Wpisy 119 102 – 119 204
21 czerwca 2010 00:02 → 21 czerwca 2010 10:19, 100 wpisów
Zobaczyłem,że Zykfryt69 i Jolawroc trafili po7z10.Jak podliczyłem ich liczby gdyby połączyć wychodzi 12z20.Tylko trzeba byloby być jasnowidzem,żeby akurat wybrać ich liczby i je ładnie połączyć.
Mag.uś. Jesteś?
Witam,
myślę, że mag jest zbyt młoda, aby pamiętać tę piosenkę.
" Przyszedł, usiadł na kanapie, nic nie mówi tylko sapie,
a myślałam, że mnie zje,
a on wcale, wcale nie...
Lubi jabłka i marchewkę i herbatkę na rozgrzewkę,
całkiem całkiem miły zwierz,
może jeszcze jabłko zjesz? "
Pozdrawiam wszystkie czarodziejki... ;)
myślę, że mag jest zbyt młoda, aby pamiętać tę piosenkę.
" Przyszedł, usiadł na kanapie, nic nie mówi tylko sapie,
a myślałam, że mnie zje,
a on wcale, wcale nie...
Lubi jabłka i marchewkę i herbatkę na rozgrzewkę,
całkiem całkiem miły zwierz,
może jeszcze jabłko zjesz? "
Pozdrawiam wszystkie czarodziejki... ;)
Klasyk gatunku napisał tu wczoraj swoje życiowe credo:
"119054. status hipopotan 2010-06-20 (22:42)
Podstawą chrześcijaństwa jest fakt umienia przebaczyć. "
hipopotan >>> już Ci przebaczyłem ten Twój analfabetyzm!
"119054. status hipopotan 2010-06-20 (22:42)
Podstawą chrześcijaństwa jest fakt umienia przebaczyć. "
hipopotan >>> już Ci przebaczyłem ten Twój analfabetyzm!
Piękne dzień dobry wszystkim BEZ wyjątku
miłego.......
*hosia - dzięki za miłe słowa
miłego.......
*hosia - dzięki za miłe słowa
edi8 >>> a Ty tak z rana nie masz o czym myśleć tylko o madzi77, kogucik19.
Kogucik19 konflikt ma z Tobą,natomiast Ty:
emeryt
ibiza,
finansista
Hipopotan
bratiszka
i jeszcze wielu innych,których nie chce mi się wymieniać.
Ale największym szczytem bezczelności z Twojej strony jest ubliżanie Pasko,będąc na jego podwórku.Nie podobają Ci się jego zasady?
To co tu robisz?
Może i są osoby,które za Twoje cenne rady pozwolą sobą pomiatać,ale nie wszystkie eduś nie wszystkie!
I odklej się od mojego nicka,bo ja do Ciebie nic nie piszę,to Ty masz jakiś problem.
Kogucik19 konflikt ma z Tobą,natomiast Ty:
emeryt
ibiza,
finansista
Hipopotan
bratiszka
i jeszcze wielu innych,których nie chce mi się wymieniać.
Ale największym szczytem bezczelności z Twojej strony jest ubliżanie Pasko,będąc na jego podwórku.Nie podobają Ci się jego zasady?
To co tu robisz?
Może i są osoby,które za Twoje cenne rady pozwolą sobą pomiatać,ale nie wszystkie eduś nie wszystkie!
I odklej się od mojego nicka,bo ja do Ciebie nic nie piszę,to Ty masz jakiś problem.
Hej yo, witam wszystkich z samego rana. W Warszawie pochmurno jak narazie ale się jeszcze przejaśni w ciągu dnia.:)
dooobra czas robawić towarzystwo
http://www.youtube.com/watch?v=rWfR3-XGQAc
http://www.youtube.com/watch?v=pf4HLPKQ4tE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=q-BHzAEgM_0&feature=related( jak się podjarał:D
We wpisie mającego swojego konkretnego adresata - więc gdybyś miała elementarną kulturę ( i nie chodzi mi tu o więzienną podkulturę którą zdobyłaś w poprawczaku siedząc tam kiedyś za kradzieże ) to byś się nie odnosiła do niego - użyłem nicki tych , którzy to forum rozpieprzyli i doprowadzili do obecnego stanu : wiadomej wielonickowej psychopatki oraz wiadomego zadymiarza z kogucim łbem.
http://www.youtube.com/watch?v=WfSWNSn8SKQ (oszuści, faszyści kurde dlatego już mi się nie chcę wierzyć w tegu ich multi multi
do kogo było z tym kogucim łbem?
edi8 >>> słuchaj sobie zjechany umysłowo kaleko takie bajki pisać to potrafi tylko fantasta.
