Wpisy 110 723 – 110 822
10 maja 2010 00:02 → 10 maja 2010 21:39, 100 wpisów
Mi szkoda piątki z 1400(42,43,52,53,55)bo grałem na nią przez kilka lat.Ale nie miałem żadnego przeczucia,że ją dzisiaj wypuszczą.
polecam śmiej żelki,miękkie,zdrowe i z witaminami
myślę,że to przełoży się na trafne typowania
oczywiście niezmiennie czekolada
myślę,że to przełoży się na trafne typowania
oczywiście niezmiennie czekolada
Pasko czy możesz podać,gdzie padły szóstki ostatnie w lotto,bo w kolekturze,gdzie brałem zdrapkę kobieta nie potrafiła udzielić mi odpowiedzi.Pozdrawiam.
Dzięki Bella.Kiedyś kupowałem gumożelki smoczki o smaku kwaśnym,ale one też są dość trudne do rozgryzienia.
Dzisiaj przechodząc przez rynek miasta,zauważyłem,że wiele osób przy stolikach sączyło piwko.A hipcio już prawie 10 lat abstynent.
Bella może jak bałwan podniesie sobie poziom cukru to coś lepiej wytypuje.
A Ricardos jakoś ucichł po losowaniu,widać też chyba poszło mu kiepsko w liczbach.
Póki co nie wiadomo gdzie padły szóstki. Przynajmniej do mnie nic nie dotarło. Dobranoc
Dzięki Pasko.Zastanawiam się,że jak padają małe liczby w lotto,to więcej szóstek.Widać grający idą często na małe liczby.
Dzięki Pawcio.A Kraków to chyba rodzinne miasto Kogucika19,może on dostrzeże wśród tłumów tego szczęśliwca milionera.
hipopotan: Nie ma za co :] Moim miastem rodzinnym też jest Kraków i tutaj od zawsze mieszkam :] Jutro może się przejdę/przejadę do szczęśliwej kolektury tylko muszę ją namierzyć co jutro rano powinno się udać hehe
Witam.Podaje moje propozycje liczb do gry MM.Oto one: 39,60,41,33,32,66,36,62,80,8. Podaje liczby na JEDNO losowanie(13:00) gdyż dziś mam czas i podam po losowaniu następne liczby na drugie losowanie.Jednak granie tymi samymi liczbami na dwa losowania nie jest dobra metodą i przynosi marne efekty,bo często liczby sie nie lubią powtarzać,więc i nasze wyniki są marne.Pozdrawiam i życze wszystkim miłego dnia.Hipopotam jak spotkam tego szczęśliwego krakowskiego milionera,to zapytam go czy wynagrodził swego doradce jakimś smakołykiem,oraz powiem mu żeby zwiększał ilość najwyższej jakości czekolady dla hipcia w końcu już teraz stać go na to.Pozdrawiam
Witaj koguciku, "kawała" Ci się udała.
Masz wpisana 13:00 jako pierwsze losowanie, a więc do 14:00 możesz jeszcze podać kolejny zestaw.
Pozdrawiam
Masz wpisana 13:00 jako pierwsze losowanie, a więc do 14:00 możesz jeszcze podać kolejny zestaw.
Pozdrawiam
SirMavins to jeszcze brak kontaktu z rzeczywistością,a widocznie przypomniała mi sie godzina sprzedaży alkoholu za dawnych czasów.Jednak wspomnienia wracają.Ale wiem że tu są inteligentni gracze i wiedzą że losowanie o 14:00.No i wiedzą co niektórzy że kogut czasem sobie błędy popełnia nawet po to by sprawdzić czy ORMO czuwa.Pozdrawiam i Miłego dnia.
