Wpisy 101 160 – 101 259
11 marca 2010 00:01 → 11 marca 2010 20:18, 100 wpisów
ale i tak za podwójną stawkę 7/8 masz 1200 PLN
gratuluję
gratuluję
dzięki:)dobrze,że mi dałeś znać bo bym leciał jak nawiedzony do głównej siedziby TS.swoją drogą to się przeraziłem w Krakowie odbierając 8/8,komuna!pan z zeszycikiem i ołówkiem do którego wpisał wygraną,pani w okienku która krzyczała,na cały głos że trzeba wcześniej informować o wygranej bo tyle nie ma w kasie ale się znalazło,2 dziwnych łysych ochroniarzy.total!:)))mam nadzieję,że to się zmieniło bo mam zamiar powtórzyć wyczyn;)))))pozdrawiam wszystkich grających i życzę jak najwyższych wygranych!
Gratulki Krzychu . Fajny prezencik na dzień chłopaka ;)Wpadaj do nas częściej ;)
W 2000 roku odbierałem 9000 PLN za trafienie 8/8 w oddziale TS i przyznam, że nie było tak strasznie jak w Twoim przypadku. Dostałem czek do realizacji w BIG Banku Gdańskim, a ponieważ tak się złożyło, że również w tym banku miałem wtedy konto wszystko obyło się bezproblemowo...
Dodam tylko jako ciekawostkę, że jak w zeszłym roku odbierałem w oddziale TS (mam blisko) 700 PLN za 5/5 w MM to kasjerka przed przyjęciem mojego kuponu najpierw kazała mi na odwrocie złożyć podpis...
może jeszcze ktoś opisze swoje wrażenia z odbioru wygranej, nie ważne czy tej mniejszej, czy większej...
pzdr
Dodam tylko jako ciekawostkę, że jak w zeszłym roku odbierałem w oddziale TS (mam blisko) 700 PLN za 5/5 w MM to kasjerka przed przyjęciem mojego kuponu najpierw kazała mi na odwrocie złożyć podpis...
może jeszcze ktoś opisze swoje wrażenia z odbioru wygranej, nie ważne czy tej mniejszej, czy większej...
pzdr
szanowni grający w Totalizatorze.PL. Ponieważ PP.Totalizato Sportowy robi sobie z nas jaja przenosząc losowania do internetu,gdzie nie zawsze można je zobaczyć proponuję abyśmy tak jak ja wstrzymywali się i nie grali w te dni i te gry których nie ma losowań w telewizji. Np. W multi gram tylko we wtorki czwartki i soboty i to w drugie losowania. Bojkot gier Totalizatora proponuję do czasu wprowadzenia codziennych losowań w TV.
Po wpisach czytam, że wczorajsze losowanie było bardzo szczęśliwe. Mi też udało się trafić 5 z 6: 31,35,48,57,64,69 (stawka 30, wygrana 3600 zł). Mały niedosyt pozostał, bo bardzo długo zastanawiałem się, czy nie zagrać na 5 liczb (właśnie bez 69). Ale i tak się cieszę. Pozdrawiam wszystkich i życzę dalszych wygranych.
