać 1 zł.? Wyników keno na 2009 rok na stronie internetowej jeszcze nie ma. są tylko losowania z 2-ch ostatnich losowań , można sprawdzić,
2 zł.
6 zł.
50 zł.
325 zł.,
7500 zł.
i jak by nie liczył nie ma takiej wygranej 5 zł. ,kupon 2 zł. , a dlaczego pani z kolektury miłaby mi dodawać 1 zł.? Wyników keno na 2009 rok na stronie internetowej jeszcze nie ma. są tylko losowania z 2-ch ostatnich losowań , można sprawdzić,
WITAM.WEDŁUG MNIE W TS PRACUJĄ DZIWNI LUDZIE WCZORAJ DWIE OSOBY TRAFIŁY 6/6 A TS PODAJE ŻE JUŻ WE WTOREK KUMULACJA 7 MLN
Ela p - kolektorka najwyraźniej oszukała Cie o złotówkę. Zamiast 6 złotych dała Ci 5 zł (no chyba, że od 50 odjęła zero), a może wypłaciła końcówkę z 325 zł. W każdym razie zaszalała.
Zabor i Kocio musicie jak najszybciej powiadomić o tym fakcie najbliższy posterunek policji, a jutro (poniedziałek) prokuraturę. Szykuje się zapewne niezła afera!!!!.
A JA WCZORAJ MYŚLAŁEM ŻE PO 17-STEJ U CIEBIE ZAMKNIĘTE I WYSŁAŁEM ROBIĄC ZAKUPY W MARKECIE!A CO DO TEGO MEGO SPOSOBU CO CI PISAŁEM TO WESZŁA CZWÓRKA CZY TO KOLEJNY PRZYPADEK???
Szanowne koleżanki i koledzy...
Polecam Waszej uwadze trzy liczby na dzisiaj.
Oto ona:9,50,10.
Miła pani "hosiu",dlaczego pani się "zdjęła" zanim zdążyłem zobaczyć to cud foto?
Czuję się poszkodowany.
I dlaczego od razu "oszołomy"?
Wielbiciele,miła Pani,wielbiciele-przecież tak nawet lepiej brzmi.
Sukcesów!
We wszystkim.
Dla wszystkich.
Polecam Waszej uwadze trzy liczby na dzisiaj.
Oto ona:9,50,10.
Miła pani "hosiu",dlaczego pani się "zdjęła" zanim zdążyłem zobaczyć to cud foto?
Czuję się poszkodowany.
I dlaczego od razu "oszołomy"?
Wielbiciele,miła Pani,wielbiciele-przecież tak nawet lepiej brzmi.
Sukcesów!
We wszystkim.
Dla wszystkich.
hej witam u mnienadal posucha i juz mnie to wkurza ide do profa za chwile co proponujecie dzis z czworek bo juz sama nie wiem co wyslac moje "czarne konie"ostatnio nie padaja:-) pomozcie
KOCIO, nie wiem z czego ha, pewno te info o kumulacji to ewidentny bład, a może sposób na podniesienie wpływów z zakładów dla mniej zorientowanych.
Dziś minie dokładnie pięć lat od pamiętnej daty trafienia 34 (10/10) dziesiątek w Kamieniu Pomorskim .
Także Lotto będzie łaskawe i pozwoli wszystkim wygrać.
Stawiam na wczorajszą trójkę 46,48,60 + 8,21,42.
Moje trójki są typowane według jednego sposobu np.w typowaniach Paski ---22,11,08----51,36,73
28,12,08-----12,48,78 i 01,01,09---35,55,78.
Pozdrawiam i życzę sukcesów.
Także Lotto będzie łaskawe i pozwoli wszystkim wygrać.
Stawiam na wczorajszą trójkę 46,48,60 + 8,21,42.
Moje trójki są typowane według jednego sposobu np.w typowaniach Paski ---22,11,08----51,36,73
28,12,08-----12,48,78 i 01,01,09---35,55,78.