Jak już przestaniesz być na utrzymaniu mamusi i tatusia i może kiedyś znajdziesz żonę (będzie ci trudno),będziesz żonaty potem będziesz ojcem(to chyba w twoim przypadku należy zaliczyć do cudów)a następnie dziadkiem to dopiero zrozumiesz sens życia,i wtedy będziesz wiedział jakim pustym pustakiem jesteś.Ale miło mi że zawsze szczekasz jak ja coś napisze.Ponieważ nie chce kłótni z takim zerem jak ty,dalej będę cie olewał przez jakiś czas,bo do pięt mi nie sięgasz,fetniaku na odległość.
Witam Wszystkich:))) koguciku wiesz co?? jak czytam, zawsze ten sam wpis brazila to się uśmiecham:))) brazil Ty naprawdę jesteś niepoprawny)))koguciku dziobek do góry piórka przewietrzone to do boju z uśmiechem jak zawsze:)))))pozdr... wygranej)))
juz ci pisalem ze pustak to cie ZROBIŁ , a o normalnej rodzinie takiej jak moja to mozesz tylko pomarzyc farmazonie
No, to był dobry przepis, bo jak suszyło po balandze, a w lodówce kefiru nie było, to pozostawała fontanna.
Raczej NOMO - Nieetatowe.
brazil - hej.
Co, znowu weekend udany?
Bo widziałem wpis, że nie - coś tam nie chcą typy w weekendy wchodzić. Plaga jakaś?
Raczej NOMO - Nieetatowe.
brazil - hej.
Co, znowu weekend udany?
Bo widziałem wpis, że nie - coś tam nie chcą typy w weekendy wchodzić. Plaga jakaś?
nie chcesz klotni rencino bo juz nie raz ci udowodnilem ze jestes farmazon i nie masz argumentow wiec smigaj na pol dnia do kolektury znajomych poszukac.
110690. Wędrowca netowy 2010-05-09 (21:26)
Mag.. Grasz w lotto czy mm?
Wędrowca netowy>>Ty tego nie wiesz????
Mag.. Grasz w lotto czy mm?
Wędrowca netowy>>Ty tego nie wiesz????
Witam.Proponuję odsłuchać na yotube utworku:st francis -brother sun and sister moon.Pierwszy z góry.Ja już niedługo idę zaatakować małego głoda,bo coś kupię dla bałwana.Pora zainwestować w doradcę.
I nie zapominać o grochówce,żeby mieć siły do walki o dużą wygraną.
hipcio)))))))toć to bomba zegarowa:))) w razie co, to ratuj kompa:))))
NA 14.00
3-5-7-8-9-60-80-43-39-41
3-5-7-8-9-60-80-43-39-41
<<<14>>>
5,13,17,23,32,41,49,54,57,60
5,13,17,23,32,41,49,54,57,60
witam
NA 22.00
2-10-15-17-19-21-36-41-80-60
NA 22.00
2-10-15-17-19-21-36-41-80-60
Mag..wróciłem z hipermarketu,dałem bałwanowi smoczki na uspokojenie,bo za bardzo szalał i trochę słodyczy:śmiej żelki i gumisie.Kosztorys na wieczorne losowanie:karma dla doradcy,koszty powyżej 8zeta+ dwa zakłady multi.Łączna kwota:około14zeta.Pozdrawiam.
Kucharzowi nie wyszło pierwsze danie ale jest uparty i na drugie poleca ponownie 31.
Pewnego dnia dwa tysiące lat temu celnik Zacheusz,człowiek wyjątkowo bogaty zobaczył dziwne zjawisko.Wielki tłum ludzi.Będąc niskiego wzrostu wspiął się na drzewo,by zobaczyć co się dzieje.A tłum był wielki bo przechodził Jezus z Nazaretu.I Jezus postanawia spożyć posiłek u Zacheusza,który jest z tego powodu szczęśliwy.I tak to zmienia Zacheusza,że postanawia oddać połowę majątku ubogim,a jeżeli kogoś skrzywdził wynagradza to czterokrotnie.Podobnie ojciec Pio oddziaływał na ludzi,i z ich pomocą stworzył nowoczesny szpital przynoszący pomoc cierpiącym.
