Wpisy 22 421 – 22 520
27 maja 2008 09:22 → 27 maja 2008 23:31, 100 wpisów
Witam,chciałem tylko wam przekazać,że pierwszy dzień wprowadzenia nowej gry przez T.S.,spowodował prawie 40% spadek wpływów w grze M.L.
Jak tak dalej pójdzie to M.L. zostanie zapomniany przez graczy,a wszyscy pozostaną przy KENO.(gra o wiele bardziej przejrzysta i szybsza).
Jak tak dalej pójdzie to M.L. zostanie zapomniany przez graczy,a wszyscy pozostaną przy KENO.(gra o wiele bardziej przejrzysta i szybsza).
Losowanie komputerowe - czyli porónywanie wygenerowanych liczb z tymi wysłanymi przez graczy. Na końcu trwa tylko wyświetlanie i za 5 minut to samo. NIKT nie wygra dużo, bo oprogramowanie na to nie pozwoli. Lepsze jest losowanie kulami. Bardziej uczciwe.
Witam.Spokojnie na razie jest ona przejrzysta bo widac odrazu jak z portfela znika kasa i szybka bo szybko znikaja co 5 minut a nie tak jak w przypadku losowania 1 raz dziennie ,grajc w kolektorze wpadamy w trans nie myslimy spokojnie dajemy sie porwac atmosferze ktos wygrywa to myslimy o nim ze wygral a nie o tych 50 co przegrali to takie popularne zjawisko manipulaci ludzmi zgromadzonymi w jednym miejscu ,wcale bym sie nie zdziwil zeby lotto zatrudnilo na kazdym punkcie po 2 klakierow ktorzy co 10-15 minut radowali by sie z wygranej i podpuszczali klientow do dalszej gry.Jedno co cieszy ze gdzie indziej obroty spadly i to moze zmusi wszystkich do podniesienia kursow,zobaczymy co z tego wyjdzie.Pozdrawiam
W dziale typowania chciałam wam zarekomendować typy jednego z typowaczy o wdzięcznym nicku:PIERDZIWÓR
nie wiem czy dobre,ale na pewno nie śmierdzące.
nie wiem czy dobre,ale na pewno nie śmierdzące.
To jakie są dzisiaj liczby w multilotku?wytypujujcie tutaj swoje typy PROSZE
Oto typy na dziś w multi czy skuteczne? się okaże? co prawda posle je w profie z racji wielokrotnie wiekszych głownych wygranych ale i mozna w TSA ;)
8,19,35,42,79/5
71,72,76,78,79/5
4,8,12,18,19,42/6
ktos dobrze napisał komputer tak wygeneruje liczby że nie pozwoli nic wygrac w Keno cos na zasadzie jednorekiego bandyty Kogucik też ma racjie tracimy kaske co 5 min a nie raz dziennie ja się o tym wczoraj przekonałem :)Wysokich wygranych i powodzenia dziś bitwa o 13 miln w dużego pewnie z nowu pujdą do Olsztyna he he !!!
8,19,35,42,79/5
71,72,76,78,79/5
4,8,12,18,19,42/6
ktos dobrze napisał komputer tak wygeneruje liczby że nie pozwoli nic wygrac w Keno cos na zasadzie jednorekiego bandyty Kogucik też ma racjie tracimy kaske co 5 min a nie raz dziennie ja się o tym wczoraj przekonałem :)Wysokich wygranych i powodzenia dziś bitwa o 13 miln w dużego pewnie z nowu pujdą do Olsztyna he he !!!
Gra w Keno sprawdziła by sie w pabach i w jadłodalniach faswudów jak automatty do gry siedze pijke piwko czy zajadam i sobie mysler a zagran sobie na nastepne piwko i chamburgera Gra w keno nie jednego polaka doprowadzi do bankructwa Lotto wie co robi Na zachodzie ludzie do gry podchodzą na luziku a przy okazji a nie stety w posce ludzie graja z biedy Miłeo dnia !
