Wpisy 23 607 – 23 708
23 czerwca 2008 00:14 → 25 czerwca 2008 11:45, 100 wpisów
kogucik19 przeczytałem twoją opinię na temat TYPERA 2008 i pipieram Cię w 100% to oszust i padluch ostrzegam również wszystkich grających.
gagarin masz racje.Ktos kto bedzie bral sie za analize niech uwaza przy wporawadzaniu losowan do bazy danych..niektore losowania sie powtarzaja..i moze sie powtorze , ale skad mam wiedziec ze same liczby w losowaniach sa powpisywane prawidlowo..moze to celowo robia ? bo co za problem zeby to wpisac prawidlowo.Nawet ja potrafie prawidlowo posortowac losowania w bazie przy odrobinie znajomosci ansi c.pzdr
Masz strone WWW?
Chcesz ja dobrze ZAREKLAMOWAC?
Wejdz:
http://allegro.pl/show_item.php?item=383759268
Chcesz ja dobrze ZAREKLAMOWAC?
Wejdz:
witam wszystkich graczy,ja poluje od kilku miesięcy na 10/10 w multi lotka.narazie maks. mam 6/10 czyli zwraca mi się wysłanie.Obstawiam ciągle te same liczby i gram codziennie.Może kiedyś się uda bo mam teraz straszny "dołek" finansowy
Witam.Przypominam P.PREZESOWI LOTTO o walizeczce ktora dostal za wylosowanie w dniu dzisiejszym TSN w zakresie albo 1-12 albo 13-24 daje Panu prezesowi wybor zeby nie musial az tak bardzo kombinowac,dziekujac mu za piatkowe losowanie ale wtedy byla koperta,a poniewarz teraz jest walizeczka oczekuje spelnienia,moich oczekiwan. .Pozdrawiam
Do wpisu 23611.Odp: szóstka padła w studiu TV Polsat.
Do wpisu 23612.Odp.nigdy z dużą dozą prawdopodobieństw graniczącą z pewnością nie uda Ci się wytypować 10/10.Okres takiego zdarzenia wynosi w przybliżeniu ok,300 lat i to grając na cały kupon,czyli 3 zakłady.
Odp na 23613.Zadna walizka nie dotaeła do prezesa,jednak radzę uważać bo sama korupcyjna propozycja jest karalna,a namierzenie osobnika w tych czasach jest dziecinnie proste.
Proszę o dalszy zestaw pytań.Pozdrawiam.
Do wpisu 23612.Odp.nigdy z dużą dozą prawdopodobieństw graniczącą z pewnością nie uda Ci się wytypować 10/10.Okres takiego zdarzenia wynosi w przybliżeniu ok,300 lat i to grając na cały kupon,czyli 3 zakłady.
Odp na 23613.Zadna walizka nie dotaeła do prezesa,jednak radzę uważać bo sama korupcyjna propozycja jest karalna,a namierzenie osobnika w tych czasach jest dziecinnie proste.
Proszę o dalszy zestaw pytań.Pozdrawiam.
Pan egon59,napisał "domagamy się losowań ręcznych jak było kiedyś.."
Po pierwsze:
"nigdy nie wchodzi się do tej samej rzeki"
Po drugie: losowanie ręczne to relikt,który jest synonimem zacofania i dekadencji.
Po trzecie: proponuję strajk graczy np: niewysyłanie w tydzień zakładów(nawiasem mówiąc był by to pierwszy zorganizowany strajk graczy i hazardzistów w dziejach ery nowożytnej)
P.S.Nie mylić ze starą "żytnią".Pozdrawiam.
Po pierwsze:
"nigdy nie wchodzi się do tej samej rzeki"
Po drugie: losowanie ręczne to relikt,który jest synonimem zacofania i dekadencji.
Po trzecie: proponuję strajk graczy np: niewysyłanie w tydzień zakładów(nawiasem mówiąc był by to pierwszy zorganizowany strajk graczy i hazardzistów w dziejach ery nowożytnej)
P.S.Nie mylić ze starą "żytnią".Pozdrawiam.
