Wpisy 66 381 – 66 480
30 września 2009 00:19 → 30 września 2009 09:04, 100 wpisów
ile padlo 6 ??????????
w centrali TS są chyba tak nawaleni, że do teraz nie ma na ich stronie wyników MM z 22.00
Jeszcze nie wiadomo ile padło szóstek. Jak dostane info to napisze.
Nie wiem ile padło ale na pewno padły no reklama się zmieniła na tę o kumulacji w TSN. Ja nie trafiłem nic. Porażka totalna i zniechęta ;D
No ładnie,ciężko się dostać,czyżby większość nie spała ??? Ale nie ma nic złego,na chybił 3 w EX...
Ironia reklam Google: http://img2.imageshack.us/i/20090929230949.jpg/
Ja w DL nic, w EL 3 bo miałem 1,2,8,29,42 niby tak blisko a jednak daleko...
są 2 szóstki,to się ładnie podzielą
u mnie 2x3/6 włożyłam w kupony 20zł
u mnie 2x3/6 włożyłam w kupony 20zł
No nie ma łatwo. Na multipasko padły dwie piątki, ale na prawie 400 zakładów po 12 liczb każdy. Pozdrawiam
Ja wiem ile mniej więcej przyrastało na kumulacje...to powinno być 60 mln.jeśli nie padła SZÓSTKA !!!
maks158 jak zwykle masz dobry humor, i za to lubie czytac twoje wpisy...!
OPA straszysz i robisz jednocześnie nadzieję.
Zbyt wielkie pospolite ruszenie było by nie padła 6. Ja obstawiam,że było 5 trafień.
Zbyt wielkie pospolite ruszenie było by nie padła 6. Ja obstawiam,że było 5 trafień.
Nie żartuję,ja chcę nowy kiosk,ci u których załatwiam,grali w DL,może to poskutkuje i chyba to jest tego sens,a nie w 7mkw kioseczku się mordować...
Na polsacie byla na zywo rozmowa tel z rzecznikiem lotto i powiedzial ze jak narazie jest 8 szostek
Czy z tymi ośmioma szóstkami to serio? Bo jak na razie to chyba nie ma wyników?
taak poszli spac komputer juz pewnie dawno policzyl a kumulacja jak znam zycie w czwartek da lotto taka kase ze hej bo to liczenie przez prawie 3godziny to niezla sciema a w totomixie ze nie bendzie 6 dzis byl kurs 3,30
Tak ogladalem polsat i tak powiedzial rzecznik ze jak narazie jest 8 szostek i zliczaja dalej kupony w centrali bo bardzo duzo bylo zakladow
Qrde, czekam i czekam a browar mi się kończy. Jak dopiję do końca idę spać. Rano się dowiem. To nie na moje nerwy :D
Nie bedzie kumulacji jest minimum 8 szostek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30 września (środa) losowanie Multi Multi i Twojego Szczęśliwego Numerka w Studio Lotto odbędzie się o godzinie 23.00.
dedykowane tym wszystkim, którzy 0 22.04 zamieszczaja takie wpisy;
"Pasko - co z losowaniem?
dedykowane tym wszystkim, którzy 0 22.04 zamieszczaja takie wpisy;
"Pasko - co z losowaniem?
Teraz na polsat news jest napisane 8 szostek
Jak wam mowie to wam mowie 8 szostek!!!!!!!!!!!!!!!
Oto oficjalne wygrane DL:
I stopień 8 4670943.30
II stopień 644 5671.60
III stopień 35609 245.90
IV stopień 685664 16.00
I stopień 8 4670943.30
II stopień 644 5671.60
III stopień 35609 245.90
IV stopień 685664 16.00
pieprzenie ciekawe jak oni to licza recznie?bo komputer nie wieze zeby juz dawno tego nie policzyl
jak macie polsat news to czytajcie pasek na dole !!!!!!!!!!
Oto oficjalne wygrane DL:
I stopień 8 4670943.30
II stopień 644 5671.60
III stopień 35609 245.90
IV stopień 685664 16.00
I stopień 8 4670943.30
II stopień 644 5671.60
III stopień 35609 245.90
IV stopień 685664 16.00
No i po temacie, gratuluję zwycięzcom. Oj gdyby tak chociaż bańka z nieba kapła... człowiek nie musiałby szukać dalej pracy :>
jedna na pewno w Toruniu ojczulek dyrektor już to z prezesem załatwił
dzieki Pawcio za info. A teraz to juz mozna isc spac. Dobranoc maniaki.
Ironia reklam Google: http://img2.imageshack.us/i/20090929230949.jpg/
znów Pawcio świruje pawiana :D
a ludzie się nabierają:)
a ludzie się nabierają:)
no to sie doliczyli a tak swoja droga to 40baniek nie bylo wiec sie przeliczyli
10 zyla do przodu,dobre i to...Jeśli ktoś nie ma szczęścia to grajcie w "dziwne gry "
NUMEREK lub EX,tam dopisze na chybił...
