Wpisy 108 817 – 108 916
29 kwietnia 2010 00:03 → 29 kwietnia 2010 15:27, 100 wpisów
Bałwan pokazuje mi na mapach,że nie padły liczby z końcówką 4 i przewaga nieparzystych.Koszmar.
hipopotan ciekawe kiedy bałwan ci pokaże ze jestes niezle szurniety
yayo>>>frajerze ktoś was wczoraj zje#bał na waszej stronie to od razu zlikwidowaliście wasz czat - zresztą nie pierwszy raz to robicie. Obecne wasze sukcesy to parki chyba na 17progu i bukmacherka na 13. Sukcesy jakich mało. I już ci tłumaczyłem matołku że są miejsca pracy gdzie dostęp do internetu jest normą.
A to cytat z waszego maila do potencjalnego klienta(frajera):
"Oczywiście kwota jest wystarczająca na grę
w bukmacherce
W dniu 30 marca 2010 14:03 użytkownik XXX XXX napisał:
Dziekuje za odpowiedz. Postaram sie zeby pieniazki były w dniu jutrzejszym na Panstwa koncie. Mam jeszcze pytanie jesli oczywiście nie wykracza ono poza zakres Panstwa usług. Dysponuje 1000zł i czy z taką kwotą jest sens rozpoczynać cała zabawe?
Pozdrawiam"
I co yayo? w miesiącu kwietniu był próg w bukmacherce gdzie trzeba było mieć do zainwestowania 3000zł.
A to cytat z waszego maila do potencjalnego klienta(frajera):
"Oczywiście kwota jest wystarczająca na grę
w bukmacherce
W dniu 30 marca 2010 14:03 użytkownik XXX XXX
Dziekuje za odpowiedz. Postaram sie zeby pieniazki były w dniu jutrzejszym na Panstwa koncie. Mam jeszcze pytanie jesli oczywiście nie wykracza ono poza zakres Panstwa usług. Dysponuje 1000zł i czy z taką kwotą jest sens rozpoczynać cała zabawe?
Pozdrawiam"
I co yayo? w miesiącu kwietniu był próg w bukmacherce gdzie trzeba było mieć do zainwestowania 3000zł.
Witam i pozdrawiam Wszystkich graczy.
cień, i co ja widzę?
Oczom nie wierzę.
Żeby tak dać du**py i jeszcze szczekać jak pies, pardon, tak suka robi. Co to za ignorant i arogancki typ?
Mamy 21 i 13 próg!!!
Wiesz ile to kasy?
A pisałem, ze 20 to górna granica.
Pardon, cytowałem, bo to nie ja wymyśliłem te progi.
I...teraz nawet chat zamknęli - a co się stało?
Obraził ich kto, opluł, czy napisał prawdę - nie wiem, nie widziałem, bo nie miałem czasu siedzieć w necie.
Nie wiem jak 2/2 z zestawu nr 2, ale to mało istotne, bo 2/2 nr 1 2/2 nr 3 razem kosztują jakieś...2000???
2000 za 2 parki???!!!
cień - widzę, że dziecko odrobiło lekcje i przejrzało plik txt z Get Shorty. Ale widzę też, że często odwiedza zoo, ciekawe czego tam szuka? Przodków? Nic prostszego, wystarczy że w lustrze pokaże sobie swoją d*pę, pawianem zostanie od razu.
Pozdrawiam
Ps. Nie, no ludziska, nie zadawajcie pytań o co chodzi, bo wystarczy, że TAM wejdziecie i przeczytacie to co napisałem ja, cień i powiedzmy kogucik19 oraz kilka osób, które tez nie lubią czegoś takiego.
cień, i co ja widzę?
Oczom nie wierzę.
Żeby tak dać du**py i jeszcze szczekać jak pies, pardon, tak suka robi. Co to za ignorant i arogancki typ?
Mamy 21 i 13 próg!!!
Wiesz ile to kasy?
A pisałem, ze 20 to górna granica.
Pardon, cytowałem, bo to nie ja wymyśliłem te progi.
I...teraz nawet chat zamknęli - a co się stało?
Obraził ich kto, opluł, czy napisał prawdę - nie wiem, nie widziałem, bo nie miałem czasu siedzieć w necie.
