Wpisy 101 332 – 101 433
12 marca 2010 06:42 → 12 marca 2010 20:53, 100 wpisów
Witam Wszystkich z rana.
Jak widzę puchary PN dały w kość.
Głowy do góry, dziś jest też dzień.
Być może będzie lepszy, czego Wam życzę.
*Sobie zresztą, też, bo na szybko źle wytypowałem Mersylię, ale mówi się trudno...i żyje się dalej.
Do "zobaczenia" wieczorem
SirMavins
Jak widzę puchary PN dały w kość.
Głowy do góry, dziś jest też dzień.
Być może będzie lepszy, czego Wam życzę.
*Sobie zresztą, też, bo na szybko źle wytypowałem Mersylię, ale mówi się trudno...i żyje się dalej.
Do "zobaczenia" wieczorem
SirMavins
Z wczorajszej trójki 20-28-41 weszła tylko 20.
Na dziś:
19-37-54.
Na dziś:
19-37-54.
sirmavnis ale i tak b. dobrze typujesz.może jeszcze jakąś piąteczke?
Witam. Nie polecam tego weekendu grać ligę polską. Z prostego ale bardzo ważnego powodu. Nad Polskę nadciąga kolejny atak zimy, więc mecze mogą być odwoływane co może pokrzyżować Wam kupony AKO. Dodatkowo jeśli są trudne warunki do gry, wyniki lubią być wypaczane.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam Wszystkich!
To co grac dzisiaj? Wczoraj porażka wyniki sądze, że dzisiaj Wisła wygra bo nie ma wyjścia chyba, że grają przeciw Skorży to inna sprawa
To co grac dzisiaj? Wczoraj porażka wyniki sądze, że dzisiaj Wisła wygra bo nie ma wyjścia chyba, że grają przeciw Skorży to inna sprawa
tomcio1972 > do wpisu 101331.
Odrobisz to spokojnie. Myślę, że warto wrócić do ocji under/over na drużyny lub całe mecze. To Ci szło bardzo dobrze. Puchary i LM bym sobie odpuścił. Osobiście tego nigdy nie grałem i nie gram. Na ten weekend mnie tylko ta zima w Europie niepokoi. Znowu mogą być jakieś "diabelskie" niespodzianki. Ale cóż, ryzyko zawodowe :)
Pozdrawiam
Odrobisz to spokojnie. Myślę, że warto wrócić do ocji under/over na drużyny lub całe mecze. To Ci szło bardzo dobrze. Puchary i LM bym sobie odpuścił. Osobiście tego nigdy nie grałem i nie gram. Na ten weekend mnie tylko ta zima w Europie niepokoi. Znowu mogą być jakieś "diabelskie" niespodzianki. Ale cóż, ryzyko zawodowe :)
Pozdrawiam
danteV >>> Witaj
Nie ja się tym nie przejmuję.
Bukmacherkę traktuję jako rozrywkę dodatkową do gry w kulki.
Same kulki już mi się znudziły.
Wracając do tematu odrobienia kasy.
Powiem Ci szcerze że nawet tego nie liczę.
Nie muszę.
Wczoraj na kulkach trafiłem w 49's parkę za 10zł (7,27).
Wpadło 450zł (50zł inwestycja).
400zł do przodu ale bukmacherka "zjadła" 150zł.
I tak to się kręci.
Gdzieś są przody a gdzieś tyły:)
Wczorajszy kupon nie "WYGRAŁ" a to za sprawą "koniczynek".
No cóż.
Człowiek sobie ubzdurał,że wygrają bo w poprzedniej rundzie
"rozwalili" Romę 3:2 i 3:2.
Ale...
Właśnie...
Nie przyszło do główki:) żeby zagrać na OVER 2,5 tymbardziej że wyniki obydwu drużyn z poprzedniej rundy przemawiały na korzyść OVER 3:1 bo "koniczynki" wygrały
3:2 i 3:2 a Standard 3:2 i 0:0.
OVER jak "byk".
Osobiście Ligę Europejską lubię zagrać ale bardziej wolę Ligę Mistrzów.
Tam więcej trafiam.
W bet 365 jest problem z grą na OVER 1,5 gola.