Pozdrawiam i życzę sukcesów.
tomoze zagram dzis zuzia Twoje trojki dla odmiany wczoraj jak dobrze widzialam trafilas 3-jeczke .sprobuje dzis moze i mnie sie poszczesci
dzien dobry :)
moze to jest ta super extra kumulacja iles razy w roku ?:P
moze to jest ta super extra kumulacja iles razy w roku ?:P
A więc ja wszystko wytłumaczę odnośnie kumulacji na wtorek.Otóż,Nie wiadomo gdzie padły wygrane po 100.000 w Los Mil. a także większość po 500zł,w sumie będzie już ze 2.000.000,te co padło w Olecku 10 z plusem tj.nie odbiorą,gdyż za dużo później ktoś będzie miał znajomych- razem 4.250.000 a reszta 2.750.000 to będzie prezent w Nowym Roku od totalizatora.Uzbiera się w sumie 7.000.000 i mamy kumulację,a wiadoma rzecz -ludzie wtedy dopiero zaczynają grać,w sam raz się dobrze ustawi,bo 10go dużo Polaków ma wypłaty i chyba każdy wie o co chodzi...POZDRAWIAM
O widzę że dla wpisywacza wyników KENO od nowego roku rozwiązali etat,wiadoma rzecz-kryzys ekonomiczny...
Witam wszystkich.
W zasadzie miałem grać dopiero od 5 go.,ale zagrałem w czoraj.
Tak jak mówiłem,że Styczen będzie wspaniałym miesiącem do gry.
Trafiłem 3 w dużym oraz w multi 5 z szóstki,.
Jak na pierwszy raz w tym roku to myślę,że niezle.
Pozdrawiam wszystkich i też Wam życzę wspaniałych wygranych.
W zasadzie miałem grać dopiero od 5 go.,ale zagrałem w czoraj.
Tak jak mówiłem,że Styczen będzie wspaniałym miesiącem do gry.
Trafiłem 3 w dużym oraz w multi 5 z szóstki,.
Jak na pierwszy raz w tym roku to myślę,że niezle.
Pozdrawiam wszystkich i też Wam życzę wspaniałych wygranych.
witam czy nie sadzicie ze granie w dl podajać 6 liczb nie ma sensu i lepiej zadrac raz w miesiacu w systemie 10
co to za kumulacja jak i tak jej nikt nie wygra ! ja w DL 3 i 4 pzdr
Witaj "heenry"!
Jeśli masz jeszcze jakieś następne pytania , to też chętnie Ci odpowiem - ale w trybie publicznym , bo może to się innym przydać...Pzdr.
Jeśli masz jeszcze jakieś następne pytania , to też chętnie Ci odpowiem - ale w trybie publicznym , bo może to się innym przydać...Pzdr.
Gratuluje GROM.:)
Mam do Was pytanie jak wybieracie swoje liczby??? Macie jakieś sprawdzone metody? Ja siedze w systemie strefowym i mi nie idzie dobieranie liczb...... jakby coś to pisać na czacie lub do mnie na gg chętnie pokonwersuje z bardziej doświadczonym graczem odemnie Pozdrawiam i naprawde potrzebuje pomocy...... Moje gg 10469068 - jestem zawsze na niewidoku......
NA DZIŚ W ML 6,78,80.CO O TYM MYŚLICIE.GŁÓWNIE KIERUJĘ PTYANIE DO EDIEGO8,GROMA,OPY
tak dodaj sobie 3 trafne i masz 6\6 i leżysz pod palmami do końca życia
Witam całą lotkową społeczność. I od razu moje spostrzeżenie: Każdy z Nas pragnie i liczy na wielką wygraną w lotto, ja z resztą też, ale moim zdaniem trafienie w tą cudowną cyferkę to jest tylko czysty przypadek. Nie ma na to żadnego systemu. W danej chwili myślisz o jakiś cyferkach i okazuje się, że nic a następnym razem masz np. 4/6. Co wy na to?
czyli rozumiem ze maju daje nam za kazde 2 zł wydane 16 zł zwrotu ;]
MAJU NIEMA TAKIEJ MOZLIWOSCI ZE KTO DA GWARANCJĘ ZE W DL W NAJBLIZSZYM LOSOWANIU PADNA LICZBY CO PODA.
dobra przyznaje sie mam wójka jasnowidza lecz może podać tylko 3 liczby niestety
edi8.. nie chciałem na publicznym :P bo wczoraj "cymbał" napisał, żebym nie zadawał takich trudnych pytań :P więc do rzeczy.. wziąłem z totomixa tabelkę systemów multilotka z dana stawką, więc tak sobie pomyślałem system (2/10) stawka 45zł.. i załóżmy , że obstawiamy jakąś dziesiątkę:
70,71,72......79
lub
20,21,22......29
wystarczy że trafimy 2 liczby,a za każdą liczbę mamy 3,2zł.