Witam czy ma ktos pewniaki na dzisiejsze losowanie MM na 14 pozdrawiam
gram 2/7 za 8.40 w Fortunie
Grupa A
12318 Atl.Madryt-Sp.Lizbona dokladny wynik A 1:0 6,5
Grupa B 12355 Panathinaikos-St.Liege dokl wynik B 1:0 6,5
Grupa C
12338 Juventus-Fulham dokladny wynik C 1:0 6,5
Grupa D
12328 Valencia-Werder B.dokladny wynik D 1:0 6,5
Grupa E
12320 Benfica-Marseille dokladny wynik E 1:0 6,5
Grupa F
12360 Kazan-Wolfsburg dokladny wynik F 1:0 6,5
Grupa G
12330 Hamburg-Anderlecht dokladny wynik G 1:0 6,5
Do zapłaty 8,40 Zł
EWK 319,40 Zł
Grupa A
12318 Atl.Madryt-Sp.Lizbona dokladny wynik A 1:0 6,5
Grupa B 12355 Panathinaikos-St.Liege dokl wynik B 1:0 6,5
Grupa C
12338 Juventus-Fulham dokladny wynik C 1:0 6,5
Grupa D
12328 Valencia-Werder B.dokladny wynik D 1:0 6,5
Grupa E
12320 Benfica-Marseille dokladny wynik E 1:0 6,5
Grupa F
12360 Kazan-Wolfsburg dokladny wynik F 1:0 6,5
Grupa G
12330 Hamburg-Anderlecht dokladny wynik G 1:0 6,5
Do zapłaty 8,40 Zł
EWK 319,40 Zł
To jest narazie taka "przymiarka" do dzisiejszych meczów
Ligi Europejskiej :)
5191 Atl. Madryt-Sporting L. LB 2,5 - typ 2 - 1.85
5150 Lille-Liverpool LB 1,5 - typ 2 - 1.32
5356 Panathinaikos-Standard Liege typ 1 - 1.65
AKO: 4.02
5234 Rubin Kazan-Wolfsburg LB 2,5 - typ 2 - 1.75
5277 Benfica-Ol. Marseille LB 1,5 - typ 2 - 1.25
5319 Valencia-Werder B. LB 2,5 - typ 2 - 1.65
5107 Hamburger-Anderlecht LB 1,5 - typ 2 - 1.20
AKO: 4.33
Ligi Europejskiej :)
5191 Atl. Madryt-Sporting L. LB 2,5 - typ 2 - 1.85
5150 Lille-Liverpool LB 1,5 - typ 2 - 1.32
5356 Panathinaikos-Standard Liege typ 1 - 1.65
AKO: 4.02
5234 Rubin Kazan-Wolfsburg LB 2,5 - typ 2 - 1.75
5277 Benfica-Ol. Marseille LB 1,5 - typ 2 - 1.25
5319 Valencia-Werder B. LB 2,5 - typ 2 - 1.65
5107 Hamburger-Anderlecht LB 1,5 - typ 2 - 1.20
AKO: 4.33
emeryt-----dość ryzykowny kupon
>>>mariuncio75-gram za małą kasę, a wystarczy, że 2 wyniki będą 1-0 iwygrana niewielka, ale wygrana
ryzyko jak w każdej grze, na szczęście w MM nie liczę
można grać nie za 8,40
a za 84
za 840 w zależności od skarbonki
pozdrawiam
ryzyko jak w każdej grze, na szczęście w MM nie liczę
można grać nie za 8,40
a za 84
za 840 w zależności od skarbonki
pozdrawiam
Emerytku.a wygrana lub remis tez moze byc?Pozdrawiam
Moje Typy na 14-9,13,15,46,49,53,58,60.-23,30,34,36,41,47,53,55,64.-3,5,34,43,45,53,54,55.-6,11,15,16,27,46,52,60,68.-16,17,32,33,51,55,58,61,63.-21,32,35,42,49,55,64,71,74.Pozdrawiam Waszystkich jak narazie ze słonecznej Wawki
Jason Bourne Ja musiałam odwiedzić cztery kolektury zanim przytuliłam swoje 1100 zeta ;)
hosia... bez problemów zwykle odbiera się wygrane w kolekturach należących do TS. Jak ktoś ma na swojej działalności to już problem
Witam
O takie właśnie Polaków rozmowy mi chodzi (wczoraj między 23.25, a dziś 00.36 i dwa z dzisiejszego ranka)...
krzychu>> ale naprawdę trzeba informować. To chyba jest nawet ujęte w regulaminie> Przynajmniej, kiedyś było..
Jason Bourne>> swoją drogą, ten podpis na odwrocie, to zgrabny myk... - nie było szansy, żeby gdzieś "wyszedł", a czytałem kiedyś, że w kolekturze człowiekowi w żywe oczy wciskali, że nieee, ależ skąd, On z żadną wygraną się nie zgłosił, o jaki kupon w ogóle mu chodzi, itede itepe
Wezwał milicję, czy już policję i kupon się odnalazł :)
kaczaszwili>>robię podobnie - nie wysyłam na wszystkie
Jacek74 T>>zacna stawka. Standard ? Czy jakaśspecjalna okoliczność,typu, no nie wiem, przeczucie ?
