Wpisy 72 757 – 72 861
24 października 2009 00:04 → 24 października 2009 18:24, 100 wpisów
Jeśli to będzie jako dodatek do czegoś to możliwe,że będzie tego sens...
niestety Pasko jest nie obecny, a moderatorzy nie maja takich uprawnien,- w banowaniu użytkowników. A kilku zbanować by sie przydało..
Jaccek
Sorry ze sie wtracam . ale tez odradzam mój znajomy miał i ledwo zakonczyła na zero. Tak ze przemysl .
pozdr
Sorry ze sie wtracam . ale tez odradzam mój znajomy miał i ledwo zakonczyła na zero. Tak ze przemysl .
pozdr
romanx
czyli rozumiem ze to ty kasujesz wpisy w temacie "pytanie do pasco"?
czyli rozumiem ze to ty kasujesz wpisy w temacie "pytanie do pasco"?
w porzadku musze to przemyslec i dzieki za wyjasnienia pozdr i zycze milej nocy
Jak czytam te wszystkie wpisy na forum to mi normalnie słabo się robi.Że człowiek tak do człowieka potrafo powiedzieć i go wyzwać.Ludzie!!!Gdzie wy się wychowaliście?
Normalnie Brak kultury i polotu.Hu.... ku.... cwe....
żygać się normalnie chce jak na to wszystko patrzę.
Normalnie Brak kultury i polotu.Hu.... ku.... cwe....
żygać się normalnie chce jak na to wszystko patrzę.
lilka
to warszawka tak sie wysławia, prosze ni pisz w liczbie mnogiej...
to warszawka tak sie wysławia, prosze ni pisz w liczbie mnogiej...
Jaccek,ja mam najlepsze obroty(chyba) w kilkunasto tysięcznym mieście,jak jest potężna kumulacja to się zarobi,a jak nie to patrzysz się w ulicę,bo niestety na godziny nikt nie płaci,ja muszę zarobić minimum 4000zł brutto,żeby był tego sens,830 - zus, podatek ok.700-1000,księgowa 122,bank ze wszystkim z 50zł,prąd na razie ok.. 100zł,telefon,może internet jak ktoś ma,wszelkie podatki od gruntu,nieruchomości,zależy gdzie kolektura jest umieszczona...może i wszystkiego nie wymieniłem,no i zagrać się też chce wiadomo.
LILLA bardzo to smutne ale prawdziwe najgorsze jest to ze raz na jakis czas tak sie powtarza pozdr
Arturo ziomalu. Daj se juz spokój . Szkoda twego zdrowia i tych co muszą to czytać.
OPA wlasnie o mniej wiecej takie informacje mi chodzilo wiesz z zusem to moze bym zdrowotne tylko musial placic zobaczymy ale jeszcze raz dzieki i pozdr
jak by byla moderacja z mozliwoscia dawania bana,- tak jak na innych forach,to do bylby ten ban i byłby wiekszy spokój:) a tak to sie ciagnie godzinami, jak dzisiaj.
Wszystkim życzę dobrej nocy.Papa
Może jutro będzie lepsza atmosfera.
Pozdrawiam Was serdecznie.
Może jutro będzie lepsza atmosfera.
Pozdrawiam Was serdecznie.
lila
ok:) dobrej nocy zycze, a jutro pewnie bedzie dobra atmosfera, jak Pasco nie zbanuje edka po takich tekstach tak jak dzis madzie i kogucika to ja sobie odejde i bedzie miał edek czas na zanlezienie sobie innej osoby .
pozdr.
ok:) dobrej nocy zycze, a jutro pewnie bedzie dobra atmosfera, jak Pasco nie zbanuje edka po takich tekstach tak jak dzis madzie i kogucika to ja sobie odejde i bedzie miał edek czas na zanlezienie sobie innej osoby .
pozdr.
witam wszystkich.Przy kumulacji mam nadzieje że wszyscy mieli "cyferkowe" sny hehe. Wszystkim życzę powodzenia.
Pozdr.Szczery
Pozdr.Szczery
Dziendoberek!:)
I kolejna kumulacja w EuroMillions!
W przyszy piatek 30go 71,000,000£!
A wczoraj mialem 2w5 i 2 Lucky Stary!
Ide wiec do off-Licence kupic Kubusia i Paprykarz Szczecinski! :)
Udanej soboty-Wszystkim zycze!
I kolejna kumulacja w EuroMillions!
