Wpisy użytkownika Pasko
Łącznie 31 128 wpisów w archiwum, pokazane od nr 118 238. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Jeśli nic się nie zmieni, to jeszcze dzisiaj utracą możliwość pisania na chacie: madzia77,danteV,kogucik19,edi8,herbie1976. Powód: ponad 90% wpisów oddanych przez nich ma charakter prywaty i dotyczy waśni, która nie ma szans na rozwiązanie. Pozdrawiam
edi8. Dzisiaj zacząłeś od wpisów 118561, 11565.
Wczoraj wpisem 118322 powinieneś dostać bana od razu.
Wczoraj wpisem 118322 powinieneś dostać bana od razu.
Witam. Na stronie www.xlotto.pl zupełnie nowa funkcjonalność. Losowanie na żywo bez formy wideo. Po prostu wylosowywane kulki będą pojawiać się na żywo równo z losowaniem. Warto wejść na stronę www.xlotto.pl o godzinie 14:00 i 22:15 i zobaczyć czy wszystko działa jak należy. Będę czekał na opinie. Pozdrawiam
Lestek. Obawiam się, że temat iPhone i AppStore raczkuje wśród użytkowników. Ja sam jestem IT, a temat poznałem niedawno. Pozdrawiam
Zmieniłem jeszcze na xlotto.pl, że losowanie posortuje się dopiero po podaniu ostatniej kuli. Tak, aby nie biegać oczami jaka kula została kolejno wylosowana. KOCIO: oczywiście że możesz.
Witaj Maciekmaniak i dzięki za info. Faktycznie pojawiły się pewne niedoróbki. Pierwszy jak zauważyłeś, to brak posortowania Lotto i Mini Lotto. Już to poprawiłem właśnie. Druga sprawa to niebieskie liczby "00" w przypadku Multi Multi. Również problem już naprawiłem. Z odświeżaniem jeszcze trochę poprawię, ale generalnie nie zależy to od łącza praktycznie wcale (chyba, że miałbyś jakieś naprawdę tragiczne), ale od szybkości Twojego systemu operacyjnego i przeglądarki. Pozdrawiam
Maciek: tego się nie spodziewałem :D Zmniejszyłem nieco czas odświeżania i jutro powinno być jeszcze lepiej.
Chciałbym z tego miejsca jeszcze podziękować użytkownikowi "brązowy". To głównie dzięki niemu wyniki są tak szybko aktualizowane. Wszystko dlatego, że stworzyłem specjalny panel w którym podaje się wyniki losowania i dostęp do niego oprócz mnie ma również właśnie "brązowy", który bardzo mocno pomaga i czuwa przy prawie każdym losowaniu.
Pozdrawiam
Chciałbym z tego miejsca jeszcze podziękować użytkownikowi "brązowy". To głównie dzięki niemu wyniki są tak szybko aktualizowane. Wszystko dlatego, że stworzyłem specjalny panel w którym podaje się wyniki losowania i dostęp do niego oprócz mnie ma również właśnie "brązowy", który bardzo mocno pomaga i czuwa przy prawie każdym losowaniu.
Pozdrawiam
Dobranoc wszystkim. Annamaria proszę przestać pisać do użytkownika "fish poker" albo będzie blokada i to nie na krótko. Pozdrawiam
Witam. Należy przynajmniej raz na 30 sekund "drgnąć" suwakiem chata. Wszystko dlatego, że jeśli przez 30 sekund nie ma żadnego znaku życia i w tym samym czasie pojawia się nowy wpis, to zostanie on pokazany poprzez auto-przewinięcie na dół.
Podaję listę zablokowanych: lila, simad , kogucik19, edi8, herbie1976, madzia77
Życzę wszystkim miłego dnia!
Życzę wszystkim miłego dnia!
Witam. Osoby kłótliwe zostały zablokowane na chacie i mam nadzieję, że poskutkuje to poprawą atmosfery i co najważniejsze, że do głosu dojdą właściwe osoby. Pozdrawiam
Oczywiście mapy zaawansowane są. W Multi Multi należy kliknąć na link 01-80, aby je zobaczyć.
Wędrowca netowy zgłasza problem z dochodzeniem wpisów? Czy ktoś ma podobny problem? Proszę pisać i podawać przede wszystkim z jakiej przeglądarki korzystacie i czy wyskakuje jakiś błąd lub w jaki sposób objawia się problem. Pozdrawiam
Jeszcze rozwieję oficjalnie plotki, że niby ostatnio w Przemyślu trafiłem 13 milionów. Chociaż gdybym trafił, to i tak nie wiem czy bym się przyznał :D
cieszę się, że emotikonki zostały dobrze przyjęte. Proszę jednak nie robić wpisów w stylu 119713 

