Wpisy 131 744 – 131 843
17 lipca 2010 00:02 → 17 lipca 2010 11:22, 100 wpisów
dobra ja jutro trafiam 10/10 więc muszę wysłać tą dziesiąteczkę
Wygrana przy grze przy stawce podstawowej to "jedynie" 10 000 zł. Jest to niewiele więcej niż ostatnio trafił ricardos tj. 6000. Wszystko dlatego, że w Multi Multi już tak jest, że zawsze najlepiej trafić wszystkie typowane liczby
Prawdopodobieństwo trafienia 9/10 - około 1 do 165 000
Prawdopodobieństwo trafienia 9/10 - około 1 do 165 000
Tylko że w lotto na stronce gra się 10 liczb na 80 a w lotto 12/49 jest chyba różnica gdy by tak typować 6 liczb a nie 12 to za pewne długo by nie było piątki
*W multi multi 10/80 sory
A teraz kładę się spać dobranoc wszystkim

Nie no oczywiście. Trafić 6/12 w Lotto jest około 10x łatwiej niż 9/10 w Multi Multi.
Pasko przeanalizowałeś to co pisałem o naszym super typowiczu i drugiej piątce?
Drugi typowicz to na pewno zupełnie ktoś inny. Oczywiście również należą się gratulacje.
No nie koniecznie chodzi mi o 5/5 jako drugiego typowicza...
Spójrz na typowanie 9/10 i dwa pierwsze 5/5... Moim zdaniem to nie przypadek a najwspanialsze że oba układy 5/5 dają razem 10/10...
Spójrz na typowanie 9/10 i dwa pierwsze 5/5... Moim zdaniem to nie przypadek a najwspanialsze że oba układy 5/5 dają razem 10/10...
Witam.
Uwaga na gwałtowne burze w Szczecinie, Gorzowie, Koszalinie.
Co ja bym dała za 9/10.!!!Serdeczne gratulacje
. Bym zapomniała - witam Wszystkich w Sobotę z rana. Czy ktoś ma pomysł na dzisiejsie granie czy jest za wcześnie?{{usmiech}.
. Bym zapomniała - witam Wszystkich w Sobotę z rana. Czy ktoś ma pomysł na dzisiejsie granie czy jest za wcześnie?{{usmiech}.Wędrowco netowy >>>>>>>>>\
Jak dotychczas to zagrzmiało w oddali i około minuty pokropiło.I nic dalej więcej.
Zrobiło się jeszcze bardziej parno.Jedno pewne.Słonce już nie praży i jest nadzieja,że da złapać oddech.
Udanej soboty.

Jak dotychczas to zagrzmiało w oddali i około minuty pokropiło.I nic dalej więcej.
Zrobiło się jeszcze bardziej parno.Jedno pewne.Słonce już nie praży i jest nadzieja,że da złapać oddech.
Udanej soboty.

To jednak ten zestaw w którym trafiono 9/10 nie trafił do lottomatu

waldek55 -

kathy

fakt, ze takie trafne typowanie daje jedynie satysfakcję
Kiedyś jeszcze kilka dobrych wyników zanotowała syrenka, miała nawet trafienie 10/10, ale też nie w realu!
Pozdr.
Kiedyś jeszcze kilka dobrych wyników zanotowała syrenka, miała nawet trafienie 10/10, ale też nie w realu!
Pozdr.
witam.
> jacol900> gratulacje że byłeś dziś pierwszy
przypominam że ostatni gasi światło
a nie zgaszone było

dziś zagramy w realu
powodzenia w grze
> jacol900> gratulacje że byłeś dziś pierwszy
przypominam że ostatni gasi światło
a nie zgaszone było

dziś zagramy w realu
powodzenia w grze

Przez Polskę będzie przechodzić zimny front atmosferyczny z gwałtownymi burzami i silnym wiatrem. Najbardziej jest zagrożona Zielona Góra, Legnica.
Tyle do Was piszę ale nic się nie pokazuje. Napisałam do Kathy , że wczoraj wysłałam i nico nie miałam. Napisałam, że podobają mi się te radosne mordki ,które poprawiają nastrój. Napisałam ,że brak mi koncepcji na dzisiejsze granie i liczę na pomoc. A tu nic

Kiepska sprawa. Jestem nieukiem komputerowym i nie znam się na tych maszynkach. Maszynki mnie nie lubiąi kuleczki też

mój pewniak na dzis to 17
tylko co do tego ?
<chalog>
nie
puść se
na poprawe humoru
tylko co do tego ?
<chalog>
nie