NUMEREK lub EX,tam dopisze na chybił...
pawcio dzięki:)
można iść spać a Ci co wygrali niech się teraz martwią;]
można iść spać a Ci co wygrali niech się teraz martwią;]
W EL prawie co losowanie ktoś zgarnia 1 stopień, chyba trzeba się przerzucić z MM.......
Browar się skończył, nadzieje na następne emocje również. Liczę na TSN. Trzymajcie się, ja idę spać.
Potwierdzam, że wygrane z wpisu 66426 są zgodne z rzeczywistością. Pozdrawiam
Pula wyniosła "tylko" nieco powyżej 32 milionów czyli nie była rekordowa, nawet nie zbliżyła się do kumulacji z lipca 2008. Jak na tak wysoko reklamowaną pule to zawarto stosunkowo mało zakładów.
gratki dla wygranych,dobre i 4 mln:)
pewnie wszystko na chybił-trafił:)
moze jakis system.
pewnie wszystko na chybił-trafił:)
moze jakis system.
No i ja pisalem wczoraj zew listopadzie 2008 roku tez bylo 40 mln i że było 8 szóstek :) i teraz tak samo.
Aar - a na czym polega ten Twoj system strefowy, ja kiedys tez gralem na trojki...moze bym zaczal tak jak TY??
Aar - a na czym polega ten Twoj system strefowy, ja kiedys tez gralem na trojki...moze bym zaczal tak jak TY??
Dzięki, właśnie się pakuje i lecę na Karaiby zahaczając o Japonię i Alaskę. :)
Witam.
Wczoraj o 20.50 napisałem:
"66353. status edi8 2009-09-29 (20:50)home Warszawa
Coś na czasie:
Kabaret Neonówka"Lotto"
http://www.ekabaret.pl/video.php?cmd=click&id=563 "
i podałem tam w/w link z występem kabaretu - w którym to przekazałem sugestię co do liczby 16 :)
I liczba 16 siadła...
Wszystko jest zarejestrowane!
Wczoraj o 20.50 napisałem:
"66353. status edi8 2009-09-29 (20:50)home Warszawa
Coś na czasie:
Kabaret Neonówka"Lotto"
http://www.ekabaret.pl/video.php?cmd=click&id=563 "
i podałem tam w/w link z występem kabaretu - w którym to przekazałem sugestię co do liczby 16 :)
I liczba 16 siadła...
Wszystko jest zarejestrowane!
ca pech ;[wyslalem wczoraj sobie multi na 9 liczb,trafilem 6 czyli dostane 42zł.i byloby wiecej ale ja mam 57 oni 58 ja 23 oni 24.ale na nastepne granie bedzie.
Przedstawiona wczoraj przeze mnie prognoza wróżki Larysy z Krakowa ( co do ilości wygranych 6/6 w DL ) dała pole do weryfikacji jej talentu w dziedzinie , którą uprawia i "trzepie na tym kasiorkę"... bo mamy nie 2 a 6 x 6/6 DL.
Zatem i do innych tego typu prognoz podchodźmy z lekkim przymrużeniem oka!
Najlepiej w takim stosunku , jak i wynik tej jej prognozy ma się do rzeczywistości , czyli 33,33% zgodności , bo 2 to 1/3 6...
Zatem i do innych tego typu prognoz podchodźmy z lekkim przymrużeniem oka!
Najlepiej w takim stosunku , jak i wynik tej jej prognozy ma się do rzeczywistości , czyli 33,33% zgodności , bo 2 to 1/3 6...
2/6
8 osób trafiło no ciekawe, bo z rachunku prawdopodobieństwa wynika, że ponad 100mln musiałoby puścić kupony, a kumulacja wyniosłaby ponad 50mln zł. Mogę się założyć, że wszyscy na chybił-trafił, ew. 1 systemem np. na tysiąc zakładów.
8 osób trafiło no ciekawe, bo z rachunku prawdopodobieństwa wynika, że ponad 100mln musiałoby puścić kupony, a kumulacja wyniosłaby ponad 50mln zł. Mogę się założyć, że wszyscy na chybił-trafił, ew. 1 systemem np. na tysiąc zakładów.
witam:) dzisiaj mam kłopot z wejściem na strone totolotek.pl napiszcie czy wy też macie taki problem
Zelus>>> system strefowy jaki przedstawił kolega Aar , to nic innego jak 3 grupy po 2 liczby i z każdej grupy musi Ci wejść 1 liczba , a wtedy na 100% trafisz 1x3/3:
A ( 25-61)
B ( 76-79 )
C ( 48-54 )
25,76,48
25,76,54
25,79,48
25,79,54
61,76,48
61,76,54
61,79,48
61,79,54
W Totomixie można tak zagrać na 1 zakładzie , tzw. wielosystemowym A (1z2) B (1z2) C (1z2) - ale taka gra nie upoważnia do odbioru bonusu i kurs za tę ewentualnie trafioną 3/3 jest liczony jako iloczyn kursów tych pojedyńczych liczb , czyli 3,2x3,2x3,2x1,01x0,9=ok.30 a z bonusem to około 50 , czyli ze stawką 2zł wygrana za 3/3 to około 100zł.