DRMEXPRES nie trzeba mnie namierzac wystarczy na gg zapytac i podam adres jak bede wiedzial komu i po co,po drugie wierze ze prkuratorzy w Polsce maja wielkie poczucie chumoru czego na co dzien doznajemy,a po trzecie to wiele w zyciu zalatwilem poprzez nistety lapowki i dalo sie a bez nie dalo sie wiec tylko ci sa winni co brali bo porafili zatatwic a bez nie potrafili.Moja propozycja do PREZESA jest aktalna ,a ze walizeczka nie dotarla to trudno dzis srajk tirowcow wiec moze pomalu jedzie ale dojedzie .Pozdrawiam wszystkich prokuratorow w tym kraju.
nie wątpię,ze można przy pomocy kopert wiele załatwić.Szkopół w tym,że odpowiedzialność karną ponosi nie tylko ten co daje,ale również ten co bierze.
Już jeden prezes T.S sa. siedział,czyżbyś chciał tego samego dla następnego? Z poważaniem.
Już jeden prezes T.S sa. siedział,czyżbyś chciał tego samego dla następnego? Z poważaniem.
Ten piekny kraj to dziwny kraj,bezrobotni zyja lepiej niz pracujacy,ci co siedza maja lepiej niz ci co na wolnosci bo nawet gielde obstawiaja telewizor,kobiety,i maja im lottomat zamontowac zeby testowali rozne warianty gry,wiec nie jest tak zle posiedziec i opieka lekarska specjalistyczna jest na kazde zawolanie czyli latwiej sie wyleczyc ,wiec warto dac bo to sie w tym kraju bardzo oplaca i zwraca sie w szybkim tempie,a co myslisz ze kampania prezydencka to nie jedna wielka lapowka ,ale mozna by pisac wiecej na ten temat tylko to nie ta stronka,ale jak by tego prezesa zamkli to moze drugi by sie bal i co drugi dzien byla by liczba 61 jak myslicie.Pozdrawiam
odnoisnie łapówkarstwa, podobno kogucik19 musiał wreczyc pani z zerówki łapówke bo nie chciała dopuscic go do I klasy....załosne ale niestety prawdziwe
Do wpisu 23601:
Nie, w historii losowań Ex.L,która jest o wiele krótsza niż D.L również nie powtórzyło się żadne 5/5,natomiast 4/5 owszem i to w ilości większej niż w D.L 5/6.Pozdrawiam.
Nie, w historii losowań Ex.L,która jest o wiele krótsza niż D.L również nie powtórzyło się żadne 5/5,natomiast 4/5 owszem i to w ilości większej niż w D.L 5/6.Pozdrawiam.
Widzę,że masz trochę sarkastyczny stosunek do rzeczywistości,ale nie jesteś odkrywczy.
To,że Polska to "dziwny kraj"zauważył już wiele lat temu słynny "Zulu-Gula",a teraz zasiada w Sejmie z całą powagą,nie robi sobie jaj,i jest jak najbardziej poważny.
"Cóż punkt widzenia,zależy od punktu siedzenia"Pozdrawiam i nie obrażam.
To,że Polska to "dziwny kraj"zauważył już wiele lat temu słynny "Zulu-Gula",a teraz zasiada w Sejmie z całą powagą,nie robi sobie jaj,i jest jak najbardziej poważny.
"Cóż punkt widzenia,zależy od punktu siedzenia"Pozdrawiam i nie obrażam.
Wczoraj wypilem sok z WISNI i sie zezygalem(wybaczcie to slownictwo)i juz koncze bo jak czytam to to musze leciec (wiecie gdzie).
DRIMEX co do punktow siedzenia i widzenia to swiete slowa .Pozdrawiam
Kogucik 19 obstawiasz dzisiaj NP czy Parzyste w ML i czy sądzisz ze 12 i 61 maja szanse dzisiaj wypasc?
wiśnia ,jestem z tobą ,ten stary stetryczało oszalały kogut kukurykuje na tym forum że człowieka glowa boli i oczy sie męczą.Ten chłop sie nudzi i innych chce zanudzać ,co za nieoskubany ,nieopierzony mutant!
koguciku jesli ciagle kupujesz przeterminowane soki to ciagle bedziesz wymiotował, czy to bedzie sok z wisni czy z pomarańczy....
jak nie oskubany,to znaczy,ze opierzony.
