Wpisy 99 899 – 100 000
6 marca 2010 09:21 → 7 marca 2010 00:12, 100 wpisów
Hej.Na 14
1,28,31,66
2,31,53,66
7,28,44,62
2,28,66,53
pozdro
1,28,31,66
2,31,53,66
7,28,44,62
2,28,66,53
pozdro
Wczoraj wysłałem kupon jeszcze pózniej i nic nie pomoigło,o godzinie 20.40.Ja 14 mózgi15,ja 7 mózgi6,ja 26 mózgi25,49 trafione,ja 60 mózgi59,ja 78 mózgi77 i 72całkiem chybione.Tyle liczb przestawili mi o jeden,że gram dzisiaj tylko w mini.
A takie ocieplenie klimatu,że coraz zimniej na dworze,i noszę rękawiczki.
COŚ DLA POPRAWY KLIMATU:
JAK UPRAWIAJĄ SEKS...
BANKIER - na raty
ALPINISTA - zawsze na górze
INŻYNIER - zgodnie z planem
LISTONOSZ - dochodzi szybko
POLITYK - kończy na obietnicach
DENTYSTA - wiadomo zawsze oralnie
ŚMIECIARZ - dochodzi raz w tygodniu
POLICJANT - twarda pałka z kajdankami
SZACHISTA - bije konia nawet przy królowej
DETEKTYW - tylko w ciemnościach i incognito
DŻOKEJ - galopuje ostro i zawsze chce być pierwszy
PIŁKARZ - jak nie faul to spalony i nigdy nie może trafić
DOSTAWCA PIZZY - jak nie dojedzie w 5 min to zimny
NUREK - ma wielkie ciśnienie zwłaszcza gdy jest głęboko
GOLFISTA - małe piłeczki, a upiera się żeby zaliczyć 18 dziurek
MUZYK - ma niezwykle sprawne palce, ale potrzebuje dyrygenta
PRACOWNIK BIURA PODRÓŻY - nigdy nie może znaleźć właściwego miejsca
DEALER SAMOCHODOWY - nie ważne gdzie i komu, aby tylko wepchnąć ten swój złom
JAK UPRAWIAJĄ SEKS...
BANKIER - na raty
ALPINISTA - zawsze na górze
INŻYNIER - zgodnie z planem
LISTONOSZ - dochodzi szybko
POLITYK - kończy na obietnicach
DENTYSTA - wiadomo zawsze oralnie
ŚMIECIARZ - dochodzi raz w tygodniu
POLICJANT - twarda pałka z kajdankami
SZACHISTA - bije konia nawet przy królowej
DETEKTYW - tylko w ciemnościach i incognito
DŻOKEJ - galopuje ostro i zawsze chce być pierwszy
PIŁKARZ - jak nie faul to spalony i nigdy nie może trafić
DOSTAWCA PIZZY - jak nie dojedzie w 5 min to zimny
NUREK - ma wielkie ciśnienie zwłaszcza gdy jest głęboko
GOLFISTA - małe piłeczki, a upiera się żeby zaliczyć 18 dziurek
MUZYK - ma niezwykle sprawne palce, ale potrzebuje dyrygenta
PRACOWNIK BIURA PODRÓŻY - nigdy nie może znaleźć właściwego miejsca
DEALER SAMOCHODOWY - nie ważne gdzie i komu, aby tylko wepchnąć ten swój złom
W drodze do nieba spotykają się dusze dwoch facetów i zaczynają rozmowę:
- Ja zmarłem przez zimno. No wiesz niska temperatura, organizm nie wytrzymał..
- Ja zmarłem że zdziwienia..
- Jak to że zdziwienia?
- Wracam wcześniej z pracy, widzę gola żonę w łóżku, no to szukam faceta. Sprawdzam pod
łóżkiem, za szafa, w szafie, na balkonie, w łazience, w kuchni, jednym słowem wszędzie
i nie mogę go znaleźć. I z tego zdziwienia umarłem.