Nie podoba mi się Twój stosunek do innych użytkowników i dokąd tu będę to będę to manifestować na każdym jednym kroku.
Obojętne czy Ci się to podoba czy nie.
I wiesz co?
Ja na Twoje rady to wiesz co?
Mam w poważaniu bo jestem na tyle rozgarnięta aby samej dojść do pewnych wniosków nauczyć się i korzystać z wiedzy.
Nie tylko Ty jesteś tutaj znawcą wyjątkowym,a zachowujesz się jakby Tobie tylko tutaj należał się posłuch i szacunek.
No niestety na szacunek trzeba sobie zapracować ale nie tylko wiedzą ale i kulturą.
I nim zaczniesz coś o p.r.o.s.t.y.t.u.t.k.a.c.h to zastanów się kim Ty jesteś żądając za swoje"rady" posłuchu i podporządkowania się.Coś za coś prawda?
Czyli jak sprzedajna p......!!!!!!!!!!!!
Nie podoba mi się Twój stosunek do innych użytkowników i dokąd tu będę to będę to manifestować na każdym jednym kroku.
Obojętne czy Ci się to podoba czy nie.
I wiesz co?
Ja na Twoje rady to wiesz co?
Mam w poważaniu bo jestem na tyle rozgarnięta aby samej dojść do pewnych wniosków nauczyć się i korzystać z wiedzy.
Nie tylko Ty jesteś tutaj znawcą wyjątkowym,a zachowujesz się jakby Tobie tylko tutaj należał się posłuch i szacunek.
No niestety na szacunek trzeba sobie zapracować ale nie tylko wiedzą ale i kulturą.
I nim zaczniesz coś o p.r.o.s.t.y.t.u.t.k.a.c.h to zastanów się kim Ty jesteś żądając za swoje"rady" posłuchu i podporządkowania się.Coś za coś prawda?
Czyli jak sprzedajna p......!!!!!!!!!!!!
PASKO >>> w ślad za napisanym tu przez Ciebie ostrzeżeniem m.in. wobec "madzi77" , wnoszę o jej dożywotnie stąd zbanowanie za te pełne agresji i furii jej dzisiejsze wpisy!
Dość tej tolerancji dla kogoś takiego...
Dość tej tolerancji dla kogoś takiego...
Edi8 oho ale ci dojechała ty chyba zrobisz tu sobie dzisiaj taki obciach że nie będziesz miał tutaj życia na multipasko każdy się będzie tak z ciebie nabijał że ... oooo stary już mi cię szkoda
>> Edi 8
PASKO >>> w ślad za napisanym tu przez Ciebie ostrzeżeniem m.in. wobec "edi8" wnoszę o jego dożywotnie zbanowanie za te pełne agresji i furii jego dzisiejsze (i nie tylko dzisiejsze) wpisy!
Dość tolerancji dla kogoś takiego...!
Dość tolerancji dla kogoś takiego...!
edi8>>>zbanowanie jej nic nie da bo wróci pod innym nickiem i dalej będzie rozpieprzała co się da.
Poczekaj chwilkę madzia
http://www.youtube.com/watch?v=rHXI0YVdoVo
obejrzyj na końcu zobaczysz ediego po zbanowaniu
fish poker >>> chyba całą noc grałeś w pokera , bo co innego widzisz niż wynika z bezsensu jej wypowiedzi - a wynika , że to ona jest tu już skończona i wyleci z banem także z czatu ( bo na forum już jest zbanowana za publiczne podanie numeru telefonu innego użytkownika i nękanie go setkami SMSów ) .
Weź na głośnik
na maksa
pozyjemy zobaczymy
pasko jej nie zbanuje niewiem
do każdego>> ile mam pisać zeby miec poziom aktywny
fish poker>>>celuj od razu w VIP'a
Zresztą obojętne czy będę tu czy nie to i tak zadymy będą,bo zawsze znajdzie się bratiszka,Monet,finansista,Hipcio,ibiza,emeryt którym zachowanie pewnego użytkownika nie będzie pasowało,bo trudno aby wszyscy godzili się na poniżanie i szmacenie innymi użytkownikami.
Zresztą sam Admin niejednokrotnie prosił o szacunek edi8 dla innych użytkowników.Bez echa, jak grochem o ścianę.
