Wpisy 103 323 – 103 422
23 marca 2010 00:00 → 23 marca 2010 19:57, 100 wpisów
momyśl nad tym rano jak wstaniesz i jak coś wymyślisz to wyślij mi na emaila wyniki rozmyślań chelsea14@gazeta.pl
System 6 skreśleń z 45 liczb, 332 zakłady
potrzeba trochę czasu , mam nadzieje ze nie potrzebujesz tego na wczoraj
potrzeba trochę czasu , mam nadzieje ze nie potrzebujesz tego na wczoraj
bo akurat ten system "System 6 skreśleń z 45 liczb, 332 zakłady
Gwarancja trafienia 5/6 przy prawidłowym wytypowaniu 13 liczb"
,mam na kompie rozpisany w exelu z gwarancjami i z bajerami:)
Gwarancja trafienia 5/6 przy prawidłowym wytypowaniu 13 liczb"
,mam na kompie rozpisany w exelu z gwarancjami i z bajerami:)
rano jak ja wstaje to myślę o tym aby wysłać dziewczynki do szkoły i samemu nie zaspać do pracy.Ale , ok , pomyślimy nad tym.
zapytałem Was o to bo chciałem usłyszeć czy też jest nie możliwy:)... więc ten na 803.6 przy 9 trafnych też musi się dać rozpisać...
Mam rozumieć że to był test ????
więc jak byś miał czas rozpisać ten na 80, 3/6 przy 9 trafnychna130 zakładów to czekam na info na mailu:)
a ja jak rano wstane to muszę podać mojej maludzie mleko i też nie zaspać do pracy:D
a ja jak rano wstane to muszę podać mojej maludzie mleko i też nie zaspać do pracy:D
taki malutki:) lecz ten na 45 liczb wydał Wam się do rozpisania a ten na 80 raczej nie... a cóż to spowodowało...
bo przy 80 jest znacznie , znacznie więcej kombinacji
a ja jak rano wstaję to się modle zeby bomby na pokładzie nie było ;) dobrej nocy wszystkim
i ten na 45 liczb chciałeś na 332 kupony
mówisz ,że im więcej kuponów tym realniejsza możliwośc rozpisania?
hmm moge TObie podać formułę do exela która to wszystko wylicza... i właśnei na ten 80 wyliczyła 130 zakładów...
wiadomo ,że dużo dużo kombinacji lecz exel dla mnie to narazie magia, a zanim opanuję te sztukę to narazie chciałem poszukać osoby która jest w stanie to rozpisać bo ma takową wiedzę...
hmm moge TObie podać formułę do exela która to wszystko wylicza... i właśnei na ten 80 wyliczyła 130 zakładów...
wiadomo ,że dużo dużo kombinacji lecz exel dla mnie to narazie magia, a zanim opanuję te sztukę to narazie chciałem poszukać osoby która jest w stanie to rozpisać bo ma takową wiedzę...
Witam wszystkich.
Jak widzę liczby wracają do łask i kolejna porcja wielozakładowych systemów.
A drukarka to w ogóle wytrzyma?
Bo skreślenie takiej ilości kuponów to pół ranka, a może dnia...
Problem pozostaje ten sam: wybranie liczb.
Jak dotąd mądrego nie ma.
Nic to, walczmy dalej.
Pozdrawiam
Jak widzę liczby wracają do łask i kolejna porcja wielozakładowych systemów.
A drukarka to w ogóle wytrzyma?
Bo skreślenie takiej ilości kuponów to pół ranka, a może dnia...
Problem pozostaje ten sam: wybranie liczb.
Jak dotąd mądrego nie ma.
Nic to, walczmy dalej.
Pozdrawiam
na 14:00
1,4,8,13,24,30,37,44,45,78
5,7,25,26,28,34,39,74,46,49
15,17,20,23,61,76,80,51,53,56.
1,4,8,13,24,30,37,44,45,78
5,7,25,26,28,34,39,74,46,49
15,17,20,23,61,76,80,51,53,56.
Witam serdecznie w piękny późny poranek.Takie cztery kuponiki stworzyłem na chybił i na nosssa.Wszelkie uwagi mile widziane zmiany możliwe do wykonania.