3,2*3,2*0,9= 9,2zł
9,2zł * 45zł = 414zł
414-45 = 369zł (zysku)
edi8 i co o tym myślisz ? :)
70,71,72......79
lub
20,21,22......29
wystarczy że trafimy 2 liczby,a za każdą liczbę mamy 3,2zł.
3,2*3,2*0,9= 9,2zł
9,2zł * 45zł = 414zł
414-45 = 369zł (zysku)
edi8 i co o tym myślisz ? :)
kocio to mój typ na wczorajsze losowanie 4,15,17,23,26,34 czyż nie byłem blisko 5 w dl
MAJU wczoraj te liczby tez miałeś od niego?? Graj 3 liczby w Fortunie to i tak będziesz dobrze wychodził.:)
Do Heenry.
Ile jest kombinacji w tym systemie 2/10?? Ile wynosi całkowity wkład?? Bo z tego co zrozumiałem to 45zł na jedną kombinację.
Ile jest kombinacji w tym systemie 2/10?? Ile wynosi całkowity wkład?? Bo z tego co zrozumiałem to 45zł na jedną kombinację.
MAJU A TO MOJE WCZORAJSZE 3,14,17,25,26,33.NIBY BYŁEM BLISKO A JEDNAK BARDZO DALEKO
wkład jest 45zł najniższa stawka w systemie (2/10), kombinacji możesz mieć maxymalnie 8. 80/10=8
1,2,3...
10,11,12...
.
.
.
70,71,72...
bo tak patrze na mape wyników, i czasami są dwie 20-tki, lub 40-tki..
pytanie ,którą 10-tke obstawić :P
1,2,3...
10,11,12...
.
.
.
70,71,72...
bo tak patrze na mape wyników, i czasami są dwie 20-tki, lub 40-tki..
pytanie ,którą 10-tke obstawić :P
heenry
system 2/10 to 45 kombinacji bo tyle utworzysz par z 10 liczb.
Stawka 1 zl za zaklad to 45 zl
Trafisz 2 liczby to masz
3.2x3.2x0.9=9.20 zl
Zainwestowales 45 zl a wygrales w tym przypadku 9.20.
jestes 35.80 przegrany.
Tak ja mysle.Nie wiem jak pozostali.
system 2/10 to 45 kombinacji bo tyle utworzysz par z 10 liczb.
Stawka 1 zl za zaklad to 45 zl
Trafisz 2 liczby to masz
3.2x3.2x0.9=9.20 zl
Zainwestowales 45 zl a wygrales w tym przypadku 9.20.
jestes 35.80 przegrany.
Tak ja mysle.Nie wiem jak pozostali.
KOCIO jak bym ci podpowiedział że bedzie 15,27 to miał byś 6 w systemie 8
heenry: mylisz dwa inne światy , bo
stawka to jest kwota którą chcesz wydać , z ilością zakładów w systemie.
System pełny 2z10 ma 45 zakłady , ponieważ z 10 liczb można utworzyć 45 odmiennych układów po 2 liczby.
Koszt nadania systemów pełnych w Totomixie wynosi od 1zł za zakład , więc w tym przypadku minimalny koszt to 45x1zł=45zł.
Trafiając 2 liczby z 10 obstawianych , uzyskasz ten minimalny próg do odebrania wygranej przy grze systemem 2z10 , ale wygrana wyniesie 3,20x3,20x0,9=9,20x stawka 1zł=9,20zł.
Tak więc bilans finasowy tej gry to przegrana , bo z zainwestowanych 45 zł odbierzesz 9,20 przegrywając 35,80zł.
Więc to co o tym myślę już Ci właśnie napisałem...
Pzdr.
edi8
stawka to jest kwota którą chcesz wydać , z ilością zakładów w systemie.
System pełny 2z10 ma 45 zakłady , ponieważ z 10 liczb można utworzyć 45 odmiennych układów po 2 liczby.
Koszt nadania systemów pełnych w Totomixie wynosi od 1zł za zakład , więc w tym przypadku minimalny koszt to 45x1zł=45zł.
Trafiając 2 liczby z 10 obstawianych , uzyskasz ten minimalny próg do odebrania wygranej przy grze systemem 2z10 , ale wygrana wyniesie 3,20x3,20x0,9=9,20x stawka 1zł=9,20zł.
