Wpisy 113 332 – 113 431
23 maja 2010 00:01 → 23 maja 2010 13:17, 100 wpisów
jandzia ale o oco chodzi?
Co powiedział Bóg po stworzeniu mężczyzny?
- Stać mnie na więcej.
- Stać mnie na więcej.
Gremio - palmeiras po1
Wyobraźcie sobie, jak ciężko będzie przyszłym pokoleniom! Zechcesz się gdziekolwiek zarejestrować, a tu wszystkie loginy zajęte!
Już się gubię kto jest kto?
:)))))
Już się gubię kto jest kto?
:)))))
Kathy------i jak po naćpaniu?
Dla rozluźnienia atmosfery :))
Po czym poznać, że twoja kobieta/twój mężczyzna ma kogoś w sieci:
1. Ostatnio zwykł/a siedzieć nago przed komputerem.
2. Po wylogowaniu się, zawsze pali papierosa.
3. Zaczęła upiększać Twoje stanowisko komputerowe kwiatkami, wstążeczkami i kolorowymi miśkami.
4. Każdego ranka monitor jest zaparowany.
5. Doszła do perfekcji w pisaniu na klawiaturze jedną ręką.
6. Czyni sarkastyczne uwagi, że Twój "sprzęt" potrzebuje upgrade'u.
7. Widoczne ślady szminki na joysticku lub myszce.
8. Kiedy się kochacie, bębni Ci palcami po plecach.
9. Coś, co zapchało drukarkę, to nie kartka, tylko stringi lub prezerwatywa.
10. Ilekroć wchodzisz do pokoju, na ekranie widzisz główną stronę jakiegoś serwisu dla kucharek lub samochodziarzy.
Po czym poznać, że twoja kobieta/twój mężczyzna ma kogoś w sieci:
1. Ostatnio zwykł/a siedzieć nago przed komputerem.
2. Po wylogowaniu się, zawsze pali papierosa.
3. Zaczęła upiększać Twoje stanowisko komputerowe kwiatkami, wstążeczkami i kolorowymi miśkami.
4. Każdego ranka monitor jest zaparowany.
5. Doszła do perfekcji w pisaniu na klawiaturze jedną ręką.
6. Czyni sarkastyczne uwagi, że Twój "sprzęt" potrzebuje upgrade'u.
7. Widoczne ślady szminki na joysticku lub myszce.
8. Kiedy się kochacie, bębni Ci palcami po plecach.
9. Coś, co zapchało drukarkę, to nie kartka, tylko stringi lub prezerwatywa.
10. Ilekroć wchodzisz do pokoju, na ekranie widzisz główną stronę jakiegoś serwisu dla kucharek lub samochodziarzy.
slawetna---powiem tak masz jak najbardziej dobre odczucia !!!!
Ale jeśli śledzisz to na tym chacie to niestety porażka kilka osób od niedawna!!!!! coś tam pisze skomli ***oli i ta chata się kreci
Ale jeśli śledzisz to na tym chacie to niestety porażka kilka osób od niedawna!!!!! coś tam pisze skomli ***oli i ta chata się kreci
nigdy się nie zgubiłam, zawsze miałam i mam 1 nik>>mag..
nie powiem często mylono go z madzia77:):)
nie powiem często mylono go z madzia77:):)
kathy jedynine 2/3 w mm planowałem posłać parke ale połakomiłem się i wysłałem trójkę
Mag.. . Witaj.
mariuncio75>>> Forum śledzę już od dawna i nie ukrywam,że nie raz korzystałam z waszych typowań , teraz postanowiłam popróbować sobie w typowaniach na forum. Jak czytam Wasze wpisy to faktycznie stwierdzam, że niektórzy uwielbiają jak na forum jest zgrzyt, i mam wrażenie że odpisują pod innymi nikami.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Kocio- małe wyjaśnienie. Dzisiaj były liczby typowane na tak. Gdybym dodał jeszcze 3 byłaby cała szóstka.
slawetna74 ja jestem kocio i nic i nikt tego nie zmieni,prywatnie znajomi tak mnie nazywają
Sławetna------------------- i co w zwiąku z tym?