Hosia>> następnym razem udaj się do jakiegoś punktu z dużym obrotem,zazwyczaj w centrach handlowych w wawce np. w Carrefourze przy śpiących (podobno największy obrót w Polsce!), albo jedź zafartować na Targową ;)
pzdr
O takie właśnie Polaków rozmowy mi chodzi (wczoraj między 23.25, a dziś 00.36 i dwa z dzisiejszego ranka)...
krzychu>> ale naprawdę trzeba informować. To chyba jest nawet ujęte w regulaminie> Przynajmniej, kiedyś było..
Jason Bourne>> swoją drogą, ten podpis na odwrocie, to zgrabny myk... - nie było szansy, żeby gdzieś "wyszedł", a czytałem kiedyś, że w kolekturze człowiekowi w żywe oczy wciskali, że nieee, ależ skąd, On z żadną wygraną się nie zgłosił, o jaki kupon w ogóle mu chodzi, itede itepe
Wezwał milicję, czy już policję i kupon się odnalazł :)
kaczaszwili>>robię podobnie - nie wysyłam na wszystkie
Jacek74 T>>zacna stawka. Standard ? Czy jakaśspecjalna okoliczność,typu, no nie wiem, przeczucie ?
Hosia>> następnym razem udaj się do jakiegoś punktu z dużym obrotem,zazwyczaj w centrach handlowych w wawce np. w Carrefourze przy śpiących (podobno największy obrót w Polsce!), albo jedź zafartować na Targową ;)
pzdr
Kathy nie masz racji wcale nie jest tak łatwo odebrać kasę z kolektur TS bo tam prawie każdy jest na swojej działalności ale nie ma to nic do rzeczy
>>>hosia-polecam odbierać wygrane w stacjach benzynowych, mnie też nie mogli wtypłacić 984 zł, udałem się na stację i od ręki wypłacili, inne obroty mają
pozdrawiam i życzę, abyś jak najczęściej odbierała
pozdrawiam
pozdrawiam i życzę, abyś jak najczęściej odbierała
pozdrawiam
>>>duszekwawa -oczywiście, że może być remis itp,
1-0, 2-1 są to wygrane, ale ja nie przewidziałem
tylko typuję dla wszystkich równo i wtedy jest możliwość trafienia moim skromnym zdaniem jest większa
1-0, 2-1 są to wygrane, ale ja nie przewidziałem
tylko typuję dla wszystkich równo i wtedy jest możliwość trafienia moim skromnym zdaniem jest większa
wiechu100... mówię o kolekturach, w których kolektorzy są pracownikami TS....
:)) Tak , wiem , ze na stacjach i kolekturach TS jest łatwiej. Drugą moją wygraną było 900 zeta, które właśnie na stacji odebrałam bezproblemowo .
Pozdrawiam All cieplutko
Pozdrawiam All cieplutko
Wędrowco netowy : Miałeś rację z tym 28 :) Przytuliłam od wczoraj parę groszy :)))
Pozdrawiam Cię cieplutko
Pozdrawiam Cię cieplutko
Ja też pozdrawiam Ciebie i życzę Tobie 6/6 i 10/10.
SirMavins prosze o typy trójki i piątki bo z tego co czytam to wczoraj i dzisiaj miałeś niezłego nosa.dzięki z góry.
Jak myslicie czy TS wprowadzi jakąs nową gre pozakończeniu tsn?