Ktos sie podszywa za mnie na czacie .Dzis obstawiam tylko numerek wszystkie 3 zakresy za rozna kwote nie gram juz w multi P/NP bo maja ruchome kursy a ja tego nie lubie,co do liczby 61 powinna juz wypasc 3 dni temu wedlug mnie ale jej nie obstawiam natomiast kulkowicze ktorych znam ja progresywnie obstawiaja ,ja trzymam kciuki za ta liczbe.Wytrzymajcie z tym kogucikiem jeszcze 8 dni ,ale zostanie wam pustka kogo bedziecie teraz mieli na celowniku ja bardzo sie ciesze ze wy o mnie piszecie nawet zle ale piszecie jestem wam wdzieczny wszystko czytam i nie odpisuje ale czytam czyli uzywajcie dalej.NIE PODSZYWAC SIE POD KOGUCIKA.Bo bede zmuszony znalesc dowcipnisia a to nie takie trudne .Pozdrawiam,wisnie i tego typu roznych naukowcow ktorzy flustracje tak wyladowywuja ,znam milsze metody ale to trzeba byc facetem a nie troczkami od kaleson.
WISNIA jak bys byl intyligentny to bys wiedzial ze nie wolno ruszac kogucika bo ci sie do tylka dobierze i moze rozerwac.To byly ostatnie slowa napisane do tego czeresniaka.Niech nie liczy juz na wiecej a teraz mozesz uzywac do woli bo nie przewiduje juz korespondecji z toba.
to ty koguciku19 jeszcze w kalesonach chodzisz???
chlopie juz jest lato ponad 30 st. !!!!
chlopie juz jest lato ponad 30 st. !!!!
ten chłop ma wszystko przegrzane-ale jaja hehe-kogucie stary wyleniały nie dostałeś udaru -nietypowy mutancie????
Witaj OPA nie narzekam wiem ze mila czeka na 61 a ja za nia trzymam kciuki,wszystko idzie zgodnie z planem.teraz wychodze bede wieczorkiem .Pozdrawiam.
Witaj OPA MILA czeka na 61 ja za nia trzymam kciuki u mnie ok zgodnie z planem,jestem zadowolony ,teraz wychodze bede wieczorkiem .Pozdrawiam
Masz strone WWW? Chciałbys ja ZAREKLAMOWAĆ?
Wejdz:
Wejdz:
witam no tak odwaga odwagą ale wysłałam 38,40,43/i 32,37,7.wszystkie razem, a dziś myślę takie wysłać 38,39,36,11,16,10,17,a jak u ciebie OPA? Pozdrawiam
dzisiaj wydrapalam 20zeta w mistrzowskiej dobre i to,posłałam jeszcze numerek22i [5]w ML2,25,44,65,79zobaczymy
Mam pytanie: Jak w tym roku można w multi lotku wygrać równe 100.000? Nawet grając z plusem łącząc wygrane nie wyjdzie 100tys..
Chyba, że musiał mieć kilka zakładów na jednym kuponie i tak policzyli.
Oczywiście,że można przecież wygrane ML z plusem i M.L zwykłego sumują się.W takich przypadkach kilka osób nawet po odliczeniu podatku wygrało ponad 100 tys,złotych.
http://www.radiozet.aria.pl/konkursy.php?id=217 audycja numer 2. O multilotku..Weiss dzwoni do firmy zajmującej się systemami i rzecznika multilotka :D posłuchajcie i ocencie. :)
rico: Chodziło mi o to, że właśnie nawet sumując ML i ML Plus nie dałoby sie wygrać równo 100tysiaków tylko więcej. Policzyli to pewnie jako z dwóch lub więcej zakładów na jednym kuponie.
