Wpisy 677 418 – 677 517
3 stycznia 2012 06:42 → 3 stycznia 2012 12:20, 100 wpisów
Miałem koszmara.śniło mi się,że w szkole nalałem sobie talerz zupy na chwilę odeszłem wracam a tu ktoś mi porwał połowę jedzenia i zostały resztki:
Zamiast królika z kapelusza można zobaczyć jak wybieraja 20 kulek:
hipcio po kapuśniaku mniejsze wiatry
dobrze że nie była to grochówa
dobrze że nie była to grochówa
Wczoraj wysłałem swoje liczby,po godzinie z maszyny,i łobuzy dali na chybił podobne,sterują:
hipcio ja wczoraj z maszyny 0/6
poczekam jak bonusiw wyniesie
m i l i o n
a teraz uciekam
poczekam jak bonusiw wyniesie
m i l i o n
a teraz uciekam
Ja np. mialem:10,maszyna dała też 10 a losowali:9,ja 64,maszyna 64 a padło 65,to informatycy sterują tylko nie wiadomo jak działa ten system:
Tylko w jeden spośób można coś trafić:wymyśleć liczby inne niż wszyscy gracze,i jeszcze miec szczęście,że system wybierze te postawione:
Na dodatek skusili wczoraj do gry w keno:za tym stoi ten:i efekt:0z6.
Koszmarny kryzys:dziura w budżecie,w telewizji w kółko te same filmy,bo nie ma pieniedzy chyba na nowe:i wiec nie pozwalają coś wygrać tylko zbieraja pieniążki dla siebie:
Przed końcem świata,lucyper dostał wszystko w swoje ręce i bałagan na świecie coraz większy:
hipcio
odległość Szczecin - Rzeszów, to ok 900 km...
Jeśli na takim odcinku rozstawiono by 9 mln butelek i /odrobinę przesadzając / - tylko w jednej byłaby ambrozja, a w reszcie trucizna - podjąłbyś ryzyko ?
dobrego dnia
odległość Szczecin - Rzeszów, to ok 900 km...
Jeśli na takim odcinku rozstawiono by 9 mln butelek i /odrobinę przesadzając / - tylko w jednej byłaby ambrozja, a w reszcie trucizna - podjąłbyś ryzyko ?
dobrego dnia
... ale
te wspólne zbiory z maszyny i wysyłane samemu, to - ciekawe zagadnienie, ciekawe...
te wspólne zbiory z maszyny i wysyłane samemu, to - ciekawe zagadnienie, ciekawe...
Ulala.. .
----------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------
Miłego dnia. .
------------------------------------------------
------------------------------------------------
Witam wszystkich.Życzę miłego dnia i wysokich wygranych.
Robal.Jesteś?Jak tam Einstein?
Robal.Jesteś?Jak tam Einstein?
Ulala..Pewniaczek taki jak w profilu.
Teraz pędzę na basen.Trzeba się trochę zrelaksować.
Szlag
Nie mam prawie kompletnie czasu
też tak macie ?
z raportu lotto...
>>rok 2010 i I-IV 2011...
...Logo zyskuje dwie "szczęśliwe" gwiazdy.Pojawia się pod nim linia w kształcie uśmiechu, symbolizująca radość wygrywania.
Do obserwatorów z ramienia teesa
/ że trzeba być już kompletnym idiotą, żeby użyć cudzysłowu i pięcioramiennej - to nawiasem i tylko moje i być może subiektywne, niemądre robale odczucie/ ale mam dwa pytania -
- skoro dolna linia, to uśmiech - to CO symbolizuje górna ?
- Ile /i kto/ za ten /skreślono/ logotyp wziął ?
Nie mam prawie kompletnie czasu
też tak macie ?
z raportu lotto...
>>rok 2010 i I-IV 2011...
...Logo zyskuje dwie "szczęśliwe" gwiazdy.Pojawia się pod nim linia w kształcie uśmiechu, symbolizująca radość wygrywania.
Do obserwatorów z ramienia teesa
/ że trzeba być już kompletnym idiotą, żeby użyć cudzysłowu i pięcioramiennej - to nawiasem i tylko moje i być może subiektywne, niemądre robale odczucie/ ale mam dwa pytania -
- skoro dolna linia, to uśmiech - to CO symbolizuje górna ?
- Ile /i kto/ za ten /skreślono/ logotyp wziął ?
Podoba Ci się nowe logo* ?
Ile byś za taki projekt chapnął ?
* zobacz, jak wygląda radosny znaczek w national lottery
Ile byś za taki projekt chapnął ?
* zobacz, jak wygląda radosny znaczek w national lottery
Ostatnio, /poprzednie/ - to był żółty prostokąt z napisem LOTTO ,
gdzie "O" - to były niebieskie kule z nadrukowanymi liczbami
gdzie "O" - to były niebieskie kule z nadrukowanymi liczbami
doman1986
ja nie gram wcale - ale - pytaj, pytaj, bo widziałem, że ktoś kiedyś roztrzaskiwał
ja nie gram wcale - ale - pytaj, pytaj, bo widziałem, że ktoś kiedyś roztrzaskiwał
już widzę > no zaraz to otworzę w gimpie i sprawdzę pixele odcienie itp.
spook
spokojnie, mi chodzi tylko o interpretację, te wyjaśnienia - dolnej kreski
spokojnie, mi chodzi tylko o interpretację, te wyjaśnienia - dolnej kreski
to nie śa kreski gwiazdki to są komety a te wstązki to ich ogony
niewłaściwa interpretacja
niewłaściwa interpretacja
co najmniej 6 warstw zostało użytych do stworzenia nowego logo i siatka warpa, filtry na gimpie było by ciężko
Nie znam się na takich gwiazdach...