Tak więc bilans finasowy tej gry to przegrana , bo z zainwestowanych 45 zł odbierzesz 9,20 przegrywając 35,80zł.
Więc to co o tym myślę już Ci właśnie napisałem...
Pzdr.
edi8
o
i tu sie zgadzam w 100% z edi8
i tu sie zgadzam w 100% z edi8
MAJU JA OSTATNIO GRAŁEM NA 7 ALE ZE KILKA RAZY 2/7 TO WYCHAMOWAŁEM Z SYSTEM 7 I WCZORAJ WYSŁAŁEM ZAKŁAD PROSTY.
no to ja źle zrozumiałem :P dlatego wolałem zapytać się ediego :P widzę zna się na tym :)
Witaj "tomcio1972"./
Ale - używając sportowej terminologii - timing , czyli koordynacja czasowo-ruchowa nam się udała...bo omal w 100%-ach identyczne wpisy w jednym czasie odpaliliśmy!
Pzdr.
edi8
Ale - używając sportowej terminologii - timing , czyli koordynacja czasowo-ruchowa nam się udała...bo omal w 100%-ach identyczne wpisy w jednym czasie odpaliliśmy!
Pzdr.
edi8
a jak obstawiając system (2/10) i np. trafie 5 liczb, to jest tak :
3,2 * 3,2 * 3,2 * 3,2 * 3,2 * 0,9 = 302zł
Czy teraz dobrze rozumuje?
3,2 * 3,2 * 3,2 * 3,2 * 3,2 * 0,9 = 302zł
Czy teraz dobrze rozumuje?
heenry
Nie sadze aby ktos Cie potepial.
Kazdy z nas probowal grac jakims tam sposobem i zaczynal od blednych przeliczen ktore z czase nauczyl sie poprawnie liczyc.
Po to jest forum abys sie pytal.
Kto pyta nie bladzi.
Co by sie stalo jakbys bez pytania poszedl to wyslac te 10 liczb w tej postaci.
Trafilbys 2 liczby z 10 poszedl po wygrana a tu rozczarowanie.
-Jak to sie stalo ze trafilem te dwie liczby a przegralem.
Rozumiesz?.
Nie sadze aby ktos Cie potepial.
Kazdy z nas probowal grac jakims tam sposobem i zaczynal od blednych przeliczen ktore z czase nauczyl sie poprawnie liczyc.
Po to jest forum abys sie pytal.
Kto pyta nie bladzi.
Co by sie stalo jakbys bez pytania poszedl to wyslac te 10 liczb w tej postaci.
Trafilbys 2 liczby z 10 poszedl po wygrana a tu rozczarowanie.
-Jak to sie stalo ze trafilem te dwie liczby a przegralem.
Rozumiesz?.
heenry - wal śmiało z ewentualnymi dalszymi pytaniami , bo Ty podajesz konkretne problemy z obstawianiem , jakie mogą dotyczyć także wielu innych osób i dzięki temu zarówno i Ty jak i inni zostaną tu , na tym jakże wielce poczytnym forum , poinformowani....
edi8
No tak jakos wyszlo ze pisalismy razem.
Czasami sie zdarza.
pozdrawiam.
No tak jakos wyszlo ze pisalismy razem.
Czasami sie zdarza.
pozdrawiam.
i znowu pisalismy razem
ha ha ha
ha ha ha
bo od zawsze grałem w ML na TS, a od roku gram na profesionalu :) teraz zainteresowałem się totomixem :P więc jeszcze nie rozumiem dokladnie:P
więc edi jak to bedzie (2/10) 5 liczb, dobrze wyżej napisałem ?
więc edi jak to bedzie (2/10) 5 liczb, dobrze wyżej napisałem ?
Mam pytanie.
Czy jest mozliwe aby grac przez caly rok 2008 na 9 liczb w DL (kazde Losowanie)a bylo ich 156 i byc na plus?.
Czy jest mozliwe aby grac przez caly rok 2008 na 9 liczb w DL (kazde Losowanie)a bylo ich 156 i byc na plus?.
KOCIO odwdziecz sie i tez daj mi 3 liczby do DL to sobie dzisiaj puszcze
heenry - niestety , nie...
To jest dokladnie ten sam mechanizm ,który już wczoraj Ci opisałem przy systemie 2z3.
