Wpisy 102 029 – 102 128
16 marca 2010 07:27 → 16 marca 2010 13:28, 100 wpisów
No i panna z niepełnym podstawowym ocenia kto pisze mądrze a kto nie. Śmiechu warte.
Przecież to oczywiste , że niektórzy nie podają typów , którymi grają tylko inne- specjalnie , żeby wprowadzać ludzi w błąd......wiechu100 też poczytałam co tam napisali - interesująca lektura
pozdr.
pozdr.
siema wszystkim!ricardos trafiłeś 2/3 brawo!a co do twojej liczby 27 to są urodziny mojej córy.
Dzień Dobry WSZYSTKIM!
Mam taką prośbę do osoby o nicku onaa aby nie zabierała głosu w sprawach o których nie ma pojęcia.
A teraz ząbki umyć pisię podetrzec i do przedszkola bo pani śniadanka nie da za spóznienie
pozdro
Mam taką prośbę do osoby o nicku onaa aby nie zabierała głosu w sprawach o których nie ma pojęcia.
A teraz ząbki umyć pisię podetrzec i do przedszkola bo pani śniadanka nie da za spóznienie
pozdro
wiechu100: ale się ostry zrobiłeś jak żyleta po wielorazowym użytku hehe
jesteś mądrzejszy jak kogut? to typuj pokaz na co się stać a nie jakieś bzdurne komentarze tu wcinasz
jesteś mądrzejszy jak kogut? to typuj pokaz na co się stać a nie jakieś bzdurne komentarze tu wcinasz
Dzień db.
Na początek.
3841 PN, Sing., 12:45, Beijing Guoan-Tampines 2 - 1.45
Na początek.
3841 PN, Sing., 12:45, Beijing Guoan-Tampines 2 - 1.45
mysia-pysia > Witaj. Na dodatek jak ich oszustwo zostaje wykryte, to brną dalej w zaparte. Wczoraj mogło się parę osób nieźle przekręcić na podanej numeracji "pana", który uwarza się za najmądrzejeszego i najbardziej kulturalnego dżentelmena tej strony.
errata
mysia-pysia > Witaj. Na dodatek jak ich oszustwo zostaje wykryte, to brną dalej w zaparte. Wczoraj mogło się parę osób nieźle przekręcić na podanej numeracji "pana", który uważa się za najmądrzejeszego i najbardziej kulturalnego dżentelmena tej strony
mysia-pysia > Witaj. Na dodatek jak ich oszustwo zostaje wykryte, to brną dalej w zaparte. Wczoraj mogło się parę osób nieźle przekręcić na podanej numeracji "pana", który uważa się za najmądrzejeszego i najbardziej kulturalnego dżentelmena tej strony
Dlatego trzeba uważać kogo typy bierze się pod uwagę do gry....ale ja się w sport nie bawię - absolutnie mnie to nie interesuje ...w MM gram sporadycznie , częściej na sucho typuję :)
Witam.
Emeryt>Dałbyś spokój Jasiowi.
Bo Jasiu to Ja.
pzdr
Emeryt>Dałbyś spokój Jasiowi.
Bo Jasiu to Ja.
pzdr
onaa------żyleta to kiedyś była na Łazienkowskiej w Wawie
a jeśli ktos nie ma honoru napisać PRZEPRASZAM i jakiegokolwiek wyjasnienia to po co bronisz takiej osoby?
Tekstów ja tu nie walę i raczej nie chciałabyś( mniemam że jesteś ona a może ono?) abym zaczął.
a jeśli ktos nie ma honoru napisać PRZEPRASZAM i jakiegokolwiek wyjasnienia to po co bronisz takiej osoby?
Tekstów ja tu nie walę i raczej nie chciałabyś( mniemam że jesteś ona a może ono?) abym zaczął.
Dlatego też najlepiej samemu dobierać zdarzenia,a jeżeli komuś się nie chce lub nie umie to musi się liczyć z tym,że podane typy mogą nie wejść i tym podobne historie.
A tak wracając do historii kogucika19 to chyba ostatni kretyn wklepałby "numerek" nie zważając na rodzaj meczu,a i kogut zdaje się nie jest odpowiedzialny za Totomix.
