Wpisy 142 078 – 142 177
8 sierpnia 2010 00:01 → 8 sierpnia 2010 12:37, 100 wpisów
nie przejmuj sie mała - taki urok gier
pamietam jak jeden facet wysłał 1 zakład na 3 losowania lotto - w pierwszym trafił 1/6 i
a w drugim 6/6 
- nie poddawaj sie i walcz - fajna zabawa
fajne emocje - bardzo nieprzewidywalne - aha no i fajne pieniadze i adrenalina hłe hłe
pamietam jak jeden facet wysłał 1 zakład na 3 losowania lotto - w pierwszym trafił 1/6 i
a w drugim 6/6 
- nie poddawaj sie i walcz - fajna zabawa
fajne emocje - bardzo nieprzewidywalne - aha no i fajne pieniadze i adrenalina hłe hłeA myślałam że dobrze zakończy się ten dzień o 14 było 4/10 i w keno 6/10.
dobranoc wszystkim! narka Pawcio! - wysokich wygranych 

do dzisiaj!

do dzisiaj!no to niezle mala1438
dzisiaj o 14 i 22 bedzie lepiej ! trzeba walczyc i sie nie poddawac - paaa ... jeszcze musze dokonczyc
i ide spac
dzisiaj o 14 i 22 bedzie lepiej ! trzeba walczyc i sie nie poddawac - paaa ... jeszcze musze dokonczyc
i ide spac
Niedziela na godzinę 14
1)2 18 33 37 49 56 76
2)8 11 15 17 40 52 55
1)2 18 33 37 49 56 76
2)8 11 15 17 40 52 55

"Jak dobrze wstać
Skoro świt
Jutrzenki blask
Duszkiem pić
Nim w górze tam
Skowronek zacznie tryl
Jak dobrze wcześnie wstać
Dla tych chwil"

śniło mi sie ,ze wygralam bardzo duzo kasy
( ale to tylko sen)
i trzeba na 10 dopracy
( ale to tylko sen)i trzeba na 10 dopracy

jeśli śni się że się wygrywa pieniądze to oznacza to jakąś stratę to sen na odwrót.
śnila mi sie tez kolezanka w ciazy ( chyba ja rumun zgwalcil )
a wczoraj ,ze gdzies mnie transportowali helikopterem
a kilka dni temu snila mi sie zyjaca kolezanka ,ze przyszla do mnie jako duch i opowiadala mi jak dobrze jest po smierci
a wczoraj ,ze gdzies mnie transportowali helikopterem
a kilka dni temu snila mi sie zyjaca kolezanka ,ze przyszla do mnie jako duch i opowiadala mi jak dobrze jest po smierci
ostatnio niejaka malina pytała o sen gdy sie kąpie w czystej wodzie podalem jej tez dwie liczby przypisane do snu było to 7 i 10 i byly one o 22.15 ale czy ona cos wygrała tego nie wiem.
Zrobimy eksperyment...do twojego snu o wygrywaniu przypisane sa liczby 06 i 14 zobaczymy czy dziś będą.
wychodzi na to iż twoja owa koleżanka bedzie miała jakieś kłopoty.
Szkoda, że malina milczy, z tego snu było 5/7 na 22.15.
to mam jeszcze jedno pytanie
Ostatnio czest mi sie snia znajomi ,ze przychodza do mnie jako duchy i opoiadaja jak to jest super w niebie
A to mi sie sni ze mnie helikopter transportuje gdzies
( to ostatnie pytanie)
co oznaczaja te sny
Ostatnio czest mi sie snia znajomi ,ze przychodza do mnie jako duchy i opoiadaja jak to jest super w niebie
A to mi sie sni ze mnie helikopter transportuje gdzies
( to ostatnie pytanie)
co oznaczaja te sny
Może wędrowca by pomógł...jesli są to duchy czyste to nie masz się czego bać istotne jest tylko to byś pamietała co do ciebie mówią.Jak jest w niebie powiedz co mówili ci znajomi?
Wędrowca netowy a sen był kilka dni temu a wtedy owszem posłałam a teraz....POZDRAWIAM DZIĘKUJĘ
mariucha nie pamietam dokladnie
Jako duch snila mi sie kolezanka ,ktora zyje i ma 34 lata .Wiem,ze sie nie balam .Pamietam jak opowiadala mi o niebie ,ze jest tam super.Poszlam z nia do jakiegos duzego sklepu.Snil mi sie tez jej brat ( starszy ) tez jako duch
Dodam tylko,ze tej mojej kolezanki maz zmarl jakies 2 miesiace temu ( mial 30 lat)
Jako duch snila mi sie kolezanka ,ktora zyje i ma 34 lata .Wiem,ze sie nie balam .Pamietam jak opowiadala mi o niebie ,ze jest tam super.Poszlam z nia do jakiegos duzego sklepu.Snil mi sie tez jej brat ( starszy ) tez jako duch
Dodam tylko,ze tej mojej kolezanki maz zmarl jakies 2 miesiace temu ( mial 30 lat)
Rozumiem....jednak nie potrafię ci wytłumaczyć dlaczego tak się dzieje i co oznacza jeżeli śnią ci się duchy żyjących osób.na pewno nie wróży to złego.
dzieki
A to ,ze mnie transportowali helikopterem gdzis,ale nie wiem czemu ( moze wypadek,ale nie jestempewna )