Nie ma tej opcji.
Jest natomiast LICZBA GOLI (coś na wzór Totomixa-liczba bramek opcja2)
poniżej 2 goli
2 lub 3 gole
powyżej 3 goli
Tu akurat na tych opcjach można się "poslizgnąć" bo gdy nawet jestem przekonany co do OVERU 1,5 bramki dam opcję
2 lub 3 gole i przy wyniku 1:1 to "wchodzi" ale juz przy wyniku 2:2 niestety nie ale OVER 1,5 wchodzi.
Pzdr.
Nie ja się tym nie przejmuję.
Bukmacherkę traktuję jako rozrywkę dodatkową do gry w kulki.
Same kulki już mi się znudziły.
Wracając do tematu odrobienia kasy.
Powiem Ci szcerze że nawet tego nie liczę.
Nie muszę.
Wczoraj na kulkach trafiłem w 49's parkę za 10zł (7,27).
Wpadło 450zł (50zł inwestycja).
400zł do przodu ale bukmacherka "zjadła" 150zł.
I tak to się kręci.
Gdzieś są przody a gdzieś tyły:)
Wczorajszy kupon nie "WYGRAŁ" a to za sprawą "koniczynek".
No cóż.
Człowiek sobie ubzdurał,że wygrają bo w poprzedniej rundzie
"rozwalili" Romę 3:2 i 3:2.
Ale...
Właśnie...
Nie przyszło do główki:) żeby zagrać na OVER 2,5 tymbardziej że wyniki obydwu drużyn z poprzedniej rundy przemawiały na korzyść OVER 3:1 bo "koniczynki" wygrały
3:2 i 3:2 a Standard 3:2 i 0:0.
OVER jak "byk".
Osobiście Ligę Europejską lubię zagrać ale bardziej wolę Ligę Mistrzów.
Tam więcej trafiam.
W bet 365 jest problem z grą na OVER 1,5 gola.
Nie ma tej opcji.
Jest natomiast LICZBA GOLI (coś na wzór Totomixa-liczba bramek opcja2)
poniżej 2 goli
2 lub 3 gole
powyżej 3 goli
Tu akurat na tych opcjach można się "poslizgnąć" bo gdy nawet jestem przekonany co do OVERU 1,5 bramki dam opcję
2 lub 3 gole i przy wyniku 1:1 to "wchodzi" ale juz przy wyniku 2:2 niestety nie ale OVER 1,5 wchodzi.
Pzdr.
tak cie tomcio1972 obserwuję i normalnie masz "łeb jak sklep"
tylko pozazdrościć
czy nie będzie nietaktem jak zapytam jak długo zajmujesz się typowaniami kulkami i tak dalej?
pozdrawiam
tylko pozazdrościć
czy nie będzie nietaktem jak zapytam jak długo zajmujesz się typowaniami kulkami i tak dalej?
pozdrawiam
onaa >>> kulkami zajmuję się od urodzenia;) (żart)
Sama wiesz jak to jest z kulkami.
Czasami coś się trafi a.....częściej nie.
W kulkach ostatnio mam bardzo dużo tarfień spóźnionych
(coś z powrotu do przyszłosci)
Wytypuję liczby na dany dzień - nie trafię a za dwa dni wpadają w komplecie.
I dość pokaźna wygrana przechodzi koło nosa.
Na przykładzie loterii 49's z bet 365.
Typuję 9,19,45,47,49 jako 3z5 - przestaję grać a na drugi dzień wpada 9,19,45.
Gram na 2,14,41 - pudło a za dwa dni wpadło właśnie 2,14,41.
Trafiłem tylko w 49's 24,31,35 3-4 dni temu i tą "trójkę" odstawiłem na bok ale.....
wczoraj w loterii Hiszpańskiej wpadło właśnie 24,31,35.
Taka trójeczka warta jest 441zł za każdą postawioną złotówkę.
Czyli przy 3zł - 1323zł a przy 5zł - 2205zł
I w ten właśnie sposób gubię po drodze dużo kasy.
Identyczna sytuacja była z MM jak się grało za dobrych czasów w Totomixie.