Więc w czym problem?
Może panowie szukają tylko pretekstu do zadymy ?
A tak wracając do historii kogucika19 to chyba ostatni kretyn wklepałby "numerek" nie zważając na rodzaj meczu,a i kogut zdaje się nie jest odpowiedzialny za Totomix.
Więc w czym problem?
Może panowie szukają tylko pretekstu do zadymy ?
wiechu100 >>> a przepraszam, za co kogut ma przepraszać?
Za to,że Totomix rządzi się swoimi prawami czy jak?
Za to,że Totomix rządzi się swoimi prawami czy jak?
Do czego?
Do zadymy? Gdzie tutaj? W necie przed monitorem?
Zadyma to była parę lat temu na Grabiszyńskiej we Wrocławiu(jeśli nie pomyliłem ulic) więc bardzo bym prosił o nie używanie sformułowań typu "zadymy" nie bardzo wiedząc co dane słowo znaczy
Do zadymy? Gdzie tutaj? W necie przed monitorem?
Zadyma to była parę lat temu na Grabiszyńskiej we Wrocławiu(jeśli nie pomyliłem ulic) więc bardzo bym prosił o nie używanie sformułowań typu "zadymy" nie bardzo wiedząc co dane słowo znaczy
Siemka Brazil------wiesz czytam czytam i nie wierzę ale rozjasniłeś co nieco sytuację
pozdro
pozdro
WIECHU100 witaj. Masz prawo do swoich przemyśleń i wniosków,ale gdybyś sie zapoznał z dłuższą historią naszego konfliktu było by Ci łatwiej wiele rzeczy zrozumieć.Co do podwójnej numeracji to zapewniam Cie że zarówno podanie numeru 333 lub 503 albo 959 lub 859 lub 1250 albo 1888 lub 1781 nie powodowało to wyznaczenia innego zdarzenia.Byłem i to sprawdziłem.Numeracja była podwójna na dane zdarzenie.Zawierając zakład wcześniej na dane zdarzenie miałbyś inny numer(w niedziele)a w poniedzialek inny i oznaczałby on to samo zdarzenie.Nie było możliwości pomyłki,żeby podać jeden z numerów aby dostać inne zdarzenie.Wiec nikt nie mógł popełnić z tego powodu błędu.System totomixa sam nadawał prawidłowy numer zdarzenia i tak podając 503 w poniedziałek system automatycznie zapisał to zdarzenie jako 333.To tyle co do wyjaśnień.I nie interesuje mnie jak teraz to ktoś przekręci.Nie jednokrotnie za błędy swoje przepraszałem bo mylić sie rzecz ludzka.A po drugie nawet jak by tak było jak pisali moi wspaniali przeciwnicy to masz 15 minut żeby sprawdzić kupon,i dokonac ewentualnej korekty.A tobie samych sukcesów życze.I jeszcze jedno czy nawet taka pomyłka może spowodować taki chamski atak na mnie.Pomyśl wyciąg wnioski i wal do kolektory z dobrymi typami,i wygrywaj,przegrywaj ale baw sie dobrze.A jak już tu jesteś to obserwuj jak wygląda sytuacja na tym czacie.Nie atakuj innych a będziesz mile widzianym graczem.Zapewniam Cie że atakują ludzie mali i to nie wzrostem,oni mają jedyną możliwość zaistnieć,kogoś zwyzywać bo w realu są nieszczęśliwymi zflustrowany,samotnikami.I naprawdę uwierz mi że szkoda mi czasu na takie wyjaśnienia .Zrobiłem wyjątek bo jesteś nowy.A teraz obserwuj i wyciągaj wnioski. Pozdrawiam
właśnie dostałem telefon żeby wracać do pracy do kraju tulipanów.czas zarobić na rodzinke i lotto.
jedyna mozliwosc zaistnienia masz wlasnie tu rencisto bo nie masz z kim pogadac to wymadrzasz sie tu na okraglo, wiec lepiej spacerek na poczte po rentke smigaj
A o jaki powrót chodzi?