Nie wiem jak 2/2 z zestawu nr 2, ale to mało istotne, bo 2/2 nr 1 2/2 nr 3 razem kosztują jakieś...2000???
2000 za 2 parki???!!!
cień - widzę, że dziecko odrobiło lekcje i przejrzało plik txt z Get Shorty. Ale widzę też, że często odwiedza zoo, ciekawe czego tam szuka? Przodków? Nic prostszego, wystarczy że w lustrze pokaże sobie swoją d*pę, pawianem zostanie od razu.
Pozdrawiam
Ps. Nie, no ludziska, nie zadawajcie pytań o co chodzi, bo wystarczy, że TAM wejdziecie i przeczytacie to co napisałem ja, cień i powiedzmy kogucik19 oraz kilka osób, które tez nie lubią czegoś takiego.
No i dodam tylko tyle, że na str. głównej są zyski...
Sumarycznie 1170.
Odejmijmy od tego TYLKO koszty za zestaw 2/2 nr 3, a utarg jest NA MINUS.
No chyba, że CUD i dziś o 14 na 21 progu pokrycie...
Czy, cieniu, jeśli napiszę "wontpiE" - zrozumiesz?
Nara
Sumarycznie 1170.
Odejmijmy od tego TYLKO koszty za zestaw 2/2 nr 3, a utarg jest NA MINUS.
No chyba, że CUD i dziś o 14 na 21 progu pokrycie...
Czy, cieniu, jeśli napiszę "wontpiE" - zrozumiesz?
Nara
Cześć SirMavins
Ja pokumam ale do nich na pewno nie trafi :)
Czat zamknęli bo ktoś ich prosił żeby się postarali na 3zestawie bukmacherki. Napisał że typy dobierają chyba na chybił trafił i coraz częściej jest to chybił.
Ja pokumam ale do nich na pewno nie trafi :)
Czat zamknęli bo ktoś ich prosił żeby się postarali na 3zestawie bukmacherki. Napisał że typy dobierają chyba na chybił trafił i coraz częściej jest to chybił.
No cześć, cień.
Ja tylko wczoraj przeczytałem "dyskusję" dwóch graczy odnośnie 20 progu oraz na czerwono, ze od maja będą dawać 3/3.
Z 3/3 jest tak, że z palcem w d* mogą jechać do 20 poziomu ze stawką x1, bo i tak jest zysk, a jak coś, to dopiero podwyższą.
20 x 2,5 = 50, więc 50 + 5,00 (stawka x2) = 55 a wygrana 108. Zysk jest? JEST.
Co do typowania, to jakby skupili się na obniżeniu progów a nie na wyborze kilku liczb, to mieliby większa szansę na trafienie, zysk częstszy - pewniejszy, choć mniejszy.
Jednak nic do nich nie dociera.
Starają się zdyskredytować "niewygodnych" i tak szczerze napisawszy - tracą swoją wiarygodność.
A co do typów bukmacherskich, to wystarczą podstawowe zasady, np. co za dużo to niezdrowo. Inaczej pisząc, 2-3 max i wtedy pewniejsze jest trafienie, a takie hurtowe załatwianie zawsze musi mieć konsekwencje.
I, właśnie dostałem sms, że 2/2 nr 2 weszła na 4 progu - to i tak nie pokrywa kosztów nr 1 i nr 3.
Nie mają jeszcze typów na dziś, więc spróbuję strzelić, z których liczb wybiorą...
55-16-19-26-42-26-18-63-5-2,
22-39-11-9-33-10-27.
Oczywiście mogę się mylić, ale liczb jest 80 i podaję je PRZED ich oficjalnym wstawieniem na stronie...
Ja tylko wczoraj przeczytałem "dyskusję" dwóch graczy odnośnie 20 progu oraz na czerwono, ze od maja będą dawać 3/3.
Z 3/3 jest tak, że z palcem w d* mogą jechać do 20 poziomu ze stawką x1, bo i tak jest zysk, a jak coś, to dopiero podwyższą.
20 x 2,5 = 50, więc 50 + 5,00 (stawka x2) = 55 a wygrana 108. Zysk jest? JEST.
Co do typowania, to jakby skupili się na obniżeniu progów a nie na wyborze kilku liczb, to mieliby większa szansę na trafienie, zysk częstszy - pewniejszy, choć mniejszy.