Takich opóźnionych trójeczek było mnóstwo.
Pzdr.
Sama wiesz jak to jest z kulkami.
Czasami coś się trafi a.....częściej nie.
W kulkach ostatnio mam bardzo dużo tarfień spóźnionych
(coś z powrotu do przyszłosci)
Wytypuję liczby na dany dzień - nie trafię a za dwa dni wpadają w komplecie.
I dość pokaźna wygrana przechodzi koło nosa.
Na przykładzie loterii 49's z bet 365.
Typuję 9,19,45,47,49 jako 3z5 - przestaję grać a na drugi dzień wpada 9,19,45.
Gram na 2,14,41 - pudło a za dwa dni wpadło właśnie 2,14,41.
Trafiłem tylko w 49's 24,31,35 3-4 dni temu i tą "trójkę" odstawiłem na bok ale.....
wczoraj w loterii Hiszpańskiej wpadło właśnie 24,31,35.
Taka trójeczka warta jest 441zł za każdą postawioną złotówkę.
Czyli przy 3zł - 1323zł a przy 5zł - 2205zł
I w ten właśnie sposób gubię po drodze dużo kasy.
Identyczna sytuacja była z MM jak się grało za dobrych czasów w Totomixie.
Takich opóźnionych trójeczek było mnóstwo.
Pzdr.
i jeszcze poczucie humoru a to ważne,tak czytałam wszystko u koguta - jakie to miłe że nie został sam, sobie sama coś tam od was podbierałam z lepszym lub gorszym skutkiem życzę dalszych sukcesów.
pozdrawiam
pozdrawiam
Witam
Możę ktoś podpowie na jakiej stonce moge znaleźć aktualne wyniki Keno , kiedyś losowania były na bieżąco ale jakoś nie moge znaleźc tej stronki .
Dzięki za pomoc
Pozdrawiam
Możę ktoś podpowie na jakiej stonce moge znaleźć aktualne wyniki Keno , kiedyś losowania były na bieżąco ale jakoś nie moge znaleźc tej stronki .
Dzięki za pomoc
Pozdrawiam
na głównej stronie masz opcje gry liczbowe i tam masz keno na biegu
Cześć Ludziska !
Macie jakieś dobre typy na dziś do grania u bukmachera?
Macie jakieś dobre typy na dziś do grania u bukmachera?
Witam
Typowanie wszystkich zdarzeń na stronie zostało wznowione
zapraszamy http://multimultiplus.dbv.pl
Typowanie wszystkich zdarzeń na stronie zostało wznowione
zapraszamy http://multimultiplus.dbv.pl
Właśnie ,po losowaniu o 1400,zaczynam analizować liczby na wieczór.Tradycyjnie moim doradcą będzie bałwan.Jest zima więc jemu lepiej się myśli niż mnie.
Pytałem się bałwana dlaczego coraz więcej pingwinów.Odpowiedział,że rodzi się ich mnóstwo,bo ich ominął kryzys.Samica pingwina ma cztery możliwości.Może rodzić w wodzie,na lądzie,w szpitalu lub w igloo.Po narodzinach zostaje z bobasem przez cztery lata w domu,lub oddaje pod opiekę do żłobka.Naczelny pingwin gwarantuje samicom codziennie wizyty w spa.A pingwiny tak dobrze zarabiają,że nie muszą emigrować.Pozdrawiam.
Bałwan wskazuje mi liczbę 70,a ja mu tłumaczę,że przecież nie chodzi zbyt często.Ale on się upiera.Nie wiem czy robi mnie w balona.
aleś się hipopotan rozpisał,ale i tak tu pustką zawiało ( duetu wzajemnej adoracji dziś też nie ma? )
dobrze,że chociaż ty dotrzymujesz statystyki i robisz wpisy.
pozdrawiam
dobrze,że chociaż ty dotrzymujesz statystyki i robisz wpisy.
pozdrawiam
Witaj Lila.Bałwan doprowadził swoimi wygłupami w nocy,ze uległem przeziębieniu.
Witaj Lila :-)
Onaa napisałem tylko to co kazał mi przekazać bałwan o swojej ojczyznie.
