Wpisy 117 555 – 117 654
14 czerwca 2010 00:01 → 14 czerwca 2010 23:39, 100 wpisów
ja też już mówię dobranoc
niech wam się dobre cyferki przyśnią...
i tak jutro o 14 - 10 dziesiątek
niech wam się dobre cyferki przyśnią...
i tak jutro o 14 - 10 dziesiątek
Dla tych co lubią siedzieć w nocy. Niedługo będzie można oglądać gołym okiem komete na niebie. /Może lepiej jej nie oglądać? W dawnych czasach kometa była zwiastunem klęsk i wojen/.
Czas na sen. Dobranoc.. .
kathy
zmęczone(?) towarzystwo
nie to co my
Pozdrawiam
wszystkich
zmęczone(?) towarzystwo
nie to co my
Pozdrawiam
wszystkich
Witam
Dzisiaj czas na liczbę 13 i 61 i może jeszcze 20 ? z parek to 7,8 lub 9,10
Dzisiaj czas na liczbę 13 i 61 i może jeszcze 20 ? z parek to 7,8 lub 9,10
Witam wszystkich.
mysia-pysia, ja myślę, że najwyższy czas na wszystkie nasze liczby :-)
Też tak myślę:)
Uwaga, wróciły ulewy! Teraz najmocniej pada w Radomiu.
na najbliższe losowanie:
1,20,25,39,55,
28,54,68
8,36,39,56
19,21,49,12
pozdr
1,20,25,39,55,
28,54,68
8,36,39,56
19,21,49,12
pozdr
Czy ktoś wie o co chodzi z tymi wygranymi???
Witam.Późno ale takie typy sobie wyznaczyłem jakie dziś powinny wyjść z maszyny losującej.Informacja pochodzi z nie sprawdzonego źródła.Oto liczby do gry w MM.8,61,12,13,35,2,25,42,14,17.Po Krakowie się już samochodem nie jeździ tylko sie przesuwa.To jakiś dramat wszystko jest remontowane,pozamykane, same objazdy koszmar.Ale już niedługo będzie przestrzeń,słoneczko i dzikie tańce.To tylko 16 dni!!!.łał już by sie chciało,ale niestety nie łamie sie przepisów funkcjonujących od lat.Nikt nie pisze to moje ble ble ble nie bedzie nikomu przeszkadzało.Pozdrawiam wszystkich,a szczególnie Hosie,MAG..Bródkę,i robaczka.Jednak gdybym kogoś miał urazić takim zdrobnieniem to już go za to przepraszam,aby nie być złajanym solidnie.Miłego dnia.
Witam:):) pochmurno ale ciepło:)) koguciku:)) masz racje jazda na dziś w Krakowie horror!!!! Omijać Kraków proszę jakby co pieszo, szybciej:):)
Ps. W.n.>>> znalazłeś?
Ps. W.n.>>> znalazłeś?
mag.. >>> jak będziesz miała chwilkę to napisz do mnie na gg
pozdrawiam
pozdrawiam
Oooooo będzie zadyma. Madzia24h zwołuje naradę na gg buhahahahahahahahahaha
na 14 ;
18,40,42,43,75 stawka 2
7,26,63,65,80
15,24,32,33,57,58,73
powodzenia!
18,40,42,43,75 stawka 2
7,26,63,65,80
15,24,32,33,57,58,73
powodzenia!
o curwa stoper się włączył i będzie rozliczał,podliczał,przeliczał buhahahahahahahahahaha
Nie przeklinaj!!! Pisze w regulaminie, więc uważaj bo bana jeszcze tutaj zaliczysz i jedynie gdzie będziesz mogła pisać, to ściana na korytarzu....buhahahahahahahaahahahah
Na ciebie jest jeden sposób żebyś nie robiła zadym. Totalnie cie ignorować, co niniejszym czynię jak inni użytkownicy.
Pozdrów ptaszki....
...na dębie
Pozdrów ptaszki....
...na dębie
porażka...................znów włączyłam na koniec losowania i pajacyka zobaczyłam
Kathy>>
los dzisiaj
w wielu okolicznościach przyrody
nie był łaskawy ;)
Przydały się komuś WYRAZY z krzyżówek NIEpolecanych ?
los dzisiaj
w wielu okolicznościach przyrody
nie był łaskawy ;)
Przydały się komuś WYRAZY z krzyżówek NIEpolecanych ?
Do dupy ......i tyle mam do powiedzenia:(
hej joł :) co tam u was gracze trafiliście coś?
fish,,,,,,,tade,szac,ted oraz 32trafili 7/10 i co nie do uwierzenia takimi samymi numerkami!!!1
Warto ściągać!!!!