Jednak nic do nich nie dociera.
Starają się zdyskredytować "niewygodnych" i tak szczerze napisawszy - tracą swoją wiarygodność.
A co do typów bukmacherskich, to wystarczą podstawowe zasady, np. co za dużo to niezdrowo. Inaczej pisząc, 2-3 max i wtedy pewniejsze jest trafienie, a takie hurtowe załatwianie zawsze musi mieć konsekwencje.
I, właśnie dostałem sms, że 2/2 nr 2 weszła na 4 progu - to i tak nie pokrywa kosztów nr 1 i nr 3.
Nie mają jeszcze typów na dziś, więc spróbuję strzelić, z których liczb wybiorą...
55-16-19-26-42-26-18-63-5-2,
22-39-11-9-33-10-27.
Oczywiście mogę się mylić, ale liczb jest 80 i podaję je PRZED ich oficjalnym wstawieniem na stronie...
O, cień, masz kolejnych...
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2966&last=1
Ale się burzą!
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2966&last=1
Ale się burzą!
witam wszystkich.kathy a kto cię zmusz?o nie kathy lotto zostaw dla mnie
SirMavins>>> nie dotarło i nic do nich nie dotrze. W każdym razie będę miał na nich oko i za każdym razem jak się tu pojawią przypomnę im o sobie. Jestem ciekaw czy oni grają te swoje wynalazki bo jakoś brak skanów kuponów puszczanych po około 1000zł(bukmacherka) i 500zł MM
cień - racja.
Co prawda nie będę personalnie pisał, bo tak "im obiecałem', ale zawsze możesz liczyć na moje wyliczenia.
A tu wygrane J.
J+4 0 0,00 zł
J+3 5 2 118,40 zł
J+2 108 134,80 zł
J+1 989 27,70 zł
J+0 2688 10,00 zł
0+4 1 9 078,90 zł
0+3 101 113,00 zł
Czy tylko mnie nie dziw, ze J+3 i 0+4 oscylują wokół tej samej liczby?
Co prawda nie będę personalnie pisał, bo tak "im obiecałem', ale zawsze możesz liczyć na moje wyliczenia.
A tu wygrane J.
J+4 0 0,00 zł
J+3 5 2 118,40 zł
J+2 108 134,80 zł
J+1 989 27,70 zł
J+0 2688 10,00 zł
0+4 1 9 078,90 zł
0+3 101 113,00 zł
Czy tylko mnie nie dziw, ze J+3 i 0+4 oscylują wokół tej samej liczby?
witam i pozdr wszystkich sponsorów
budowy stadionów i obiektów sportowych.
a mnie by starczył skromnie
m i l i o n ???
milion € oczywiscie :)
budowy stadionów i obiektów sportowych.
a mnie by starczył skromnie
m i l i o n ???
milion € oczywiscie :)
szkoda tej BARCY - BYŁA LEPSZA I GOLAS NIE UZNALI JAKAŚ PARANOJA
CHOĆ DAŁEM NA INTER
ALE LEPSZA DRUŻYNA POWINNA PRZEJŚĆ
POZDRAWIAM SERDECZNIE W TEN PIĘKNY DZIEŃ
CHOĆ DAŁEM NA INTER
ALE LEPSZA DRUŻYNA POWINNA PRZEJŚĆ
POZDRAWIAM SERDECZNIE W TEN PIĘKNY DZIEŃ
SirMavins>>>madzia od stu nicków to chyba Twoja koleżanka więc jej wytłumacz o co walczymy bo ja do tego pustaka nie mam siły. Wymalowała taki poemat:
cień >>> curwa,a Ty już zadyma od rana przykleiłeś się do kolesia i żyć mu nie dajesz - jaki Ty powalony jesteś,co szkoda Ci,że ktoś gotówkę robi,a Ty za malutki jesteś żeby coś mądrego samemu zrobić?
Jak masz tak silne parcie na pęcherz to zajmij się Totalizatorem Sportowym,bo tam dopiero wałki robią i to na skalę wielomilionową - no czemu się nie postawisz TS? Co za malutki jesteś do nich?
I odwagi brak aby przeciwstawić się - curwa masz jeszcze pole do popisu w polityce - zobacz jak nasze własne państwo robi z własnych obywateli nędzarzy i biedaków każąc im żyć za stawkę,która jest odpowiednikiem państw trzeciego świata.