- Oj, żebyś ty wtedy zajrzał do lodówki, to obaj byśmy żyli.
- Ja zmarłem przez zimno. No wiesz niska temperatura, organizm nie wytrzymał..
- Ja zmarłem że zdziwienia..
- Jak to że zdziwienia?
- Wracam wcześniej z pracy, widzę gola żonę w łóżku, no to szukam faceta. Sprawdzam pod
łóżkiem, za szafa, w szafie, na balkonie, w łazience, w kuchni, jednym słowem wszędzie
i nie mogę go znaleźć. I z tego zdziwienia umarłem.
- Oj, żebyś ty wtedy zajrzał do lodówki, to obaj byśmy żyli.
Widziałem,w kolekturze,że był wystawiony kupon keno,ktoś trafił niedawno 1000złoty.Tylko ja mam pecha i nic nie mogę trafić.
Bociany na zimę podobno lecą do ciepłych krajów,cześć do Afryki,gdzie żyją hipopotamy.Więc jeżeli jest jakiś bocian na czacie ,proszę żeby się uaktywnił.
Na wieczór gram tylko w mini,a wymyśliłem teraz trójki multi:65,66,69 -53,54,64- 16,50,59.
Nie,po prostu może mieć ciekawe wiadomości od moich ziomków z Afryki.
A dzisiaj chyba był jakiś mecz na mieście ,bo widziałem zadymiarzy, w zielonych szalikach robiących hałasy.
Obok wygranego kuponu keno,za szybą był także kupon,na którym ktoś trafił czwórkę w mini i zgarnął prawie 1000złoty.
Jest ostra zima więc proszę dokarmiać maskotkę hipcio,nie wbijać szpilek bo muszę przełamać egipskiego pecha w grze.
Popatrz mag na wygrane,ile dzisiaj piątek w multi,aż 45.Czyżby dzisiaj o 1400,był wyjątkowy czas na grę?
Może trzeba sprawdzać w mapach,kiedy jest więcej wygranych i w jakie dni i godziny trzeba grać?
Wieczorem tylko myślałem nad mini,ale wiadomo,że rozwiązań jest tak dużo,że tylko chyba w kolekturze,mogą coś przewidzieć analizując stawiane liczby,przez graczy i patrząc co drukują chybiki.
Ale chyba teraz większość lottomatów w żabkach i sklepach,a tam osoby w ogóle nie są zainteresowane grą,tym bardziej,że sprzedają inne rzeczy.
Oglądałem wczoraj w telewizji film,Gangi Nowego Jorku z Di Caprio,ale chyba w tym filmie przesadzili.
Dajcie spokoj-przeciez ktos tu jeszcze zostal.Jak narazie to jest sam hipopotan.Pozdrawiam hipciu:)
Pasko pije sobie pewnie teraz spokojniutko half pinta w Kingdomie i wcale nie myśli o amnestii ;(. I nie ma się co dziwić - w końcu ma trochę spokoju.
Dzisiaj wyjątkowo kupiłam jeden kuponik w dużego na chybika. Automacik zapodał tak : 31,36,37,38,47,48. Pomyślałam sobie - co to za g.... A jednak ;)
Ja dzisiaj kupiłem na chybika i co mi wylosował
6/36/37/41/43/48 mówię sobie trafiam 6 i trafiłem
6/36/37/41/43/48 mówię sobie trafiam 6 i trafiłem
Wow ! Jaka skuteczność w typowaniach: rano 5/5 i 3x 7/10 teraz 8/10 Gratulki dla wygranych :)
Witam. Została podwyższona poprzeczka do miejsca 400 w rankingach Multi Multi. "Chat" nadal będzie promował osoby, które biorą czynny udział w typowaniach, pozostałe osoby póki co niestety nie będą mogły tutaj się udzielać. Przypominam, ze typowe miejsce do dyskusji na poszczególne tematy, to forum strony - http://forum.multipasko.pl
Pozdrowienia
Pozdrowienia
hosia...jestem na gadulcu.odpalaj bo rano idę do roboty i zaraz lulu.