Ty zawiwerając zakład systemowy zawierasz zakłady na te minimalną ilość trafień i jeśli będzie ich więcej to ZAWSZE wygrana będzie sumą składowych , czyli gdy trafisz 5 liczb to wygrasz 10 "dwójek" ponieważ z 5 liczb idzie utworzyć 10 "parek".
Wygrana to 10x9,20=92zł za wklad w grę 45zł.
To jest dokladnie ten sam mechanizm ,który już wczoraj Ci opisałem przy systemie 2z3.
Ty zawiwerając zakład systemowy zawierasz zakłady na te minimalną ilość trafień i jeśli będzie ich więcej to ZAWSZE wygrana będzie sumą składowych , czyli gdy trafisz 5 liczb to wygrasz 10 "dwójek" ponieważ z 5 liczb idzie utworzyć 10 "parek".
Wygrana to 10x9,20=92zł za wklad w grę 45zł.
dzięki OPA za Twoją teorię, wydaje mi się być nieco niewiarygodna aby tak ludzie porzucali większe wygrane bo są akurat z Olecka (mogli przewidziec że istnieje taka ewentualność - wygrana, i co wtedy ?).
Jesli jednak ręczysz że ta pula to nie błąd, to chyba zapuszczę - co mi tam.
Gdzie Ty masz ten swój punkt, może będzie fartowny ?
Jesli jednak ręczysz że ta pula to nie błąd, to chyba zapuszczę - co mi tam.
Gdzie Ty masz ten swój punkt, może będzie fartowny ?
teraz juz czaje..oby więcej takich ludzi pomocnych na tym świecie było :)
tomcio1972:
gdyby w 1/2 losowań było po 1 "trójce" ( w systemie na 9 skreśleń płatne jako 20 "trójek" ) to gracz byłby + - na zero , bo 156 x 84x2=226208zł koszt gry a 82 trafienia "trójki" to 20x16=320złx82=26240zł.
Oczywiście wyższe niż "trójki" wygrane , bo 4z9 czy 5z9 tę ilość koniecznych "trójek" mogą zaniżyć i to znacznie.
Wg mnie jest to w pełni możliwe!
gdyby w 1/2 losowań było po 1 "trójce" ( w systemie na 9 skreśleń płatne jako 20 "trójek" ) to gracz byłby + - na zero , bo 156 x 84x2=226208zł koszt gry a 82 trafienia "trójki" to 20x16=320złx82=26240zł.
Oczywiście wyższe niż "trójki" wygrane , bo 4z9 czy 5z9 tę ilość koniecznych "trójek" mogą zaniżyć i to znacznie.
Wg mnie jest to w pełni możliwe!
Witam wszystkich cieplutko mimo mroźnej pogody. Cieszę się bardzo,że nadal mogę z wami poklikać. Dziś w nocy kiedy wracałam z imprezki TRZEŹWA koleżanka udowodniła mi, że można przydzwonić centralnie w stalową barierę z szybkością 40km / zamieć i zawieja/ i że nic się nikomu nie stanie - pomimo niezapiętych pasów /boczna droga/, ale za to kasując 2 letniego Rovera na amen i bezpowrotnie :)
tomcio1972 - oczywiście wyliczenie oparłem o aktualną cenę 2zł za zakład w TS , która to uległa zmianie w 2008 roku...
no dobra teraz zapytam mozecie mnie wyśmiać :P jakiś sprawdzony system w totomixie ????
hosia - nie tylko łeb bo i główkę także!!!
A co do opisanego wypadku: kilka lat temu mój kolega wracał zimą z Mazur z imprezy i jego kumpel ( za kierownicą ) postanowił w pewnym momencie , widząc tuż przy drodze śniegowego bałwanka - zniszczyć go poprzez trącenie rozpędzonym do 80 km/h samochodem...
Finał:obaj w szpitalu a samochód do kasacji - ponieważ dzieciaki "konstrukcję" bałwanka oparły na betonowym słupku...
Pozdrawiam
edi8
A co do opisanego wypadku: kilka lat temu mój kolega wracał zimą z Mazur z imprezy i jego kumpel ( za kierownicą ) postanowił w pewnym momencie , widząc tuż przy drodze śniegowego bałwanka - zniszczyć go poprzez trącenie rozpędzonym do 80 km/h samochodem...
Finał:obaj w szpitalu a samochód do kasacji - ponieważ dzieciaki "konstrukcję" bałwanka oparły na betonowym słupku...