Czemu o to nie walczysz co?
Jak jesteś takim miłośnikiem uczciwości i prawości to zobacz ile możesz zrobić dla innych bierz się curwa za polityków im powytykaj co się dzieje w Polsce dalej do boju na TS - no chyba,że z braku odwagi tylko tutaj jesteś taki odważny i mądry.Żenada doprawdy żenada.
I to,że będziesz mnie atakował personalnie to kolo doopy mi to wisi świrze.
Jest ewidentnie ciężko chora.
cień >>> curwa,a Ty już zadyma od rana przykleiłeś się do kolesia i żyć mu nie dajesz - jaki Ty powalony jesteś,co szkoda Ci,że ktoś gotówkę robi,a Ty za malutki jesteś żeby coś mądrego samemu zrobić?
Jak masz tak silne parcie na pęcherz to zajmij się Totalizatorem Sportowym,bo tam dopiero wałki robią i to na skalę wielomilionową - no czemu się nie postawisz TS? Co za malutki jesteś do nich?
I odwagi brak aby przeciwstawić się - curwa masz jeszcze pole do popisu w polityce - zobacz jak nasze własne państwo robi z własnych obywateli nędzarzy i biedaków każąc im żyć za stawkę,która jest odpowiednikiem państw trzeciego świata.
Czemu o to nie walczysz co?
Jak jesteś takim miłośnikiem uczciwości i prawości to zobacz ile możesz zrobić dla innych bierz się curwa za polityków im powytykaj co się dzieje w Polsce dalej do boju na TS - no chyba,że z braku odwagi tylko tutaj jesteś taki odważny i mądry.Żenada doprawdy żenada.
I to,że będziesz mnie atakował personalnie to kolo doopy mi to wisi świrze.
Jest ewidentnie ciężko chora.
KOCIO - możesz wysłać ten sms na nr który podałem na forum w Hide Parku?
Pzdr
Pzdr
Witam
SirMavins>>
Co Cię dziwi ? Prawdopodobieństwo trafienia (p) = w
J+3 p 1:45000 (5x2118 =10590) a w
0+4 p 1:236880 (1x9078) - to są porównywalne kwoty, czyli
około pięciokrotnie łatwiej = około 5 razy więcej
wcelowanych = około pięć razy mniejsza kasa ...
xelom>>
Bańka euro, czyli samemu trafiając...
około dwa razy 6/6(Lotto)- przy podstawowej stawce bez kumu.
około 20 razy 5/5(Mini), prawie tyle samo w MM bez + oraz raz, dwa z plusem :);)
A ile to lat pracy przy Twojej, albo średniej pensji ?
SirMavins>>
Co Cię dziwi ? Prawdopodobieństwo trafienia (p) = w
J+3 p 1:45000 (5x2118 =10590) a w
0+4 p 1:236880 (1x9078) - to są porównywalne kwoty, czyli
około pięciokrotnie łatwiej = około 5 razy więcej
wcelowanych = około pięć razy mniejsza kasa ...
xelom>>
Bańka euro, czyli samemu trafiając...
około dwa razy 6/6(Lotto)- przy podstawowej stawce bez kumu.
około 20 razy 5/5(Mini), prawie tyle samo w MM bez + oraz raz, dwa z plusem :);)
A ile to lat pracy przy Twojej, albo średniej pensji ?
Robal_36 no trochę za dużo jak dla mnie...
Mi chodziło o ilość osób.
Pzdr
Mi chodziło o ilość osób.
Pzdr
Kocio>>> racja. Uroczyście przepraszam wszystkich chorych za porównanie :)
kto jest pewny że dzisiaj wygra w Lotto to niech napisze liczby!!! :):):)
Mimo wszystko coś trzeba zagrać choć podejrzana jest ta kumulacja mysle ze podciągną do soboty 35 mln i dopiero padnie pozyjemy zobaczymy
Nic nie moge wymyślec konkretnego z map wszystko moze pasc chyba zagram na ch/tr nie wiem jeszcze :) a kolejek do kolektur narazie nie widać.