Witam.Jak widać debiutuje na tej stronce:)Często gram w gry totalizatora jak również obstawiam mecze.Nie nazwałabym tego hobby, ale jest to pewne takie oderwanie się od rzeczywistości:))
bedzie nowa gra zamiast tsn, nazywa sie joker(gra podobna do tsn)
zasady: wybieramy jedna liczbe z puli 36(tylko na ta liczbe mamy wpływ) oprocz tego komputer sam losuje nam 4 liczby
zasady: wybieramy jedna liczbe z puli 36(tylko na ta liczbe mamy wpływ) oprocz tego komputer sam losuje nam 4 liczby
Prawdopodobnie przed wakacjami będzie jeszcze jedna nowa gra w TS :-)
ten cały "joker" to dopiero będzie porażka TS - dlaczego np. nie wprowadzą 6z42 - bo za duże prawdopodobieństwo trafienia?
gra ma sie zaczac prawdopodobnie w kwietniu
...eee joker to juz byl kiedys ;)
...i gowno z tego wyszlo...debile :D
pzdr.nara:)
...i gowno z tego wyszlo...debile :D
pzdr.nara:)
joker owszem był ale to była jakaś forma multi lotka
jeden zakład jokera bedzie kosztowac 2,50 czyli tak jak tsn
Na początku pewnie będzie cieszył się popularnością,wiadomo jak to nowość, ale później....
na pewno tyle żeby się TS opłacało lecz nie wróże tej grze dłuższego żywota jak TSN i komp ma wybierać pozostałe numery za nas,to dopiero zachęcająca myśl dla graczy - icemario racja banda debili i gówno z tego będzie
Joker
4z50 = 1:230.300 >>>>> wybiera maszyna
1z36 = 1:36 >>>>>>>> wybiera grający
Szansa tarfienia:
230.300 x 36 = 8.290.800
4z50 = 1:230.300 >>>>> wybiera maszyna
1z36 = 1:36 >>>>>>>> wybiera grający
Szansa tarfienia:
230.300 x 36 = 8.290.800
WITAM JA SOBIE ZASZALEŁEM HE I W LOTTO PUŚCIŁEM TRZY ZAKŁADY A WŚRÓD NICH JEDNA PEREŁKA 1.2.3.47.48.49.
To ja zostaje przy moim ulubionym mini lotto no i przy obstawieniu meczyków:)
Ja w "jokerozłodzieja" nie zagram NIGDY! To zwykłe złodziejstwo i oszustwo. W mm można wykorzystać liczby ze snu. Tu się nie da zrobić NIC!!! Pozdrawiam.
Tomcio-----a pewny jesteś że 4 z 50 to tylko maszyna będzie losować?
A i graty za wczorajszy kupon Lyon RULEZ!
A i graty za wczorajszy kupon Lyon RULEZ!
mariuncio75 >>> tak pisze na kuponie do Jokera.
Jokera wybiera grajacy a maszyna dodaje do tego 4 liczby z zakresu 1-50.
Zakład ma kosztować 2,50.
Gra prawdopodobnie wystartuje 8 kwietnia.
Pzdr.
Jokera wybiera grajacy a maszyna dodaje do tego 4 liczby z zakresu 1-50.
Zakład ma kosztować 2,50.
Gra prawdopodobnie wystartuje 8 kwietnia.
Pzdr.
To szczerze mówiąc trafić w Jokera to będzie mistrzostwo świata
Wielce szanowni gracze. Jeśli cały czas od dziesiątek lat, obecnie Wy, a wcześniej Wasi zapewne wspaniali rodzice łudzili się, że kiedykolwiek instytucja państwowa, która prowadzi wszelakie loterie wprowadzi grę z zyskiem dla gracza, to niestety muszę was rozczarować – NIE WPROWADZI! Jak każda firma i ta nastawiona jest na zyski, ale własnej kieszeni. I wcale nie musi czarować kulkami.
To jest bardzo łatwe do wytłumaczenia. Miliony ludzi ma codziennie iść i wysyłać kupony. Z tych milionów parę (?) tysięcy coś tam trafi i odbierze grosze, kolejnych parę setek trafi trochę więcej i odbierze już tam jakieś złotówki (w ogólnym bilansie i tak będąc na minusie), a jeden lub dwóch wygra naprawdę dobrą „kasę”, ale oni są wliczeni w ten cały biznes. Reszta (bardzo duża reszta) zasila konto organizatora.