UWAGA: Zostaje przywrócona możliwość wypowiedzi na chacie dla wszystkim. Będzie jednak bardzo restrykcyjna i każda jakakolwiek agresywna wypowiedź w kierunku innego użytkownika strony, będzie skutkować blokadą. Pozdrawiam
Nie wpadajcie w euforię, bo sądząc po wpisach na forum ta sielanka nie potrwa zbyt długo!!!
Pozdrawiam dragon
Pozdrawiam dragon
Już teraz chciałbym podziękować wszystkim za aktywny udział na tej stronie. Za nami 100 000 wpisów. Nie zawsze jest tak jak byśmy sobie tego chcieli, ale mam nadzieję, że z każdym kolejnym tysiącem będzie lepiej. Pozdrawiam wszystkich i zachęcam do aktywności. Świętujemy 100 000 wpisów na chacie! :D
i w Lotto kumulacja 12 mln
http://www.lotto.pl/
http://www.lotto.pl/
PASKO - pomimo mego IQ 146 , nie mogę zrozumieć tego , która z Twoich decyzji jest obecnie obowiązująca...
Czy ta z godziny 22.55 ogłoszona na forum:
"Witam. Poprzeczka została podniesiona do miejsca 400.
Póki co chat stanie się dodatkowym miejscem aktywności jedynie dla osób biorących aktywny udział w typowaniach.
Pozdrawiam"
Czy też ta z godziny 23.18:
"99950. status Pasko 2010-03-06 (23:18)home Rzeszów
UWAGA: Zostaje przywrócona możliwość wypowiedzi na chacie dla wszystkim. Będzie jednak bardzo restrykcyjna i każda jakakolwiek agresywna wypowiedź w kierunku innego użytkownika strony, będzie skutkować blokadą.
Pozdrawiam"
Aha - i co wydarzyło się w Twoim życiu pomiędzy godzinami 22.55 a 23.18 , bo to są 23 minuty , które wstrząsnęły światem ( miejscowych użytkowników ) ...
Pzdr.
edi8
Czy ta z godziny 22.55 ogłoszona na forum:
"Witam. Poprzeczka została podniesiona do miejsca 400.
Póki co chat stanie się dodatkowym miejscem aktywności jedynie dla osób biorących aktywny udział w typowaniach.
Pozdrawiam"
Czy też ta z godziny 23.18:
"99950. status Pasko 2010-03-06 (23:18)home Rzeszów
UWAGA: Zostaje przywrócona możliwość wypowiedzi na chacie dla wszystkim. Będzie jednak bardzo restrykcyjna i każda jakakolwiek agresywna wypowiedź w kierunku innego użytkownika strony, będzie skutkować blokadą.
Pozdrawiam"
Aha - i co wydarzyło się w Twoim życiu pomiędzy godzinami 22.55 a 23.18 , bo to są 23 minuty , które wstrząsnęły światem ( miejscowych użytkowników ) ...
Pzdr.
edi8
wow, z czego (kogo) oni (TS) uzbierają 12.000.000?
Pasko, jeżeli możesz to osobiście dokonaj 100 000-nego wpisu!!!
Będzie to niejako wyróżnieniem za Twoją wieloletnią pracę i wyrazem szacunku dla wszystkich, którzy przyczynili się w rozwój tej stronki!!!
Pozdrawiam dragon.
Będzie to niejako wyróżnieniem za Twoją wieloletnią pracę i wyrazem szacunku dla wszystkich, którzy przyczynili się w rozwój tej stronki!!!
Pozdrawiam dragon.
Pasko zmienił się w koguta. Na forum dyskutuje z kogutem, a na to wszystko wchodzi madzia77 i pisze że wyzywam Pasko.