puść se
na poprawe humoru
Muzyczka mi nie pomaga. Mam dwa koty,które miały mi przynieść szczęście.( dwie dziewczynki kotki). A tu nic. Leżą sobie na grzbietach rozkraczone i wystawiają brzuszki. Wszysko mają gdzieś. Niech się Pańci martwi. No to się martwię.
Tak na poważne to dobrze by było gdyby większość ludzi sterylizowała swoje zwierzki. Zobaczcie co się dzieje. Ile lata bezdomnych kotów. Widziałam jak zdychają w męczarniach. Nie życzę tego nikomu. Te moje dwie to też uratowane od niechybnej śmierci. Jedną ktoś wywalił do piwnicy (była malutka)a drugiej pewien oszołom zatruł matke na podwórku. Zostały się dwa maluchy, ciężko chore, głodne, zziębnięte (pażdziernik) i bez matki. Jedna jest u mnie a jej braciszek u sąsiadki. Wbrew pozorom są to bardzo kochane zwierzaki.
Jestem za.Sam posiadam psinkę którą uratowałem od stryczka.chalog Pozdrawiam
Jeszcze przed inicjatywią WOŚP dla powodzian wpadłam na pomysł zorganizowania podobnej akcji dla zwierząt. Tym bardziej, że zbliżało się lato a w lecie wiadomo. Czas urlopów i należy pozbyć się zwierzaczków-z reguły w bardzo drastyczny sposób. Oczywiście tak jak w totku nic mi nie wyszło.
Lotto-test na "nie".
01, 03, 08, 09, 11, 12, 15, 19, 20, 23, 27, 28, 29, 32, 36, 39, 49.
01, 03, 08, 09, 11, 12, 15, 19, 20, 23, 27, 28, 29, 32, 36, 39, 49.
neptuś...własnie z działki wróciłam
podlałam pomidory i siebie zimna wodą
więc ok
podlałam pomidory i siebie zimna wodą
więc ok
ja zawsze podlewam pomidory od dołu, tak lepiej rosną i nie chorują

" Kto piwko pije, temu wątroba GNIJĘ". Zdrowie albo piwko.... .
Pier...e nie robie
szefa nie ma to prace trzeba szanowac,posiedze z wami
nie ma jak LWDG
szefa nie ma to prace trzeba szanowac,posiedze z wami
nie ma jak LWDGwłaśnie a nic nie chciałem Ci sugerować o 2 też mam na nią chęć bo szykuje złotą piątke lub szóstke na 1,2 losowania
Uwaga. W tej chwili zagrożony jest Gorzów W. i Szczecin. Chmury przesuwają się na północ i nie wejdą w obszar zachodniej Polski.
za dobry jestem żeby stać przy barze
,pracuje w małej hurtowni dodatków krawieckich
dobry humor mam radio disco polo gra a w pracu luzik
życie jest piękne 

,pracuje w małej hurtowni dodatków krawieckich
dobry humor mam radio disco polo gra a w pracu luzik
życie jest piękne 

Kathy- wygląda na to , że te upały potrwają do .... 20 sierpnia.
Adaś... to ja nie wiem co Ty robisz, że przy tych igłach taki wesoły jesteś

"Tylko Ciebie mogę kochać tak
Tak do końca, jak kocha się tylko raz,
Tylko Tobie, tylko Tobie dam
Skrzydła wiatru i wszystko to co mam "

Tak do końca, jak kocha się tylko raz,
Tylko Tobie, tylko Tobie dam
Skrzydła wiatru i wszystko to co mam "

Kathy pracuje się....ciężko
lalalalalalalalalalalala
działam na magazynie,sprzedaje w sklepie i robie tez paczki bo przez neta ludziska towar kupuja

lalalalalalalalalalalala
działam na magazynie,sprzedaje w sklepie i robie tez paczki bo przez neta ludziska towar kupuja

no po tym co teraz widze, to wyobrażam sobie Ciebie teraz jak wywijasz jak Travolta po tym magazynie

Naszym klubem RTS!!! Cała Polska O Tym Wie!! że Czerwona Armia Ta!!!To kibice Widzewa!! Lalalalala...

kathy>siedze przed kompem,a rankiem wywijałem z moją narzeczoną
gooool i to tez się przyczyniło do dobrego humoru

gooool i to tez się przyczyniło do dobrego humoru

Witam Wszystkich w najzimniejszy dzień w roku.
Dziś mamy 2 spotkania:
1. 12:00 Homo-hetero; W-wa
2. 14:00 Pol-Niem; Grunwald
a ja sobie postawię na 14:00, na plusa: 21-30...
Dziś mamy 2 spotkania:
1. 12:00 Homo-hetero; W-wa
2. 14:00 Pol-Niem; Grunwald
a ja sobie postawię na 14:00, na plusa: 21-30...
SirMavins>w Warszawie przewiduje zamieszki, a pod grunwaldem nic się nie zmieni WYGRAMY
a plus z przedziału 41-60 myśle że jakaś 50 to będzie.
a plus z przedziału 41-60 myśle że jakaś 50 to będzie.Bartek102 > bardzo dobrym mam nadzieję że po 14 też tak będzie 

ładnego kocurka masz
pozdrawiam

ładnego kocurka masz
pozdrawiamGela - zamieszki?
W taki upał?
Zapomniałem dodać, że pogrzeb ks, Jankowskiego jest trzecim wydarzeniem tego dnia, ale to w Gdańsku.
W taki upał?
Zapomniałem dodać, że pogrzeb ks, Jankowskiego jest trzecim wydarzeniem tego dnia, ale to w Gdańsku.
SirMavins>tak zamieszki, a jak się do nich nie dobiora to policje oberwie

Witaski Kulkowicze
od rana
ojejku, południa mam dobry humor jeszcze chwilka i do przechodniów na ulicy uśmiechnę się

życzę trafnych,wysokich wygranych

zimnego piwka i jak to mówią
gorących dziewczyn&mężczyzn

od rana
ojejku, południa mam dobry humor jeszcze chwilka i do przechodniów na ulicy uśmiechnę się

życzę trafnych,wysokich wygranych

zimnego piwka i jak to mówią
gorących dziewczyn&mężczyzn