Dzisiaj 13 mln w DL Warszawa nie pogniewam sie gdy bede to ja :) a co do keno fajna sprawa tylko tzreba uwazac bo mozna duzo przegrac niz zyskac! raz dwa razy na dzien mozna zagrac :) choc szanse zerowe bo wciagu 5 min nie pojdzie np 5mln zakladow na 10/10 czyli lipa.
OPA,czy możesz podać wszystkie,bo lotto chyba w ogóle nie podało?
wklepywać cieżko,tzn.szkoda czasu,na razie ci co grali to nie mają żadnych rewelacji będą może na stronce klubkeno.pl
OPA,to podaj może historyczne losowanie nr 1,
Bardzo ważne dla statystyków i historyków.
Bardzo ważne dla statystyków i historyków.
KENO los nr. 1
1,5,6,7,9,,13,22,24,26,29,30,32,36,40,42,52,53,58,61,66
1,5,6,7,9,,13,22,24,26,29,30,32,36,40,42,52,53,58,61,66
los.nr 2 KENO:
4,17,18,19,23,25,36,37,39,43,45,48,50,52,53,56,57,58,62,69
nr 3
6,7,8,9,16,23,26,27,29,33,35,36,46,50,51,53,55,58,61,64
nr 4
1,2,8,10,12,17,23,26,30,34,35,37,40,45,47,54,56,61,63,70
nr 5
2,3,4,10,11,12,13,17,21,24,32,33,38,45,51,56,59,61,67,70
4,17,18,19,23,25,36,37,39,43,45,48,50,52,53,56,57,58,62,69
nr 3
6,7,8,9,16,23,26,27,29,33,35,36,46,50,51,53,55,58,61,64
nr 4
1,2,8,10,12,17,23,26,30,34,35,37,40,45,47,54,56,61,63,70
nr 5
2,3,4,10,11,12,13,17,21,24,32,33,38,45,51,56,59,61,67,70
Mam pytanie.Ile wyplaca mi kasy jak zagram na 1 liczbe za stawke podstawowa 2 zeta,bo tylko w tym widze jakas mozliwosc zarobku.prosze o odpowiedz.
Juz wiem bo znalazlem 3 zeta czyli 1 zeta zarobku w razie teafieniaa to w tipsporcie jest to 3,76 czystego zarobku odpowiedz sie nasuwa sama
Dzięki,OPA jako ciekawostkę podam,że aż 9 liczb wylosowanych poprzedniego dnia w M.L t.j 25.05.08 powtórzyło się w pierwszym losowaniu KENO,może tu trzeba szukać klucza do wysokich wygranych? Pozdrawiam.
Tak OPA masz racje ze nie wszedzie sa tipsporty i inne punkty,niestety ten komfort dotyczy ludzi mieszkajacych w wielkich miastach,trudno tylko wspolczuc niektorym.
Moim zdaniem,to należy współczuć tym, którzy mają łatwy dostęp do różnego rodzaju i typów przyjmowania zakładów.Taka mnogość jest tylko pozornie dobra,bo z drugiej strony prowadzi do pokusy,żeby zagrać w to lub w tamto,a jak wykazuje chociażby KENO,nie zawsze to się opłaci Kto zacznie,temu bardzo trudno odzyskać zamrożony kapitał i trwa w tym czterema nogami.
Na stronie lotto jest podana informacja, że ktoś wygrał 40.000 w keno trafiając 9/9 na chybił trafił za 2 zł w Bydgoszczy.
Posiadasz strone WWW? Szukasz taniej REKLAMY?
NIE CZEKAJ! Wejdz i zareklamuj ją juz teraz...
http://allegro.pl/item372663962__pr_3_mocny_link_p_r_o_m_o_c_j_a.html
OFERTA PROMOCYJNA!
NIE CZEKAJ! Wejdz i zareklamuj ją juz teraz...
http://allegro.pl/item372663962__pr_3_mocny_link_p_r_o_m_o_c_j_a.html
OFERTA PROMOCYJNA!
Zgadza się Pawcio,właśnie takimi informacjami,będą wszystkich karmić,aby rozruszać grę,a nawet jak ktoś trafił to i tak zysk dla lotto w pierwszym dniu był kilkakrotnie większy niż ta wygrana.