KUPON 1
2222 Wacker Innsbruck-First Vienna 1 1.35
2181 Rapid W.-Mattersburg 1 1.30
1512 Sevilla-Xerez 1 1.27
AKO 2,23
KUPON 2
646 Southampton-Hartlepool 1 1.45
653 Darlington-Aldershot 2 1.85
AKO 2,68
KUPON 3
4721 West Ham-Wolverhampton LB 1,5 2 1.25
1215 Clermont-Ajaccio LB 1,5 2 1.36
1541 Sporting Gijon-Dep. La Coruna LB 1,5 2 1.36
AKO 2,31
KUPON 4
1542 Sevilla-Xerez LB 1,5 2 1.15
4858 Werder-Augsburg LB 1,5 2 1.12
4815 Ross County-Hibernian LB 1,5 2 1.18
962 Wuppertaler-Bayern M. II LB 2,5 1 1.70
AKO 2,58
Ponieważ jestem zablokowany na forum,za wczorajszą pyskówkę,wiec mam tylko możliwość na czacie coś napisać.Krew nie woda i trudno ,ale napisałem co miałem na języku,i teraz pokutuje.Wiec do boju gracze moi niech się buk nas dzisiaj boi,niech kasiorę nam szykuje bo kogucik dziś typuje.Pozdrawiam i życze trafnych typowań.
KUPON 1
2222 Wacker Innsbruck-First Vienna 1 1.35
2181 Rapid W.-Mattersburg 1 1.30
1512 Sevilla-Xerez 1 1.27
AKO 2,23
KUPON 2
646 Southampton-Hartlepool 1 1.45
653 Darlington-Aldershot 2 1.85
AKO 2,68
KUPON 3
4721 West Ham-Wolverhampton LB 1,5 2 1.25
1215 Clermont-Ajaccio LB 1,5 2 1.36
1541 Sporting Gijon-Dep. La Coruna LB 1,5 2 1.36
AKO 2,31
KUPON 4
1542 Sevilla-Xerez LB 1,5 2 1.15
4858 Werder-Augsburg LB 1,5 2 1.12
4815 Ross County-Hibernian LB 1,5 2 1.18
962 Wuppertaler-Bayern M. II LB 2,5 1 1.70
AKO 2,58
Ponieważ jestem zablokowany na forum,za wczorajszą pyskówkę,wiec mam tylko możliwość na czacie coś napisać.Krew nie woda i trudno ,ale napisałem co miałem na języku,i teraz pokutuje.Wiec do boju gracze moi niech się buk nas dzisiaj boi,niech kasiorę nam szykuje bo kogucik dziś typuje.Pozdrawiam i życze trafnych typowań.
Już Ci pomagam.
Blokada we własnym temacie niedługo i mnie dadzą bana.
Za co?
A tak dla przykładu.
Blokada we własnym temacie niedługo i mnie dadzą bana.
Za co?
A tak dla przykładu.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/puchar-polski/rpp-w-krakowie-moze-dojsc-do-kompromitacji,1,3195554,wiadomosc.html
Dzień Dobry
Lila>>
jeśli Twój wczorajszy post o wyszukiwaniu i wklejaniu wpisów był skierowany do mnie, to już Ci tłumaczę :
czytam i zwracam uwagę na to, co tu piszą ludzie...
kombinacja klawiszy ctrl+c ctrl+v (o bezsensownych - wirtualnych typach) miała pokazać,że pretensje o wyssane z palca typy i stawki są bezzasadne...
A to, o ile i za ile człowiek gra, to jego prywatna sprawa
pzdr
Lila>>
jeśli Twój wczorajszy post o wyszukiwaniu i wklejaniu wpisów był skierowany do mnie, to już Ci tłumaczę :
czytam i zwracam uwagę na to, co tu piszą ludzie...
kombinacja klawiszy ctrl+c ctrl+v (o bezsensownych - wirtualnych typach) miała pokazać,że pretensje o wyssane z palca typy i stawki są bezzasadne...
A to, o ile i za ile człowiek gra, to jego prywatna sprawa
pzdr
Robal36....Witaj.Nie,to nie chodziło o Ciebie:)Pozdrawiam serdecznie;)
lila>> ok, ale wkleiłem i mogłem tak ten Twój wpis odebrać...