Wiem, że to jest przykre, ale biznes jest biznesem. Mam znajomego, który pracuje w bardzo znanym ogólnopolskim radiu komercyjnym. Jak wiecie można tam wysyłać sms-y i wygrywać „grubą kasę”. To prawda. Tylko, że wygrywa jeden, a na jego wygrana składa się setki tysięcy osób, którzy przez jeden lub dwa dni trwania konkursu wysyłają sms-y. Najpierw musi się uzbierać na wygraną, później trochę dla firmy, która to obsługuje, kolejny nie mały procent dla radia, a na końcu dzwoni mój kolega i oświadcza wszem i wobec, że mamy zwycięzcę, który nomen omen zgarnia, nie pieniądze radia, tylko wszystkich dobrych słuchaczy, którzy wysyłają sms-y. I znowu musze w tym miejscu napisać to, co napisałem wyżej tylko trochę w innej formule: Bo biznes polega na zarabianiu, a nie na wydawaniu. I to dotyczy TS, Kasyn, Radyjek, Bukmacherów itd. itd.
Żeby wygrać, trzeba grać i być dodatkowo tym jednym (jedną) na MILION
Serdecznie Pozdrawiam.
PS. Jeśli komuś popsułem marzenia o wielkiej wygranej, to bardzo przepraszam.
To jest bardzo łatwe do wytłumaczenia. Miliony ludzi ma codziennie iść i wysyłać kupony. Z tych milionów parę (?) tysięcy coś tam trafi i odbierze grosze, kolejnych parę setek trafi trochę więcej i odbierze już tam jakieś złotówki (w ogólnym bilansie i tak będąc na minusie), a jeden lub dwóch wygra naprawdę dobrą „kasę”, ale oni są wliczeni w ten cały biznes. Reszta (bardzo duża reszta) zasila konto organizatora.
Wiem, że to jest przykre, ale biznes jest biznesem. Mam znajomego, który pracuje w bardzo znanym ogólnopolskim radiu komercyjnym. Jak wiecie można tam wysyłać sms-y i wygrywać „grubą kasę”. To prawda. Tylko, że wygrywa jeden, a na jego wygrana składa się setki tysięcy osób, którzy przez jeden lub dwa dni trwania konkursu wysyłają sms-y. Najpierw musi się uzbierać na wygraną, później trochę dla firmy, która to obsługuje, kolejny nie mały procent dla radia, a na końcu dzwoni mój kolega i oświadcza wszem i wobec, że mamy zwycięzcę, który nomen omen zgarnia, nie pieniądze radia, tylko wszystkich dobrych słuchaczy, którzy wysyłają sms-y. I znowu musze w tym miejscu napisać to, co napisałem wyżej tylko trochę w innej formule: Bo biznes polega na zarabianiu, a nie na wydawaniu. I to dotyczy TS, Kasyn, Radyjek, Bukmacherów itd. itd.
Żeby wygrać, trzeba grać i być dodatkowo tym jednym (jedną) na MILION
Serdecznie Pozdrawiam.
PS. Jeśli komuś popsułem marzenia o wielkiej wygranej, to bardzo przepraszam.
Witam wszystkich.Dziś "na wariata" pokreśliłem byle jakie liczby będą w pracy i wyszło 7/10 :) w trzecim zakładzie.A typowane nie weszły.Czasami warto chyba lecieć z długopisem bez myslenia nad liczbami.
Po raz pierwszy zgodzę się z danteVem ma w tym wypadku rację
Witam
danteV - to prawda.
Weź taki TzG i zobacz, że każda gwiazda dostaje 10000, tancerz 3-4, za odcinek. Plus reszta ekipy.
A widz może wygrać 25000 za sms 3,66 - vat 0,66 i po 1,5 dla Tv i TeleKomóry. Ile widzów ogląda?
No i masz od razu ile kasy idzie na nagrodę.
danteV - to prawda.
Weź taki TzG i zobacz, że każda gwiazda dostaje 10000, tancerz 3-4, za odcinek. Plus reszta ekipy.
A widz może wygrać 25000 za sms 3,66 - vat 0,66 i po 1,5 dla Tv i TeleKomóry. Ile widzów ogląda?