A to ,ze mnie transportowali helikopterem gdzis,ale nie wiem czemu ( moze wypadek,ale nie jestempewna )
ogólnie gdy widzisz samolot-sukces płonący lub katastrofa-straty nieuniknione a z helikopterem to chyba podobnie

Witam i
przepraszam wszystkich za wczorajszego prypća...
i żeby człowiek był choć po kilku drinkach...
To jest dobry komentarz do mojego wniosku, żeby kilka razy sprawdzać kupony, a ja chyba sobie zrobię przerwę
gratuluję
celnych
pozdrawiam
przepraszam wszystkich za wczorajszego prypća...
i żeby człowiek był choć po kilku drinkach...
To jest dobry komentarz do mojego wniosku, żeby kilka razy sprawdzać kupony, a ja chyba sobie zrobię przerwę
gratuluję
celnych
pozdrawiam
Mariucha,ten rosół to z koguta, wołówiny i indyka?????Jeśłi tak to przyjade.

Nie, nie od Was
O Was będę myślał
nieustannie
wygrzewając grzbiet na skalistych plażach
przerwa będzie
od kuleczek
lecących
w kuleczki
O Was będę myślał
nieustannie
wygrzewając grzbiet na skalistych plażach
przerwa będzie
od kuleczek
lecących
w kuleczki
Kto mi przetłumaczy mój sen.Śniła mi się nasza kathy,która była u mnie w domu a ja jej dałem zastrzyk po którym spała i żeby tyle nie gadała i mogłem sprawdzać na spokojnie kuponiki.Niestety nie doczekałem numerów....okno

ricardos> dałej jej zastrzyk gotówki - dlatego ucichła 
mariucha>

mariucha>

no ja się wcale nie dziwie - mnie by się kathy potem tydzien sniła jakbym dostał takie baty 

No ricardos, ale tego się nie spodziewałem po Tobie.
Zastrzyk z ...GBH, w mordę!!!
Zamiast kulturalnie kobietę poprosić, to Ty z grubej rury.
No ciekawe rzeczy wczoraj w Gdańsku się działy, ale nic dziwnego, ze ODWOŁAŁEŚ spotkanie - plan miał być zrealizowany.
Zastrzyk z ...GBH, w mordę!!!
Zamiast kulturalnie kobietę poprosić, to Ty z grubej rury.
No ciekawe rzeczy wczoraj w Gdańsku się działy, ale nic dziwnego, ze ODWOŁAŁEŚ spotkanie - plan miał być zrealizowany.
Witam wszystkich
no i Ricardos dałem wczoraj du.. bo nic nie wysłałem... kierowca mnie poganiał. i dup. 
no i Ricardos dałem wczoraj du.. bo nic nie wysłałem... kierowca mnie poganiał. i dup. 
SirMavins..odwołane spotkanie to wspólna decyzja z kathy.Parę osób też odwołało przyjazd telefonicznie więc nie było sensu się męczyć w taką pogodę co nie znaczy,że spotkania nie będzie.
equalibrum a trójeczka była

equalibrum a trójeczka była

marzycieleno prosze...wystarczy na chwile spuścic co niektórych z oczu i co sie dzieje....sny o mnie miałes? przyznaj się jakie lepiej.....zastrzyki? chyba te co sam dostałeś dobrze, że do spotkania nie doszło bo piguły jakiejś mogłabym się spodziewać 

halo! nagle wszyscy wybyli? co to kolektury o 12 u Was otwierają? 

dzis mi sie snila kobieta w ciazy ,a sprawdzilam w senniku ,ze to oznacza szczescie materialne

Ciąża we śnie symbolizuje nowe plany i nadzieje, które dojrzewają w nas i zostaną w końcu urzeczywistnione.
kobieta śniąca, że jest ciężarna: oczekuj od życia czegoś nowego, spełnią się twoje życzenia;
widzieć kobietę w ciąży : szczęście materialne
kobieta śniąca, że rodzi rybę : dziecko będzie żyło krótko, może też narodzić się martwe
kobieta śniąca, że rodzi orła : urodzi syna, który będzie silny i władczy.
Dokładną interpretacje tego snu znajdziesz na ezoforum.pl
kobieta śniąca, że jest ciężarna: oczekuj od życia czegoś nowego, spełnią się twoje życzenia;
widzieć kobietę w ciąży : szczęście materialne
kobieta śniąca, że rodzi rybę : dziecko będzie żyło krótko, może też narodzić się martwe
kobieta śniąca, że rodzi orła : urodzi syna, który będzie silny i władczy.
Dokładną interpretacje tego snu znajdziesz na ezoforum.pl
Witam Wszystkich
Życzę wygranej

majklasz
ale to nie wszystko zaraz Cię prześwietlę
Dziewczyny

snil mi sie tez helikopter ,a to oznacza nieoczekiwana podroz
to penie znaczy ,ze wygram
to penie znaczy ,ze wygram
i teraz jeszcze pamietam,ze snily mi sie liczby,ale bylo ich duzo ok 20 sztuk takie od 17