Wpisy użytkownika Pasko
Łącznie 31 096 wpisów w archiwum, pokazane od nr 108 746. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Nie miałem dziś okazji jeszcze nic napisać, więc krótko. Gratulacje dla 2 typujących, którzy podali dzisiaj na tacy 8/10 w typowaniach. Nie pamiętam tak dobrego dnia w typowania 10-ek ! Ponadto życzę wszystkim jutro 25 000 000 :) Pozdrawiam
Proszę nie wykorzystywać portalu multipasko.pl do osobistych porachunków między sobą. Wymiana Gadu Gadu powinna wystarczyć... i po co do tego wszystkiego publika?
neptun: puknij się w głowę. Multipasko.pl to portal dla graczy lotto, czy portal pod tytułem "udowodnijmy, że madzia77 jest głupia".
Niech ktoś założy bloga (pełno darmowych miejsc do tego w internecie) i wszyscy przerzucicie się tam z tym tematem, i będziecie drążyć temat do śmierci. Pozdrawiam
A jak będziecie chcieli przyciągnąć stąd publikę, to podacie tylko linka. Obiecuję takiego linka nie usuwać :P
Ale łatwe liczby :) Tylko, że dopiero po losowaniu to zauważyłem ;)
OPA> Ja nie jestem pewien, ale można w dziale Wyniki już oglądnąć losowanie ponownie...
Należy podkreślić, że zawarto "zaledwie" 10 milionów zakładów. Dawnymi czasy przy takich kumulacjach byłoby co najmniej drugie tyle.
Lila jest odblokowana od godziny na forum po wystosowanym do mnie emailu z przeprosinami, ale widzę, że zaraz dostanie bana na chacie.
Zachowanie lili upada coraz niżej i jest to ode mnie kolejny kredyt zaufania, i jak nie zmieni swego zachowania to postaram się, aby zniknęła stąd na bardzo długo.
Witam,
Przepraszam za dzisiejsze problemy. Liczba 67 została zdublikowana błędnie. Obecnie rankingi są w stanie przeliczania i potrwa to najbliższe kilkanaście minut. Do tego czasu bedą głupoty...
Przepraszam za dzisiejsze problemy. Liczba 67 została zdublikowana błędnie. Obecnie rankingi są w stanie przeliczania i potrwa to najbliższe kilkanaście minut. Do tego czasu bedą głupoty...
Prośba do RafSaw30 o nie spamowanie komentarzami. Cieszy mnie aktywność, ale bez przesady, szczególnie te setki samych uśmieszków. Pozdrawiam :)
Dla tych, których interesują kursy walut, dzisiaj kolejne pikowanie w dół złotego. Na jutro kurs średni Euro 4.20, dolar 3.33, frank 3.00, funt 4.95.
Tak więc jak ktoś ma obcą walutę, to być może jest dobry moment na sprzedaż :)
falu: ja widzę Twoje typy
http://www.multipasko.pl/typowania/falu/multi-lotek/
http://www.multipasko.pl/typowania/falu/multi-lotek/
falu: wygląda na to, że zrobiłeś błąd: 80,30,50,3,1,15,17,16,80,13
W przyszłości wprowadzę walidację i przed zapisem będzie informacja i możliwość poprawy.
Pozdrawiam
W przyszłości wprowadzę walidację i przed zapisem będzie informacja i możliwość poprawy.
Pozdrawiam
MCSI: ilość zawieranych zakładów w Jokera jest podana w dziale "Wygrane" tutaj na stronie. Pozdrawiam
Witam. Dobra wiadomość - najdłużej oczekiwane zestawy powinny być od teraz zawsze na bieżąco. Pozdrawiam
Witam. Po 1081 losowaniach padła trójka 03,26,59. Jest to rekord wszech czasów na oczekiwanie trójki 3/3. Pozdrawiam
Póki co nie wiadomo gdzie padły szóstki. Przynajmniej do mnie nic nie dotarło. Dobranoc
Jandzia - dział bukmacherka jest chwilow w trakcie modernizacji. Zaglądnij na forum. Znajdziesz tam m.in. u góry link sponsorowany do bwin, którego to bukmachera polecam. Do końca czerwca jest promocja dla nowych osób - bonus 100 zł. Pozdrawiam
Jak z kolei obstawiać multi multi u bukmachera znajdziesz np. tutaj http://www.multipasko.pl/news19/ oraz http://www.multipasko.pl/news69/
Witam i życzę wszystkim udanego weekendu... no i oczywiście "6" dzisiaj w Lotto. Pozdrawiam
hosia: no niestety nie udało mi się powtórzyć Twojego błędu. Może napisz krok po kroku w punktach jak to robisz, albo podaj dokładny link, gdy pisze, że strona nie istnieje...