No i masz od razu ile kasy idzie na nagrodę.
ale to chyba nic nowego,że pieniądze robi sie od nas czyli sponsorów.więc nie musimy grać toi nie będzie żadnych konkursów.ale ludzie naiwni wysylaja sms,kupony itd.sami wkładacie pieniadze a potem narzekacie.trzeba sie liczyc z utrata.
mój sąsiad coś tam kiedyś wygrał w jakieś audio tele ale tak to nigdy nie słyszałam i nigdzie nie wyczytałam że ktoś sobie tam zgarną w główną wygraną?
mi też ostatnio zawracali głowę "mercedesem" przez esemesa - ale odpisałam może trochę niegrzecznie że źle trafili bo ja mam już "merola" i niech naiwniaków szukają gdzie indziej.
mi też ostatnio zawracali głowę "mercedesem" przez esemesa - ale odpisałam może trochę niegrzecznie że źle trafili bo ja mam już "merola" i niech naiwniaków szukają gdzie indziej.
onaa>>> ja kiedyś też odpisałem sms pojechany ze słownictwem i dostałem zwrotny "ODPOWIEDŹ NIEPRAWIDŁOWA SPRÓBUJ PONOWNIE"
,,, . a ja nawet nie wiem czy dostałam coś zwrotnego czy nie ale śmiać mi się chciało bo akurat auto a zwłaszcza tej marki nie jest dla mnie jakimś tam cudem ale ktoś (komp?) pomyslał za mnie i chyba do innego doszedł wniosku ale biznes jest biznes i trzeba szukać naiwnych
Na kiedy go przełożono?
Stuttgart II-Wuppertaler - z 09 03 2010.
Stuttgart II-Wuppertaler - z 09 03 2010.
Czy wiecie, że na polskim rynku jest bukmacher internetowy który jako jedyny ma w swojej ofercie polską piłkę nożną niższego strzebla?
Obecnie mają ofertę
- ekstraklasy
- 1 ligi
- 2 ligi
- 3 ligi
- 4 ligi :)
Z ciekawostek napiszę, że można też obstawić kto z PO będzie kandydatem na prezydenta.
Mają też bardzo ciekawą ofertę jeśli chodzi o under/over z rozbiciem na poszczególne drużyny (trochę gorzej jeśli chodzi o mecze).
Nie chce być posądzony o jakieś powiązanie z tą firmą (już kiedyś byłem posądzany o powiązania z innymi firmami) dlatego nie podaje nazwy. Spokojnie znajdziecie ją w sieci.
Pozdrawiam
Obecnie mają ofertę
- ekstraklasy
- 1 ligi
- 2 ligi
- 3 ligi
- 4 ligi :)
Z ciekawostek napiszę, że można też obstawić kto z PO będzie kandydatem na prezydenta.
Mają też bardzo ciekawą ofertę jeśli chodzi o under/over z rozbiciem na poszczególne drużyny (trochę gorzej jeśli chodzi o mecze).
Nie chce być posądzony o jakieś powiązanie z tą firmą (już kiedyś byłem posądzany o powiązania z innymi firmami) dlatego nie podaje nazwy. Spokojnie znajdziecie ją w sieci.
Pozdrawiam
To nie jest kawał;)>>>>>Pullen podszedł do wracającej z imprezy kobiety, która sikała w alejce i zapytał, co robi i czy brała jakieś narkotyki lub spożywała alkohol. Nie był jednak zainteresowany odpowiedzią. Kobieta zgodziła się, by funkcjonariusz ją przeszukał, wcześniej żądając, by się wylegitymował. Spodziewała się, że będzie to pobieżnie przeszukanie, tymczasem policjant kazał jej stanąć pod murem, następnie zaczął zdejmować z niej kolejne części garderoby, po czym zaczął ją obmacywać.
Ofiara - polska kelnerka zamieszkała w North Acton - zeznała przed sądem, że początkowo myślała, że może tak wyglądają zaostrzone kontrole wprowadzone w imię walki z terroryzmem.
Kiedy zapytała, czy nie może być przeszukana przez kobietę, Pullen odparł, że nie ma żadnej w okolicy, mimo że w jego oddalonym o kilka metrów radiowozie znajdowały się dwie funkcjonariuszki.