Powodzenia
Warto ściągać!!!!
Powodzenia
mysia-pysia > tak popołudniu? :):):) Pozdrawiam
fish poker > joł joł. jo tak :)
fish poker > joł joł. jo tak :)
Robal_36 >>> dzisiejszy wpis Twój na forum przyjęłam,zrozumiałam a najważniejsze doszłam do wniosku,że po co?
Zostawić jak jest i nie zaprzątać sobie tym głowy,są od tego inni :p zamiast postawy obronnej czasami lepiej jest się wycofać.
pozd
Zostawić jak jest i nie zaprzątać sobie tym głowy,są od tego inni :p zamiast postawy obronnej czasami lepiej jest się wycofać.
pozd
danteV>>
A Ty - nie ? :)
Czy popołudniu, czy wieczorem, czy nie ?
Pozdrawiam
A Ty - nie ? :)
Czy popołudniu, czy wieczorem, czy nie ?
Pozdrawiam
madzia77>>
witaj
tam, to nie było tylko o Tobie i tylko do Ciebie...
Gdybym pisał bezpośrednio do Ciebie, to dołożyłbym pytanie -
czy warto jest się, aż tak irytować...Czasem puszczą nerwy i wypowiemy o kilka słów za dużo, słów których możemy żałować...
teraz, też nie jest tylko o Tobie i tylko do Ciebie
pozdrawiam
witaj
tam, to nie było tylko o Tobie i tylko do Ciebie...
Gdybym pisał bezpośrednio do Ciebie, to dołożyłbym pytanie -
czy warto jest się, aż tak irytować...Czasem puszczą nerwy i wypowiemy o kilka słów za dużo, słów których możemy żałować...
teraz, też nie jest tylko o Tobie i tylko do Ciebie
pozdrawiam
Robal_36 >>> pisałam co zrozumiałam, a jakie ma znaczenie do kogo?
Według mnie żadne.
pozd
Według mnie żadne.
pozd
mag.. >>> uciekam - moje szczęście nr.1 ma dzisiaj swoje święto :):)
Wieczorkiem będę na necie :)
inwestycje na wieczór poczynione...
danteV
z nie wygranych kuponów ze starej maszyny można niezły papier do d.... wyprodukować, jeśli akurat jesteś gdzieś w plenerze i nie masz innego wyjścia... a jak wysyłasz ileś tam zakładów na jednym to wiesz jaki się wtedy długaśny robi??? ;-)))))))
danteV
z nie wygranych kuponów ze starej maszyny można niezły papier do d.... wyprodukować, jeśli akurat jesteś gdzieś w plenerze i nie masz innego wyjścia... a jak wysyłasz ileś tam zakładów na jednym to wiesz jaki się wtedy długaśny robi??? ;-)))))))
kathy: cytat
>z nie wygranych kuponów ze starej maszyny można niezły papier do d.... wyprodukować, jeśli akurat jesteś gdzieś w plenerze i nie masz innego wyjścia... a<
możesz go jeszcze zjeść..."co wyliżesz to zajadasz.....jaka smaczna czekolada"
Smacznego!!!!
>z nie wygranych kuponów ze starej maszyny można niezły papier do d.... wyprodukować, jeśli akurat jesteś gdzieś w plenerze i nie masz innego wyjścia... a<
możesz go jeszcze zjeść..."co wyliżesz to zajadasz.....jaka smaczna czekolada"
Smacznego!!!!
Kamerun położył mi ładny zakład.
Bardzo słaba ekipa na ten turniej.
Bardzo słaba ekipa na ten turniej.
150
Ilość typowanych liczb
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
10
359
9
4 973
8
45758 8580626 183
7
45758 8585447 2 45757
6
2147483647 2 2147483647 183 4
5
3 112 0 457591914 5 0
4
0 45759340 0 48 6 65 93
3
0 3 45756 2 448
2
187 427917 17
Pasko!! Zgadnij o so tu chozi???????
Ilość typowanych liczb
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
10
359
9
4 973
8
45758 8580626 183
7
45758 8585447 2 45757
6
2147483647 2 2147483647 183 4
5
3 112 0 457591914 5 0
4
0 45759340 0 48 6 65 93
3
0 3 45756 2 448
2
187 427917 17
Pasko!! Zgadnij o so tu chozi???????
P.S zapewne chodzi w tej wyliczance, ile gracze przegrali na przestrzeni dziejów we wszystkich grach T.S
Tylko kto to przeczyta???
