Wpisy 105 517 – 105 616
10 kwietnia 2010 01:06 → 10 kwietnia 2010 16:45, 100 wpisów
No to jak :) Idziemy spać czy nie :)
Ciekawe ile było zawartych zakładów w joker. Coś podejrzanie w miarę dużo wyższych wygranych.
Padło nieco ponad 6000 jokerów, więc zakładów było około 6000 * 36 = 216 000. Dokładniej podam za chwilę w dziale Wygrane. Pozdrawiam
Mała awaria w zakładce wygrane ;)
Pozdrawiam !!!
Pozdrawiam !!!
Witam. Już obliczyłem, że zawarto prawie 340 000 zakładów. Dla porównania na ostatnie losowanie Numerka zawarto jedynie 280 000 zakładów. Dobranoc
Witam Wszystkich w ten piękny deszczowy sobotni ranek.
Widzę, ze pierwsze jakże pasjonujące losowanie Fuckera odbyło się bez bólu.
Najpierw dano 250000 na podpuchę, a potem, czyli na następne mamy kumulację.
Pierwsze losowanie i NIKT nie wygrał tych milionów...dziwne.
I do tego od razu kumulacja...
2x dziwne.
Do do samego J, to liczba 20 mieściła się w dolnym przedziale powodzenia wśród typujących.
Sami ludzie dają im podpowiedź, a kiedyś pisali, że tu na Pasko wchodzą i patrzą jak się typuje.
Od początku J nie muszą, bo na ICH stronie, która jest na ICH serwerach i przez NICH jest monitorowana mają czarno na biały co i jak.
Widzę, ze pierwsze jakże pasjonujące losowanie Fuckera odbyło się bez bólu.
Najpierw dano 250000 na podpuchę, a potem, czyli na następne mamy kumulację.
Pierwsze losowanie i NIKT nie wygrał tych milionów...dziwne.
I do tego od razu kumulacja...
2x dziwne.
Do do samego J, to liczba 20 mieściła się w dolnym przedziale powodzenia wśród typujących.
Sami ludzie dają im podpowiedź, a kiedyś pisali, że tu na Pasko wchodzą i patrzą jak się typuje.
Od początku J nie muszą, bo na ICH stronie, która jest na ICH serwerach i przez NICH jest monitorowana mają czarno na biały co i jak.
WITAM!PO PIERWSZYM LOSOWANIU JOKERA TRUDNO A WRĘCZ NIEMOŻLIWE JEST MÓWIENIE O GRZE TYPU NIKT NIE WYGRYW ITP. ALE PO NP 30-50 LOSOWANIACH TEMAT DO ROZMÓW BĘDZIE DUŻY
Paśko, w wygranych masz bledne wpisy. Np. J to 10 zł a nie 100 zł lub Joker + 1 liczba to 42 zl a nie 10.000.
--------------------------
Najlepszym sposobem na sprzedaż swojego produktu jest rzeczowe podejście do ewentualnego klienta.
Wersja demo lub też wynik działania jakiegoś programu lub tez systemu są tego najlepszym przykładem.
Na forum mamy DWA niepotrzebne tematy, które traktują o tym samym.
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2967
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2966
Napisane przez te samą osobę; anna47 i Anna47.
Zbierane są zamówienia, nie wiadomo na co.
Jeśli ów produkt jest tak dobry, to podawanie liczb byłoby jego najlepszą promocją.
A tak jest to zachęta dla naiwniaków, a i rodzi podejrzenie oszustwa.
-----------------------------------
Najlepszym sposobem na sprzedaż swojego produktu jest rzeczowe podejście do ewentualnego klienta.
Wersja demo lub też wynik działania jakiegoś programu lub tez systemu są tego najlepszym przykładem.
Na forum mamy DWA niepotrzebne tematy, które traktują o tym samym.
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2967
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2966
Napisane przez te samą osobę; anna47 i Anna47.
Zbierane są zamówienia, nie wiadomo na co.