Mnie już tu nic nie zdziwi.
Mnie już tu nic nie zdziwi.
Na forum jest taki wpis kolegi "Zena" :
"Jest jeszcze problem do załatwienia sprawy honorowej.
Edi8 obiecał Adminowi iż doprowadzi do dokonania 100tys wpisów na czacie w ciągu 2 lat więc jeśli będzie on pisał tu to z kolei to zobowiązanie może ulec zagrożeniu .
Myślę że jeśli mi pomożecie to wspólnie jesteśmy w stanie za każdy merytoryczny wpis Ediego 8 na forum zrobić trzy niemerytoryczne wpisy na mini czacie I wilk syty i owca cała
Co TY na to Edi8 ??
Co wy na to ?
P.o.z
Swoją drogą zapraszam i ta Wszystkich do bicia rekordu na mini czacie u Paśki . Tam dopuszczalne chyba są wszelkie bzdurne wpisy typu
>>KTÓRA GODZINA? << >>Jak leci ?<< >>cze , nara cze-gewara << itd itp...
POMOŻECIE ???
"Jest jeszcze problem do załatwienia sprawy honorowej.
Edi8 obiecał Adminowi iż doprowadzi do dokonania 100tys wpisów na czacie w ciągu 2 lat więc jeśli będzie on pisał tu to z kolei to zobowiązanie może ulec zagrożeniu .
Myślę że jeśli mi pomożecie to wspólnie jesteśmy w stanie za każdy merytoryczny wpis Ediego 8 na forum zrobić trzy niemerytoryczne wpisy na mini czacie I wilk syty i owca cała
Co TY na to Edi8 ??
Co wy na to ?
P.o.z
Swoją drogą zapraszam i ta Wszystkich do bicia rekordu na mini czacie u Paśki . Tam dopuszczalne chyba są wszelkie bzdurne wpisy typu
>>KTÓRA GODZINA? << >>Jak leci ?<< >>cze , nara cze-gewara << itd itp...
POMOŻECIE ???
A tu link do tego wpisu "Zena":
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1960&page=1
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1960&page=1
MYSLE ZE PASKO SZYBKO ZMIENI SWOJĄ DECYZJE.
DOBRANOC WSZYSTKIM I POWODZENIA JUTRO.:)
DOBRANOC WSZYSTKIM I POWODZENIA JUTRO.:)
edi8. Te 23 minuty to czas, który znalazłem w dzisiejszym zabieganym dniu, aby przemyśleć pewne sprawy związane z prowadzeniem tego portalu. Pozdrawiam
DANTEV informacja,a dyskusja to dwie rożne rzeczy,bo ja z PASKO nie dyskutowałem,ani on ze mną też nie.Ponieważ ma być milutko i fajnie życze ci serdecznie drogi graczu spokojnej,milutkiej nocki.Niech Ci sie przyśnią typy na których to zarobisz mnóstwo kasy.Dobranoc Śpij spokojnie.
"99974. status s.g 2010-03-06 (23:51)
Doda też ma IQ 146"
czyli ty masz 1/2 tego co Doda...
Doda też ma IQ 146"
czyli ty masz 1/2 tego co Doda...
No i nie mogę ci kogut odpisać. Bo normalnie bym chciał - to nie zrozumiesz. A nie normalnie (po twojemu) - nie mogę.
Ja o chlebie, ty o niebie. Ze względu na twoją trudną sytuację finansową - wybaczam.
Ja o chlebie, ty o niebie. Ze względu na twoją trudną sytuację finansową - wybaczam.
Z tymi pieniądzmi Dody to chyba jakiś mit , bo ją nawet na majtki nie stać - o czym zaświadczają dostępne w necie jej fotki... :)
Nie pchajcie się w tej kolejce do wpisów i pozwólcie PREZESOWI PASKO dokonać wpisu, bo na to zasłużył
Pozdrawiam dragon
Pozdrawiam dragon