Wpisy użytkownika 13max33
Łącznie 42 981 wpisów w archiwum, pokazane od nr 99 456. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Cześć Tomku ostatnio mało grałem bo za bardzo czasu nie miałem same leniuchowanie mnie wzięło :)
Na dzisiaj prawie mnie rozszyfrowałeś :) ram taką trójkę
13/33/36 +
Zabieram się do roboty w bet 365 czas na większe stawki i będę grał na 2 liczby
Na dzisiaj prawie mnie rozszyfrowałeś :) ram taką trójkę
13/33/36 +
Zabieram się do roboty w bet 365 czas na większe stawki i będę grał na 2 liczby
Lana sumka do wzięcia by była :)
Teraz 20 będzie Ci się śniła po nocach ...nie lubię takich po jednym oczku w bok to troszkę boli :)
Teraz 20 będzie Ci się śniła po nocach ...nie lubię takich po jednym oczku w bok to troszkę boli :)
Twoja trójczyna Tomku z plusem wskoczyła :))
53/56/59 i to już 2 raz z plusem
53/56/59 i to już 2 raz z plusem
Brakuję tego TM ładnie się cieło na te trójeczki i można było grać na za grubą kasę a wracało z nawiązką
Szkoda Tomku szkoda dlatego przechodzę na wieksze stawki na 49s' bo co to za kasa 540zl z 3/3 chyba że byś trafiał codziennie :)
Witam wszystkich
49's
1/3 1/13 3/13 33/44 22/23
11/33/44 1/12/36 11/14/27
Poszło
49's
1/3 1/13 3/13 33/44 22/23
11/33/44 1/12/36 11/14/27
Poszło
emeryt nie interesują mnie Twoje wojny tutaj ale za każdym razem czepiasz się Warszawy a za nią luzie ginęli więc uszanuj to może .....
Ja dzisiaj kupiłem na chybika i co mi wylosował
6/36/37/41/43/48 mówię sobie trafiam 6 i trafiłem
6/36/37/41/43/48 mówię sobie trafiam 6 i trafiłem
Jestem zniesmaczony tym że 0 jest przed 3 a miało być tak 3 i 0 ....byłoby cudownie ......
"spuścisz z krzyża " ??? To chyba tylko facet może chyba że ty jesteś obojnakiem
Wigan 1 - 2 Aston Villa 2.25 ++++
Swansea 0 - 2 West Brom 2.50 ++++
Kurs ogólny 5.63
Stawka 100.00 Zakładana wygrana 495.40
Ustrzelone :)
Swansea 0 - 2 West Brom 2.50 ++++
Kurs ogólny 5.63
Stawka 100.00 Zakładana wygrana 495.40
Ustrzelone :)
Kogut mogę przyjąć Twoje wyzwanie :)ale ja kolego gram tylko na 2 mecze i kurs od 2.0 wzwyż .....co Ty na to ....możemy zaczynać od dzisiaj ...Pozdro
Kogucik19 ok ...Od dzisiaj zaczynamy 30 dni gra codzienna ....podam w Twoim temacie co dzisiaj będę grał ...pozdr
Grałem ostatnio w sts ale w razie co będę robił fotki i wstawiał.A jak przypomnę sobie hasło w TM to wtedy już nie będzie problemu ....pozdrawiam
Tomku jutro wygrasz ja jestem w plecy już dwa kupnu :) Dobrze że na 22 wczoraj 18 było + bo zawinąłem 180 zł a trafiłem tylko plusa 18/44/69
kogut co się stało ? zablokowany jesteś :)
Moje typy na dzisiaj :
BRISTOL CITY -BARNSLEY KURS 2.10 TYP 1
BLACKPOOL-SWANSEA KURS 3.15 TYP 0
STAWKA 50 ZL ZAKŁADANA WYGRANA 297.90
Mam nadzieję że prowadzisz wszystko i jest ok :) Pozdro
Moje typy na dzisiaj :
BRISTOL CITY -BARNSLEY KURS 2.10 TYP 1
BLACKPOOL-SWANSEA KURS 3.15 TYP 0
STAWKA 50 ZL ZAKŁADANA WYGRANA 297.90
Mam nadzieję że prowadzisz wszystko i jest ok :) Pozdro
kathy bywałem i tu i tam :))) ale już zameldowałem się do bazy trzeba teraz coś sensownego wytypować :))) Pozdrawiam
Tak sobie zwiedzam wszystko co się da teraz troszkę odpocznę i pomęczę was 

To kiedy będziemy razem typowali te szczęśliwe numerki
?Czarodziejko
?CzarodziejkoTomku to jest Twój miesiąc ,pamiętam listopad w zeszłym roku też szalałeś 
Czarodziejko nie trzymaj a się przekonaj

Czarodziejko nie trzymaj a się przekonaj

A byłem tu i tam ......dawno już nie grałem i nie typowałem .Trzeba się rozkręcić .Pozdrawiam
Hej lila a no troszkę mnie nie było myślami byłem z wami .Pozdrawiam
Wiesz że ja jestem gotowy na taką wyprawę Teraz jestem na miejscu i nigdzie już się nie wybieram . Więc możemy jechać .....ogarnąć tą sprawę
Daleko miałem do buków ale grałem w te ich numerki ale cieniutko .Zero większych wygranych
Powiem Ci że 10.10.2011 był udany ale na automatach miałem dzień konia przez 3 dni . 60 tyś obrotu z czego 40 tyś na czysto .
Ale to nie jest dla mnie można wygrać ale ............i szybko można popaść w tarapaty w szczególności jak grasz na wysokiej stawce . Na stawce MAX .Dlatego też się szybko wyleczyłem .
No można można dlatego wracam na bet365 i do lotka
Może jakieś meczyki
Może jakieś meczyki
Ale jak ostatnio rozmawialiśmy to pokazywałeś mi fajne kupony z wygranymi powyżej 10 tyś zł
A ja grałem w korony z kuferkami i na tym wygrałem TREASURE JEWELS
To nie ładnie. Od jutra zaczynam granie na czekanie No i dzisiaj zagrałem na dwa losowania swoje lizaki .....ale co to jest za stawka proszę Cię i co za wygrane
W ostatnich dniach w Totomix w grudniu pamiętam Tomciu zagarnąłem 17 tyś zł na czysto z samych 3/3
Ok Tomciu ale jedziemy tam razem ...mam na myśli Czechy A jeżeli chodzi o kółko to oczywiście że kręcę tam lody i pamiętam o Twoim sposobie i korzystam dosyć często
o kurka siwa kurka pieczona to ja na Bet 365 też tylko max postawić 50 zł na numer na rulecie Bo więcej mi nie przyjmuje
oooooo to mi się podoba Tomciu ....dzisiaj wieczorem lub jutro rano rejestruję się na bah
Nie Tomciu jeszcze nie bo szykuję się do wyjścia ale zrobię to tak jak napisałem wcześniej

Pozdrawiam