Jeśli ów produkt jest tak dobry, to podawanie liczb byłoby jego najlepszą promocją.
A tak jest to zachęta dla naiwniaków, a i rodzi podejrzenie oszustwa.
SirMavins >>> każdy patent na zarobienie monety jest dobry :)
Tutaj mamy przykład anna47,ale przyjrzyj się naszym polityką - oni to mają dopiero sposoby na zarabianie.
pozd
Tutaj mamy przykład anna47,ale przyjrzyj się naszym polityką - oni to mają dopiero sposoby na zarabianie.
pozd
madzia77 >>> 20zł od sztuki a niech znajdą chociaż 100 osób
naiwnych i mają 100 x 20 = 2000zł.
Widzisz - jak dobrze pomyślisz to i pracować nie musisz;)
naiwnych i mają 100 x 20 = 2000zł.
Widzisz - jak dobrze pomyślisz to i pracować nie musisz;)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podobno rozbił się samolot prezydencki.
Podobno rozbił się samolot prezydencki.
Oglądajcie tvp3- WAŻNE!
tomcio1972 >>> no spoko patent dobry na nic nie robienie,a zgarnianie grosza,chociaż według mnie to i tak trochę mało za robienie pajaca z siebie :PPPP
pozd
pozd
JESTEM PORUSZONY TYM CO SIĘ STAŁO!!!!
JAKBY NIE BYLO TO BYLI POLACY!!!
JAKBY NIE BYLO TO BYLI POLACY!!!
----------------------------------------
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
K O N D O L E N C J E
Wiadomość o śmierci POLSKIEJ DELEGACJI na uroczystości związane z obchodami 70-tej rocznicy w Katyniu wstrząsnęła mną dogłębnie.
Trudno pogodzić się z tak wielką stratą.
Proszę przyjmijcie ode mnie wyrazy najszczerszego współczucia i żalu.
SirMavins
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
K O N D O L E N C J E
Wiadomość o śmierci POLSKIEJ DELEGACJI na uroczystości związane z obchodami 70-tej rocznicy w Katyniu wstrząsnęła mną dogłębnie.
Trudno pogodzić się z tak wielką stratą.
Proszę przyjmijcie ode mnie wyrazy najszczerszego współczucia i żalu.
SirMavins
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem czy macie też takie samo wrażenie:zginęli znamienici ludzie ,to jakby drugi Katyń...
Tragedia... Dlaczego znowu ginie w jednej chwili tylu Polaków...
[*][*][*]
[*][*][*]
Bóg dobrze wie co czyni. Każdy w Polsce jest równy, nie ma ważniejszych i nieważnych, nie ma lepszych i gorszych. Codziennie ktoś traci życie i to często w bardzo okrutny sposób i często na drugi dzień o nim nie ma słuchu. Nie istotne jest to, czy to jest pojedyncza osoba, czy nawet tysiące osób. Współczuję rodzinom tych, którzy zginęli, bo smutek i przerażenie ich zawsze gnębi, gdy kogoś stracą, no i samym osobom, które giną w tragiczny sposób należy też współczuć. Wielu z nas narzeka na to co sie dzieje w kraju, jak jest oszukiwany, jak obdzierany często z godnych warunków życia, z pieniędzy też w ostatnio to najczęściej. Ale jest jedna sprawiedliwość - każdego spotka śmierć. I mądrzy ludzie mają do tego respekt. A nasz prezydent i jego żona oraz reszta polityków, niezależnie jacy byli, niech żyją sobie już w radości i spokoju w tym drugim lepszym życiu. Należy się każdemu, bo każdy jest równy. [*]
pline: Para prezydencka nie żyje PAP: W SAMOLOCIE LECIAŁY NAJWAŻNIEJSZE OSOBY W PAŃSTWIE Informuje:tvn24.pl
jaką prawdę? Ja też nie przepadam za wieloma politykami. Ale wiem, że sprawiedliwość nie śpi.
neptun z całym szacunkiem...
nie ważne że politycy...przede wszystkim ludzie!
nie ważne że politycy...przede wszystkim ludzie!