Warunki pogodowe na wieczorne losowanie powinny być dobre:słonecznie.Przyroda budzi się do życia,chyba kwitną kasztanowce a wiele maskotek porusza się po mieście.Należy obrać tylko dobry kurs,chwilowo brak kompasu i nadać zakłady w szczęśliwej kolekturze.
Kathy witaj.Zobacz na mojej fotce jak zadowolony bałwan,bo dostał nową porcję karmy.Pozdrawiam.
Mój doradca trochę ma naturę chomika,bo musi gromadzić słodycze.A jak nie ma zapasów to strasznie marudzi.
Bałwan mi podliczył liczby na kuponach,wyszło,że na wieczór mam przewagę nieparzystych.
Teraz powinien inaczej śpiewać i liczę na niewielką wygraną wieczorem.
Witam
Uwaga uwaga
ogłosili właśnie, że zostało jedynie 400 000 losmilionosów
Nie czekajcie pospieszcie się do kolektur , bo dodatkowo
dają
gratis
pzdr
Uwaga uwaga
ogłosili właśnie, że zostało jedynie 400 000 losmilionosów
Nie czekajcie pospieszcie się do kolektur , bo dodatkowo
dają
gratis
pzdr
Mnie raczej nie skuszą milionosy,dopiero pobiegnę do kolektury jak gratis będą rozdawać olbrzymie torby słodyczy.
Jeżeli nie wróci szybko mój osobisty kucharz,będę musiał osobiście smażyć na patelni jajka sadzone na obiadek.
Białko musi się ściąć a żółtko pozostać półpłynne.Zastosuję technikę chińską,smażalniczą.
Na razie gotuję ziemniaczki i muszę zrobić surówkę pomidorowo,ogórkową.
Co ta Lila porabia w Grecji?Ile można tańczyć i balować,przecież w końcu musi się to znudzić,jak przewidział mądry król Salamon.A wtedy pora na czat i typować liczby,żeby hipcio coś sobie podebrał do swoich kuponów.
Bóg tak skonstruował człowieka,że nic nie jest w stanie go zaspokoić dopóki nie zwróci się w kierunku swojego stwórcy.
Będzie próbował zaspokoić pustkę zagłuszając ją przedmiotami przyjemnościami i odżywkami(np.alkohol)ale to nic nie pomoże.Bo zostaliśmy stworzeni aby kochać i bez Boga prędzej czy pózniej człowiek się wypali.
Grzecznie proszę o wylosowanie moich liczb wieczorem,grałem na siódemki a bałwan potrzebuje dużo żywności.Pozdrawiam.
Hipopotan, państwo polskie nie zachowuje się jak pan Zacheusz.
Nie dość, że okradło ludzi z mienia, to jeszcze nie tylko nie chce oddać czterokrotnie, ale nawet jednokrotnie tego co ukradło.
Tak postąpili z moją rodziną..
Najlepsze jest to, jakie piękne i wystawne nabożeństwa są na pogrzebach celebrytów rządzących tym państwem.
A im większy socjalista czy inny drań jest chowany tym ma większą obstawę biskupów. Myślą, że to im pomoże na tamtym świecie. Niestety, za późno..
Przypowieść którą nam tu Hipopotan raczyłeś zaserwować poucza, ze nie wystarczy zwrot ukradzionego.
TRZEBA JESZCZE ZADOŚĆ UCZYNIĆ.
JEDNO ZWRÓCIĆ A 3 RAZY TYLE DOŁOŻYĆ.
NIE WYSTARCZY ZWRÓCIĆ UKRADZIONE.
Tymczasem czerwONI oraz Solidaruchy ani myślą cokolwiek zwrócić.
tzn. Polakom, no bo wiadomo, w przypadku narodowości prawniczej panują zupełnie inne normy - nadawanie majątków nie wiadomo za co.