Ustawa zabrania, le nad tym pracują - strona lotto.
danteV - ale Cię ta sytuacja zdenerwowała - UWAŻAJ, a nie uwarzaj.
Trzymaj się.
Dziś Mini - I stopień zapewne przekroczy 200000, a może zbliży się do 300000?
Ustawa zabrania, le nad tym pracują - strona lotto.
danteV - ale Cię ta sytuacja zdenerwowała - UWAŻAJ, a nie uwarzaj.
Trzymaj się.
Dziś Mini - I stopień zapewne przekroczy 200000, a może zbliży się do 300000?
Witam wszystkich. Mam pytanko? Orientuje się ktoś może ile zakładów sześcio liczbowych można zrobić z 15 liczb i jak je w miarę sprawnie ułożyć
Ustawa zabrania - prawda,
ale ustawa podobno została zavetowana przez Unie Europejska
i muszą cofnąć zabronione gry i maszyny.
ale ustawa podobno została zavetowana przez Unie Europejska
i muszą cofnąć zabronione gry i maszyny.
Hej NOWY - po lewej stronie masz link do systemów darmowych.
Ustawa ustawa, a Unia Unią.
Trwa to i trwa.
Muszą, ale na razie mają to gdzieś - tak na wybory się obudzą i zaczną coś obiecywać - to już niedługo.
Ciekawe, bo jakoś w tych prawyborach żaden z kanalidatów nic o tym nie wspominał...
Ustawa ustawa, a Unia Unią.
Trwa to i trwa.
Muszą, ale na razie mają to gdzieś - tak na wybory się obudzą i zaczną coś obiecywać - to już niedługo.
Ciekawe, bo jakoś w tych prawyborach żaden z kanalidatów nic o tym nie wspominał...
k19 > między atakowaniem, a prostowaniem każdej twojej wypowiedzi, która już nie jednego gracza wprowadziła w błąd jest wielką różnicą. Ty nawet jak podajesz wyliczenia procentowe czegokolwiek, to robisz szkolne błędy, gdzie dzieci takich podstawowych informacji uczą się w klasach 1-3 szkoły podstawowej.
Masz rację, że błędy popełnia każdy, ale ty jesteś jedyną osobą na tym portalu która nie dość, że do swojego błędu, lub błędnej informacji nie umie się przyznać, to na dodatek dalej brnie w swoim kłamstwie, pomawiając przy tym użytkowników, którzy z grzeczności prostują twoją głupotę, tu zamieszczaną.
Zawsze możesz przecież do swojej informacji dołączać notkę, że ta informacja przez ciebie podawana, ze względu na postępującą u ciebie sklerozę jest tylko dla ciebie, w celu jej odczytania po 5 czy 10 minutach. I już wszystko będzie ok. Koleżeńska dobra rada.
Masz rację, że błędy popełnia każdy, ale ty jesteś jedyną osobą na tym portalu która nie dość, że do swojego błędu, lub błędnej informacji nie umie się przyznać, to na dodatek dalej brnie w swoim kłamstwie, pomawiając przy tym użytkowników, którzy z grzeczności prostują twoją głupotę, tu zamieszczaną.
Zawsze możesz przecież do swojej informacji dołączać notkę, że ta informacja przez ciebie podawana, ze względu na postępującą u ciebie sklerozę jest tylko dla ciebie, w celu jej odczytania po 5 czy 10 minutach. I już wszystko będzie ok. Koleżeńska dobra rada.
Do kol. Mondeo94:
6 z 15 to jest tylko 5005 kombinacji /pięć tysięcy pięć/.
Niczego nie potrzeba układać, bo po co.
Powodzenia
6 z 15 to jest tylko 5005 kombinacji /pięć tysięcy pięć/.
Niczego nie potrzeba układać, bo po co.
Powodzenia
SirMavins -> No to rzeczywiście jak tak to ma wyglądać to się chyba nie prędko doczekamy....