Pozdrawiam
edi8
Nie narzekaj hosiu, ciesz się, że nic się nie stało, a rower sobie odkupisz, zawsze mówiłem że tandemy to niebezpieczny sprzęt......
a jednak mozna byc na + i to duzy.
Jedyny nasz mankament to brak gotowki aby grac co losowanie za 140 zl na 9 liczb lub za 84 zl na 8 liczb.
Zrobilem dwa testy za poprzedni rok a liczby rowniez wybralem przypadkowo i tak jak je wybralem tak podstawilem pod system czyli po kolei.
--------------------------------------
system edi8 na 9 liczb i 7 zakladow po 6 liczb gdzie kazdy zaklad grany jest jako systemowy 3z6.
Koszt gry na 9 liczb to 140 zl
Liczby:
5.10.15.20.25.30.35.40.45
156 losowan w roku x 140 zl=21.840 zl
Na te liczby w ciagu calego roku wpadlo w tym systemie:
36x3/6
5x 4/6 co daje dodatkowe 20x 3/6
Razem: 56x 3/6
56x495 zl= 27.720 zl.
27.720- wygrana
21.840- inwestycja
+ 5880 zl przez caly rok
5880:12= 490 zl na miesiac.
Zaznaczam ze liczby do systemu wybralem przypadkowo a z tych 9 liczb w skali roku wpadlo tylko
15x 3/9
4 x 4/9
czyli na 156 losowan tylko 19 bylo trafnych z min 3/9.
Natomiast druga rozpiska na 8 liczb gdzie gramy jednoczesnie na 3/4 i 4/4
w skali roku dala z tymi samymi liczbami oprocz liczby 45 czyli tylko od 5 -40:
156x84=13104 zl -- inwestycji
Wygrana:
17 x 495 zl= 8415
1x 4/4= 11.340 zl
Razem:19.775 zl
+ 6671-- przez caly rok
6671:12= 555 zl na miesiac.
Czyz to nie wychodzi podobnie jak granie progresja z zalozeniem od 10-20 zl zysku dziennie.
Jedyny problem to czy mamy pieniadze na taka inwestycje i czy jestesmy w stanie wytrzymac to cisnienie i wytrwale czekac az trafimy liczby nie zmieniajac zestawu przez caly rok?
To wszystko juz historia ale daje duzo do myslenia.
Jedyny nasz mankament to brak gotowki aby grac co losowanie za 140 zl na 9 liczb lub za 84 zl na 8 liczb.
Zrobilem dwa testy za poprzedni rok a liczby rowniez wybralem przypadkowo i tak jak je wybralem tak podstawilem pod system czyli po kolei.
system edi8 na 9 liczb i 7 zakladow po 6 liczb gdzie kazdy zaklad grany jest jako systemowy 3z6.
Koszt gry na 9 liczb to 140 zl
Liczby:
5.10.15.20.25.30.35.40.45
156 losowan w roku x 140 zl=21.840 zl
Na te liczby w ciagu calego roku wpadlo w tym systemie:
36x3/6
5x 4/6 co daje dodatkowe 20x 3/6
Razem: 56x 3/6
56x495 zl= 27.720 zl.
27.720- wygrana
21.840- inwestycja
+ 5880 zl przez caly rok
5880:12= 490 zl na miesiac.
Zaznaczam ze liczby do systemu wybralem przypadkowo a z tych 9 liczb w skali roku wpadlo tylko
15x 3/9
4 x 4/9
czyli na 156 losowan tylko 19 bylo trafnych z min 3/9.
Natomiast druga rozpiska na 8 liczb gdzie gramy jednoczesnie na 3/4 i 4/4
w skali roku dala z tymi samymi liczbami oprocz liczby 45 czyli tylko od 5 -40:
156x84=13104 zl -- inwestycji
Wygrana:
17 x 495 zl= 8415
1x 4/4= 11.340 zl
Razem:19.775 zl
+ 6671-- przez caly rok
6671:12= 555 zl na miesiac.
Czyz to nie wychodzi podobnie jak granie progresja z zalozeniem od 10-20 zl zysku dziennie.
Jedyny problem to czy mamy pieniadze na taka inwestycje i czy jestesmy w stanie wytrzymac to cisnienie i wytrwale czekac az trafimy liczby nie zmieniajac zestawu przez caly rok?