Można też oczywiście ten rozpis z 3 stref zastosować do grania w TS , ale w tej firmie za 3/3 za 2,50zł dostaniemy 54zł...
Pzdr.
edi8
A ( 25-61)
B ( 76-79 )
C ( 48-54 )
25,76,48
25,76,54
25,79,48
25,79,54
61,76,48
61,76,54
61,79,48
61,79,54
W Totomixie można tak zagrać na 1 zakładzie , tzw. wielosystemowym A (1z2) B (1z2) C (1z2) - ale taka gra nie upoważnia do odbioru bonusu i kurs za tę ewentualnie trafioną 3/3 jest liczony jako iloczyn kursów tych pojedyńczych liczb , czyli 3,2x3,2x3,2x1,01x0,9=ok.30 a z bonusem to około 50 , czyli ze stawką 2zł wygrana za 3/3 to około 100zł.
Można też oczywiście ten rozpis z 3 stref zastosować do grania w TS , ale w tej firmie za 3/3 za 2,50zł dostaniemy 54zł...
Pzdr.
edi8
Przepraszam , ale coś pokręciłem z tą wróżką , bo sądziłem że było 6x 6/6 DL a czytam teraz że jest 8 x6/6 , tak więc wróżki prognoza była na 25%....
co jest na totomixie PROSZE O SPRAWDZENIE jak chce na mm obstawic to mi pisze sprzedaz zamknieta. co jest grane ??
HALOOOOOOOO jak chce postawic na totomixie na MM to mi pisze zprzedaz zamknieta :( co jest grane
polkinia>>> musisz chwilkę się wstrzymać , bo można grać tylko to , co jest już w ofercie - a oferta jest wrzucana zgodnie z godzinami pracy punktów....
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Te szóstki padły prawie na samych zadupiach jak z resztą często bywa.
juz naprawili coś na stronie bo juz moge postawic sobie na mm ale z tym sprzedaz zamknieta DZIWNA SPRAWA:(
No i co ?? Chec wygranej byla wielka a na kuponie co :P
Mowilem lepiej nie grac w duzego szkoda czasu pieniedzy i wysilku. Te pare godzin gdy ktos zaciska kciuki i mysil ze on jest wyjatkowy ze to on skreslil odpowiednie liczby, albo ze on jest na tyle wyjatkowy ze to jego liczby padna :)
Jesli pusciles duzego za wiecej niz 20 pln nastepnym razem jak masz tyle wydac idz kup sobie piwo i pizze w restauracji gwarantuje ze uczucie zadowolenia i szczescia bedzie trwalo dluzej :)
Mowilem lepiej nie grac w duzego szkoda czasu pieniedzy i wysilku. Te pare godzin gdy ktos zaciska kciuki i mysil ze on jest wyjatkowy ze to on skreslil odpowiednie liczby, albo ze on jest na tyle wyjatkowy ze to jego liczby padna :)
Jesli pusciles duzego za wiecej niz 20 pln nastepnym razem jak masz tyle wydac idz kup sobie piwo i pizze w restauracji gwarantuje ze uczucie zadowolenia i szczescia bedzie trwalo dluzej :)
A czy czasem Totomix też nie ma zakazu sprzedawania zakładów z Lotto? Bo słyszałem, że dopiero od jutra mają przestać wystawiać to w ofercie...
Trafiono 6 zakładów prostych i 2 zakłady na 9 skreśleń oraz 8 skreśleń.Natomiast nic nie piszą na stronie lotto.pl czy na chybił trafił czy grający sam skreślił liczby.
Na pewno informacja będzie podczas wieczornego losowania lub też na portalach w ciągu dnia.
Cannonball >>> kilka osób podawało tu na chacie i na forum , że pisali maile do Totomixa i odpowiedzi co do dalszego grania po 1 października były uspokajające....
witam,hehe jedna szóstka padła 7km od mojej miejscowosci,gdzie bywam prawie co dziennie.
c.d.
Ktoś nawet pisał , że Totomix ( która to firma obecnie w rękach greckich ale powstała jako spółka-córka Totalizatora Sportowego) ) zawarł z TS umowę na wyłączność odnośnie prawa zawierania zakładów na ich gry losowe.
Ktoś nawet pisał , że Totomix ( która to firma obecnie w rękach greckich ale powstała jako spółka-córka Totalizatora Sportowego) ) zawarł z TS umowę na wyłączność odnośnie prawa zawierania zakładów na ich gry losowe.
Totomix ma wylacznosc na gre multi,duzego itp. juz o tym pisalam pare dni temu
Dzięki Madziaryna1 za wpis , bo to Ty właśnie to napisałaś o tym porozumieniu Totomixa z TS.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Dzięki za odpowiedzi, bo mam zaczętą progresje...