A już widzę :) za kilka minut naprawię. Dzięki hosia za informację.
Witam. Jeśli ktoś ma ochotę, to zachęcam do oddania próbnego typowania betgun w dziale "Typowania". Trwa wprowadzenie nowej funkcjonalności, która wystartuje 1 czerwca. Pozdrawiam
Nie trzeba daleko szukać. Kto korzysta z operatora UPC może mieć już od ponad pół roku internet z prędkością 120 Mb/s. Pozdrawiam
I nie należy mylić bitów z bajtami. 1 bajt = 8 bitów.
1B = 8b
Gdy ściągasz coś to przeglądarka podaje Ci zwykle prędkość w kilobajtach na sekundę np. 125 KB/s. Jest to w tym przypadku dokładnie 1Mb/s. 125KB = 125*8 Kb
Pozdrawiam
1B = 8b
Gdy ściągasz coś to przeglądarka podaje Ci zwykle prędkość w kilobajtach na sekundę np. 125 KB/s. Jest to w tym przypadku dokładnie 1Mb/s. 125KB = 125*8 Kb
Pozdrawiam
Madzia77. Umotywuj dlaczego warto, abyś pisała na forum i może otrzymasz taką możliwość z powrotem. Pozdrawiam
Jeśli już lecą komentarze w tej sprawie, to prosiłbym o wypowiedzi osób pozytywnie zasłużonych na stronie. Wpisy użytkownika herbie zostawię bez komentarza.
W ogóle nastała tu ostatnia jakaś dziwna nagonka na dane osobowe. Boję się, że może za 50 lat będą prześwietlane teczki z zapisem rozmów na forum i chacie.
Wszelkie wpisy typu Policja są śmieszne. Jeżeli występuje naruszenie prawa, to najpierw należy kontaktować się ze mną. Zanim zaniesie się kartę SIM na policję, to najpierw dzwoni się za pomocą tej karty do mnie i informuje, że dzieje się coś bardzo poważnego.
Pozdrawiam
W ogóle nastała tu ostatnia jakaś dziwna nagonka na dane osobowe. Boję się, że może za 50 lat będą prześwietlane teczki z zapisem rozmów na forum i chacie.
Wszelkie wpisy typu Policja są śmieszne. Jeżeli występuje naruszenie prawa, to najpierw należy kontaktować się ze mną. Zanim zaniesie się kartę SIM na policję, to najpierw dzwoni się za pomocą tej karty do mnie i informuje, że dzieje się coś bardzo poważnego.
Pozdrawiam
Proszę zacytować mój wpis w którym bronię użytkownika madzia77. Ja mam do wszystkich duży dystans i jako admin jestem muszę być neutralny tj. chcę po prostu wysłuchać obu stron. Pozdrawiam
szczery: wejściem jest link 01-80 w mapie Multi Multi, w pozostałych mapach (np. Lotto) jest również link do map zaawansowanych. Pozdrawiam
W Lotto tylko 2 miliony zawartych zakładów i jedynie 20 "piątek", ale za to płatnych po prawie 10 000 zł. Podobnie rekordowo wysoko płaci się za "czwórkę" - 430 zł. Dobranoc
Witam. Tak to tylko zabawa-symulacja. Każde losowanie, to możliwość obstawienia 6 zdarzeń (dokładnie te same co w rzeczywistości na betgun). Każde zdarzenie kosztuje wirtualne 100 zł. Później są przeliczane rzeczywiste wygrane jakie uzyskałoby się, gdyby faktycznie się zagrało w rzeczywistości. Na tej podstawie są liczone rankingi najlepiej zyskownych typujących, itd. Pozdrawiam
Nie kasuję ot tak tysięcy wypowiedzi na forum, które sprawiają, że jest tysiące odpowiedzi do postów które nie istnieją i również te trzeba by usunąć. Ogólnie to mnóstwo pracy dla mnie i niepotrzebnych niedomówień. Mój czas jest cenny. Pozdrawiam
kogucik19. Wyluzuj. Jestem przekonany, że ponad 90% użytkowników jest po Twojej stronie. Pozdrawiam
Witam. Widzę, że znowu sztachety dziś poszły w ruch rano. Zastanawiam się nad zmianą formy chatu. Pozdrawiam
Co ciekawe na stronie lotto bonus Multi Multi wynosi teraz 10 000 zł :) Skąd się wzięły te pieniądze? :D
Witam. Został naprawiony problem z tabelą wczorajszych wygranych. Pozdrawiam
Blokada dla dowcipa. Prawdopodobnie w najbliższych tygodniach chat zostanie przerobiony na nieco inną formę. Pozdrawiam
Witam. Chat nie musi już być odświeżany, aby być na bierząco. W momencie pojawienia się nowego wpisu pojawi się on automatycznie do 30 sekund. Pozdrawiam
Sukces. Dobranoc wszystkim. Przypominam, że chat już nie trzeba odświeżać :)
Trwa usprawnianie chata. Teraz aby oddać nowy wpis również nie trzeba będzie nic przeładowywać strony.