A moja opinia, że typowania wirtualne mogą być/są bezsensowne, bierze się stąd,że weź wytypuj super wynik i ten niech wlezie, a i tak się zdarzało, prawda ? Sądzę ,że nie chciałbym być w takiej właśnie sytuacji
pzdr
A moja opinia, że typowania wirtualne mogą być/są bezsensowne, bierze się stąd,że weź wytypuj super wynik i ten niech wlezie, a i tak się zdarzało, prawda ? Sądzę ,że nie chciałbym być w takiej właśnie sytuacji
pzdr
SirMavins bardzo dziękuje za pomoc bo tam moje typy nie zginą,i mnie potem łatwiej je odnaleźć.I tylko właśnie o typy mi chodziło żeby tam były.Dzięki.Pozdrawiam
Robal 36....ja też bym nie chciała być w takiej sytuacji;)Pozdrawiam.
to tak samo jak ja wysłałam keno na ch/t zamiast puścić swoje cyfry i poszły w tym losowaniu moje 7/8
Kathy>>
to, o czym Ty piszesz, to jak sądzę, jeszcze jeden aspekt tego typu zagadnień, pytań...Grać stałymi, czy zmieniać...
No i podstawowego zagadnienia - znaleźć się w odpowiednim miejscu, w odpowiedniej chwili ;)
pzdr
to, o czym Ty piszesz, to jak sądzę, jeszcze jeden aspekt tego typu zagadnień, pytań...Grać stałymi, czy zmieniać...
No i podstawowego zagadnienia - znaleźć się w odpowiednim miejscu, w odpowiedniej chwili ;)
pzdr
Robal_36 .... i tak możemy sobie dyskutować o metodach i sposobach i systemach itd. itp..... gdyby były takie to co dzień w MM byłoby co najmniej kilka wygranych 10/10 i innych. i znów itd.itp
pzdr
pzdr
Już ci koguciku piałem, ze służę pomocą.
Twój temat, to i Twoje typy powinny tam być - mi przynajmniej, a innym pewnie tez łatwiej jest znając dana osobę iść tam i to czy owo sprawdzić.
Jak mało się dzieje na chacie, to jeszcze ujdzie, ale przeglądanie gdy się np wyjechało jest niepotrzebną stratą czasu.
Lecę popracować, a wrócę wieczorem.
Pozdrawiam
Twój temat, to i Twoje typy powinny tam być - mi przynajmniej, a innym pewnie tez łatwiej jest znając dana osobę iść tam i to czy owo sprawdzić.
Jak mało się dzieje na chacie, to jeszcze ujdzie, ale przeglądanie gdy się np wyjechało jest niepotrzebną stratą czasu.
Lecę popracować, a wrócę wieczorem.
Pozdrawiam
Kathy>>
zaglądam tu po to, aby zorientować się co (oczywiście poza fartem) jest skuteczniejsze - typowanie samemu (na jakikolwiek sposób - po obwodzie,zśrodka, po krzyżu, z zakresu, statystyki - dawno nie padające ,powtarzające się, ze snów, daty,"na Iwana", i tak dalej...),czy chybił trafił...
a odpowiedzi było niewiele, stąd czytanie i forum i chata od początku
pzdr
zaglądam tu po to, aby zorientować się co (oczywiście poza fartem) jest skuteczniejsze - typowanie samemu (na jakikolwiek sposób - po obwodzie,zśrodka, po krzyżu, z zakresu, statystyki - dawno nie padające ,powtarzające się, ze snów, daty,"na Iwana", i tak dalej...),czy chybił trafił...
a odpowiedzi było niewiele, stąd czytanie i forum i chata od początku
pzdr
kogucik19 >>> przykro mi,że masz blokadę - też niepotrzebnie dałam się sprowokować,takich to trzeba ........,najlepiej pominąć milczeniem,tym bardziej że to wszystko to takie mądre tylko na necie.
pozdrawiam Cię cieplutko w ten słoneczny dzień (przynajmniej u nas )coś zagram od Ciebie,mam nadzieję,że nie chybię :)
pozdrawiam Cię cieplutko w ten słoneczny dzień (przynajmniej u nas )coś zagram od Ciebie,mam nadzieję,że nie chybię :)
Robal_36... ja moje 9/10 miałam ze swoich liczb, wynikających z dat urodzenia itp. wysyłanych systematycznie, było na nie też kilkanaście 7/10... o mniejszych nie piszę...