Lila bałwan czasem poleca mi spojrzeć w rubrykę gorące liczby na lottocentrum,żeby sprawdzać jak one wypadają często.
Wystarczy spojrzeć na foto bałwana,gość jest ciągle uśmiechnięty.Warto się od niego uczyć optymizmu i nie narzekać.
Dla ludzi którzy ciągle myślą o wielkich pieniążkach,przypominam,że obecnie najbogatszym człowiekiem jest meksykanin Carlos Slim.Najlepiej jego się spytać jak to się robi.
Ricardos czy jak wczoraj pisałeś o 7z10to czy to był kupon wysłany?
hipopotan...cześc hipo wlasnie wyslany i dzis odebrana wygrana 140 zeta.pzdr
gratulacje ricardos, to wspaniała wielka wygrana.
Myślę, ze wystarczy ci na kilogram dobrej kiełbasy, 2 ananasy, puszkę kawioru i dwie czekolady....
... na coś do popicia to już niestety musisz dołożyć ze swojego portfela
Myślę, ze wystarczy ci na kilogram dobrej kiełbasy, 2 ananasy, puszkę kawioru i dwie czekolady....
... na coś do popicia to już niestety musisz dołożyć ze swojego portfela
Rico spojrzałem w twoje typowania,nic na nich nie widać,a wpisy pod koniec są jakieś dziwne.
Jak ja typowałem to nie wygrywałem, więc tera nie typuję tylko wygrywam.
Ot i cała sztuka.
Ot i cała sztuka.
Kasiora na wieczór mam na razie jedną liczbę,od bałwana 70.Nad innymi jeszcze myślę.
Rico ale chyba do Carlosa Slim masz jeszcze długą drogę.Bałwan się pyta ile ostatnio zgarnąłeś w multi?
Ricardos,ten rico ma tak bardzo podobny do Ciebie nick,że powinien go zmienić na inny,skoro i tak nie podaje typów.
Mój doradca każe mi wybrać sobie liczby z przedziału pomiędzy 54 a 75.
Ktoś mi kiedyś namącił w wpisach,podając w wątpliwość wiadomość o istnieniu Świętego Kamila.Święty Camillus de Lellis był wielkim hazardzistą i rozpustnikiem.Ale jak pewnego dnia wszystko przegrał zmienił swoje życie.Od niego pochodzi zakon kamilianów zajmujący się chorymi.Pozdrawiam.
Lila może to cisza przed burzą.Czy masz jakieś ciekawe liczby na wieczór?
hipopotan,,, ja siedzę w pracy ale też intensywnie myślę nad liczbami.
hipopotan...Zajrzyj na moje typowania.Nic więcej nie mogę wymyślić.Pozdr:))
Kasiora już za pięć godzin się przekonamy co wynikło z naszego myślenia.Oby było dobrze.
Dzięki Lila,powiem mu,że go pochwaliłaś.Na pewno się ucieszy.Lila widzę,że stawiasz 69,ja 70.
Czy Real Madryt to klub, którego zmiażdżył aż 4:0 III ligowiec?!
I czy to ten sam klub, który największe sukcesy zawdzięcza Franco, którego tak wstydzą się kibice Realu?
I czy to ten sam klub, który dostaje ogromne baty u siebie 6:2 i zostaje upokorzony na oczach piłkarskiego świata, przeciwko największemu rywalowi i najlepszej drużynie w historii hiszpańskiej piłki, jaką była Barcelona 2009?
I czy to ten sam klub, który jest za słaby, żeby grać w ćwierćfinale Ligi Mistrzów?
I czy to ten sam klub, który musiał wydać 250 mln. na nowych piłkarzy, żeby walczyć o mistrzostwo z drużyną, która gra prawie samymi wychowankami?
I czy to prawda, że w tym klubie gra piłkarz, który uwielbiany jest przez gejów a jego ulubionym kolorem jest różowy?
I czy to ten sam piłkarz, który notorycznie okłamuje kibiców, udając przywiązanie do swojego klubu, czy też twierdząć, że wygrają jakiś mecz w którym to zostają zwyczajnie upokorzeni na oczach świata.