Uważam że maszz błedne wrażenie
Uważam że maszz błedne wrażenie
Błędne ...nie błędne swoje "czytam" nie raz sobie sami zarzucacie kto jest kto?
I Ci co są uczciwi na tym forum, to na tym cierpią, bo się im przypisuje inne niki.
I Ci co są uczciwi na tym forum, to na tym cierpią, bo się im przypisuje inne niki.
KOCIO>>>moje:):)32,77 pareczka do wszystkich poszła):)nie pokazuję już w typ. na żywo:):)
Skoro vzytasz to czemu do mnie pijesz?
Gdybyś choć 100 pln postawiła to miała byś 300 ale widzę temat kto kogo bardziek cie interesuje
Gdybyś choć 100 pln postawiła to miała byś 300 ale widzę temat kto kogo bardziek cie interesuje
mariuncio75>>> A czy Ja do Ciebie pije???
Pytasz - odpisuje !!!
Ale widzę,że Ty z natury zaczepny jetes.
Dobranoc.
Pytasz - odpisuje !!!
Ale widzę,że Ty z natury zaczepny jetes.
Dobranoc.
Z natury to są wióry!!!!!
Piszcie sobie dalej......
Sławetna a miełem cię za wporzo
Piszcie sobie dalej......
Sławetna a miełem cię za wporzo
Mag.. Spójrz na liczby które podawałem na czwartek- tam jest podana 13, 19 i 20- których dzisiaj nie PRZEPISAŁEM. A tych liczb zabrało!
W.n:):):z tego co wiem to przepisał je ktoś inny:):)czekam na e-mail
Na dziś na Lotto miałe takie cyfry 1.5.13.20.22.39
ale nie zdarzyłem kupony nadać
ale nie zdarzyłem kupony nadać
mariuncio75>>> A Ja i tak życzę Ci spokojnej nocy.
Dobranoc wszystkim i życzę owocnych typowań na dzisiaj :)
Dobranoc wszystkim i życzę owocnych typowań na dzisiaj :)
sorry mam utrudniony dostęp pisania... dlatego wolniejsze odp..:(:(
Mag.. . Znajdź mój wpis ze środy.. .
Nikogo już nie ma.. .
Dobranoc.
Dobranoc.
Nie.
witam wszystkich w piękny poranek.Tylko te sygnały zza okna przypominają o szarej rzeczywistości.
Pozdrawiam z Torunia - piękna słoneczna pogoda.
Pytanko, wiadomo gdzie padła "6" i jaką metodą?
W Mini Lotto również "5" trafiona ale te częste wygrane tak sądzę są z systemu.Mogę się mylić.
Pytanko, wiadomo gdzie padła "6" i jaką metodą?
W Mini Lotto również "5" trafiona ale te częste wygrane tak sądzę są z systemu.Mogę się mylić.
No i znowu nie moge zagrać-przez to ze lotto nie jest w internecie!zielone swiątki-sklepy zamknięte! i moje lotto nie puszczone-ach:(
I po kumbulacji.Ktoś zgarnął szóstkę.Teraz pozostaje tylko czekać aż powstanie nowa kumbulacja i posłać zakład tracąc ostanie pieniążki ze skarbonki.
Przypominam o tym,że w niedzielę trzeba pojawić się w kościele a po powrocie z niego nakarmić maskotki.
Teraz pozostaje spokojnie napić się herbaty z cytrynką i śniadanko.
Dzisiaj,nie będę wysyłał multi,dopiero jutro po rozmowie z bałwanem.
Przysłowie chińskie mówi,kiedy idziesz drogą,idz prosto nie zmieniaj kierunku.
Osobom ćwiczącym kulturystykę przypominam,że podstawa to mięśnie nóg i krzyża,a nie bicepsy.
"Większość ludzi, póki ma usta zamknięte, nie sprawia wrażenia głupków."