Zresztą sam Admin niejednokrotnie prosił o szacunek edi8 dla innych użytkowników.Bez echa, jak grochem o ścianę.
ale jak? ile ja mam pisać jak sięzdobywa ten poziom?
to od pisanie?
*pisania
fish poker>>>A poważnie to wystarczy że tylko raz skomentujesz każdy debilizm madzi77 i wtedy zostaniesz VIP'em w jeden dzień.
ok czas działać
Zresztą jest to nie tylko moje zdanie odnośnie użytkownika "edi8" że jest bez kultury.Nie tylko moje,wielu,wielu użytkowników obecnych i tych już nie obecnych których nie ma na tej stronce,przez niego odchodzi wielu ludzi,którzy mogliby wnieść tutaj nie mniej jak on.
Ale z obawy przed epitetami odnośnie swojej osoby rezygnuje.
Ale z obawy przed epitetami odnośnie swojej osoby rezygnuje.
Witam.Takie sobie w ten pochmurny krakowski poranek liczby wymyśliłem do gry w MM.Oto one:53,55,18,23,45,69,12,25,52,2.Obnażenie pewnego człowieka z jego fantastycznych stwierdzeń wywołuje już jego agresje z samego rana.Na forum zadano mu pytanie:czy grasz w realu.Odpowiedzi brak,ale to daje do myślenia,mimo wszystko to nie moja sprawa,wystarczy że on zajmuje sie moją grą.Jego największym marzeniem jest zbanowanie koguta bo to on stawia opór temu fantaście.Temu który publicznie stwierdza że jest profesorem,że skończył dwa fakultety,że jest trenerem judo jak sie udo,że uprawia z rana (wiadomo gdzie)dżoging,że uczył prof.Bralczyka języka polskiego,i wiele innych fantastycznych jego nie spełnionych marzeń.Nie ma co więcej pisać wystarczy jedno stwierdzenie: Żal człowieka.
Pasko>> Madzia tutaj przezywa Ediego za jego apsolutną rację o tym że Madzia zachowuje się niestosunkowo. Madzia pisze i obraża jak najęta i tylko psuje ona w ten sposób atmosferę całego forum . do tego zaczyna jeszcze pisać beszczelnie o innych użytkownikach że są najwiękrzymi zadymami na całym multipasko o użytkownikach: "bratiszka","emeryt","hipopotan" "ibiza","monet"."finansista". jej zachowanie jest wręcz niedoprzyjęcia i proszę o zbanowanie jej z forum na zawsze. podsumowując to co ona tu robi jest jakąś wiochą proszę prześledzić jej zachowanie i przemyśleć co zrobić poniewarz według mnie tego już zawiele.
Przestańcie już męczyć tego Bralczyka bo dostanie facet czkawki i już nikogo nic nie nauczy.
herbie i jak napisałem wypowiedź:D?
fish poker>>>pozamiatałeś gwiazdę tej strony. Jak dojdzie do siebie to pewnie pośle Ci jakąś ripostę :)
kogucik19 >>> 100% racji zapomniałeś jeszcze dodać,że osoba ta zniechęca innych do jakiejkolwiek aktywności, bo tutaj liczy się tylko on, no i ewentualnie Pasko.
Ale z tego co pisał edi8 to Pasko też jest.....!
Tylko zastanawiam się dlaczego komuś komu tak źle jest na tym portalu, a Admin to PAJAC tak napisał edi8 o Adminie to dzień i noc ślęczy tutaj.
Skoro posiada tak wielka wiedzę i ma potrzebę dzielenia się nią to dlaczego nie ograniczy się tylko do tego?
Ale z tego co pisał edi8 to Pasko też jest.....!
Tylko zastanawiam się dlaczego komuś komu tak źle jest na tym portalu, a Admin to PAJAC tak napisał edi8 o Adminie to dzień i noc ślęczy tutaj.
Skoro posiada tak wielka wiedzę i ma potrzebę dzielenia się nią to dlaczego nie ograniczy się tylko do tego?
yeaa:)
A mi żal koguciego łba , który mu wkrótce spadnie z żalu - bo jest życiowym nieudacznikiem , który aby się móc dowartościować prezentuje się na forum o grach nickiem z portalu dla dorabiających na dupie , czyli K.U.T.A.S.E.M19 vel "kogucik19" - licząc na zainteresowanie pań , które go totalnie olały ciepłym moczem!!!
madzia77 dopadła koguta i zrobiło się słodko jak na reklamie prezerwatyw :)
dobra ja już się nie mieszam bo zamiast vipa dostane chu..:) EJ ALE TO PRAWDA Z TYM VIPEM CZY ŻART? zakładam że żart
Wpis 119152 potwierdza tylko to o czym pisałam.