kathy>>
U mnie (jak na razie :))max na wysyłane systematyczne to 7/10,
dużo lepszy efekt przyniosło skreślanie "na pałę" - 8/10 x4
a najlepszy - pomylenie blankietów expresa z dużym
pzdr
PS
i stąd moja hipoteza, że "tego" się nie wyliczy ;)
U mnie (jak na razie :))max na wysyłane systematyczne to 7/10,
dużo lepszy efekt przyniosło skreślanie "na pałę" - 8/10 x4
a najlepszy - pomylenie blankietów expresa z dużym
pzdr
PS
i stąd moja hipoteza, że "tego" się nie wyliczy ;)
Robal_36... i tymi pokrętnymi sposobami doszliśmy do tego samego wniosku, a że dziś jest wtorek (do tego nieparzysty), a moje większe wygrane były w nieparzyste wtorki - to jestem dziś pełna optymizmu, że dziś jest ten dzień...
pzdr
wysokich wygranych wszystkim!!!
pzdr
wysokich wygranych wszystkim!!!
I jak wam idzie? Widzę, że bardzo kiepsko. No ale to normalka, jak się walczy z wiatrakami. A te SPORADYCZNE 7/10 to można sobie w 4 litery wsadzić.
:]
http://www.multipasko.pl/gry-liczbowe/multi-lotek/
na dole tej strony jest napisane
http://www.multipasko.pl/gry-liczbowe/multi-lotek/
na dole tej strony jest napisane
milu>>>>>niestety za 3/7 to ty dopłacasz T.S ok.a włściwie dokładnie 0,5 złocisza
Oni nic nie płacą!!!!!!!
Oni nic nie płacą!!!!!!!
krzysiek2783>>
nie próbowałem tam wsadzać, ale masz zapewne rację...
no, ale weź nie wyślij - stałych dla sporadycznych
pzdr
nie próbowałem tam wsadzać, ale masz zapewne rację...
no, ale weź nie wyślij - stałych dla sporadycznych
pzdr
rico>>
3 z 7 to zwrot stawki (płacą 2)
jeśli z plusem to +3
reszta to semantyka
pzdr
3 z 7 to zwrot stawki (płacą 2)
jeśli z plusem to +3
reszta to semantyka
pzdr
kathy>>
uważam,że nastawienie też ma znaczenie ;)
ale rzeczywiście - najlepiej raz zagrać i trafić ...
maxa, a jak...
pzdr
uważam,że nastawienie też ma znaczenie ;)
ale rzeczywiście - najlepiej raz zagrać i trafić ...
maxa, a jak...
pzdr
Robal_36... masz rację, najlepiej raz zagrać i wygrać ...ale cóż, rzeczywistość jest inna... na pocieszenie: pamiętam, jak kilka lat temu pewna rodzina z mazur wygrała w Dużego Lotka 6/6, dwa losowania pod rząd
więc dlaczego i nam miałoby się nie udać....
pzdr
więc dlaczego i nam miałoby się nie udać....
pzdr
milu<<<
Jeśli za podstawową stawkę to pół biedy, bo dopłata tylko 0,5 złocisza, ale są tacy zawodowcy co grają np. x 100 a wtedy mimo wygranej tracą 50 złociszków..
Ot, taka to złodziejska gra!
Pozdr.
Ot, taka to złodziejska gra!
Pozdr.
Robal<<<<<, jeśli z plusem to należy się +14 zecików, ale miła mila o plusiku nie wspominała...
Poza tym semantyką zupy nie pokrasisz!
Pozdr.
Poza tym semantyką zupy nie pokrasisz!
Pozdr.
Kathy<<<<<<
Nastawić się można, a nawet zastawić, ale im więcej zastawisz tym trudniej będzie się odstawić od grania i tym dalej będzie do wygrania!!!
P.S dodam tylko,że tylko 1 raz miałem 7/10!, ale to jak wszyscy wiedzą dupa z króla!
No popatrzcie , dzisiaj weszło dużo liczb , które ostatnio były plusami :3,25,33,42,65,75 i byłoby 1300 pln
MADZIA77 tu na necie i tu na czacie można nawet napisać że się jest uratowanym pasażerem statku TITANICK podczas zderzenia z górą lodową,i wyskakując za burtę,dopłynąłem do brzegu żabką.A czemu nie.Tu można byc naukowcem,supermenem,milionerem,posiadać wspaniałe auto,i nawet pochwalić sie wizytą na marsie.Takimi prawami rządzi sie wirtualny świat.A każdy ma teraz dostęp do tej wspanialej bajki,byle tylko prądu nie brakło bo zaraz nas otoczy szara rzeczywistość,ale jaka ona dla każdego jest to tylko ten wie któremu prądu brakło bo rachunku nie zapłacił,ale zagrał za 2,50.Pozdrawiam
Kasia- małe sprostowanie. Te dwie szóstki padły w odstępie 2 tygodni. Wytypowało je dwuletnie dziecko stawiając długopisem kropki na kuponie.
mysi-pysia> ładne spostrzezenie wezmę to pod uwagę jak zagram w MM ale nie dziś bo chyba puszcze inną piątke.