Chat w pełni działa. Mam nadzieję, że będzie teraz lepiej. Dobranoc.
Witam. Ranking został zmieniony - tj. teraz liczy się ilość wygranych, a nie bilans. Na każde zdarzenie każdy dostaje 100 wirtualnych złotych i może je albo pomnożyć, albo stracić. Tym samym promowane będą skuteczne, aktywne osoby. Pozdrawiam
Zachęcam wszystkich do testowania nowej wersji chata. Informacji o wygranych niestety nadal nie ma.
No faktycznie jest kumulacja 10 M. Dzisiaj coś strasznie długo liczą. Dobranoc wszystkim.
szóstka 0 - 0.00
piątka 73 - 5 626.30
czwórka 3688 - 303.90
trójka 67184 - 20.00
piątka 73 - 5 626.30
czwórka 3688 - 303.90
trójka 67184 - 20.00
Witam. Proponuję, aby każdy oddał dzisiaj choć jeden wpis w ramach testowania chata. Przypominam, że od teraz chat jest w pełni dynamiczny i nie trzeba go odświeżać, aby być na bieżąco! Ps. Z tym bonusem MM faktycznie śmieszna sprawa :)
Witam. Kogucik pisał, że jakiś wpis mu nie doszedł. Czy faktycznie tak było? Czy ktoś ma jakieś problemy z nowym wcieleniem chata? Pozdrawiam
Za 2,5 godziny RPA - Urugwaj. I teraz konkurs. Osoby, które podają poprawny wynik meczu na chacie przed godziną 20:30, mogą otrzymać pełne wersje programów MultiPairs oraz Viltomierz. Wygrane osoby zostaną zweryfikowane pod kątem typowania więcej niż jeden raz (pod różnymi nickami). Zapraszam. Pozdrawiam
Myślę, że grając w tych MŚ na wszystkie mecze na zasadzie, że obstawiamy zawsze tą samą kwotę (np. 100 zł) na ten kurs, który jest najwyższy (w zakładach 1 X 2), wyszlibyśmy na dobry plus :)
A cóż to za reklama? :) Obecnie po lewej stronie pod menu, jest link "Reklamuj się tutaj", który pozwala na wgranie dowolnego obrazku 125x125 oraz linku do niego prowadzącego. Trwa to wszystko 2 minuty. Koszt 10 zł/dzień :D
Typujcie wynik meczu jeszcze 5 minut! Ja sam obstawiam wygraną RPA 2-0 ;) Wędrowca netowy: napisałeś, że był problem. Czym się dokładnie przejawiał ten brak możliwości?
Dlatego pisałem, że nie możesz wygrać, bo podałaś nieskończoną ilość wyników, a można tylko jeden. Teraz już jest ok.
Dodałem walidację, że jeśli ktoś zapomni hasło, to wpis nie usunie się...
Należy jednak odświeżyć stronę (CTRL+F5), aby pobrać nową wersję skryptu do przeglądarki...
Dzięki kogucik za zwrócenie uwagi. Myślę, że problem został usunięty. Należy tylko jednorazowo odświeżyć stronę jeśli ktoś od dawna tego nie robił. Pozdrawiam
Zgadza się. Jest to błąd spowodowany tym, że użyłem IE zamiast Firefox ;)