I czy to ten sam klub, który wydaje 94 miliony na piłkarza, który nawet nie jest w pierwszej trójce najlepszych na świecie?
I czy to ten sam klub, którego kibice chwalą się wynikiem sprzed lat, który załatwił im Gen.Franco w przerwie meczu?
I czy to ten sam klub, który co kilka miesięcy zmienia trenera?
I czy to ten sam klub, który jest zazdrosny o to,że najważniejszymi piłkarzami reprezentacji Mistrzów Europy są piłkarze ich największego wroga?
I czy to ten sam klub, który uregulował swoje długi dzięku temu, że miasto kupiło od nich stadion, żeby potem sprzedać go prawie za darmo?
I czy to ten sam klub, którego żywa legenda jest za słaba, żeby grać w reprezentacji hiszpanii?
I czy to ten sam klub, którego piłkarze będą oglądać finał LM na własnym stadionie z trybun?
I czy to ten sam klub, którego prezydent robił przekręty w wyborach?
I czy to ten sam klub, którego prezes nie wie, że za pieniądze nie kupi się sukcesu i cały czas powtarza te same błędy, świadczące o tym jak małe pojęcie ma o piłce nożnej, rządząc w Realu Madryt?
żródło: forum onet.pl
I czy to ten sam klub, który największe sukcesy zawdzięcza Franco, którego tak wstydzą się kibice Realu?
I czy to ten sam klub, który dostaje ogromne baty u siebie 6:2 i zostaje upokorzony na oczach piłkarskiego świata, przeciwko największemu rywalowi i najlepszej drużynie w historii hiszpańskiej piłki, jaką była Barcelona 2009?
I czy to ten sam klub, który jest za słaby, żeby grać w ćwierćfinale Ligi Mistrzów?
I czy to ten sam klub, który musiał wydać 250 mln. na nowych piłkarzy, żeby walczyć o mistrzostwo z drużyną, która gra prawie samymi wychowankami?
I czy to prawda, że w tym klubie gra piłkarz, który uwielbiany jest przez gejów a jego ulubionym kolorem jest różowy?
I czy to ten sam piłkarz, który notorycznie okłamuje kibiców, udając przywiązanie do swojego klubu, czy też twierdząć, że wygrają jakiś mecz w którym to zostają zwyczajnie upokorzeni na oczach świata.
I czy to ten sam klub, który wydaje 94 miliony na piłkarza, który nawet nie jest w pierwszej trójce najlepszych na świecie?
I czy to ten sam klub, którego kibice chwalą się wynikiem sprzed lat, który załatwił im Gen.Franco w przerwie meczu?
I czy to ten sam klub, który co kilka miesięcy zmienia trenera?
I czy to ten sam klub, który jest zazdrosny o to,że najważniejszymi piłkarzami reprezentacji Mistrzów Europy są piłkarze ich największego wroga?
I czy to ten sam klub, który uregulował swoje długi dzięku temu, że miasto kupiło od nich stadion, żeby potem sprzedać go prawie za darmo?
I czy to ten sam klub, którego żywa legenda jest za słaba, żeby grać w reprezentacji hiszpanii?
I czy to ten sam klub, którego piłkarze będą oglądać finał LM na własnym stadionie z trybun?
I czy to ten sam klub, którego prezydent robił przekręty w wyborach?
I czy to ten sam klub, którego prezes nie wie, że za pieniądze nie kupi się sukcesu i cały czas powtarza te same błędy, świadczące o tym jak małe pojęcie ma o piłce nożnej, rządząc w Realu Madryt?
żródło: forum onet.pl
Witam,
Odra w 4 min. 1:0
A o tym Realu - bardzo mi się podoba
Odra w 4 min. 1:0
A o tym Realu - bardzo mi się podoba
MM pewniak 15 parka(10,13)trojka(17,27,51) moze bede szczesliwy wkoncu he he:)
Witam wszystkich ;) Lila Ricardos i wszyscy którzy składali mi zyczenia urodzinowe dziekuje wam bardzo
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Zmyslily-napad-na-totalizator-wydaly-pieniadze-na-gry,wid,12071248,wiadomosc.html?ticaid=19cbb
na 22:00
6,17,43,53,72,77
45,17,43,53,72,77
6,17,43,53,72,77
45,17,43,53,72,77
lilka bo nie ma zadymiarzy i są skoki adaś po pierwszej serii nr1 135,5
onaa...Właśnie.Ja osobiście nie przepadam za skokami,są nudne jak flaki z olejem.:)Pozdr.