W przyszy piatek 30go 71,000,000£!
A wczoraj mialem 2w5 i 2 Lucky Stary!
Ide wiec do off-Licence kupic Kubusia i Paprykarz Szczecinski! :)
Udanej soboty-Wszystkim zycze!
do szczerego - śniło mi się że otwierałam i zamykałam lodówkę ,bardzo proszę jakie liczby można tu przypisać
Korzysta może ktoś z Excela "Prognozer Leo"? Mam ten plik, tylko nie wiem jak on działa bo nie ma żadnego opisu.
Witam serdecznie:) Czy ktos moze podpowie jakie liczby skreslic w mini lotto?
Życzę wszystkim wysokich wygranych a ja tymczasem ewakuuję się na weekend w góry.
Do wszystkich typujacych - witam wszystkich.co myslicie o typowaniu w Lotto" -podobnie jak w Multi/multi: :
PEWNIAKI,PARKI,TROJKI, i PIATKI --Wlasnie tak jak to jest w Multi/Multi -prowadzone przez naszego Admina -Pasko. ja osobiscie uwazam , ze przy takim typowaniu nasze szanse by znacznie wzrosly.
wyjasniam ze nie chodzi mi o typowania na CZACIE ani na FORUM.
PS.
Oczywiscie -te typowane "12" wLOTTO powinny zostac.
napiszcie co otym sadzicie.
PEWNIAKI,PARKI,TROJKI, i PIATKI --Wlasnie tak jak to jest w Multi/Multi -prowadzone przez naszego Admina -Pasko. ja osobiscie uwazam , ze przy takim typowaniu nasze szanse by znacznie wzrosly.
wyjasniam ze nie chodzi mi o typowania na CZACIE ani na FORUM.
PS.
Oczywiscie -te typowane "12" wLOTTO powinny zostac.
napiszcie co otym sadzicie.
Jacek - dzisiaj przeczytałem Twój wczorajszy wpis o otwarciu punktu lotto. Już Ci ktoś tu radził słusznie (chyba OPA) - jak masz inną działalność to przy okazji mozna wziąć ten punkt. Na samym lotto nie wyjdziesz, chyba że miałbyś go w centrum dużego miasta i sporo klientów. Ale biegania z wpłatami też będziesz miał trochę.Też miałem kolekturę, ale za mała miejscowość.
Do admina -PASKO... witam
.Mam prosbe tez do ciebie -NASZ ADMINIE PASKO o twoje zdanie na temat mojego wpisu-72788--/czy jest to mozliwe ,zebyto wprowadzic to,jak widzisz to Ty.
.Mam prosbe tez do ciebie -NASZ ADMINIE PASKO o twoje zdanie na temat mojego wpisu-72788--/czy jest to mozliwe ,zebyto wprowadzic to,jak widzisz to Ty.
Witam wszystkich! mało nas tu dziś od rana ;-) wczoraj znów nie zagrałam na oba losowania i trafilabym parke i trojke :/ Dzis sprobuje za 2zł w Totomix oczywiście :-) Nie moge sie doczekac losowania. Oj, jestem uzależniona hi, hi ;-)
Jak tam przed losowaniem;)
pzdr
pzdr
Witam:)
Ziuta,adrenalinka jak zwykle :):)
Pzdr.
32,78,61,75,20.///Totomix
Ziuta,adrenalinka jak zwykle :):)
Pzdr.
32,78,61,75,20.///Totomix
MONSIU dziekuje za opinie narazie temat rozwazam zadnych decyzji nie podjolem pozdr
Typy na 14:
08,19,30,48
08,51,53,56
12,19,53,56
30,48,53,56
60,62,71,76
08,19,30,48
08,51,53,56
12,19,53,56
30,48,53,56
60,62,71,76
Witam :)
Miłego popołudnia wszystkim :)
Totomix 14
14,37,72,
9,18,68
12,15,18
Miłego popołudnia wszystkim :)
Totomix 14
14,37,72,
9,18,68
12,15,18
i już zakładzik poszedl w Totomix - 12,21 - Ciekawe jak teraz z moja trafnościa bo jak nie gram to trafiam i bardziej czuje cyfry a jak zagram to mam pecha ... ;-)
i 50zł do tyłu ... Trzeba to ograniczyć do gry za max 5zł ...
I jeszcze te obniżki kursów, najwyższy czas skończyć z traceniem kasy.