Koguciku10>>>>>masz rację z tym, że można wszystko napisać, ale czy to jest prawda?
Myślę , że nie , no może poza twoimi wpisami, że za wygrane kupiłeś sobie samochód (ford fieste, nówka sztuka), wyposażyłęś mieszkanie, kupiłeś sobię garaż, nowe buty,,,, a zresztą co ja będę przypominał sam możesz to zrobić,
Jesteś wygrany, bo wszystko co wygrasz zamieniasz na dobra, a co zostanie na wczasy na mazurach (bez wyżywienia)
GRATULACJE!!!
Myślę , że nie , no może poza twoimi wpisami, że za wygrane kupiłeś sobie samochód (ford fieste, nówka sztuka), wyposażyłęś mieszkanie, kupiłeś sobię garaż, nowe buty,,,, a zresztą co ja będę przypominał sam możesz to zrobić,
Jesteś wygrany, bo wszystko co wygrasz zamieniasz na dobra, a co zostanie na wczasy na mazurach (bez wyżywienia)
GRATULACJE!!!
Lustenau - Hartberg - 1 - 1.40
Gratkorn - Dorbirn - OVER 2,5 gola - 1.66
Innsbruck - First Vienna - 1 - 1.33
Altach - Salzburg - OVER 2,5 gola - 1.60
St Poelten - FC Lustenau - OVER 1,5 gola - 1.18
Austria(Am) - Admira - 2 - 1.72
AKO: 10.03
Gratkorn - Dorbirn - OVER 2,5 gola - 1.66
Innsbruck - First Vienna - 1 - 1.33
Altach - Salzburg - OVER 2,5 gola - 1.60
St Poelten - FC Lustenau - OVER 1,5 gola - 1.18
Austria(Am) - Admira - 2 - 1.72
AKO: 10.03
RICO nawet można przesadzić dając przykład.Więc sprostuje troche bo tak nie było jak piszesz.Prawdą jest marka samochodu,ale już czy nowa to juz twój dopisek,ale można to we wirtualnym świecie zrobić.Nigdzie nie pisałem ze wyposażyłem mieszkanie z gry w kulki,a że nie dawno kupiłem okazyjnie garaż to nie z gry a innych dochodów,bo z gry to już te wspaniałe czasy minęły bezpowrotnie.Co do mazur masz racje wygrana pokrywa koszty mojego pobytu,i z wyżywieniem,nawet takim w płynie.Ale podziwiam Cię za dobra pamięć,oraz troche inwencji twórczej,oby kiedyś sie spełniła,tak jak spełniło sie moje 5 letnie marzenie o własnym garażu i to tym który kupiłem,i to jest szczęście na które czekałem 5 długich latek czyli 1830 dni marzeń.Ale miło sie czyta to co napisałeś.Pozdrawiam i proponuje już koguta zostawić w spokoju,i może coś z gry teraz by ktoś coś napisał.
koguciku>>>>>>>> o swojej grze nic dobrego nie mogę napisać, bo jedyne moje osiągi to 7/10 i w dużego 3 "czwórki", to nic !!
Po prostu grać powinni ci co mają szczęście, a jak się niema szczęścia to i w drewnianym kościele cegła na główkę spadnie"
Ty jesteś szczęściarz i graj!!
Ja niestety nic w tym temacie nie podpowiem....
Po prostu grać powinni ci co mają szczęście, a jak się niema szczęścia to i w drewnianym kościele cegła na główkę spadnie"
Ty jesteś szczęściarz i graj!!
Ja niestety nic w tym temacie nie podpowiem....
Zamiast wprowadzać nowa grę niech TS wznowi Zakłady Specjalne.