Dzięki tajemniczy. Otuchy mi nie dodałeś :) ale wiem na czym stoję. Sporo tego
Do wpisu 102056-mondeo94- jeżeli chcesz obliczyć ile jest kombinacji 6 z 15, to utwórz sobie taki ułamek, gdzie w liczniku jest takie mnożenie:
15x14x13x12x11x10
a w mianowniku:
1x2x3x4x5x6
Najpierw przemnóż sobie liczby w liczniku i zapisz wynik,
potem przemnóż sobie liczby w mianowniku i zapisz wynik.
A na koniec podziel liczbę , która Ci wyszła z mnożenia w liczniku przez liczbę , która Ci wyszła z mnożenia w mianowniku.
Wynik tego dzielenia, to będzie ilość możliwych kombinacji 6 z 15.
Napisz ile Ci wyszło?
Pozdrawiam!:)
15x14x13x12x11x10
a w mianowniku:
1x2x3x4x5x6
Najpierw przemnóż sobie liczby w liczniku i zapisz wynik,
potem przemnóż sobie liczby w mianowniku i zapisz wynik.
A na koniec podziel liczbę , która Ci wyszła z mnożenia w liczniku przez liczbę , która Ci wyszła z mnożenia w mianowniku.
Wynik tego dzielenia, to będzie ilość możliwych kombinacji 6 z 15.
Napisz ile Ci wyszło?
Nie wierzcie temu co piszą tutaj a zwłaszcza za jakie pieniądze wysyłają swoje kupony - jakiekolwiek .......bo możecie się nieźle przejechać wierząc w te bzdury ......
Widzę, ze TDP mnie ubiegł, ale w moim wpisie możesz prześledzić jak się to oblicza, na pewno przyda Ci się ten sposób, kiedy nie będziesz miał akurat dostępu do kompa, a będziesz chcieć sobie coś takiego policzyć.;)
Witam. Na dziś takie moje propozycje.Może sie uda coś trafić.
KUPON 1
526 Preston-Sheffield Wed 10 1.18
617 Carlisle-Yeovil 10 1.21
618 Southampton-Swindon 10 1.16
4136 Chelsea-Inter (1:2) 1 1.62
AKO2,68
KUPON 2
2431 Dunfermline-Raith Rovers 10 1.20
2441 Stirling A.-Peterhead 10 1.17
2534 Portadown-Lisburn 1 1.45
521 Barnsley-Nottingham 12 1.26
AKO 2,57
Wysokich wygranych i trafnych typów życzy rencista mimo woli.Pozdrawiam
KUPON 1
526 Preston-Sheffield Wed 10 1.18
617 Carlisle-Yeovil 10 1.21
618 Southampton-Swindon 10 1.16
4136 Chelsea-Inter (1:2) 1 1.62
AKO2,68
KUPON 2
2431 Dunfermline-Raith Rovers 10 1.20
2441 Stirling A.-Peterhead 10 1.17
2534 Portadown-Lisburn 1 1.45
521 Barnsley-Nottingham 12 1.26
AKO 2,57
Wysokich wygranych i trafnych typów życzy rencista mimo woli.Pozdrawiam
pewnie!18 30 77.musze sie zaczynac pakować.swoją drogą co to za p....y kraj żeby jezdzić za robota po świecie?tylko dzieci na tym cierpią.
kubex... 53,57,67 no to skleimy sobie szóstkę ;) a co do czasów to nie jest łatwo.Ja na szczęście jeszcze nie muszę wyjeżdżać ale jak nie trafią w moje liczby to innego wyjścia nie będę miał.To pakuj się chłopaku i powodzenia.Pozdrawiam.
Witam
Typy preferowane z gwarancja
zajrzyj www.multimultiplus.dbv.pl
Typy preferowane z gwarancja
zajrzyj www.multimultiplus.dbv.pl
kogucik-----to, że jestem tu nowy nie ma nic do rzeczy
poprostu dla mnie wprowadziłes ludzi w maliny ityle!
Sprawdziłem nie ma u żadnego buka aby było tak że grając w poniedziałek ma się numerację z niedzieli i odrobina przyzwoitości nakazałaby powiedzieć sorry ludzie pomyliłem się
widocznie nie stać ciebie na taki gest
poprostu dla mnie wprowadziłes ludzi w maliny ityle!