To jeszcze ja dowcip na dobranoc.
Podchodzi niedźwiedź do jedzącego coś jeża i mówi:
- Co jesz?
A jeż na to:
- Co niedźwiedź?
Niedźwiedź się wkurzył i mówi:
- Co jesz, jeżyku?
A jeż na to:
- Co niedźwiedź, misiu?
Podchodzi niedźwiedź do jedzącego coś jeża i mówi:
- Co jesz?
A jeż na to:
- Co niedźwiedź?
Niedźwiedź się wkurzył i mówi:
- Co jesz, jeżyku?
A jeż na to:
- Co niedźwiedź, misiu?

ja pisze z komorki i nie mam problemow. Napisz dokladnie caly proces co sie pojawia, a co nie i gdzie jest moment ze nie dziala. Co do tczewa to wyglada na to ze wkleja linki do emotikon zamiast klikac na nie. Pozdr
wedrowca: poza tym twoj wpis 119821 widac ze doszedl wiec nie wie w czym rzecz
wedrowca. A moze uzywasz nie tego przycisku co trzeba. Wpis zatwierdza sie przyciskiem 'dodaj wpis' znajdujacym sie pod miejscem na tresc wpisu.
Pomysł nie nowy. Problemem jest prawo, które zabrania takich praktyk. Pozdrawiam
Już powinno być dobrze. Chat powinien znowu się odświeżać automatycznie. Pozdrawiam 

Faktycznie na dole pojawia się taka informacja. Jest to ilość osób, które śledzą chata. Osoba, która wchodzi na stronę nie jest liczona, dopiero gdy ma otwartego chata przez minimum minutę.
Witam. To dlatego, że poleciały ostatnio blokady dla kilku osób m.in. madzi77. pozdrawiam
O 22:15 strona się automatycznie powinna odświeżyć i włączy się tutaj losowanie wideo. W trakcie losowania chat jest aktywny i można pisać!
Jutro zastanowię się nad odblokowaniem niektórych zablokowanych. Muszę jednak wiedzieć, że nie będzie powrotu do tematu. Mam już dość przepychanek. Pozdrawiam
fish poker: status to nie tylko pisanie na chacie, ale również oddawanie typowań w dziale typowania 

No to koguciku milego wypoczynku. Bede czekal na Twoj powrot i mam nadzieje ze nie zapomnisz o multipasko. Pozdrawiam! 

kathy: i jedno i drugie. Tzn. czytam, często również przez komórkę, a dodatkowo mam brzęczyk na "słowa klucze" 

Witam. Na skutek błędu większość liczb pochodziła z wczorajszego losowania. Przepraszam za błąd. Należy odświeżyć stronę. Rankingi powrócą około 15:00.
Ja jeszcze czekam do 01:00 będą kolejne wyniki - z ponad 70% obwodów.
Jeśli przewaga się utrzyma, to będzie spore zaskoczenie, aczkolwiek ja od początku nie ufałem takim sondażom.
fish: zawsze jest przerwa 15 minut przed losowaniem, do 15 minut po losowaniu
Całe piękno gmaila polega na tym, że możesz tam sobie zarządzać wszystkimi dotychczasowymi mailami jednocześnie. Ja się również przeniosłem i już nie zamierzam wracać
wszystkie konta typu @poczta.onet.pl, @wp.pl, itd. możesz mieć jednocześnie w jednym miejscu na gmailu 
wszystkie konta typu @poczta.onet.pl, @wp.pl, itd. możesz mieć jednocześnie w jednym miejscu na gmailu 
Ja np. pocztę admin@multipasko.pl również przeniosłem na gmaila. Wbrew pozorom gmail to coś więcej niż się wydaje 

www.dziennik.pl/zycienaluzie/article639398/Pan_Lotto_teskni_za_telewizja.html
jandzia: proszę nie dawać tego typu wpisów z takimi pustymi odstępami. 