Zatem,grajmy w KENO,bo w to da się wygrać.
Zatem,grajmy w KENO,bo w to da się wygrać.
KENO,to najwspanialsza gra,wystarczy nic nie trafić i już się wygrywa aż 4 złote.To świetna gra dla pechowców,jak reklamuje LOTTO
Hehehehe :) Racja ja może kiedyś w to zagram ale się zobaczy. Wole DL numerka i czasem Ex no i zakłady specjalne :) jak wygram w DL 6 i będę żył z odsetek to część się przeznaczy na tą gierkę dla zabawy :D
Jeśli się nie mylę to w Niemczech w KENO płacą z 10,9 i 8 za nic nie trafienie
Szanowny P.RUBIK mozna tez pozamykac sklepy monopolowe,sexszopy,kioski z wyrobami tytoniowymi i bedzie wedlug ciebie zdrowe i madre spoleczenstwo,przestan tu szerzyc despotyzm jak nie grasz to to jest twoj problem ,nikt nawet jak ma zamrozony kapital to nie jest to twoja sprawa bo nic do tego interesu nie dolozyles ,jak chcesz uszczesliwiac ludzi zglos sie jako wolontariusz i pomagaj bezinteresownie tym co tego potrzebuja i beda ci wdzieczni,tu nikt takich rad nie potrzebuje i wreszcie odczebcie sie od grajacych ,to ich sprawa i ich problem i za swoje graja czasy kiedy ludzie sprzedawali krowe zeby zagrac minely spoleczenstwo nie jest glupie wie co robi ,wiec nie probujcie na sile wchodzic w to co my robimy z naszymi pieniedzmi,juz zaczynacie byc nudni,pozdrawiam
chce ktoś kupić ustawkę na dzisiaj?????? meczy już nie długo z kursem prawie 3...... ???????
POLeMAT na TeMAT
Tnący brzytwe chwyta#
Do jakich drzwi niepotrzeba
klucza?
Tnący brzytwe chwyta#
Do jakich drzwi niepotrzeba
klucza?
ML ,Kena ,Ekspresy ,to lipa dla mnie liczy sie tylko DL największe emocje najwieksze wygrane licze na następna kumulacje a wtedy.....
To jest też na głównej stronie w aktualnościach po prawej stronie lotto.
W poniższym temacie o KENO zamieściłem link do tego tematu na stronie lotto.
Zabawa może i fajna, ale w ogóle nie opłacalna. Już kij z tą różnicą 50 gr. w stosunku do ML.
Na trafienie 4., w Keno za którą jest płacone tylko 33 zł (!) jest szansę 1:169.
Za 3. w ML jest 54 zł, a szanse 1:74. Teraz porównajcie to do większych zakresów.
ML jest już mocno przesadzony, ale Keno jest po prostu nie warte świeczki.
W każdym razie ja nie zamierzam w ogóle w to grać,
wolę dalej grać w ML.
Na trafienie 4., w Keno za którą jest płacone tylko 33 zł (!) jest szansę 1:169.
Za 3. w ML jest 54 zł, a szanse 1:74. Teraz porównajcie to do większych zakresów.
ML jest już mocno przesadzony, ale Keno jest po prostu nie warte świeczki.
W każdym razie ja nie zamierzam w ogóle w to grać,
wolę dalej grać w ML.
Ponieważ większość będzie chciała grać na 10 skreśleń - warto zdać sobie sprawę jak to jest z tą grą. Otóż przy losowaniu 20/70, najłatwiej jest trafić 2,3,4 liczby na 10. 5/10 jest nieco trudniej (szansa 1 do 12), zaś 0/10 jest trafić bardzo trudno! (1 do 38)! 0/10 możemy porównać do 6/10 (1 do 44). Jest to bardzo mylące, ale taka jest prawda!
Zapytałem dziś w kolekturze jak tam po 2 dniach gry Keno czy sa wygrane pracownik mi odpowiedzia że wczoraj podła wygrana 40 tys w Bydgoszczy a tak to same drobiazgi i że ludzie nie są zainteresowani spróbują zniechecą się i koniec Tak było ze mna wczoraj przegrałem tyle że mogłem to zainwestowac w dużego i moze bym na tym lepiej wyszedł trafiając czworeczki albo posłał 100 zakładów multi lotka no ale kto nie sprubuje sie nie sparzy !