(sic):materiał źródłowy Twoja tabela wygranych MM sprzed kilku dni> a może zakradł się wirus?? teho nikto ne wi!!!
Tylko kto to przeczyta???
(sic):materiał źródłowy Twoja tabela wygranych MM sprzed kilku dni> a może zakradł się wirus?? teho nikto ne wi!!!
Witam ponownie.
Mag.. . Nie mogę znaleźć tego zdjęcia... . ;(
Mag.. . Nie mogę znaleźć tego zdjęcia... . ;(
117606. madzia77 2010-06-14 (16:29)
Albo na zielonym dębie jest już wieczór, albo szczęście nr1. spotkało nieszczęście, czyli zwykłe poniechanie....buhahahahahahaha
Ale co się nie robi dla kolejnej zadymy na stronie.
Albo na zielonym dębie jest już wieczór, albo szczęście nr1. spotkało nieszczęście, czyli zwykłe poniechanie....buhahahahahahaha
Ale co się nie robi dla kolejnej zadymy na stronie.
117585. status dowcip 2010-06-14 (13:45)
Na ciebie jest jeden sposób żebyś nie robiła zadym. Totalnie cie ignorować, co niniejszym czynię jak inni użytkownicy.
Pozdrów ptaszki....
...na dębie
to miał być DOWCIP
Pozdrów ptaszki....
...na dębie
to miał być DOWCIP
Cześć Madzia77. Kolejna przemiana? Po dębach to raczej chodzą małpki, a nie delfiny. Jak dla mnie może być. Od dzisiaj jesteś moim RUDYM102.
Ps. nadal cię ignoruje, tylko że na tej stronie dużo się pisze o pogodzie, to mnie zainteresowało, czy w mieście szalonego dębu już nastały ciemności.
Ps. nadal cię ignoruje, tylko że na tej stronie dużo się pisze o pogodzie, to mnie zainteresowało, czy w mieście szalonego dębu już nastały ciemności.
Spadam. Rozumie że teraz będzie rozmowa sama ze sobą. Pozdrów swoje szczęście nr.2 Może będzie miało więcej szczęścia od szczęścia nr.1 buhahahahahahahaha
A no właśnie a czyj klonik "dowcip"?
no luźniej trochę
o 22 będzie tak:
27,37,77
powodzenia
o 22 będzie tak:
27,37,77
powodzenia
Witam. Został naprawiony problem z tabelą wczorajszych wygranych. Pozdrawiam
Dobry wieczór.
Widać,że tutaj wszystko po staremu,najważniejsze żeby dowalić drugiemu.
Widać,że tutaj wszystko po staremu,najważniejsze żeby dowalić drugiemu.
Blokada dla dowcipa. Prawdopodobnie w najbliższych tygodniach chat zostanie przerobiony na nieco inną formę. Pozdrawiam
PASKO a czy w trakcie ewentualnego przerabiania ,modernizacji wystąpi jakiś problem techniczny itp ?
PASKO dzięki za odpowiedź chodziło mim ogólnie czy pojawią się utrudnienia
Jak Włosi "wymęczą" 1: 0 to będzie dobrze. Powinno być; 0 : 0. Jaka gra, taki wynik. :(
Polecam lekturę dzisiejszych wpisów w Hyde Parku.
Bardzo inteligentna konwersacja - prawdziwie profesorska.
Dla wsioków nauka - Tak się wypowiada miastowa,stołeczna elita
Bardzo inteligentna konwersacja - prawdziwie profesorska.
Dla wsioków nauka - Tak się wypowiada miastowa,stołeczna elita
o godzinie 14 bonus wynosił 70 tys, natomiast później na 22 wynosił 50 tys. Ładnie ludzi w ch.... TS robi.
Zapraszam na nowo otwarte Forum G-Lotto! Hasło przewodnie: ZERO TOLERANCJI DLA CHAMSTWA. Zajrzyj: http://www.g-lotto.info/forum/
Witam. Chat nie musi już być odświeżany, aby być na bierząco. W momencie pojawienia się nowego wpisu pojawi się on automatycznie do 30 sekund. Pozdrawiam
chyba komputer TS szwankuje, bonus ciągle nadgryza i wyników jeszcze nie ma
No to ładnie dziś chłopaki z tekstami wyskoczyli. Aż sprawdziłam czy to nie są jakieś podróby - niestety nie ;(((
Niesmak pozostanie do jutra.
Dobranoc
Niesmak pozostanie do jutra.
Dobranoc