Nic dodać i nic ując.
Portal doskonale też funkcjonował bez edi8 jak został zbanowany za swoje zachowanie (i to już niejednokrotnie)
Nic dodać i nic ując.
Portal doskonale też funkcjonował bez edi8 jak został zbanowany za swoje zachowanie (i to już niejednokrotnie)
fish poker>>>żart ale jednak bliski prawdy :)
czyli zeby vipem zostac to trzeba pisać dzien noc i tak i to bez przerwy? o kurdeee
Dokładnie tak. Najlepiej z sensem jak edi8 ale można i bezsensu jak gwiazda :)
dobra zbanowanie madzi mnie zadawala:)
fish poker >>> skoro VIPem tego forum jest coś takiego jak "madzia77" , to chyba jasnym jest , że to nie poziom merytoryczny wpisów tu decyduje o tym statusie , a ilość wklepanych postów.
Czyli możesz tak jak i onaa same te "papski" i "ha,ha,ha" wklepywać aby VIPem zostać , bo skoro onaa za to została to i Ty możesz nim bardzo szybko zostać.
Czyli możesz tak jak i onaa same te "papski" i "ha,ha,ha" wklepywać aby VIPem zostać , bo skoro onaa za to została to i Ty możesz nim bardzo szybko zostać.
ty też same posty wklepywałeś? aaa i jeszcze jedno co daje poziom VIP??? oprucz diamentu przed nikiem
W dalekiej przyszłości będzie to uścisk ręki admina :)
aha ok dzięki:)
:)
wracam za 5 minut
nie chcę robić z siebie idioty ale... co to jest post?
fish poker>>> i jeśli jesteś młodym chłopakiem i masz pojemny odbyt to bezpłatny pobyt z wyżywieniem w Krakowie zafundowany przez "kogucika19" , który często takie oferty tu składa :)
niee no mam 21 lat ale nie skorzystam z oferty kogucika19:)
to prawda ze pilka i kocio to jasnowidze są?
Wpis 119168 tylko ukazuje wszystkim jaki ubogi umysłowo jest użytkownik edi8 jak prowokuje aby tylko lujowatą atmosferę zrobić na tym portalu.
50% jego wpisów zaczyna się od "kogucik19" to musi być jednak "miłość" takiej to ten portal jeszcze nie widział hehehehehehe
50% jego wpisów zaczyna się od "kogucik19" to musi być jednak "miłość" takiej to ten portal jeszcze nie widział hehehehehehe
a Madzia wpisem 119138 obraża dużo użytkowników pisząc o nich w sposób beszczelny iż prowokują oni strasznie dużo awantur Madzia77>> ty i tak i siak już masz bana.
nasz pasko trafił wczoraj 6/6 w lotto i teraz świętuje zamiast dać jej Bana przez duże B.
hehe
fish poker >>> i wydaje Ci się,że jest mi smutno z tego tytułu,wydaje Ci się,że groźba "bana" zmusi mnie do nie napisanie słów prawdy o zadymiarzu nr.1 na tym portalu?
Naprawdę tak myślisz?
I jeszcze jedno dam Ci radę,jeżeli Ty nie chcesz wyłapać bana to skoncentruj się na typowaniu numerków lu zdarzeń sportowych,bo ja w przeciwieństwie do Ciebie oddałam ich już tutaj trochę i dalej to robię,a Ty obecnie posuwasz takie farmazony,że słów szkoda!
Naprawdę tak myślisz?
I jeszcze jedno dam Ci radę,jeżeli Ty nie chcesz wyłapać bana to skoncentruj się na typowaniu numerków lu zdarzeń sportowych,bo ja w przeciwieństwie do Ciebie oddałam ich już tutaj trochę i dalej to robię,a Ty obecnie posuwasz takie farmazony,że słów szkoda!
fish poker>>>już się rozkręciła więc Twój VIP coraz bliżej :)
fish poker>>> zapytaj jej ile tych typów trafiła :)
Madzia>> Wiesz co myślę? groźba bana nie zmusi cię do napisania słów prawdy bo ty ich nie piszesz poniewarz najwiękrzym zadymiarzem na tym portalu jesteś ty! mam gdzieś że jest ci smutno z tytułu najwiękrzego zadymiarza ale zasłużyłaś sobie na niego i to bardzo!