Faktycznie pierw-człowiek,potem polityk :(
Straszne, nie jestem w stanie nawet sobie wyobrazić ich przerażenia i cierpienia jakiego musieli doświadczyć w ostatnich minutach swojego życia :(
Straszne normalnie straszne :(
Straszne, nie jestem w stanie nawet sobie wyobrazić ich przerażenia i cierpienia jakiego musieli doświadczyć w ostatnich minutach swojego życia :(
Straszne normalnie straszne :(
Ogrom myśli... zaskoczenie... niedowierzanie...Wielka ludzka tragedia dla rodzin tej strasznej katastrofy...
(*)(*):***
(*)(*):***
Witam.Kondolencje ,,,dla wszystkich Polaków.
Polityk nie polityk ,,ale człowiek.
Polityk nie polityk ,,ale człowiek.
Miało być oczywiście : "dla rodzin ofiar tej strasznej katastrofy"!
Szczere wyrazy współczucia i kondolencje!:**(*)
Szczere wyrazy współczucia i kondolencje!:**(*)
Tak sie zastanawiam czy TS odwoła dzisiejsze losowanie w związku z tragedią jaka sie wydarzyła?
Wielka tragedia dla Polski.Składam kondolencję rodzinom ,których bliscy zginęli w katastrofie.+
Szok.Smutek i współczucie rodzinom i bliskim ofiar katastrofy.
=================================================================
Neptun ,wiesz co? Palant jesteś.
=================================================================
Neptun ,wiesz co? Palant jesteś.
Aklim-----dzięki zaraz obstawię coś innego choc przyznam szczerze że nie mam głowy za bardzo do tego dzisiaj
Samolot spadł, bo zabrakło w nim paliwa i zepsuł się jeden silnik.
Zapewne za chwilę będzie ogłoszona żałoba...
Na stronie TS już zmienili kolorystykę, ale chyba jeszcze nie wiadomo,czy będą losowania...
Na stronie TS już zmienili kolorystykę, ale chyba jeszcze nie wiadomo,czy będą losowania...
Wędrowca netowy....Witaj.Jak to nie mieli paliwa? Mieli,ale za nisko lecieli 2,5 metra nad ziemią i za wolno,dlatego doszło do katastrofy:(
lila>>
masz rację w dwóch powyższych wpisach
- za dużo bałaganu by sobie wprowadzili w bazy, a zakłady jak na obecną chwilę można wysyłać...
- pilot "przeciągnął" i jemu zapewne przypiszą całą winę...
masz rację w dwóch powyższych wpisach
- za dużo bałaganu by sobie wprowadzili w bazy, a zakłady jak na obecną chwilę można wysyłać...
- pilot "przeciągnął" i jemu zapewne przypiszą całą winę...
Aklim-----przyznam szczerze że dzisiaj tak jakos dziwnie mi się zrobiło ludzie chyba nie bardzo zdają sobie sprawę co się tak naprawdę stało
Pozdrawiam Cię serdecznie
Pozdrawiam Cię serdecznie
Robal36.....pamiętasz sytuację,która kiedyś zaistniała jak pilot odmówił Prezydentowi Kaczyńskiemu lądowania tam gdzie on końiecznie chciał,ze względu na warunki pogodowe?
mariuncio75....to wszystko stało się tak szybko,że do niektórych faktycznie to jeszcze nie dotarło:(
Witam.Dzisiaj:10 kwietnia 2010 roku , zginęli najważniejsi ludzie w Polsce,łącznie z parą prezydencką.
Cześć ich pamięci.Pochylmy głowy nad ich śmiercią.
Cześć ich pamięci.Pochylmy głowy nad ich śmiercią.
Lila ja się nie przejmuję.Po prostu drażnią mnie ludzie,którzy nie przyjmują do wiadomości,że ktoś może mieć inne zdanie niż oni
neptu....Stój przy swoim zdaniu i koniec.Okrasa chyba nie zrozumiała przekazu.