To wszystko juz historia ale daje duzo do myslenia.
tomcio1072 -
gdyby te 21840zł traktować jako bankową lokatę na 1 rok , to odbierając po roku 27720zł mamy 26,92% od kapitału początkowego...
Czyli nawet biorąc kredyt , gra byłaby opłacalna bo miesięcznie ( 26,92:12 ) dostaniemy 2,24%.
gdyby te 21840zł traktować jako bankową lokatę na 1 rok , to odbierając po roku 27720zł mamy 26,92% od kapitału początkowego...
Czyli nawet biorąc kredyt , gra byłaby opłacalna bo miesięcznie ( 26,92:12 ) dostaniemy 2,24%.
edi8
Sa tacy ludzie ktorzy "musza" grac w Lotto.
Jedyne ryzyko jest takie ze jak gramy za ta kwote to nie wiemy do konca czy ja odzyskamy wygrywajac w Lotto a w banku to te odsetki sa raczej pewne.
A odliczyles podatek Belki od tych odsetek?.
Ja te obliczenia zrobilem tak poprostu z ciekawosci bo duzo slyszalem i naczytalem sie ze ludzie od kilku lat graja na te same liczby a poza 4 trafnymi nie mieli nic.
Jedyne co nas powstrzymuje od takiej gry to brak kasy.
Tak to jest w Realu.
Na sucho to wszystkim wychodza wielkie plusy.
Sa tacy ludzie ktorzy "musza" grac w Lotto.
Jedyne ryzyko jest takie ze jak gramy za ta kwote to nie wiemy do konca czy ja odzyskamy wygrywajac w Lotto a w banku to te odsetki sa raczej pewne.
A odliczyles podatek Belki od tych odsetek?.
Ja te obliczenia zrobilem tak poprostu z ciekawosci bo duzo slyszalem i naczytalem sie ze ludzie od kilku lat graja na te same liczby a poza 4 trafnymi nie mieli nic.
Jedyne co nas powstrzymuje od takiej gry to brak kasy.
Tak to jest w Realu.
Na sucho to wszystkim wychodza wielkie plusy.
Grom : Ja Cię zabije! Na szczęście WTEDY byłam akurat wyjątkowo grzeczna :DDD
tomcio1972 - a niby dlaczego mam odliczać podatek Belki skoro tych pieniędzy do banku nosić nie zamierzamy , a przeznaczyć je na grę przez ten rok a jedynie ZYSK przez Ciebie wykazany odnosząc dla porównania do lokaty bankowej?
Iwona40 Nie martw się , dobre dni powrócą. Trzeba tylko uwierzyć. Ile trafiłaś tych czwórek w ciągu lata?
heenry - progiem opłacalności przy grze systemem pełnym 2z10 w Totomixie ( minimalny koszt nadania 45zł ) jest trafienie 4z10 liczb , ponieważ z 4 liczb można ułożyć 6 "parek" , za które dostaniesz 6x9,20=55,20zł.
Maju: Ze swoim nickiem też możesz robić za kobietę;) Czuję że przyniesiesz nam chłopie szczęście . Witaj w klubie!
ok edi8
Teraz zrozumialem sens twojego poprzedniego wpisu.
Jedyne co mi sie nasuwa na mysl teraz to:
Samemu grajac nie jestesmy w stanie dokonac takiej rzeczy a jedynie grajac w 3-4 osoby.
No ale coz.
Zycie pokazuje nam cos innego i niestety trzeba pogodzic sie z tym.
Kazdy z nas ktory pracuje moze w kazdej chwili isc i wziac pozyczke 30 tys na granie.
Ale czy to zrobi?.
Nie wiadomo.
Musi byc zaawansowanym hazardzista lub czlowiekiem ktory lubi cholerne ryzyko.
Teraz zrozumialem sens twojego poprzedniego wpisu.
Jedyne co mi sie nasuwa na mysl teraz to:
Samemu grajac nie jestesmy w stanie dokonac takiej rzeczy a jedynie grajac w 3-4 osoby.
No ale coz.
Zycie pokazuje nam cos innego i niestety trzeba pogodzic sie z tym.
Kazdy z nas ktory pracuje moze w kazdej chwili isc i wziac pozyczke 30 tys na granie.
Ale czy to zrobi?.
Nie wiadomo.
Musi byc zaawansowanym hazardzista lub czlowiekiem ktory lubi cholerne ryzyko.