Forrest Gump
Forrest Gump
danteV czasem trzeba się przyznać do błędu CO CZYNIE !!!
POZDRAWIM...
POZDRAWIM...
Ledwie południe a nawiedzony bałwan dał już popis swego debilizmu. Tylko po co?
Hipcio- wpisz w google tak;
lotto- forum Onet
TAM MOŻESZ PISAĆ ile chcesz i co chcesz.
lotto- forum Onet
TAM MOŻESZ PISAĆ ile chcesz i co chcesz.
hipopotan jak zjesz sniadanko to nie zapomnij wszystkim oglosic kiedy je oddasz siedzac na sraczu.pamietaj aby przy tym podac godzine i warunki pogodowe.
taka natura ("ludzka"???) aby atakować słabszych.
Hipcio otwórz sobie wątek na forum,poproś o moderację Admina tam będziesz miał spokój i będziesz mógł kasować tych,którzy dokuczają.
pozdrawiam
Hipcio otwórz sobie wątek na forum,poproś o moderację Admina tam będziesz miał spokój i będziesz mógł kasować tych,którzy dokuczają.
pozdrawiam
"Myślenie to najcięższa praca i pewno dlatego nie cieszy się zbytnią popularnością."
jestescie super a wogule dantev to bylo dobre w kosciele byli maskotki nakarmili
Panie Pasko.
Proponuje wprowadzić blokadę na hipcia- zezwolić na 3 !!! wpisy dziennie przez tydzień. Kto jest za??? Czekam na opinię.
Proponuje wprowadzić blokadę na hipcia- zezwolić na 3 !!! wpisy dziennie przez tydzień. Kto jest za??? Czekam na opinię.
Madziu77,dziwi mnie, że Dantev będąc zdrowym nie pomaga gdzieś przy budowie wałów.A nawet nie stać go,żeby zrobić dla mnie kupon na wysoki kurs,więc nie jest aż taki dobry jak myślisz w buchmaki.
koscielniak zjadl juz sniadanko.teraz poczekamy na dalszy rozwoj sytuacji.miejmy nadzieje ze balwanek opisze konsystencje tego co zrzuci.
Hipcio >>> idź sobie na forum tym samym nie będziesz nikomu tu przeszkadzał.
A wszystkim tym,którym Hipcio przeszkadza życzę aby nigdy nie byli tak samotni,schorowani jak on.
pozdrawiam
A wszystkim tym,którym Hipcio przeszkadza życzę aby nigdy nie byli tak samotni,schorowani jak on.
pozdrawiam
to jedz do hipcia i nie bedzie samotny,wymasuj go i bedzie zdrowy, no chyba ze to sprawy umysłowe no to nie masuj
pilka >>> jaki Ty curwa mądry jesteś,to Tobie przeszkadza Hipcio nie mi.
hipopotan żeby udowodnić jaki jesteś głupek do kwadratu i tylko szukający zaczepki, zacytuje ci to, co napisałem wczoraj na forum w temacie "SPOSÓB NA BUKIEGO -TYPY-SUGESTIE-PORADY" o godzinie 20.01:
"Bardzo dobra seria dla mnie. Wspomogę powodzian. Jest czym się dzielić."
Więc jeśli chodzi o pomoc powodzianom, mogę Ci napisać wprost - ZAMKNIJ SWÓJ R*J
nara imbecylu
"Bardzo dobra seria dla mnie. Wspomogę powodzian. Jest czym się dzielić."
Więc jeśli chodzi o pomoc powodzianom, mogę Ci napisać wprost - ZAMKNIJ SWÓJ R*J
nara imbecylu
Witam Wszystkich:):) Pogoda wspaniała.. Miłej Niedzieli, wygranych:): hipcio:)))głowa do góry, powodzenia:)Madziu 77,Ty znasz hipcia dłużej i zapewne wiesz więcej na temat hipcia:)):))więc trzymaj tak jak teraz, pozdr.:)
Hipcio- w ciągu 11 miesięcy zamieściłeś 4560 wpisów, co daje średnią 14 na jeden dzień.