Np. w Krakowie obecnie kamienice tzw. pożydowskie są wydawane przez magistrat nie wiadomo komu i nie wiadomo na jakich zasadach prawnych. Wiadomo tylko, ze nie są to następcy prawni. Setki ludzi otrzymały ostatnio nakazy eksmisji... Pójdą pod most i na dworce.
Wszystkiego Dobrego Wszystkim
Nie dość, że okradło ludzi z mienia, to jeszcze nie tylko nie chce oddać czterokrotnie, ale nawet jednokrotnie tego co ukradło.
Tak postąpili z moją rodziną..
Najlepsze jest to, jakie piękne i wystawne nabożeństwa są na pogrzebach celebrytów rządzących tym państwem.
A im większy socjalista czy inny drań jest chowany tym ma większą obstawę biskupów. Myślą, że to im pomoże na tamtym świecie. Niestety, za późno..
Przypowieść którą nam tu Hipopotan raczyłeś zaserwować poucza, ze nie wystarczy zwrot ukradzionego.
TRZEBA JESZCZE ZADOŚĆ UCZYNIĆ.
JEDNO ZWRÓCIĆ A 3 RAZY TYLE DOŁOŻYĆ.
NIE WYSTARCZY ZWRÓCIĆ UKRADZIONE.
Tymczasem czerwONI oraz Solidaruchy ani myślą cokolwiek zwrócić.
tzn. Polakom, no bo wiadomo, w przypadku narodowości prawniczej panują zupełnie inne normy - nadawanie majątków nie wiadomo za co.
Np. w Krakowie obecnie kamienice tzw. pożydowskie są wydawane przez magistrat nie wiadomo komu i nie wiadomo na jakich zasadach prawnych. Wiadomo tylko, ze nie są to następcy prawni. Setki ludzi otrzymały ostatnio nakazy eksmisji... Pójdą pod most i na dworce.
Wszystkiego Dobrego Wszystkim
hipcio...teraz już powinien ci ładne cyferki wyśpiewać, a jak nie to wsadź go za karę do ciemni
Witam Wszystkich.
Kathy jak będzie zle typował to będzie mniej pieniążków na słodycze.To już dla niego wystarczająca kara więc musi lepiej myśleć.
Witam!dzisiaj zakupiłam los milionos
a jako gratis dostałam ładny kubek +łyżeczka:)
a jako gratis dostałam ładny kubek +łyżeczka:)
bella34.Podaj mi numer jednego losu,tylko bez zer
o której godz.go kupiłaś.Tylko numer losu podaj czytając po jednej:P
o której godz.go kupiłaś.Tylko numer losu podaj czytając po jednej:P
Mag.. -wiem w co grasz, wystarczyło poczytać czat.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ja żebym zakupił milionosa musiałbym wygrać więcej w los multikos.A tak inwestuję w doradcę.
Bella zgodnie z twoją sugestią dokonałem zakupu śmiejżelków.Na razie jeszcze bałwan ich nie pożarł,ale jest bliski konsumpcji.
Bellu> Krotko mówiąc dają łapówki ,,,a ty wzięłaś ???..
Bez ,,ALASKI,,się nie obejdzie........Pozdr...
Bez ,,ALASKI,,się nie obejdzie........Pozdr...
to moje liczby,ktore bym wyslala:28,1,26,37,6,24,15,13,66,26,46,27,71,22,79,77,57,53,74,11,35,49,56,9
Mag.. . W lotto masz stałe liczby- 03, 08, 11... -nie polecam tego sposobu typowania.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Łukasz547>
troszkę to był żart, ale okazuje się, że jednak naprawdę
dają...
troszkę to był żart, ale okazuje się, że jednak naprawdę
dają...
Witam lotto i mini posłane na jutro na dziś mm parka i pierwsza szóstka w życiu w mm i joker na deser
Witam.Wiem że późno na podawanie typów,ale tak wyszło.Oto one:39,60,41,33,32,36,62,80,8,1.Ciekawe co i ile wyjdzie bo rano tylko jedna liczba.Pozdrawiam i życze wygranych.