Sprawdziłem nie ma u żadnego buka aby było tak że grając w poniedziałek ma się numerację z niedzieli i odrobina przyzwoitości nakazałaby powiedzieć sorry ludzie pomyliłem się
widocznie nie stać ciebie na taki gest
Aha i żeby było jasne nie jestem o stronie danteva czy brazila czy kogoś innego poprostu wkurza mnie jak ludzie oszukują
pozdrawiam mysia-pysia
pozdrawiam mysia-pysia
onaa------to dlatego sie ucz bo na nauke nigdy nie jest za pózno naprawdę!!!
A z tego co tu czytam to tak na oko 4 klasa podstawowej szkoły oczywiście tyczy się to Ciebie
A z tego co tu czytam to tak na oko 4 klasa podstawowej szkoły oczywiście tyczy się to Ciebie
Dzisiaj śniły mi się dziwne liczby jakie padły w Lotto: 1,2,3,4,5,7 hehe
WIECHU100 znasz ten dowcip że na płocie było napisane ci..i spragniony nie sprawdził i skutki wiadome.I do kogo on biedak ma mieć pretensje do tego co napisał czy do siebie że nie sprawdził.Reklamacji ani skarg nie było,a widzę że nie długo zajmujesz sie liczbami i bukmacherką,ale to juz nie moja sprawa.Pozdrawiam
odezwal sie rencina ktory sie cale zycie zajmuje bukmacherka, przesiadujac cale dnie w kolekturze a pozniej wysylajac kupon za 2zl
brazil, przymknij juz otwor gebowy w koncu bo to jest zalosne co ty robisz, dlaczego sie uczepiles i nie mozesz odczepic kogucika???
mozna zwrocic uwage jak ktos robi blad i uprzejmie pomoc koledze a nie napier@!$$@a przez nastepny rok na czacie
ludzie!!
mozna zwrocic uwage jak ktos robi blad i uprzejmie pomoc koledze a nie napier@!$$@a przez nastepny rok na czacie
ludzie!!
Nie mam dziś veny do typów, więc tak dla testu.
6125 HK, Fin1, 17:30, Blues - HIFK LB 5,5 <1 – 1.70
6126 HK, Fin1, 17:30, HPK - KalPa LB 5,5 <1 - 1.65
6128 HK, Fin1, 17:30, Pelicans - JYP LB 5,5 <1 – 1.60
6129 HK, Fin1, 17:30, Tappara - Ilves LB 5,5 >2 - 1.80
6130 HK, Fin1, 17:30, TPS - Karpat LB 5,5 >2 - 1.90
6131 HK, Fin1, 17:30, Assat - SaiPa LB 5,5 <1 - 1.65
6125 HK, Fin1, 17:30, Blues - HIFK LB 5,5 <1 – 1.70
6126 HK, Fin1, 17:30, HPK - KalPa LB 5,5 <1 - 1.65
6128 HK, Fin1, 17:30, Pelicans - JYP LB 5,5 <1 – 1.60
6129 HK, Fin1, 17:30, Tappara - Ilves LB 5,5 >2 - 1.80
6130 HK, Fin1, 17:30, TPS - Karpat LB 5,5 >2 - 1.90
6131 HK, Fin1, 17:30, Assat - SaiPa LB 5,5 <1 - 1.65
Mam Dobrą wiadomość.
Od 8 kwietnia 2010 roku rozpocznie się sprzedaż następcy Twojego Szczęśliwego Numerka, czyli JokeR`a. Pierwsze losowanie odbędzie się we piątek 9 kwietnia 2010 roku. Jeden zakład będzie kosztował 2,50zł. W grze będą losowane liczby 4 z 50 oraz JokeR, czyli 1 z 36. Grający może wytypować jedynie JokeR`a, a 4 liczby poda metodą "chybił-trafił" Lottomat. Nowy JokeR nie ma nic wspólnego z dawnym Joker`em.