spook
takich rzeczy - zasadniczo - nie robi się w gimpie
nie uciekaj od odpowiedzi - ile byś chapnął za taki "kwiatek" ?
spook
takich rzeczy - zasadniczo - nie robi się w gimpie
nie uciekaj od odpowiedzi - ile byś chapnął za taki "kwiatek" ?
nie wiem ale pewnie średnia krajowa X12
nie każdy ma szczęście, że za bohomaza go ozłocą
nie każdy ma szczęście, że za bohomaza go ozłocą
Wodnik - horoskop na 3.1
Los przyniesie Ci nową szansę, która obudzi Twoje natchnienie i chęć do działania. Musisz unikać rozpraszania się i skoncentrować się makksymalnie na działaniu. Zniesiesz oziębłą i obojętną postawę partnera, ale pamiętaj, że są inne sposoby na uzewnętrznienie złego samopoczucia.
Los przyniesie Ci nową szansę, która obudzi Twoje natchnienie i chęć do działania. Musisz unikać rozpraszania się i skoncentrować się makksymalnie na działaniu. Zniesiesz oziębłą i obojętną postawę partnera, ale pamiętaj, że są inne sposoby na uzewnętrznienie złego samopoczucia.
uff.Ale się wypluskałam.Do yacuzzi też wlazłam.
Teraz można góry przenosić.
Teraz można góry przenosić.
Tak Spook bąbelki też były.
R.Co niejednoznaczne?
Robal.Miałeś zawsze "brawo" przy odpowiedzi?
To
To
e
NIE, jednak aż tak pokręcony - pewnie wbrew wszelkim znakom - nie jestem, ale - wyczułem ten trend
13max33
NIE, jednak aż tak pokręcony - pewnie wbrew wszelkim znakom - nie jestem, ale - wyczułem ten trend
13max33
R_36
Dziękuję za super radę na forum
Mam skreślone np 6/6 w lotto i teraz zamiast od razu wysyłać taki kupon, mogę go sprawdzić pod kątem trafię/nie trafię(TAK/NIE) i w ten sposób zaoszczędzić pieniądze
jeszcze raz wielkie dzięki; nie pomyślałem o takim patencie wcześniej
Dziękuję za super radę na forum
Mam skreślone np 6/6 w lotto i teraz zamiast od razu wysyłać taki kupon, mogę go sprawdzić pod kątem trafię/nie trafię(TAK/NIE) i w ten sposób zaoszczędzić pieniądze
jeszcze raz wielkie dzięki; nie pomyślałem o takim patencie wcześniej
Robal
dzień dobry
dzień dobry
13max33
dawno kolegi nie widziałem
spook
jeszcze raz inaczej Ci napiszę co kiedyś próbowałem - zupełnie poważnie - czy starałeś się w taki sposób podejść do zdrapek ? / i tak, zdaję sobie sprawę, że musisz je wcześniej kupić.../ - ale potraktować to, jako rodzaj ćwiczeń, testu ?
majoreczka
z nieśmiałością
dawno kolegi nie widziałem
spook
jeszcze raz inaczej Ci napiszę co kiedyś próbowałem - zupełnie poważnie - czy starałeś się w taki sposób podejść do zdrapek ? / i tak, zdaję sobie sprawę, że musisz je wcześniej kupić.../ - ale potraktować to, jako rodzaj ćwiczeń, testu ?
majoreczka
z nieśmiałością
A byłem tu i tam ......dawno już nie grałem i nie typowałem .Trzeba się rozkręcić .Pozdrawiam
lilka
Hej lila a no troszkę mnie nie było myślami byłem z wami .Pozdrawiam
lila nie... nie gram teraz
lila... nie ogólnie przerwa, bo coś nie wchodzi
Robal never
Robal never
MAŁA.... ... nareszcie
Pasko..lekko zrobiło mi się duszno jak zobaczyłam w swoim profilu 35 latNie mam jeszczewe wrześniu dopiero skończę.
mala...no to się cieszę,a lekarstwa zażywasz jak Pan doktorek kazał?
lila - tak Ty napisałaś
>> dzięki za gratki ale nie wysłałam tej siódemeczki. <<
a takie dziś tu na stronie czytałem -
>>... podobnych typowań zwłaszcza w realu.<<
albo
>>Gratulacje, szkoda tylko,że to z reguły tylko typowania na niby, bez odniesienia w realu!!!<<
NIE wysłane 3/3, nawet x stawka i z plusem da się jakoś przeżyć Nawet bez wpadania w depresje i uciekania się do jakichś fantazji - gorzej jeśli byłoby więcej - i tylko o to mi chodzi...
mala557
z nieśmiałością
>> dzięki za gratki ale nie wysłałam tej siódemeczki. <<
a takie dziś tu na stronie czytałem -
>>... podobnych typowań zwłaszcza w realu.<<
albo
>>Gratulacje, szkoda tylko,że to z reguły tylko typowania na niby, bez odniesienia w realu!!!<<
NIE wysłane 3/3, nawet x stawka i z plusem da się jakoś przeżyć Nawet bez wpadania w depresje i uciekania się do jakichś fantazji - gorzej jeśli byłoby więcej - i tylko o to mi chodzi...
mala557
z nieśmiałością