Moje typy:
ML: 02,03,05,12,21,29,31,38,44,47
Numerek:
02,08,11,20 i 17
03,14,32,39 i 14
ML: 02,03,05,12,21,29,31,38,44,47
Numerek:
02,08,11,20 i 17
03,14,32,39 i 14
Ostatnio wydawało mi się, że trafiłem 6/6 w DL, niestety lottomat rozwiał marzenia :D
Dzisiaj puściłem w fortunie standardowy zestaw kuponików, zobaczymy wieczorem, co z tego tym razem będzie...
Dzisiaj puściłem w fortunie standardowy zestaw kuponików, zobaczymy wieczorem, co z tego tym razem będzie...
HURA HURA wyszedl srodkowy zestaw ten obstawiony najwyzej i jak tu nie dawac lapowek prezesowi skoro tylko wtedy spelnia nasze rzyczenia i NP w multi no rewelacja strasznie sie ciesze i gratuluje wygranych.Pozdrawiam.
No cóż, mi znowu weszło tylko podparcie [1/1], ale dobre i to. Jutro DL, bez kumulacji więc bez rewelacji, 2 zakłady starczą. Pozdrawiam.
śmieszny jest fakt, że kupując zakład na 1 liczbę w TS za 2,50 po trafieniu wygrywam 4 zł, a w fortunie za 2 zł wygrywam 5,40...
BEZZQP propnuje ci obstawic progresja 1 zakres numerka 1-12 nawet troche grubo bo to zdarzenie bedzie nie dlugo aktualne mozna zarobic niezla kase pusc za 150 zobaczysz ze nie stracisz a zarobisz.
kogucik - kusi, kusi, ale nie dam się w to wciągnąć, niestety progresja nie na moją kieszeń... Może się pobawię w progresję... jak wygram w totka ;) Dzisiaj też mnie kusiło, żeby na 1/1 postawić więcej, bym postawił 20 zł to bym miał teraz 54 w kieszeni, no ale niestety, nie mogę aż tylu wydać, gram skromnie, liczę na to, że się szczęście o mnie potknie ;)
OK BEZZQP zagraj na mniej nawet za 2 zeta ale zagraj to pewna kasa czasem warto sie zastawic zeby wygrac.wydasz 40 zeta a zarobisz 5 zeta ale zarobisz .
Szczescie potyka sie albo o bogatego albo o mieszkanca DABIA w Krakowie,ktory lubi degustowac tanie winko,o sredniaka sie nie potknie im wczesniej zrozumiesz ta zaleznosc tym mniej cie bedzie bolalo.Pozdrawiam
Moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego gdy keno wystartowalo byly losowania do 21.40.Pozniej zrobili do 22.40 az do dzisiaj gdy losowania trwaly ponownie do 21.40? O CO TU CHODZI ?
chodzi o Euro - mecze są transmitowane na Polsacie i w tym samym czasie nie może być transmisji lotto [bo co jak bramkę strzelą ;)], a że mecze trwały od 20:45 do ok. 22:30 to i losowania były później. Teraz, że meczy już nie ma to losowania będą znowu o stałej porze
Do bezqp :) Wybacz niejasno sie wyrazilam - chodzi mi o losowania keno , a te jak wiadomo sa caly dzien ;) A ze euro mamy to wiem :P :) pzdr
Witam.Czy ma ktos przeciek jaki dzis bedzie szczesliwy numerek czyli w jakim zakresie ,przypuszczam ze w 1 lub w 2 ale jak by kto wiedzial i powiedzial to bylbym wdzieczny,wprawdzie tak jak wczoraj zalatwilem z prezesem,ze bedzie 2 zakres,i byl ale dzis walizeczka na czas moze nie dojechac.Prosze o 1 zestaw. Pozdrawiam
cześć Koguciku dzisiaj 2,4,10wybieraj któryś z nich napewno miłego dnia!
Witam.Droga BELU34 ja gram w zdarzenia nie na liczby wiec pytam o TSN w jakim zakresie bedzie dzis czy 1-12 13-24 i tu prosze o prawidlowa odpowiedz ,mozna jeszcze jak by kto wiedzial czy w Duzym lotku bedzie NP/O/P to proszony jest o informacje.Pozdrawiam.
monisia_23: W czasie Euro 2008 system Totalizatora Sportowego jest czynny do 22:40 dlatego wszystkie zakłady przyjmowane są do tej godziny :)
Jeśli nie ma meczu w danym dniu to wracamy do standardowej godziny losowania. NP. jutro też będzie losowanie około 23.