Pasko,w zasadzie masz rację,ale żeby jeszcze bardziej uzmysłowić graczom jak trudną grą jest KENO można by napisać,że,żeby trafić "5/10" należy wydać 24 zł.6/10 to wydatek 88 zł,a aby nie trafić w ogóle,czyli 0/10 to wydatek 76 zł.
Łatwo obliczyć ile wygramy gdy najwyższa z tych wygranych wynosi 5 zł.Pozdrawiam.
Łatwo obliczyć ile wygramy gdy najwyższa z tych wygranych wynosi 5 zł.Pozdrawiam.
Witam!!! dzis w profie teraz fortuna normalnie bardzo miłe zaskoczenie ,pusciłem sobie 3 liczby za 25zł a tu zamiast 900zł ewentualnej wygranej widnieje 1125zł!!!! czyli mamy juz kurs *50 czyli za 2zł ,100zł wygranej, jedna trójka na miesiąc przy codziennej grze daje ładny zysk. Nieh się lotto nie osmiesz z tym Keno!!! Pozdro dal wszystkich multimaniaków!!!!
Konia z rzędem,temu kto zrozumie nowy temat na FORUM pt: "Maptor"
Zupełny odjazd-do czeo to może ludzi doprowadzić fascynacja liczbami.(lub dążenie do dużej wygranej)
To jest-HORROR!!!!!
Zupełny odjazd-do czeo to może ludzi doprowadzić fascynacja liczbami.(lub dążenie do dużej wygranej)
To jest-HORROR!!!!!
znaczy za 2zł 90zł wygranej!!!! w profie kurs za trójke *50, za trójke za 2zł wygrana na reke 90zł!!!! za 2zł 90zł za trafiona trójke w profie teraz fortunie!!!!! Gramy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za trójke 2zł wygrana 90 zł w FORTUNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Widzę, że Keno chyba za bardzo się nie przyjmie, TS będzie musiał podnieść stawki bo jak nie to za tydzień nikt w to grał nie będzie. Kurde, kusi ta fortuna - 100 zł za 3/3 - bez komentarza! Chyba się skuszę w najbliższym czasie.
Szóstka w Krakowie paść musi, jakby co, to jestem trzeci do podziału :)
Szóstka w Krakowie paść musi, jakby co, to jestem trzeci do podziału :)
DANTE te 90 zł w profie,to wygrywa się typując 6 liczb,bo chodzi o dużego lotka tak?
W ciągu 2-ch lat T.S.S.A zamierza zdobyć połowę wartego 7 miliardów rynku gier hazardowych w Polsce i stać się niekwestionowanym liderem.To wszystko dzięki kochanym graczom,których ilość ocenia się w naszym kraju na 16 milionów.
Tak trzymać!!!!!!!!!
Tak trzymać!!!!!!!!!
OK jak jest taka spora kumulacja to niech będą 3 szóstki w Kraku :)
OPA co ci sie pomyliło za 6liczb w profie przed zmianami była wypłata chyba 6300zł!!! a do tej pory w profie za trójke przy 2zł było 72zł a od dzis jest 90zł a w lotto 56zł i to za 2.50zł a w profie za 2zł 90zł!!!! FORTUNA!!!!!
z a trójke przy 2zł wygrana 90zł w FORTUNIE dawnym Profie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Do wpisu 22488 Rozumiem,ale musisz uważać na zwoje mózgowe,bo mogą się od tego zawijania przepalić,a wtedy;ot kłopot.Powodzenia w zawijaniu szczęścia.......
My kulkowicze obiecujemy ci RICO ze dolozymy wszelkich staran zeby plany lotto sie spelnily,zwiekrzymy stawki i chcemy przegrywac jak najwiecej bo nam kasa w domu przeszkadza wiec RICO spokojna twoja glowa chocbys nie wiem jak nam przeszkadzal dolozymy wszelkich staran aby sprostac zadaniu,majac rownierz nadzieje ze sie dolozysz do interesu jak nie chcesz grac to wplac bezposrednio na konto to to samo a nie wymaga myslenia.Pozdrawiam
I bardzo dobrze i o to chodzi, im więcej rąk tym weselsza gra.