Pullen nie przyznaje się do winy. Proces w Sądzie Koronny w Southwark trwa.
Ofiara - polska kelnerka zamieszkała w North Acton - zeznała przed sądem, że początkowo myślała, że może tak wyglądają zaostrzone kontrole wprowadzone w imię walki z terroryzmem.
Kiedy zapytała, czy nie może być przeszukana przez kobietę, Pullen odparł, że nie ma żadnej w okolicy, mimo że w jego oddalonym o kilka metrów radiowozie znajdowały się dwie funkcjonariuszki.
Pullen nie przyznaje się do winy. Proces w Sądzie Koronny w Southwark trwa.
Witaj Torsan zagrałem jak codzień:-)
danteV nie badz tajemniczy podaj nazwę tej firmy
mariuncio-ja dziś nie grałem bo jeszcze nie przebolałem wczorajszego Realu
TOBET.
Zaznaczam, że nie namawiam nikogo do rejestracji, ani do gry.
Zaznaczam, że nie namawiam nikogo do rejestracji, ani do gry.
Ja zagrałem Rubin - 1 Atletico - 1 Valencia - 1 Panata - X i Anderlecht - 2 w rozpisie 3z5
zobaczymy
zobaczymy
Przyznam szczerze danteV, że nie znałem wcześniej tej firmy możesz coś bliżej napisać o niej?
mariuncio75.....
Czy to zagrałeś w Fortunie.?
Z góry dziękuję za odpowiedz.
Pozdrawiam.
Czy to zagrałeś w Fortunie.?
Z góry dziękuję za odpowiedz.
Pozdrawiam.
Grom-----nie w Unibet
a co to jest to "+18 w kółeczku" - bardzo to zwróciło moją uwagę?
może coś dla mnie?
może coś dla mnie?
A to mój kupon z bet 365
21.05 /// Panathinaikos - Standard Liege - typ 1 - 1.61
19.00 /// Rubin Kazań - Wolfsburg LB 2,5 - typ 2 - 1.80
21.05 /// Valencia - Werder LB 2,5 - typ 2 - 1.65
19.00 /// Hamburger - Anderlecht LB 2,5 - typ 2 - 1.90
AKO: 9.08
HT Hamburger SV 2 - 1 Anderlecht
HT Rubin Kazan 1 - 0 Wolfsburg
21.05 /// Panathinaikos - Standard Liege - typ 1 - 1.61
19.00 /// Rubin Kazań - Wolfsburg LB 2,5 - typ 2 - 1.80
21.05 /// Valencia - Werder LB 2,5 - typ 2 - 1.65
19.00 /// Hamburger - Anderlecht LB 2,5 - typ 2 - 1.90
AKO: 9.08
HT Hamburger SV 2 - 1 Anderlecht
HT Rubin Kazan 1 - 0 Wolfsburg
Firma ta, układa swoją ofertę pod konkretny kraj w którym działa. Dlatego jak widać ma bardzo szeroką gamę zakładów jeśli chodzi o wydarzenia sportowe i nie tylko związane z Polską. Ofertą na pozostałe ligi i kraje też nie mają się czego wstydzić.
Ale jak zawsze znajdzie się coś czego nie mają, a ma to inna firma bukmacherska i odwrotnie. Dlatego najlepiej mieć konta w kilku firmach :)
Ale jak zawsze znajdzie się coś czego nie mają, a ma to inna firma bukmacherska i odwrotnie. Dlatego najlepiej mieć konta w kilku firmach :)
Możesz zdradzić danteV masz tam konto otwarte?
Mam
wcześniej pisząc "strzebel..." oczywiście chodziło mi o szczebel :)
wcześniej pisząc "strzebel..." oczywiście chodziło mi o szczebel :)
vento no nudne się już robisz no skup się na tym co pisze kolega wyżej bo może ci się kiedyś przydać i nie zawracaj nikomu tu doopy magdą bo kogo to interesi.
danteV a można grać tam systemami czyli na rozpisy?