RICO jesteś młodym człowiekiem i ja już może wykorzystałem przyznany mi limit szczęścia,ale Ty ,życie przed Tobą,młodość,poczekaj 20-30 lat i zobaczysz,że powiesz kiedyś,miałem fajne życie,mam fajną rodzinę potem mam fajne wnuki,potem budząc sie rano stwierdzisz że nic nie boli czyli mam szczęście bo jestem zdrowy.I właśnie z takich drobiazgów poukładanych w całość składa sie życie.Ja wiem że za moich młodych latek było łatwiej,ale też tylko tym co umieli korzystać ze szczęścia.Pozdrawiam i już nic nie napisze bo to strona o grach a nie o szczęściu,ale czasem można zrobić odskocznie.Pozdrawiam
Witam wszystkich.
kogucik : no ja Ci zazdroszczę tych Twoich "wiernych fanów" jak Ty to robisz,że masz ich aż tylu?
Ja się staram jak mogę i jedyne co mnie spotkało, to kulkomaniak :(:(:(
Ja się staram jak mogę i jedyne co mnie spotkało, to kulkomaniak :(:(:(
vento : no tak.......,przepraszam,że zapomniałam o tobie ale to pewnie dlatego żeś cichutki fan :)
ONAA witaj.Przede wszystkim jestem wesołym facetem.Jako kogut nie tylko z nica ale i w młodości otaczałem sie fajnymi kobietami,byłem dyskretny wiedząc o takich rzeczach o których nikt nie wiedział,i byłem jak studnia,zawsze wszystkich wysłuchałem ,a ilu pomogłem.A teraz pisklę odchowane,żadnych obowiązków nic nie musze, nic na siłę ,robię co chce,i dalej jestem pokorny do życia,bo niestety nie znamy nie tylko swojej dalekiej przyszłości ale nie znamy co bedzie za parę minut.A że zabezpieczyłam sie troche przed starościom to wynik słuchania ojca,który zawsze mi o tym przypominał.Ale mi sie oberwie za te wpisy,już czuje po kogucim grzebieniu.Pozdrawiam
Witam wszystkich:) Tomcio grasz coś jeszcze czy dzisiaj tylko ta Austria?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Lila_po ilości twoich wpisów wnioskuje,iż także jesteś nie częsty gościem,ale wszystko jeszcze przed Tobą;).Pozdr.
>>>---kogucik
jesteś bardzo fajną osobą
i życzę TOBIE ODROBIENIA STRAT (JAKIE MASZ)?????????????????
jesteś bardzo fajną osobą
i życzę TOBIE ODROBIENIA STRAT (JAKIE MASZ)?????????????????
herbie1976 >>> a Ty grasz coś?
Jest kilka meczy w Anglii.
Ciężko mi dzis to wszystko idzie.
Jest kilka meczy w Anglii.
Ciężko mi dzis to wszystko idzie.
700 000 000 pln- tyle zarobił Polsat transmitując losowania TS.
witam a ja w dniu swoich urodzin zagrałem mini lotka na trafił tak mi lottomat wylosował iza 1.25 może prezencik wpadnie oto liczby 2,9,20,21,36 a wbuku zagrałem augburg strzeli gola,padnie gol w 1 polowie meczgijon-la coruna i matersburg strzeli gola i niech sie dzieje
tomcio1972 >>> Malmö FF-Örebro 1 i Clermont-Ajaccio 02. Nad resztą jeszcze się zastanawiam.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pasko...Tych co trzeba to nie banujesz a tych co trzeba to banujesz.O co tu chodzi?
lila: zbanowani zostali Tylko Ci, którzy nadużywali przekleństw/prostackich odzywek. Czyżbyś była za odblokowaniem edi8, a zablokowaniem madzi77? Bo z wiadomości, które otrzymuje, to tutaj przebiega główny front kłótni w tej sprawie... pozdrawiam
A jeśli chodzi o DanteV, to oto cytaty z jego wczorajszych wyczynów na forum. "kogucik19, spier***** stary śmieciu". W innym miejscu: "Jeszcze cie kur** esbeku dorwą". Gwiazdek nie było w tych wpisach, a to dopiero początek, bo tych wpisów tego pokroju było kilkanaście. Generalnie nie chcę Tu widzieć takich osób. Pozdrawiam
Kolejny przykład "Czytałem, że wy w Krakowie to nawet dzieci braliście. Też ścierwo napiszesz że chciałeś sobie ulżyć? Jesteś esbeckim zerem."
Osoba, która wymyśla tego typu teksty... Sami sobie odpowiedzcie. Pozdrawiam
Osoba, która wymyśla tego typu teksty... Sami sobie odpowiedzcie. Pozdrawiam