Nic nie moge wymyślec konkretnego z map wszystko moze pasc chyba zagram na ch/tr nie wiem jeszcze :) a kolejek do kolektur narazie nie widać.
34 to mój pewniak w tsn,a teraz w J ;)
A jeśli chodzi o pewniaki na 22, to będą wylosowane :
0,9,8,7,6,5,4,3,2,1
nie wiadomo, niestety, w jakiej ilości i konfiguracji :(
A jeśli chodzi o pewniaki na 22, to będą wylosowane :
0,9,8,7,6,5,4,3,2,1
nie wiadomo, niestety, w jakiej ilości i konfiguracji :(
bass>>
..." mysle ze podciągną do soboty 35 mln.."
Mógłbyś napisać, jak według Ciebie podciągają ?
..." mysle ze podciągną do soboty 35 mln.."
Mógłbyś napisać, jak według Ciebie podciągają ?
metafora taka
Jak to jak nie bedzie odpowiedniej kombinacji i bum kumulacja idzie dalej zawsze jest jakaś luka kombinacje się powtarzają 30 mln zakładów kiedyś poszło przy kumulacji 20 mln i 1 osoba wygrała to daje do myslenia.
Jak to jak nie bedzie odpowiedniej kombinacji i bum kumulacja idzie dalej zawsze jest jakaś luka kombinacje się powtarzają 30 mln zakładów kiedyś poszło przy kumulacji 20 mln i 1 osoba wygrała to daje do myslenia.
A prawdopodobieństwo wynosi ok. 1 na 14 mln zakładów vzyli teoretynie powinny paść przynajmniej 2 szostki przy 30 mln zakładow.
14 mln mozliwych kombinacj w lotto to daje duzo do myslenia :))) jak to moj wykladowca z uniw. mowil trzeba byc kompletnym debi.. zeby wierzyc ze sie trafi 6 w lotto za duzo kombinacji
bass>>
Są kłamstwa, potem wielkie kłamstwa, a dalej tylko statystyka - mawiał nieżyjący polski matematyk, Hugo Steinhaus...
Wiesz
-ile osób skreśli dziś liczbę najdłużej nieprzychodzącą ?
-a ile osób zagra na chybił z lottomatu ?
-i ile zestawów się powtórzy ?
Są kłamstwa, potem wielkie kłamstwa, a dalej tylko statystyka - mawiał nieżyjący polski matematyk, Hugo Steinhaus...
Wiesz
-ile osób skreśli dziś liczbę najdłużej nieprzychodzącą ?
-a ile osób zagra na chybił z lottomatu ?
-i ile zestawów się powtórzy ?
Robal_36 - nie wiem moge tylko przypuszczać serwer zakładów istnieje to pewnie mają wgląd moge tylko mniemać. Statystyka nic mi tu nie daje bo może paść powtórka najdłużej nieprzychodząca to jest losowość ale trzeba zadac sobie pytanie czy losowością ktoś steruje(manipuluje)? Wszystko jest możliwe.
lila>>>> witam nie zapomnij dzisiaj wyslac kuponow do lotto:)))
Robal 36 można ustawić maszynę losującą by wylosowała żąndaną szóstkę np.sprawdza sie jakie są zawarte zakłady,następnie dodaje się już wylosowane czyli od pierwszego do ostatniego losowania,nastepnie,pomija się szóstki np 1,2,3,4,5,6. itp. i z pozostalych kombinacji można wybrać taką która nieda wygranej 6/6 i mamy gotową kumulację
bass>>
mają wgląd - bo przecież muszą mieć, u licha...
Mamy tak małe szanse wobec prawdopodobieństw, ze może tylko pomóc wiara w cuda, szczęście, czy jak to zwał, czy...
- manipulują zestawami kul ?
- manipulują liczbami generowanymi na kuponach z lottomatu ?
I czemu, na swoich serwerach nie trzymają archiwalnych wysokości wygranych ? Dlaczego ta informacja dość szybko znika ?
mają wgląd - bo przecież muszą mieć, u licha...
Mamy tak małe szanse wobec prawdopodobieństw, ze może tylko pomóc wiara w cuda, szczęście, czy jak to zwał, czy...
- manipulują zestawami kul ?
- manipulują liczbami generowanymi na kuponach z lottomatu ?