Już to zmieniłem. Należy kliknąć na główne logo multipasko.pl u góry strony, aby odświeżyć zawartość chata.
Co ciekawe nie było dzisiaj żadnych 6/10 i 7/10, natomiast rudik1 trafił 8/10 ! To się nazywa nos 

No powiem Ci mysia-pysia, że zrobiłaś furorę w dziale Pewniaki. Ledwo zadebiutowała i od razu na szczyt 

klateczka: jeśli ktoś trafi 5/5, to wygrana będzie około 20 zł za trójkę, jeśli nikt nie trafi, to około 40 zł. Pozdrawiam
ricardos: nie możesz tak myśleć, że jedna kreska
Przede wszystkim, to kupon kosztowałby wtedy 5 zł. Równie dobrze więc mógłbyś postawić również kreskę przy stawce x2 i zapłacić tyle samo co za plusa i wygrać 12000, a też tego nie zrobiłeś. Nie mówiąc już o kresce przy stawce x10
Po prostu zagrałeś za 2,50 i tak widocznie miało być. Pozdrawiam i gratulacje

Przede wszystkim, to kupon kosztowałby wtedy 5 zł. Równie dobrze więc mógłbyś postawić również kreskę przy stawce x2 i zapłacić tyle samo co za plusa i wygrać 12000, a też tego nie zrobiłeś. Nie mówiąc już o kresce przy stawce x10
Po prostu zagrałeś za 2,50 i tak widocznie miało być. Pozdrawiam i gratulacje

Wczoraj druga pod względem wielkości wygrana za 5/6 w Lotto. Jedynie dnia 06 grudnia 2006 było kilkaset złotych wyżej. Pozdrawiam
I znowu wniosek, że należy grać wtedy gdy nikt nie gra, a nie wtedy gdy są wysokie kumulacje
Wczoraj zawarto wyjątkowo mało zakładów. W przypadku kumulacji wygrane są zwykle niższe (mowa o 4/6 i 5/6). No ale wiem wiem... przecież gramy o 6/6, a 2 miliony to trochę mało 
Wczoraj zawarto wyjątkowo mało zakładów. W przypadku kumulacji wygrane są zwykle niższe (mowa o 4/6 i 5/6). No ale wiem wiem... przecież gramy o 6/6, a 2 miliony to trochę mało 
rico: nie do końca prawda, ale prawie. Mniej padło tylko 3 czerwca tego roku - sztuk 20. Pozdrawiam
Jeszcze dodam, że w losowaniach numer 4567 oraz 4610 padło ich ponad 1000 ! Pozdrawiam
Oczywiście nie 98, tylko 08. Została wykryta luka, która pozwoliła na błędne wprowadzenie losowania i użycie liczby z poza zakresu 01-49. Oczywiście taka sytuacja nie powinna mieć miejsca i błąd został naprawiony.
waldek55 waldek55 waldek55 

Oficjalne gratulacje za pierwsze w historii typowanie ze skutecznością 9/10 !! 
Doczekaliśmy się. Waldek trafił również 5/5. Kilka dni temu 7 lipca również miał 5/5! Mam nadzieję, że to nie tylko chwilowe szczęście, ale złota metoda!

Oficjalne gratulacje za pierwsze w historii typowanie ze skutecznością 9/10 !! 
Doczekaliśmy się. Waldek trafił również 5/5. Kilka dni temu 7 lipca również miał 5/5! Mam nadzieję, że to nie tylko chwilowe szczęście, ale złota metoda!

waldek55: jesteśmy z Tobą. Szkoda, że nie zostało wysłane, ale skoro 5/5 się udało powtórzyć, to i 9/10 może wkrótce znowu utrafisz 

Wygrana przy grze przy stawce podstawowej to "jedynie" 10 000 zł. Jest to niewiele więcej niż ostatnio trafił ricardos tj. 6000. Wszystko dlatego, że w Multi Multi już tak jest, że zawsze najlepiej trafić wszystkie typowane liczby
Prawdopodobieństwo trafienia 9/10 - około 1 do 165 000
Prawdopodobieństwo trafienia 9/10 - około 1 do 165 000
Nie no oczywiście. Trafić 6/12 w Lotto jest około 10x łatwiej niż 9/10 w Multi Multi.
Drugi typowicz to na pewno zupełnie ktoś inny. Oczywiście również należą się gratulacje.
Witam. Losowanie o godzinie 14:00 i 22:15 zostało wyświetlone jako jedno i to samo. Jak się okazuje pojawił się tym razem błąd, który powodował skopiowanie losowania jeśli plusem była największa z wylosowanych liczb. Błąd naprawiono. Rankingi i typowania powrócą do normalności za kilkanaście minut.