Wpisy 128 377 – 128 476
11 lipca 2010 00:00 → 11 lipca 2010 06:12, 100 wpisów
Idę Spać wygrałem tak mało że idę się powiesić XD
dobranoc o godzinie 007skreślcie moje numery na swój blankiet a wpadną muahahaha Dobranoc wszystkim
dobranoc o godzinie 007skreślcie moje numery na swój blankiet a wpadną muahahaha Dobranoc wszystkimRicardos- jesteś osobą, której sprzyja los i FORTUNA. Oby tak dalej. Pozdrawiam.
Ja pojadę do ośmiornicy w Niemczech, która się wabi Paul i mi powie jaki zestaw 6 liczb padnie we wtorek w Lotto 

Facet pyta kolegę:- Dlaczego Ty zawsze nosisz buty za małe o dwa numery?
- Jestem na bezrobociu, mam obrzydliwą żonę, syn ma w szkole same
pały, teściowa od rana wrzeszczy... Jedyną radością w moim
życiu jest chwila, gdy wieczorem zdejmuję buty.
Wędrowco ok ,ale jak przewidujesz które nie padną? jakie sa efekty?
Ricardos ja tylko mogłem spróbować dwa łyki
a teraz popijam wodę mineralną.
a teraz popijam wodę mineralną.
Użyję translatora albo z tłumaczem się wybiorę hahaha. Ewentualnie nauczę jej j.polskiego lub ja się podszkolę. Wyjdzie w praniu... 

hipo to nie degustacja to libacja po całości cała Gdynia spiewa z nami tańcząc walca walczykami parami a jeśli chodzi o wagę cięzką to dzisiaj mam tylko 90kg
Wędrowco mógłbyś mi wbić na gadu? Ciekawi mnie Twoja metoda ,gg 585 32 56 ,z góry dziękuje 

kto ma puste kielonki lub szklanki w zależności od potrzeb proszę mówić

hipo kasiora robi zagrychę.dopiro teraz widze ze w mm tez cos wytypowal

hipo kasiora robi zagrychę.dopiro teraz widze ze w mm tez cos wytypowal
pawcio jakbyś jechał daj znać,mam rodzinę w Dojczlandach
może i mnie ośmiorniczka coś szepnie
jak na razie to jej wychodzi
może i mnie ośmiorniczka coś szepnie

jak na razie to jej wychodzi
bella34: OKI
Jeśli jutro wygra Hiszpania z Holandia w MŚ to w Poniedziałek jadę ;]
Jeśli jutro wygra Hiszpania z Holandia w MŚ to w Poniedziałek jadę ;]rocardos
nie będziemy tak tylko pili...
opowiedz o swoich wcześniejszych sukcesach z ts
nie będziemy tak tylko pili...

opowiedz o swoich wcześniejszych sukcesach z ts
jeśli chodzi o mnie to ja wiem kto wygra ale nie powiem bo strace u niektórych dobre słowo.niech wygra najlepszy

a tak serio,znam kobietę,która nigdy nie grała w lotto
a śniły się jej cyferki,babki w pracy ją namówiły i wygrała 6/6 w lotto
obstawiam wynik
Hiszpanery-Holandery
3-1
a śniły się jej cyferki,babki w pracy ją namówiły i wygrała 6/6 w lotto
obstawiam wynik
Hiszpanery-Holandery
3-1
Pawcio pewnie coś obstawione
Ja w marcu tego roku z 12 zł wykręciłem jakieś 2000zł ,jeden zakład (kilka meczy ) obstawiłem przez omyłkę na remis jakiegoś meczu i był wysoki kurs i weszło
w kwietniu z 1000zł przez ruletkę zarobiłem 6000zł ,ale w kolejnego dnia grając już o większe stawki(progresją cały czas) źlę obstawiłem przez pomyłkę i zabrakło mi jednego kulnięcia do wygranej i straciłem te 6000zł ,ciężko było oj ciężko ,hazard jest niebezpieczny !
Ja w marcu tego roku z 12 zł wykręciłem jakieś 2000zł ,jeden zakład (kilka meczy ) obstawiłem przez omyłkę na remis jakiegoś meczu i był wysoki kurs i weszło
w kwietniu z 1000zł przez ruletkę zarobiłem 6000zł ,ale w kolejnego dnia grając już o większe stawki(progresją cały czas) źlę obstawiłem przez pomyłkę i zabrakło mi jednego kulnięcia do wygranej i straciłem te 6000zł ,ciężko było oj ciężko ,hazard jest niebezpieczny !bella34: Jestem bardzo ciekaw co czują osoby, które wygrały 6/6. Chciałbym tego doświadczyć jak większość z nas, ale lepiej wcześniej jak się jest jeszcze młodym, zdrowym żeby korzystać z życia oczywiście odpowiedzialnie.
belcia moja ziomalko z opolszczyzny