I czemu, na swoich serwerach nie trzymają archiwalnych wysokości wygranych ? Dlaczego ta informacja dość szybko znika ?
kocio>>
te kule w maszynie losującej to piłeczki pingpongowe, jak w jakimś wywiadzie (z Rembiszewskim) wyczytałem, więc wiesz - wymusić na nich, żeby się posłusznie wylosowywały - byłoby raczej trudno...
Co innego MM, zwłaszcza w tej wycofanej maszynie losującej...
RafSaw30>>
to także raczej by nie przeszło.W bankach też pracują ludzie ;)
jakieś inne propozycje
te kule w maszynie losującej to piłeczki pingpongowe, jak w jakimś wywiadzie (z Rembiszewskim) wyczytałem, więc wiesz - wymusić na nich, żeby się posłusznie wylosowywały - byłoby raczej trudno...
Co innego MM, zwłaszcza w tej wycofanej maszynie losującej...
RafSaw30>>
to także raczej by nie przeszło.W bankach też pracują ludzie ;)
jakieś inne propozycje
w mm 4,70 i druga parka 14,33, na dwa losowania.lecę do pracy wygranych i kumulacji życze w lotto
Mogą manipulować liczbami generowanymi na kuponach z lottomatu ale czy muszą? Służy do tego jakaś matryca pewnie mogę tylko przypuszczać a jak jest nikt tego nie wie.
Wygrane główne są ogólno dostepne na stronie lotto.
Wygrane główne są ogólno dostepne na stronie lotto.
Robal 36 póżniej wieczorem odpisze ci .a teraz lece meble robić narka wszystkim
RafSaw30>>
w bankach ludzie , to do twojej wypowiedzi - 108873
na dłuższą metę - nie do ukrycia...
Ja nie piszę "złodzieje" i nie uważam jednoznacznie, że manipulują - dopuszczam taka możliwość
bass>>
Właśnie, o to mi chodzi, o liczby na ich kuponach...
Wiem, gdzie znajdę wyniki...
...dlaczego są "ukrywane" po sześciu miesiącach ?
w bankach ludzie , to do twojej wypowiedzi - 108873
na dłuższą metę - nie do ukrycia...
Ja nie piszę "złodzieje" i nie uważam jednoznacznie, że manipulują - dopuszczam taka możliwość
bass>>
Właśnie, o to mi chodzi, o liczby na ich kuponach...
Wiem, gdzie znajdę wyniki...
...dlaczego są "ukrywane" po sześciu miesiącach ?
na 14-ta tak na szybko:23 liczby
2,3,5,6,7,9,10,11,12,14,17,18,20,24,25,27,42,43,48,57,63,72,75
a padną zapewne te ktore ominąłem:
1,4,8,13,15,16,19,26 ;)
10-ki:
a)2,7,9,10,11,12,14,39,43,63
b)5,7,9,10,11,12,14,24,25,63
6-ka: 2,3,6,9,18,63
pewniak: 63
parka: 18,63
2,3,5,6,7,9,10,11,12,14,17,18,20,24,25,27,42,43,48,57,63,72,75
a padną zapewne te ktore ominąłem:
1,4,8,13,15,16,19,26 ;)
10-ki:
a)2,7,9,10,11,12,14,39,43,63
b)5,7,9,10,11,12,14,24,25,63
6-ka: 2,3,6,9,18,63
pewniak: 63
parka: 18,63
MM na sportowo:)
2 - 14 - 72
8 - 28 - 80
9 - 35 - 69
27 - 30 - 78
2 - 14 - 72
8 - 28 - 80
9 - 35 - 69
27 - 30 - 78
dzis padna liczby z koncowkami glownie 6 i 3
>>tomcio1972>> Barcelona nie dała rady :(
ale LECH wygrał!!! :):):)
ale LECH wygrał!!! :):):)
RafSaw30 >>> no cóż to jest tylko sport i wygrywa lepszy.
Mimo że kibicuję Barcelonie to uważam że Inter awansował zasłużenie.
Guardiola po zakończonym sezonie niech się martwi jak pozbyć się z drużyny "drewniaka" Ibrahimovica.
Jeszce muszą się martwić o tytuł mistrza Hiszpanii bo real depcze im po piętach.
Takze jest wszystko możliwe ze Barca w tym roku nie zdobędzie żadnego trofeum.