Byłem w kolekturze i bałwan przejął kontrolę nad hipciem co zakończyło się trzema przegranymi zdrapkami.
madzia77>>
wiem, że Ty wiesz i
pieniądze szczęścia nie dają i
przecież piszę, że żartuję
pozdrowienia dla Ciebie
wiem, że Ty wiesz i
pieniądze szczęścia nie dają i
przecież piszę, że żartuję
pozdrowienia dla Ciebie
Na dodatek okazuje się,że śmiejżelki są trudne do pogryzienia,więc niedługo doradca przejdzie na dietę mleczną,bo ząbki wysiadają.
Wędrowca netowy>>...
napisałeś..."masz stałe liczby... -nie polecam tego sposobu typowania"
czemu nie polecasz ? Rozwiń proszę troszkę swoją myśl, pliiis
napisałeś..."masz stałe liczby... -nie polecam tego sposobu typowania"
czemu nie polecasz ? Rozwiń proszę troszkę swoją myśl, pliiis
hipopotan>>
a nie ma jakiegoś rozpuszczalnika dla tych rozkoszy podniebienia ?
a nie ma jakiegoś rozpuszczalnika dla tych rozkoszy podniebienia ?
Grzecznie proszę o radę.Bo mam dwóch kandydatów na których chcę oddać głos:Kaczyńskiego i Marka Jurka a trzeba postawić na jednego przy głosowaniu.
Robal one są strasznie twarde,podobnie jak cukierki haribo,chyba będę musiał użyć dziadka do orzechów.
Dzisiaj pepsi zamieniłem na wodę zródlaną.Trzeba odrobinę zmienić dietę.
Madzia77 proszę Ciebie o typowanie do 10 liczb multi,bo coraz więcej osób tego nie robi.
hipopotan..jak masz na takich kandydatów oddać swój głos to lepiej zostań w domu .Doradziłem!!!!
hipopotan oddaj głos na bałwana w przypadku tych dwóch to jest to samo!
hipopotan>>
Ty się mnie nie pytaj, to strona o numerkach
nie numerantach...
------------------
A słyszałeś, co umie inny kandydat robić ? Odpowiedział:
" mam dwóch synów " he he
specjalista
------------------------------
pepsi na źródlaną i Ty piszesz - odrobinkę ? hmmmm
Ty się mnie nie pytaj, to strona o numerkach
nie numerantach...
------------------
A słyszałeś, co umie inny kandydat robić ? Odpowiedział:
" mam dwóch synów " he he
specjalista
------------------------------
pepsi na źródlaną i Ty piszesz - odrobinkę ? hmmmm
Dla mnie oni są najlepsi z tych co widziałem.A w domu nie zostanę,lecz ruszę do urny aby oddać swój głos.
Tajemniczy Don Pedro>>
nic nie martw, wszędzie strugają...
We Warszawie, jak powiadają, pani HGW, bufetową zwana, też oddała, na mocy ustawy, rodzinnie, a jak...
a inni mają czekać, najlepiej na życie wieczne
zaprawdę - nie ma sprawiedliwości
nic nie martw, wszędzie strugają...
We Warszawie, jak powiadają, pani HGW, bufetową zwana, też oddała, na mocy ustawy, rodzinnie, a jak...
a inni mają czekać, najlepiej na życie wieczne
zaprawdę - nie ma sprawiedliwości
sam9>>
Dobre ? Naprawdę Aika dała dobre numery ? tylko cztery moje !
zmieniać ?
Dobre ? Naprawdę Aika dała dobre numery ? tylko cztery moje !
zmieniać ?
hipopotan..tak typujesz mm jak głosujesz...H..OWO .a za kilka lat zagłosujesz pewno na bratanice Marte i cała rodzina na Wawelu ..znaczy kaczogrodzie....
Proszę używać ładnych słów,żebym nie musiał bałwanowi zasłaniać oczy.