I jeszcze te obniżki kursów, najwyższy czas skończyć z traceniem kasy.
Gladek:
ja już dłuzszy czas temu doszłam do tego wniosku. gram za mała kwote albo parka lub 3ka za 2ł albo parka za 4zł, wtedy zysk przy obecnym kursie to 31zł (wygrana 35zł). Ostatnio tez gralam na jedna liczbe za 10zł.
Teraz mialam gorsze czucie i nie trafilam parki 12,21 :/
ja już dłuzszy czas temu doszłam do tego wniosku. gram za mała kwote albo parka lub 3ka za 2ł albo parka za 4zł, wtedy zysk przy obecnym kursie to 31zł (wygrana 35zł). Ostatnio tez gralam na jedna liczbe za 10zł.
Teraz mialam gorsze czucie i nie trafilam parki 12,21 :/
Wreszcie upolowałem datę swoich urodzin.
14.02.72
numer kuponu 396000600024428903
status zamknięty
data zawarcia 24/10/2009 13:41:48
data wyniku 25/10/2009
stawka 13.00 zł
ilość kombinacji 1
wartość kuponu 13.00 zł
systemy brak
bonus Bonus 3 kulki
przewidywana wygrana 598.50 zł
100 Czy będzie wieczorne losow. Multi Multi 24.10? TAK/NIE 1 1.01 P 1 ?
102 2 w ML dn. 24.10 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 2 ?
114 14 w ML dn. 24.10 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 3 ?
172 72 w ML dn. 24.10 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 4 ?
Będzie na granie....
14.02.72
numer kuponu 396000600024428903
status zamknięty
data zawarcia 24/10/2009 13:41:48
data wyniku 25/10/2009
stawka 13.00 zł
ilość kombinacji 1
wartość kuponu 13.00 zł
systemy brak
bonus Bonus 3 kulki
przewidywana wygrana 598.50 zł
100 Czy będzie wieczorne losow. Multi Multi 24.10? TAK/NIE 1 1.01 P 1 ?
102 2 w ML dn. 24.10 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 2 ?
114 14 w ML dn. 24.10 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 3 ?
172 72 w ML dn. 24.10 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 4 ?
Będzie na granie....
Będzie kolejna edycja LOS MILIONOS,na szczęście po 10 zł,przyjmuję zapisy,w razie ktoś będzie chciał kupić...
tomcio1972
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!
OPA: Dzięki za info w sprawie Los Milionos. Zmieniając na chwilę temat zapytam się tak z ciekawości na kogo dzisiaj stawiacie w walce Gołoty i Adamka? :]
zapisy...
A zna Pan kogoś, kto trafił coś, cokolwiek w Los Milionos ?
A zna Pan kogoś, kto trafił coś, cokolwiek w Los Milionos ?
O Los Milionos tutaj pisze http://net-automaty.info/los-milionos-po-raz-trzeci/ OPA: A wiadomo ile będzie wygranych np po milionie i 100tys.?
Bedzie translacja w tv na zywo tego dzisiejszego pojedynku stolecia? Jesli tak to w jakim programie?
zwieno: Na Polsacie. Transmisja gali zaczyna się już od 19:30 a walka gołoty z Adamkiem przewidywana jest na godzinę ok. 23:00
Jak myślicie będzie dziś 6 w lotto czy we wtorek wyższa kumulacja?
Mam pytanie: ile totomix placi za 2 liczby w mini lotto? A takze za 3 w mini lotto? BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZ!
Wie ktos może gdzie można znaleźć liczby na najbliższe losowanie multi multi?
zwieno. Na stronie w ogóle nie widzę żeby można było obstawiać w mini. Jest tylko lotto i multi.
W dzisiejszym losowaniu MM z godziny 14:00 było aż 17 liczb parzystych.
rustu2009 wygra Adamek ale pewnie na punkty. Gołota jest strasznie wolny i ciosów dobrych też nie ma. Wystarczy zobaczyć jak obstawia np sts
w sts-ie kurs na zwycięstwo Adamka jest 1,50zł, a na Gołotę 2,25-liczby mówią same za siebie:)
Że ile będzie tak ogólnie zakładów zawartych na dzisiejsze losowania? Bo tłumów w kolekturach nie ma, żeby nie powiedzieć, że prawie nikt nie wchodzi.
pewnie mało MCSI dokładnej liczby nie podam bo nie wiem, ale dzięki temu ze mało osób dziś wysyła jest duza szansa ze we wtorek będzie kumulacja:)
zwieno. Przez stronę możesz sobie tam tylko obstawić trzy zdarzenia związane ze starym Expressem:
1.EXPRESS (1-21)><(22-42)
2.EXP1 najmn.liczba parz./nieparz.