Pzdr.
Mimo że kibicuję Barcelonie to uważam że Inter awansował zasłużenie.
Guardiola po zakończonym sezonie niech się martwi jak pozbyć się z drużyny "drewniaka" Ibrahimovica.
Jeszce muszą się martwić o tytuł mistrza Hiszpanii bo real depcze im po piętach.
Takze jest wszystko możliwe ze Barca w tym roku nie zdobędzie żadnego trofeum.
Pzdr.
lila>>
kaszana i pasztet to była wczoraj, dwa razy
dzisiaj był smutek i żałość
---------------------------
a kto wieczorem prowadzi ? wiadomo ?
kaszana i pasztet to była wczoraj, dwa razy
dzisiaj był smutek i żałość
---------------------------
a kto wieczorem prowadzi ? wiadomo ?
Bramka na 3:1 dla Interu - ze spalonego
Powinno być 2:1.
1:0 wystarczyłoby Barcelonie.
Sędzia i tak pomógł wczoraj Barcelonie bo grali od 30 minuty w przewadze.
Widocznie już nie chciał się podłożyć w końcówce meczu
kiedy Kirkić strzelił na 2:0
Powinno być 2:1.
1:0 wystarczyłoby Barcelonie.
Sędzia i tak pomógł wczoraj Barcelonie bo grali od 30 minuty w przewadze.
Widocznie już nie chciał się podłożyć w końcówce meczu
kiedy Kirkić strzelił na 2:0
gol był co nie
a po chwili zawachania się zagwizdał dureń
pierwszy gol dla barcy też był minimalnie spalony-
a drugi gol kurde normalna akcja
a po chwili zawachania się zagwizdał dureń
pierwszy gol dla barcy też był minimalnie spalony-
a drugi gol kurde normalna akcja
tomcio1972>>
Sędzia pomógł ?
Jak włoska panienka na murawie się położy to można odgwizdywać faul i wszystko jest ok, tak ?
Sędzia też człowiek i może jakiś jego znajomy w coś gra ?
-------------------
myślałem, że mecz będzie bardziej widowiskowy "piłkarsko"
Sędzia pomógł ?
Jak włoska panienka na murawie się położy to można odgwizdywać faul i wszystko jest ok, tak ?
Sędzia też człowiek i może jakiś jego znajomy w coś gra ?
-------------------
myślałem, że mecz będzie bardziej widowiskowy "piłkarsko"
INTER INTER INTER
hehe
ok skuteczni
ok wygrali
ok przeszli, ale...
chromolę taką piłkę nogą kopaną
hehe
ok skuteczni
ok wygrali
ok przeszli, ale...
chromolę taką piłkę nogą kopaną
witam wszystkich
http://multimultiplus.dbv.pl co sadzicie o tej stronie?
Robal36.Nie mam,nic twojego,sory Winetu,są to liczby z tabeli
w której jest 49 liczb,a co do 8-ki, to ty sobie ją weż:P
w której jest 49 liczb,a co do 8-ki, to ty sobie ją weż:P
postawiłem na interx2 10zł
gamonie niech sie wstydzą dno nic porażka
zero
przejść do finału taką kopaniną wstyd
a trener jak pajac sie zachował
gamonie niech sie wstydzą dno nic porażka
zero
przejść do finału taką kopaniną wstyd
a trener jak pajac sie zachował
lila.Piszesz,że jedziesz do Grecji,moja pani tam pracowała na
Krecie, jako opiekunka,teraz jest chora i nie może jechać
dzwonią do niej żeby przyjechała,bo zyskała sobie dobrą opinię
opiekunki osób starszych.Z relacji mojej pani,Grecja jest
ładnym krajem i warto jest jechać.Pozdrawiam.
Krecie, jako opiekunka,teraz jest chora i nie może jechać
dzwonią do niej żeby przyjechała,bo zyskała sobie dobrą opinię
opiekunki osób starszych.Z relacji mojej pani,Grecja jest
ładnym krajem i warto jest jechać.Pozdrawiam.
sam9....Witaj:)
Jadę na Rodos do znajomych,muszę troszkę odpocząć.:)
Byłam tam już kilka razy.
Jadę na Rodos do znajomych,muszę troszkę odpocząć.:)
Byłam tam już kilka razy.