Polityk nie polityk,człowiek mimo wszystko.Na pewno byli dobrymi ludzmi prywatnie a polityka mnie nigdy specjalnie nie interesowała.
lila>>
tego właśnie się obawiam...
Złe warunki, ale nic to... musimy właśnie tu wylądować, bo jeszcze pomyślą, że się "cykamy", że nie umiemy latać...
A polski pilot lata nawet na drzwiach od stodoły...
n'est-ce pas ?
;) / :(
tego właśnie się obawiam...
Złe warunki, ale nic to... musimy właśnie tu wylądować, bo jeszcze pomyślą, że się "cykamy", że nie umiemy latać...
A polski pilot lata nawet na drzwiach od stodoły...
n'est-ce pas ?
;) / :(
Pasko, coś namieszane jest w wygranych w jokera. sprawdź to bo lotto podaje inaczej.
Witam Cię lilu,nie mogę wprost uwierzyć w to,co się wydarzyło
Jest mi przykro i ogarnia mnie żal.+:( Pozdrawiam.
Jest mi przykro i ogarnia mnie żal.+:( Pozdrawiam.
Ile to lat toczyła się dyskusja,że ta nasza flota to latające trumny? Od wypadku Millera 4 grudnia 2003.
"POLAK MĄDRY PO SZKODZIE"
Teraz już nie będzie problemu,żeby coś kupic.
"POLAK MĄDRY PO SZKODZIE"
Teraz już nie będzie problemu,żeby coś kupic.
I osobiście uważam ,że Janusz Palikot też powinien złożyc kondolencje,powiedzmy z ryjem świni lub żulami spod sklepu.
W pewnym sensie odniósł zwycięstwo!!!
Kaczyński już nie jest prezydentem.
W pewnym sensie odniósł zwycięstwo!!!
Kaczyński już nie jest prezydentem.
Neptun,Ty też potrafisz drażnić.
A Ty ,lila -adwokatko w/wymienionego wytłumacz łaskawie jak Ty zrozumiałaś przekaz:
"Polityków jakoś mi nie żal.Oni też się nami nie przejmowali"
Napisany zaraz po takiej tragedii?
Jakie tutaj i teraz ma znaczenie,czy lubimy polityków,czy nie?
Przy wyborach może sobie frustracje i niechęć do polityków demonstrować.
A Ty ,lila -adwokatko w/wymienionego wytłumacz łaskawie jak Ty zrozumiałaś przekaz:
"Polityków jakoś mi nie żal.Oni też się nami nie przejmowali"
Napisany zaraz po takiej tragedii?
Jakie tutaj i teraz ma znaczenie,czy lubimy polityków,czy nie?
Przy wyborach może sobie frustracje i niechęć do polityków demonstrować.
okrasa....Po pierwsze nie jestem niczyją adwokatką,a po drugie,każdy ma prawo w Polsce do swojego ZDANIA i ty na tego nie zmienisz.Na pewno.
www.lotto.pl podaje
Joker
W losowaniu nr 1 z dnia 2010-04-09 wygrane poszczególnych stopni wynoszą:
Stopnie wygranych Liczba Kwota(PLN)
J + 4 0 0.00
J + 3 5 4 746.00
J + 2 164 225.90
J + 1 1640 42.50
J + 0 4402 10.00
0 + 4 2 10 169.90
0 + 3 290 100.10
Joker
W losowaniu nr 1 z dnia 2010-04-09 wygrane poszczególnych stopni wynoszą:
Stopnie wygranych Liczba Kwota(PLN)
J + 4 0 0.00
J + 3 5 4 746.00
J + 2 164 225.90
J + 1 1640 42.50
J + 0 4402 10.00
0 + 4 2 10 169.90
0 + 3 290 100.10
Slavo>>
cały cytat z JK brzmi niestety nieco mniej pochlebnie...