NIE ISTNIEJE ŻADEN 100% SYSTEM KTÓRY DAWAŁBY WIĘKSZĄ WYGRANĄ ANIŻELI KOSZT SYSTEMU. Wszelkie typowania to poprostu łut szczęścia. Wysokich wygranych.
Do Pawcia- dzieki pawcio ;)
Witam
Koguciku skoro tak mówisz to puszcze numerek 1-12 nie mógłbym takiej okazji przepuścić … haha
Koguciku skoro tak mówisz to puszcze numerek 1-12 nie mógłbym takiej okazji przepuścić … haha
jest prawie pewne,że nie opłaci się zmieniać często liczby.Niejaki pan szczur typując przez ostatnie 30 losowań w pewniakach 7,a w parkach 7 i 14 stał się liderem klasyfikacji typowań.Gratulacje.
P.S. Jako ciekawostkę podam,że w dniu wczorajszym wystarczyło powtórzyć dziewięć liczb z niedzielnego losowania aby uzyskać 9/9 czuli 70 000 zł za liczby 5,7,14,27,37,43,58,59,63
Pewniak do ML to: 14 na 100% no chyba ze zmienili kule Pozdrawiam.
14 bedzie za duzo kasy wydalem na nią!!! wiec ma byc do cholery !! :)
Dzisiaj ustrzeliłem i 3 w DL i plusa w ML+ [3/10]. Jutro do odbioru 20 zł... Miło, choć jak zwykle - mało ;)
ciesz się i z tego u mnie wielkie g..naprawdę lepiej wychodzi mi drapanie
A ja powiem tak mialem nieudany dzien na uczelni. Za 2 dni kolejny exam obstawilem liczby ale nie udalem sie do kolektury chcialem sprawdzic co za ciulaty dzien dzis i co :P Dzien jest do dupy 6/9 i 7/10 w tym co obstawialem ;P Trudno raz na wozie raz pod wozem tylko dziwne czemu ciagle ogladam dol sojego wozu :p
Witam. Dopiero wrocilem nie ogladalem na zywo losowanka ale jest 1 zestaw ciesze sie jak nie wiem co, i gratuluje ci FART bo moze udalo ci sie cos skubnac,walizeczka do prezesa pomogla jestem szczesliwy .Wspolczuje wszystkim co mieli 14,15,61 to skandal ale jutro tez prezes przyjmuje wiec sobie z nim pogadamy. Pozdrawiam
do wpisu 23689. bella34 - kogucik19 tyle razy ciebie prosil - zmien zasady gry.Widocznie kogucik19 Wie Co robi - w koncu zrób to.Wszystkim wygranym - gratulacje.
ja obstawiałem dzisiaj grupe liczb / 8 / nie wyszlo no coz - dalej gramy - zabawa jest extra.
Uff. Jak to jest? jak nie obstawię Plusa to mam ich 10trafnych na 30 zakładów ile by to było za 7/10, 6/10 5/10
Witam. BEEZQP tak zaluje ze mnie z tym numerkiem nie posluchales,szkoda ale wszystko przed toba szczescie cie jeszcze dopadnia.Pozdrawiam
Kogucik19 mnie też tego szczęścia trzeba, miałem 14/20 trafionych liczb a trafiłem tylko 7/10 najwyższą
LOTTOMAN gratuluje ci szczescia ja nigdy nie osiagnolem takiego wyniku jak sobie wytypuje 20 liczb to gora 5 mi wchodzi to nawet nie wiem jaki bylby system najwspanialszy to z tego nic nie wypoci,zawsze podziwiam ludzi ktorzy potrafia wytypowac nawet 30% liczb dla mnie to wielka sztuka.Pozdrawiam
A mi na 15 kuponów po 3 zakłady weszły cztery 6/10 w tym jedna z plusem łącznie koszt gry zwrócił się w ponad 70% a 30 w plecy ( a było tak blisko do 7 :( P)
To ja sie podziele swoimi przemysleniami akurat takie beda, czesci wydadza sie dziwne ale coz. Kiedys sobie napisalem program ktory bierze ostatnie 13 - 15 losowan i sprawdza ile razy wypadla dana liczba i tak przez wszystkie 80 proste do napisania w exelu nawet i potem typujac liczby wybieram te ktore wypadly od 2 - 5 razy. Ograniczam jednak wybor z 80 liczb do tych ktore nie wypadly w losowaniu obecnym i ostatnim w ten sposob wyrzucam z puli liczb okolo 30 - 40 pileczek. Z tego co obserwowalem licz takich ktore padna z tych odrzuconych jest max 10 czyli ogolnie gitara. Nastepnie obserwuje poprzednie losowanie i szukam tej ilości pileczek ktora wypadl najwiecej razy ( chodzi tu o te np ktore wypadly 2 razy jesli ich jest np 7 to juz nie biore 2 kolumny pod uwage). Tak z mojewgo typowania wczoraj trafilbym 7/10 i 6/9 ale trudno kupona nie poslalem, a w normalnym losowaniu przy zakladzie za 5 przewaznie 4 pln zwrotu.