Od 8 kwietnia 2010 roku rozpocznie się sprzedaż następcy Twojego Szczęśliwego Numerka, czyli JokeR`a. Pierwsze losowanie odbędzie się we piątek 9 kwietnia 2010 roku. Jeden zakład będzie kosztował 2,50zł. W grze będą losowane liczby 4 z 50 oraz JokeR, czyli 1 z 36. Grający może wytypować jedynie JokeR`a, a 4 liczby poda metodą "chybił-trafił" Lottomat. Nowy JokeR nie ma nic wspólnego z dawnym Joker`em.
kogucik---------Sądzę, że liczbami zajmuję się o wiele dłużej niż TY a bukmacherką od jakichś 25 lat kiedy postawiłem 1 swój zakład u wuja Williama ( o ile wiesz kto to ).Także nie będe z Tobą polemizował żeby nie narażać się na śmiesznośc zresztą poczytałem te twoje bzdury na forum i skoro jesteś dojrzałym gościem to porostu żenada co tam wypisujesz
onaa------lubisz byc adwokatem osób które Ciebie o to nie proszą?
Czy może jesteś na tyle nierozgarnięta, że nie wiesz co piszesz?
Czy może jesteś na tyle nierozgarnięta, że nie wiesz co piszesz?
danteV - cześć, nie widziałem, ale wiem, ze ta sprawa cię gryzie, więc takie błędy wybaczam...
...a co ja ksiądz?
Ilość kombinacji.
Ja mam bardzo prosty sposób na obliczenie ilości kombinacji z iluś tam liczb.
1. Nie liczę tego, bo i tak jest tego w cholerę.
2. Jak liczę, to biorę program, który w mig to zrobi za mnie.
JOKER - nie ma żadnego znaczenia, czy nowa gra ma coś wspólnego ze starą, czy nie.
Już samo to, ze ja mam wybór tylko jednej liczby, a ONi aż 4, jest nieuczciwe i daje mi powód, a by przypuszczać niezły przekręt.
Mnie tam na pewno nie zobaczą.
Wolny kraj, wolny wybór - kto chce, może w dupę dawać robić się.
...a co ja ksiądz?
Ilość kombinacji.
Ja mam bardzo prosty sposób na obliczenie ilości kombinacji z iluś tam liczb.
1. Nie liczę tego, bo i tak jest tego w cholerę.
2. Jak liczę, to biorę program, który w mig to zrobi za mnie.
JOKER - nie ma żadnego znaczenia, czy nowa gra ma coś wspólnego ze starą, czy nie.
Już samo to, ze ja mam wybór tylko jednej liczby, a ONi aż 4, jest nieuczciwe i daje mi powód, a by przypuszczać niezły przekręt.
Mnie tam na pewno nie zobaczą.
Wolny kraj, wolny wybór - kto chce, może w dupę dawać robić się.
Thunehunter------sądzisz, że to dobra wiadomosć?
Ja osobiście uważam, że beznadziejna bo statystycznie trafić w Joker'a będzie okropnie ciężko
pozdrawiam
Ja osobiście uważam, że beznadziejna bo statystycznie trafić w Joker'a będzie okropnie ciężko
pozdrawiam
WITAM. W MM 21,58,76.NA DWA LOSOWANIA.LOTTO 1,2,5,25,44,49.DRUGI ZAKŁAD 2,9,16,28,42,46.NO I TRZECI ZAKŁAD 5,12,16,18,36,42.A CZWARTY TAJNY.
wiechu100 : sam jesteś nierozgarnięty,bo podłapałeś temat od innego użytkownika i komentujesz koguta,bądź oryginalny i wymyśl coś swojego
Dla zainteresowanych!
Założyłem forum wielotematyczne gdzie poruszane są i będą tematy:
Toksyczna praca, E-marketing, Zdrowie na codzień, Twórcze pomysły, Metafizyka, Apokalipsa 2012,
a także takie jak Dzieci - porady Mam dla Mam, kącik kulinarny, sny - senniki, dziwne sytuacje codzienne i inne ciekawe tematy.