Ten dzisiejszy dramat jest zdaje się większy niż początkowo może się wydawać, bo na kogo teraz będzie zwalać się winę za swoją niekompetencję i nieudolność ?
cały cytat z JK brzmi niestety nieco mniej pochlebnie...
Ten dzisiejszy dramat jest zdaje się większy niż początkowo może się wydawać, bo na kogo teraz będzie zwalać się winę za swoją niekompetencję i nieudolność ?
Raz na jakiś puszczam MM i trafiam 5/9 :)
3,7,15,24,36,37,51,66,78.
Jaka seria!
4 liczby pod rząd.
3,7,15,24,36,37,51,66,78.
Jaka seria!
4 liczby pod rząd.
okraska,a dlaczego mam żałować?Bo ty tak chcesz?Bo tak jest jedynie słusznie?Nie jestem hipokrytą.Zginęli nie tylko politycy
neptun....okrasa chciałaby,żeby wszyscy przeżywali to tak jak ona.Widać zdanie innych się dla niej nie liczy.
Panie Januszu wkleiłem plik.
Podaje ze uszkodzony plik,,,,
Może musi pan podać bezpośrednio .
Podaje ze uszkodzony plik,,,,
Może musi pan podać bezpośrednio .
Ostatnia wiadomość: samolot miał jakąś awarię techniczną i musiał lądować!
Lila,nie mam nastroju na polemikę,ale jako,że błądzisz niewiasto-odpowiem.Nie mam zamiaru odbierać komukolwiek prawa do posiadania własnej opinii.Niewątpliwie jednak w przeciwieństwie do Ciebie(i tutaj muszę zaznaczyć,że bardzo mi przykro) potrafię odróżniać dobrodziejstwo demokracji od demonstracyjnej prezentacji braku empatii,znieczulicy prezentowanej na forum publicznym w obliczu olbrzymiej narodowej tragedii.
okraska....jeżeli nie zauważyłaś,to mój wpis wyraża także ubolewanie nad tym faktem co się stało.Mimo wszystko,każdy ma prawo do swojego zdania i nie musisz wyzywać nikogo od PALANTÓW> IGNOR
Jeszcze raz ja ,,,,mam nr.gg do Kazimierza może bezpośrednio.
Wiadomość dla Pasko
GG.15996520---bezpośrednio do Kazika.
Wiadomość dla Pasko
GG.15996520---bezpośrednio do Kazika.
Jestem pewny że w samolocie nie BYŁO paliwa! Potwierdza to wypowiedź w tvp3 pewnego pana , który był świadkiem katastrofy TAKIEGO typu samolotu. Tam były wielkie płomienie, czarny gesty dym a w tej katastrofie były malutkie ogniska.
Hej! Mam pytanko a raczej dwa. Czy wygrane do 2000 zl moge wyplacac w roznych sklepach (np. z prasa) gdzie jest lottomat? Czy tylko w kolektorach (zolte budki)? Z gory dziekuje za odpowiedz. Zycze samych wygranych!
witam wszystkich
Wędrowca netowy... jeśli oglądałeś to samo co ja to ten pan mówił również o dziwnym odgłosie silników....
Wędrowca netowy... jeśli oglądałeś to samo co ja to ten pan mówił również o dziwnym odgłosie silników....
titi>>
Jeśli nie wpadasz w ten przedział, od jakiego opadatkowują, to wypłacasz teoretycznie wszędzie...
tylko - żeby wypłacić, to - muszą mieć taką kasę...
a ostatnio - są z tym problemy...
próbuj w punktach z dużym obrotem - galerie handlowe, stacje benzynowe...
pzdr
Jeśli nie wpadasz w ten przedział, od jakiego opadatkowują, to wypłacasz teoretycznie wszędzie...
tylko - żeby wypłacić, to - muszą mieć taką kasę...
a ostatnio - są z tym problemy...
próbuj w punktach z dużym obrotem - galerie handlowe, stacje benzynowe...
pzdr
Wszystko jest jasne! Przytaczam wypowiedź pewnego rosyjskiego urzędnika. "Destrukcja samolotu rozpoczęła się na dystansie 1 kilometra" . Wniosek- to nie wina pilotów, 20 letni samolot zaczął się ROZPADAĆ w powietrzu.