jakie spanie???co tam,że rano musze wstać.jedziemy po bandziuni

jakie spanie???co tam,że rano musze wstać.jedziemy po bandziuni

Ricardos mam przeczucie ,że tak będzie ,serio
może nawet we wtorkowym losowaniu
A nie myślałeś Ricardos o grze na progresji 2/2 ? Jak będziesz grał co losowanie stawka 1,5 x to dość bezpiecznie
z 1000 zł masz 6400
może nawet we wtorkowym losowaniu
A nie myślałeś Ricardos o grze na progresji 2/2 ? Jak będziesz grał co losowanie stawka 1,5 x to dość bezpiecznie
z 1000 zł masz 6400pawcio,ta kobitka miała wtedy ok 6o-tki ale jej dorosłe dzieci
"pożyły"
jak by mnie to szczęście? spotkało przynajmniej rok zwiedzałabym świat

"pożyły"
jak by mnie to szczęście? spotkało przynajmniej rok zwiedzałabym świat

Rychu 

za Twoje sukcesy

naprawdę chciałabym widzieć minę kobitek w kwaterze głównej

za Twoje sukcesy

naprawdę chciałabym widzieć minę kobitek w kwaterze głównej

bella34: Kto wie może w końcu ktoś z nas trafi to 6/6 jak padają 5/6 niby szansa niewielka a ostatnio ciągle ktoś trafia główną. Wg mnie warto brać udział w losowaniu nawet jednym zakładem.
belcia tez jestem ciekaw wyrazu twarzy ale mnie to akurat lata koło nosa co sobie pomyslą.

OK ludziska ja idę kimać. Rychu zapewne dzisiaj tą przyjemność sobie odpuści i skupi się na innych 

życzyłabym sobie ,żeby ricardos zapoczątkował falę wygranych
kto wie?
jadę we czwartek w swoje rodzinne strony może tam coś mi skapnie grubszego?
mam tam ulubioną kolekturę w której 16 lutego 86-letnia babcia
sam skreśliła 9/9
kto wie?
jadę we czwartek w swoje rodzinne strony może tam coś mi skapnie grubszego?
mam tam ulubioną kolekturę w której 16 lutego 86-letnia babcia
sam skreśliła 9/9
bella34: Życzę Ci "złapania" grubej ryby
a tymczasem dobranoc wszystkim. Może mi się coś przyśni z cyferek...
a tymczasem dobranoc wszystkim. Może mi się coś przyśni z cyferek...jeszcze po kropelce jeszcze po kropelce póki wódka jest w butelce pijmy aż do rana

hipo jestes tam czy juz ululany?przepraszam ze nie kupilem mleka ale mam maslanke i lody dla balwana

spojrzałem na termometr i jest 25 st.piekna noc.a moze stawiamy jutro 25 na plusa w mm?
i staweczka x10
sie upiłam 
takie tempo narzuciliście

wszystkim życzę dobrej nocki

Rysiu żeby Cię tylko główka jutro nie bolała
no chyba,że w stanie wskazującym lepiej Ci się myśli

idę spać jak się da,bo gorąco

moz eza raz uda mi sie jakas nietrzezwą dziesiatke skleic.ale poki co łapka nie swierzbi.jak bede pisal oj oj to wtedy warto zajrzec na moje cyfry

Pawcio cyferki w snach? Praktykujesz metodę ,że przyśnią Ci się konkretne liczby ,czy np w postaci jakiś symboli ,np zwierząt itd?
sprawdzone przeze mnie
bella ale masz fajnie no ja nie zasne.brak opcji takowej.a jutro w sumie dzis znowu 12 godz musze siedziec w tyrze.nastepnym razem biore full wygrana i juz mnie tam nie zobacza

bella ale masz fajnie no ja nie zasne.brak opcji takowej.a jutro w sumie dzis znowu 12 godz musze siedziec w tyrze.nastepnym razem biore full wygrana i juz mnie tam nie zobacza
nochal narazie nic nie mówi.on zaczyna pelna parą weszyć jak mam kupon pod łapką
nie spimy allo

nie spimy allou ricardosa helikopterek uruchamia sie pelna apara a i miesnie jakies takie jak po pavulonie