lilka dla mnie ogółem tez ale jak skacze adaś to wydarzenie ogólnopolskie i daję się ponieść "fali" przed telewizorem :P
pozdrawiam
pozdrawiam
Witam, Weekend,miłego wypoczynku,trafnych typowań:)
22.00
16.21.26.36
22.00
16.21.26.36
101367. hipopotan 2010-03-12 (15:30)
Klarak czekolada prawie zjedzona,zostały mi tylko dwie kostki.
>>> hipopotan>>> Czekoladowy Łasuchu:):
Klarak czekolada prawie zjedzona,zostały mi tylko dwie kostki.
>>> hipopotan>>> Czekoladowy Łasuchu:):
Witam !!!
Dzisiaj 49's mnie nie zawiodło :) Tak jak opisywałem w temacie ;)
Pozdrawiam !!!
Dzisiaj 49's mnie nie zawiodło :) Tak jak opisywałem w temacie ;)
Pozdrawiam !!!
Klarak dzisiaj się przygotowałem na dwie opcje.Na wypadek klęski gumożelki zozole i krówki mleczne.Miałem zamiar kupić gumożelki smoczki,ale wykupili w sklepie.Pozdrawiam.A gdybym wygrał napełnię skarbonkę.
magda>> moje samopoczucie jest wyśmienite:):) zresztą jak zawsze:): jeśli Ty masz kłopot , to zwróć się do hipopotana>> może te 2 kosteczki czekolady się uratowały, przed Tym ŁASUCHEM:):pozdr. wysokich lotów pa.
Klarak przecież są tylko dwie opcje,A jak anemik i B jak bocian.
Dlaczego Klarak w typowaniach stawiasz tylko do trzech liczb,to niepokojące zjawisko.
klarak zdecyduj się z kim piszesz - moje samopoczucie też się poprawiło gdy pisałaś,ze u ciebie też słabo weszło - ale nie martw się może wieczorem będzie lepiej ( bo i pora chyba bardziej stosowna )
Widzę pojawiła się twoja "połóweczka" więc i duet wzajemnej adoracji w komplecie - więc miłego wieczorka nie przeszkadzam
pa
Widzę pojawiła się twoja "połóweczka" więc i duet wzajemnej adoracji w komplecie - więc miłego wieczorka nie przeszkadzam
pa
Bałwan się pyta czy Klarak I DanteV,to dwie połówki,jak pisze onaa?
Na wieczór zgodnie ze wskazówkami bałwana wykluczyłem liczby 15 i 17.Niech obstawiają je inne osoby.
Spojrzałem na forum przed chwilą i widzę Edi8,hipnotyzer,mam do niego pytanie czy analizuje mecze koszykówki.
Nie chodzi mi o nba,ale o inne ligi,jak często można tam spotkać remisy?
prowokuj...prowokuj hehe
Myślisz,że kretynkę masz przed sobą - za głupi jesteś,aby próbować manewrować emocjami,a zazdrosna kretynie nie jestem nawet o męża.
Tak jak Ci pisałam już potrzebujesz pomocy !
I zdecyduj się w końcu na nicka bo przynudzasz.
Jeszcze mi domaluj kilka innych nicków i szukaj mnie w nich może znajdziesz.
baj
Myślisz,że kretynkę masz przed sobą - za głupi jesteś,aby próbować manewrować emocjami,a zazdrosna kretynie nie jestem nawet o męża.
Tak jak Ci pisałam już potrzebujesz pomocy !
I zdecyduj się w końcu na nicka bo przynudzasz.
Jeszcze mi domaluj kilka innych nicków i szukaj mnie w nich może znajdziesz.
baj
Zakładam,ze mój post był już przeczytany przez ....,więc prosiła bym moda o wykasowanie!
pozdrawiam
pozdrawiam