Witam wszystkich! Ta katastrofa jest tak niesamowita - że aż nierealna. Pierwszych informacji słuchałem jak komunikatów SC-fi. Tak samo nierealne wydawało się oglądanie ataku na WTC. Z początku myślałem że to durny żart. Straszna śmierć - Oni musieli w samolocie już wiedzieć, że zginą. Z całego serca współczuję!!!!!
J-est
O-kazja
K-aźdego
E-legancko
R-ąbnąć po kieszeni.
Wysokich wygranych w nowej antygrze.
O-kazja
K-aźdego
E-legancko
R-ąbnąć po kieszeni.
Wysokich wygranych w nowej antygrze.
(*) (*) (*)
Każdy prawdziwy człowiek Polak dziś odczuwa ból,
nieważne czy był za czy przeciw,proszę niech Wszyscy
uszanują tragedię nie tylko rodzin, znajomych ale
wszystkich Polaków, którzy wzajemnie się
wspierają.(*)
Każdy prawdziwy człowiek Polak dziś odczuwa ból,
nieważne czy był za czy przeciw,proszę niech Wszyscy
uszanują tragedię nie tylko rodzin, znajomych ale
wszystkich Polaków, którzy wzajemnie się
wspierają.(*)
- Świadkowie katastrofy opowiadają, że samolot rozpadł się na kawałki, słychać było eksplozje. To wybuchło paliwo, którego w maszynie było około 20 ton. Świadkowie opowiadają, że samolot leciał mocno przechylony w lewą stronę. Tą stroną, skrzydłem zawadził w ziemię.
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100410/KATASTROFA_SAMOLOTU_PREZYDENTA/49967723
- O katastrofalnym stanie samolotów również może świadczyć szeroko opisywany przez media na początku 2008 roku fakt odejścia z 36. Specjalnego Pułku Lotnictwa Transportowego kilkunastu pilotów. Powód odejścia podany przez pilotów (oczywiście nieoficjalnie) to niskie zarobki oraz… fatalny stan samolotów.
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/rzadowe_nieloty_czyli_o_krok_od_katastrofy_109817.html#g5
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100410/KATASTROFA_SAMOLOTU_PREZYDENTA/49967723
- O katastrofalnym stanie samolotów również może świadczyć szeroko opisywany przez media na początku 2008 roku fakt odejścia z 36. Specjalnego Pułku Lotnictwa Transportowego kilkunastu pilotów. Powód odejścia podany przez pilotów (oczywiście nieoficjalnie) to niskie zarobki oraz… fatalny stan samolotów.
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/rzadowe_nieloty_czyli_o_krok_od_katastrofy_109817.html#g5
mag..>>
ładnie powiedziane
dobranoc Państwu
pzdr
PS
w wyniku dzisiejszego dramatu lekko umyka ocenie,że
- wczoraj padło 10/10
- w Jokerze było trochę więcej wygranych niż w TSN, ale czy nie jest to efekt pierwszego losowania ???
ładnie powiedziane
dobranoc Państwu
pzdr
PS
w wyniku dzisiejszego dramatu lekko umyka ocenie,że
- wczoraj padło 10/10
- w Jokerze było trochę więcej wygranych niż w TSN, ale czy nie jest to efekt pierwszego losowania ???
krzysiek - jednak dziś.
Szkoda, ze ta Twoja sprawiedliwość tego warczącego psa nie trafiła.
Szkoda, ze ta Twoja sprawiedliwość tego warczącego psa nie trafiła.
W JOKERZE JEST NAPEWNO DOBRE ŻE MOŻNA WYSŁAĆ ZAKLAD NA 15 LOSOWAŃ I TAK TEŻ DZIS ZROBIŁEM ,DOTEGO LOTTO,MINI LOTTO.