jacol900: Raz miałem taki sen, że śniło mi się losowanie jak była nazwa jeszcze Duży Lotek. Losowanie zaczęło się normalnie tylko od tej gry. Wylosowanych zostało 6 liczb i jak był zoom robiony to tylko pierwsze 3 liczby zobaczyłem, zapamiętałem i z głupiego je puściłem na najbliższe wtedy losowanie. Po losowaniu okazało się, że trafiłem trójkę i to były właśnie te liczby ze snu. To było dla mnie niewiarygodne ponieważ gdybym kolejne 3 liczby zobaczył to mogło być 6/6 W naszych snach coś jest związane z przyszłością. Czasem miewamy DĂŠjĂ vu. Nie potrafimy w pełni korzystać z umiejętności naszego mózgu. Zaledwie kilka procent wykorzystujemy. To jest wielka tajemnica, którą ciężko jest zbadać. Liczby zapewne tez odgrywają znaczącą rolę w życiu każdego człowieka. Być może to czy ktoś ma wygrać jest już z góry gdzieś zapisane. Można snuć dużo teorii na ten temat.
jacol900: Raz miałem taki sen, że śniło mi się losowanie jak była nazwa jeszcze Duży Lotek. Losowanie zaczęło się normalnie tylko od tej gry. Wylosowanych zostało 6 liczb i jak był zoom robiony to tylko pierwsze 3 liczby zobaczyłem, zapamiętałem i z głupiego je puściłem na najbliższe wtedy losowanie. Po losowaniu okazało się, że trafiłem trójkę i to były właśnie te liczby ze snu. To było dla mnie niewiarygodne ponieważ gdybym kolejne 3 liczby zobaczył to mogło być 6/6 W naszych snach coś jest związane z przyszłością. Czasem miewamy Deja Vu. Nie potrafimy w pełni korzystać z umiejętności naszego mózgu. Zaledwie kilka procent wykorzystujemy. To jest wielka tajemnica, którą ciężko jest zbadać. Liczby zapewne tez odgrywają znaczącą rolę w życiu każdego człowieka. Być może to czy ktoś ma wygrać jest już z góry gdzieś zapisane. Można snuć dużo teorii na ten temat.
http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Hazard-wchodzi-do-internetu,wid,12444651,wiadomosc.html
pawcio to znaczy ze jutro musisz zagrac na ch/t jak cie to ch męczy

Pływanie to nie taka trudna sprawaPływanie to nie taka trudna rzecz
Bo jak wiatr z tyłu będzie w żagiel dmuchać
To wtedy łódź do przodu musi przeć

>>>pawcio - sny są odzwierciedleniem
-marzeń lub
-doznanych już przeżyć
pozdrawiam
-marzeń lub
-doznanych już przeżyć
pozdrawiam
pawcio.zagraj na 6/6 z plusem na dwa losowania odrazy pusc trzymam kciuki

Jak już się płynie tą łodzią do przoduNie można bać się ani jednej fali
Mocno się trzymać trzonka od steru
No i uważać, aby się nie wywalić

emeryt: ale jednak potrafią zobrazować nam coś z przyszłości chyba, że kiedyś już to przeżyliśmy i żyjemy ponownie w innym ciele, ale to wtedy reinkarnacja się kłania haha
no to juz musze was opuscic i odejs c od wieczerzy.na bank nie zasne ale przynajmniej kopyta rozprostuje.juz widze rano dzwoniacy budzik
pawcio oby sie powiodlo.i pamietac mi tutaj.PIERWSZA MYSL NAJLEPSZA

pawcio oby sie powiodlo.i pamietac mi tutaj.PIERWSZA MYSL NAJLEPSZA

dobrej wam zycze i do narazie.mysle ze poprawin to tu jeszcze nie było.jutro tez jest dziem na wygrywanie hajcu

jest gdzina 05.38 ,a ja juz nie spie kur......wa
RICARDOS JESZCZER RAZ GRATULACJE
Podales mi numery , ja ich nie wyslalam

RICARDOS JESZCZER RAZ GRATULACJE
Podales mi numery , ja ich nie wyslalam

Witam wszystkich graczy.
Widzę,że tu ostre picie
było wczoraj wieczorem.
No i fajnie bo seks
to nie wszystko,
najważniejsze jest
piwsko
Widzę,że tu ostre picie
było wczoraj wieczorem.
No i fajnie bo seks
to nie wszystko,
najważniejsze jest
piwsko

mi kasa obok nosa poleciala
podal mi numerki na ta 5/6 a ja nie wyslalam

podal mi numerki na ta 5/6 a ja nie wyslalam

i byloby troche kasy za duzego
juz nie gram , bo nie jest mi pisana wygrana !!!!!!!!!!!!
koniec

juz nie gram , bo nie jest mi pisana wygrana !!!!!!!!!!!!
koniec
Cześć tola,
a mnie się śniły
numerki
a mnie się śniły
numerki

Ja juz nie gram!!!!!!
bo jak widze to nie warto
tyle kasy przez 7 dni wydalam na mm ,ze szok
bo jak widze to nie warto
tyle kasy przez 7 dni wydalam na mm ,ze szok
mysle ,ze ja nie mam nosa do cyferek wiec juz nie skreslam.Po co marnowac kase na cos co nie jest mi pisane.
Został jeszcze mi kupon na 1 losowanie z moimi cyframi na 14 i juz wiecej nie wysylam.
Moze za jakis czas jeszcze wysle,,ale nie teraz
Został jeszcze mi kupon na 1 losowanie z moimi cyframi na 14 i juz wiecej nie wysylam.
Moze za jakis czas jeszcze wysle,,ale nie teraz