Zapraszam wszystkich którzy mają coś ciekawego do powiedzenia w którymkolwiek z tematów
http://www.praktyczneporady.e-fora.pl/
Założyłem forum wielotematyczne gdzie poruszane są i będą tematy:
Toksyczna praca, E-marketing, Zdrowie na codzień, Twórcze pomysły, Metafizyka, Apokalipsa 2012,
a także takie jak Dzieci - porady Mam dla Mam, kącik kulinarny, sny - senniki, dziwne sytuacje codzienne i inne ciekawe tematy.
Zapraszam wszystkich którzy mają coś ciekawego do powiedzenia w którymkolwiek z tematów
http://www.praktyczneporady.e-fora.pl/
Onaa a po jakiemu to:"komentujesz koguta" bo po polsku na pewno nie.
wiechu100 : i tym ostatnim swoim wpisem potwierdziłeś swoją wyjątkowa inteligencję
baj
baj
onaa-----co ty wiesz o inteligencjii?
Baj bo oto chodziło żebys się ewakuowała stąd ty inteligentko za 5 złotych
Baj bo oto chodziło żebys się ewakuowała stąd ty inteligentko za 5 złotych
kulkomaniak ( swoich kulek? hehe )jeszcze jeden wpis i będę raportować wszystko na forum do Pasko - wyłapiesz bana ( mam nadzieję,że wiecznego ) i na tym się tu twoja rola zakończy.
Będziesz musiał nowego nicka rejestrować więc radzę ci zajmij się swoimi kulkami a wszystkim to wyjdzie na zdrowie.
Będziesz musiał nowego nicka rejestrować więc radzę ci zajmij się swoimi kulkami a wszystkim to wyjdzie na zdrowie.
wiechu100 to co tu piszesz jest bardzo tendencyjne.Nie wiem czyim kolejnym nickiem jesteś,ale można się domyślić.Cytując twój wpis 102091 jest to "POROSTU ŻENADA".Ludzie nie zachowujcie się jak politycy,pozostańcie ludźmi.Człowiek człowiekowi nie może wilkiem być.OPANUJCIE SIĘ.
hallo hallo ciszaaaa !! Witam Wszystkich:):
typ na 14,00
21,50,56,60,61
madzia77>> , lila, kogutek, klaraK.:):)
typ na 14,00
21,50,56,60,61
madzia77>> , lila, kogutek, klaraK.:):)
Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem.Mamy wspólnego wroga i zastanówmy się jak go pokonać.Nie niszczmy się nawzajem
neptun >>> myślisz,że do kogoś to tutaj dotrze?
Śmiem w to wątpić.
mag..:)
Śmiem w to wątpić.
mag..:)
Tu nie chodzi o to kto jest inteligentniejszy.Tu chodzi o współpracę po to by każdy z nas wygrywał.
Kathy daj nam trochę czasu.Ricardos ja próbuję:
40,44,56,58,69,80,20,30,67,72
40,44,56,58,69,80,20,30,67,72
>>>tczew 1958-zawsze mi chodzi o tego Jasia w przedszkolu, szkole, no góra w gimnazjum, a Ty chyba masz to już poza sobą
pozdrawiam wobec tego 52-letniego Jasia /nie wiem, czy zgadłem/
pozdrawiam wobec tego 52-letniego Jasia /nie wiem, czy zgadłem/
neptun >>> przyjrzyj się dokładnie,masz tu pełen przekrój nas jako ludzi, no i Polaków.
Walka i walka - nawet nie rywalizacja tylko walka o dominację.
Moim zdaniem też jest to żałosne zwłaszcza,że to się dzieje w tak małym światku jak multipasko.
Walka i walka - nawet nie rywalizacja tylko walka o dominację.
Moim zdaniem też jest to żałosne zwłaszcza,że to się dzieje w tak małym światku jak multipasko.
Neptun...rozumiem,że Twoja dziesiątka skończy się wizytą w oddziale na Straganiarskiej :)
kathy...razem o 13:23 powitaliśmy lilę.Czas na skreślenie 13,23 :) hehe
ricardos... ja już kolekturkę odwiedziłam.... drugi raz nie będę biegła ;-)
kathy..ale i tak polecisz drugi raz bo do 2tys odbierzesz wlasnie dzisiaj