3.EXP2 najwięk.liczba parz./nieparz.
Chyba że parki, czy trójki można obstawiać w kolekturze - ale tego nie wiem.
Chyba że parki, czy trójki można obstawiać w kolekturze - ale tego nie wiem.
Chyba ucięło mi wpis. Może jeszcze raz:
1.EXPRESS (1-21)><(22-42) 2.EXP1 najmn.liczba parz./nieparz.
macie jakieś pewne liczby na najblizsze losowania MM? Potrzebuję zestaw 7 liczb lub 12
Macie jmakies sposoby dzięki którym typujecie liczby na najbliższe losowania? Podzielicie się? gg 4546771
MrPaweł > jedyny sposób na trafienie to skreślenie właściwych liczb. A jakie są właściwe - nie wie naprawdę nikt. Każdy wypracowuje własny sposób typowanie liczb i okazuje się że błędny, bo też nie trafia.Patrz na liczby, i zgaduj. Naprawdę to taka zgaduj-zgadula.Nie ma nikt patentu na trafienie.
Podpowiem Ci taki fragment: jeśli grasz na 7 liczb to zauważ, że w każdym losowaniu powtarza się srednio około 5 liczb z poprzedniego i około2,3 liczby z jeszcze poprzedniego. Ale które to padną też nie wiem. W taki sposób trafiłem 3 x 6 liczb w różnych odstępach czasu. Czzy Ci się też uda ? - nie wiem. Próbuj!
witam wszystkich lecacych w kulki :)
Czy widział ktos i słyszał dzis o szanownym Pasco ???
Czy jest on dzis?
Pozdrawiam
Czy widział ktos i słyszał dzis o szanownym Pasco ???
Czy jest on dzis?
Pozdrawiam
Dziekuje ci ender jeszcze raz. Dzis nie stety nie zagram bo nie mam czasu... Ta i liczb tez jakos nie moge wymyslic... Pozdrawiam i zycze WYSOKICH wygranych!
zwieno>>> napisałeś:
"2811. status zwieno 2009-10-24 (14:26)home WARSZAWA
Bedzie translacja w tv na zywo tego dzisiejszego pojedynku stolecia? Jesli tak to w jakim programie?"
Translacja to jest ( w najpopularniejszym choć nie jedynym tego słowa znaczeniu ) przekład czyli tłumaczenie , tak więc między traslacją a transmisją telewizyjną zachodzą takie same relacje jak pomiędzy transatlantykiem a transem :)
Pzdr.
edi8
"2811. status zwieno 2009-10-24 (14:26)home WARSZAWA
Bedzie translacja w tv na zywo tego dzisiejszego pojedynku stolecia? Jesli tak to w jakim programie?"
Translacja to jest ( w najpopularniejszym choć nie jedynym tego słowa znaczeniu ) przekład czyli tłumaczenie , tak więc między traslacją a transmisją telewizyjną zachodzą takie same relacje jak pomiędzy transatlantykiem a transem :)
Pzdr.
edi8
A "numer ósmy" ,jakby komu coś,albo czegoś nie "przypiął",to chory byłby.
Mylić się-ludzka rzecz.
Mylić się-ludzka rzecz.
Pan Pikuś > nie pobieraj tego tytułu, bo choćbyś był całkiem serio facet, to oryginału z reklamy nie przewyższysz. A on jest tak sympatyczny , że nagrałem go na nagrywarce DVD.
witam wszystkich przyszłych milionerów ? do 22
dobrze że w tym kraju za marzenia nie wsadzają
dziś gram na chybił t?????
odwiedzcie
miejsce w którym sQmulowało sie szczęście/????
pozdro i wysokich.
dobrze że w tym kraju za marzenia nie wsadzają
dziś gram na chybił t?????
odwiedzcie
miejsce w którym sQmulowało sie szczęście/????
pozdro i wysokich.
I ZNÓW ZACZYNA SIĘ WSZYSTKO OD POCZĄTKU,to co było przed dwoma dniami.
Nawet nie ma na czacie z kim pogadać.
Nawet nie ma na czacie z kim pogadać.