ph2008,co rozumiesz przez pojęcie kolumny,bo połowy Twojego wpisu nie kumam?
narkoman,weź działkę,to zaczniesz kumać.To jest proste jak świński ogon......
ph2008 ciekawe, spróbuję tym systemem dzisiaj 5 kuponików zobaczymy co z tego wyjdzie. Myślę, że można by było wprowadzić odrzucenie cyfr wpadających z wybitną częstotliwością w badanym okresie. ph2008 może prześlesz na maila arkusz kalkulacyjny gdyż ja raczej nie dam rady wprowadzić procedur. A moje typowanie wyglądają tak około godz 17 wchodzę na mapę typowań i wybieram sobie kuleczki w taki sposób, że typuję 4 kuleczki typowane przez wszystkich ( czyli te które wybieracie np ostawiło jakąś cyfrę za 20 - 30 osób ) oraz 2 z zakresu średnie ( czyli obstawiło jakąś cyfrę 6-8 osób ) a reszta to te które są najsłabiej obstawione. I szczerze mówiąc w ten sposób trafiam najwięcej. max 8/10 bez plusa. kilka 7/10. 6,5,4/10 praktycznie występują zawsze przy wysyłaniu 10 - 20 zakładów.
No dobra opisze to dokladniej mam arkusz kalkulacyjny biore 14 losowan teraz robie ciag liczb w pionie od 0 - 80 nastepnie 6 kolumn zw pierwszej zliczane sa ilosc wystapienia danej liczby. W kolejnych 5 jest to ile razy wystapila dana liczba 1 2 3 4 5 i w danym wierszu i kolumnie jest wstawiana ta liczba (to dla ułatwienia. Teraz mamy 5 kolum w ktorych sa liczby wylosowane w 1 kolumnie sa liczby ktore padly 1 raz w drugiej 2 razy itd. Nastepnie zaznaczam sobie to co padlo w ostatnim i tego nie wybieram nie wybieram takze tego co padlo w 14 losowaniu. Chyba do tad wytlumaczylem dobrze. Jeszcze jedno.
Zanim wstawiam kolejne losowanie zaznaczam na poprzednim arkuszu (przed zmiana w ktorej rubryce wypadlo najwiecej liczb) Wczoraj najwiecej wypadlo 3 (liczb które się 3 x powtorzyly w przeciagu 14 losowan) było ich 7 zazwyczaj jak już w danej kolumnie cos pada to jest to od 5-8 liczb dlatego zawsze obstawiam 6-7 liczb z danej kolumny.
na dziśmam taka serie
2 - 9 11 25 31 47 54 75 78
3 - 1 4 6 10 46 48 50 52 53 65 68 80
4 - 36 37 59 72
5 - 71
Osobiscie stawiam dzis na kolumne 2
2 - 9 11 25 31 47 54 75 78
3 - 1 4 6 10 46 48 50 52 53 65 68 80
4 - 36 37 59 72
5 - 71
Osobiscie stawiam dzis na kolumne 2