Nigdy,nie pisałem,żeby nie grać w ogóle,ale uważam,że trzeba grać w takie gry,które są i dla grającego opłacalne.
Razem z Pasko staramy się wykazać na nieopłacalność gry tylko w niektórych fragmentach gier,co nie znaczy,ze gracz jest pozbawiony szansy wygrania.Ważna jest strategia i przede wszystkim szczęście,bo kto ma pecha to i "w drewnianym kościele mu cegła na łeb spadnie".Pozdrawiam
Nigdy,nie pisałem,żeby nie grać w ogóle,ale uważam,że trzeba grać w takie gry,które są i dla grającego opłacalne.
Razem z Pasko staramy się wykazać na nieopłacalność gry tylko w niektórych fragmentach gier,co nie znaczy,ze gracz jest pozbawiony szansy wygrania.Ważna jest strategia i przede wszystkim szczęście,bo kto ma pecha to i "w drewnianym kościele mu cegła na łeb spadnie".Pozdrawiam
Dzisiejszy dzień w typowaniach należał do boba. 5/5 w Multi Lotka i 4/12 w Dużego. Gratulacje.
Ludzie kochani mam 3 w duzym lotku jakie jaja mam 3 to historyczny dzien ja kogucik mam 3 w duzym lotku rewelacja nawet nie macie pojecia jak sie ciesze 27, 38, 46,to rewelacja ,ten kupon chyba nie bedzie wyplacony zostawie sobie na pamiatke bo jak mi zabiora to jak mam sie chwalic ,ok koncze bo mnie rozerwie z zachwytu kogucik i 3 no ale dalem czadu.Pozdrawiam
I jak trafił ktos w koncu ta "6" w dużego? U mnie lipa jak zawsze :((
Ale układ liczb nie najgorszy pewnie szóstka bedzie....
Ale układ liczb nie najgorszy pewnie szóstka bedzie....
KOGUCIK no widzisz...z czasem coś trafisz,a kupon to zrób zdjęcie lub kolorowe ksero,pewnie posiadasz...gratulki
Kogucik19 no to ogon do góry wygrałes!!
Mnie tylko 1 liczba weszła((
Trudno zyje sie dalej i czeka na nastepna kumulacje...
pozdrawiam
Mnie tylko 1 liczba weszła((
Trudno zyje sie dalej i czeka na nastepna kumulacje...
pozdrawiam
Szukają "szóstki",jak by nie było to kumulacja wyniesie 21 milionów złotych.
NIO słabiutko ja dziś numerek 24 razy 2 i w dużego 4/6 i 4 razy 3/6 trafiłem 8,18,27,35 /4 i w trójkach 38 w sumie dziś trafiłem 5/6 ale rozbiło mi na czwórke i 4 tróki i znowu ochałapy nie przeznaczone mi wygrac ! :)
Dobrze ze mi o tym ogonie przypomniales dzieki ci za to faktycznie chyba do konca tygodnia bedzie podniesiony no za 3 w duzym no to sie jakies dzubanko ziarna nalezy oj kogucik trojka i ogonek,kurka jeszcze nie wirzy i mysli ze to zart ale najpierw ja sie musze kuponem nacieszyc a potem to kurka dostanie ale na chwile ,zaraz go wloze miedzy sztywny celuloid i bedzie dzis pod poduszka spal ze mna .Dumny jestem z siebie.
Uważam dzisiejszy wyczyn za sukces bo posłąem tylko 15 zakładów dużego
trzy 1 :) moze nastepnym razem!
elo, mam pytanie, w dużym lotku trafiłęm 2/6 czyli 2 liczby sie zgadzają.... wygrałem coś??? dzieki za odp
to jaki mario masz system w multilotku??mozeszmi troche podpowiedziec jak grac i wygrywac nawet te ochlapy jak je tak nazywasz mi sie by bardzo przydaly