Ten portal już ma swoją specjalistkę od miłości: "madzię77".
Tę , która ku uciesze nieletnich opisywała jak przeżywa orgazmy, jakie techniki seksualne stosuje ze swoimi licznymi partnerami , jakim wypasionym wibratorem za 100zł się posługuje itd. Więc zrozumiałe , że rychło dostała zaproszenie od śliniącego się ze starości łachudry na Mazury , aby pokazać mu te orgazmy...
Tę , która ku uciesze nieletnich opisywała jak przeżywa orgazmy, jakie techniki seksualne stosuje ze swoimi licznymi partnerami , jakim wypasionym wibratorem za 100zł się posługuje itd. Więc zrozumiałe , że rychło dostała zaproszenie od śliniącego się ze starości łachudry na Mazury , aby pokazać mu te orgazmy...
fish poker>>> i najważniejsze. Zacznij się już bać bo ona już Cie straszy banem a od jej straszenia do wyroku wykonanego przez admina tylko jeden krok :)
Herbie1976>> ale i tak i siak założy następnego maila następne konto od psychopatek takich jak ona się nie uchronisz
Aby nie zaśmiecać portalu swoją prywatą (wszak to portal o tematyce gier hazardowych,a nie wzajemnych sympatiach,antypatiach) to wszystko co miałam do powiedzenia :)
miłego dnia i trafnych typowań wszystkim :):):)
miłego dnia i trafnych typowań wszystkim :):):)
Fish poker>>>ona to ma około 20 nicków więc zawsze z któregoś może dosrać.
herbie1976>>> a może w szale przybierania coraz to nowych nicków , ta cała "madzia77" i nick PASKO też sobie przybrała i teraz jej się w tej końskiej głowie tak porąbało , że myśli ze to ona jest Adminem i bany chce wręczać?
Niech ona sobie banana lepiej włoży to powietrza smrodkiem nie będzie zatruwać...
Niech ona sobie banana lepiej włoży to powietrza smrodkiem nie będzie zatruwać...
(wszak to portal o tematyce gier hazardowych,a nie wzajemnych sympatiach,antypatiach) to wszystko co miałam do powiedzenia :)
miłego dnia i trafnych typowań wszystkim :):):
miłego dnia i trafnych typowań wszystkim :):):
teraz to już za późno zaśpiewam ci piosenkę na pożegnanie: Do zbanowania jeden krok jeden jedyny krok nic więceeeej. Do zbanowania jeden krok trzeba go zrobić jak najpręęęędzej:)
edi8>>>no przecież ona tu pociąga za wszystkie "sznurki" :)
edi8 > nawiązując do Twojego wpisu na czacie nr. 119179 dodam tylko, że ta osoba zamieściła kiedyś tutaj link do filmiku sugerującego seks około 2 letniego dziecka. To dopiero trzeba być zboczonym!
Zapomniałam dodać,że dzisiaj taką trójkę sobie upatrzyłam:
10,17,77
a odnosnie meczy:
to Portugalia-Korea Płn.1
zobaczymy co z tego wyniknie :)
10,17,77
a odnosnie meczy:
to Portugalia-Korea Płn.1
zobaczymy co z tego wyniknie :)
mam t
Ale pewniaka podałaś. Faktycznie jesteś specjalistką od typowania. A analiza meczu po prostu wyczerpująca :)
* MAM TO GDZIEŚ
ta madzia działa mi na nerwy.
a jakieś inne komentarze ?
Odnośnie dzisiejszych typów,może ma ktoś bardziej rozbudowane jak ja?
Odnośnie dzisiejszych typów,może ma ktoś bardziej rozbudowane jak ja?
Nikt nic?
No nie wierzę,że nikt nie ma nic do powiedzenia odnosnie tematyki tej stronki,a swoje sugestie tyczą się tylko innych użytkowników.
Wszak to portal o grach przecież?
No nie wierzę,że nikt nie ma nic do powiedzenia odnosnie tematyki tej stronki,a swoje sugestie tyczą się tylko innych użytkowników.
Wszak to portal o grach przecież?
ale co tu komentować?
żal mi ciebie bardzo a odnośnie typowań: multi multi 80,13,5 mecze: portugalia-koreapłn 1,hiszpania honduras1,chile szwajcaria 2 a.Villa West ham1, blackburn everton x
Takie typy to dzieci w piaskownicy podają :)
brawo Pani Madziu brawo my kobiety na poziomnie nie mozemy
sie poddawac
sie poddawac
Fish poker>>> to nie było do Ciebie