Witam Wszystkich.
Miłego Dnia... .
Miłego Dnia... .
A tak właśnie odnosnie ludzi poszkodowanych przez powódź,warto może by było tutaj coś na stronce zorganizować,wyszukać konkretne osoby (rodziny),które potrzebują pomocy ?
I pomóc.
Pasko co o tym myślisz?
pozdrawiam
I pomóc.
Pasko co o tym myślisz?
pozdrawiam
brawooo pani Madziu wystarczy ze admin otwozy konto i kazdy wplaci po 1 zl i bedzie 14000 dla powodzian
Przynajmniej gdyby wpłaciła 1/4 użytkowników po 10zł to już będzie coś.
Tylko pytanie czy komuś będzie się chciało coś takiego zorganizować logistycznie.
Tylko pytanie czy komuś będzie się chciało coś takiego zorganizować logistycznie.
Czy magda77 i madzia77 to te same osoby? Jak się wpisze w google: magda77 to możemy zobaczyć, że .... .
SMS "Pomagam" pod nr 72 902. Koszt sms-a to 2,44 zł (z VAT).
Można wysłać kilka.
Można wysłać kilka.
" 113407. status Janosik 2009 2010-05-23 (12:04)
Panie Pasko.
Proponuje wprowadzić blokadę na hipcia- zezwolić na 3 !!! wpisy dziennie przez tydzień. Kto jest za??? Czekam na opinię."
A może wystarczy akceptacja na jego jeden wpis o treści religijno-moherowo-debilno-światopoglądowej , co trzeci dzień - przez rok?
Panie Pasko.
Proponuje wprowadzić blokadę na hipcia- zezwolić na 3 !!! wpisy dziennie przez tydzień. Kto jest za??? Czekam na opinię."
A może wystarczy akceptacja na jego jeden wpis o treści religijno-moherowo-debilno-światopoglądowej , co trzeci dzień - przez rok?
kathy >>> jasne już wczoraj,jutro biorę się za pieczenie tego cuda :)
Wysłałam już sms'ów kilka (mam nadzieję,że mąż zrozumie moją potrzebę czynienia dobra,jak przyjdzie rachunek :PPPP )
Ale przecież to tak niewiele założyć konto - rzucić hasło na forum i czekać,aż zbierze się odpowiednia kwota i albo podarować kasę potrzebującym lub kupić coś za nią,co będzie najbardziej potrzebne.
Cóż zobaczymy co na to powie nasz Admin jak się pojawi ;)
pozdrawiam
Wysłałam już sms'ów kilka (mam nadzieję,że mąż zrozumie moją potrzebę czynienia dobra,jak przyjdzie rachunek :PPPP )
Ale przecież to tak niewiele założyć konto - rzucić hasło na forum i czekać,aż zbierze się odpowiednia kwota i albo podarować kasę potrzebującym lub kupić coś za nią,co będzie najbardziej potrzebne.
Cóż zobaczymy co na to powie nasz Admin jak się pojawi ;)
pozdrawiam
Witam Wszystkich :)
Kathy>>> wczoraj nic ciekawego nie trafiłem :)
Pozdrawiam :)
Kathy>>> wczoraj nic ciekawego nie trafiłem :)
Pozdrawiam :)
Zwróćcie uwagę na;
1). Miało nie być powodzi w tym roku! - jest powódź.
2). Samolot rządowy był sprawny- rozbił się.
3). Zapora ma wytrzymać?- to się okaże po godz. 21.
1). Miało nie być powodzi w tym roku! - jest powódź.
2). Samolot rządowy był sprawny- rozbił się.
3). Zapora ma wytrzymać?- to się okaże po godz. 21.
Witam wszystkich.
Nareszcie na Śląsku słoneczko :)
Ciepłych promyków życzę wszystkim multipasko :)
Nareszcie na Śląsku słoneczko :)
Ciepłych promyków życzę wszystkim multipasko :)