Wpisy 63 222 – 63 321
11 września 2009 00:01 → 11 września 2009 20:19, 100 wpisów
Na tą chwilę nie mam takich informacji. Bądź cierpliwy. Jutro na stronie lotto powinien pojawić się komunikat lub info w największych wygranych w DL a jak nie to gwarantowane info w studio lotto.
Pawcio podaj mi, kiedy ktoś wprowadził Cię w błąd - rozumiem, że o tym nicku to spostrzeżenie do mnie?
Pęsko: To nie o Ciebie chodzi. Chodziło o użytkownika coś w stylu: Pasko,.
Oczywiście takie nicki są blokowane przeze mnie na przyszłość i tak się też stało w tym przypadku. Pozdrawiam
a dzisiaj za czworke placili cieniutko wiecej niz dziesiec lat temu mialem za czworke prawie 100zl
chociaz bylo to raczej albo w 1999 lub 2000 wtedy trafilem kilka czwworek
Hej kulkowicze co myslicie o systemie WIELKIEODKRYCIE 1000 podobno rewelacja pozdrawiam
jesli ktos ma na zbyciu 99pln i sie skusi na ten system to bardzo prosze o opinie jakas
myszka nie sztuka jest wydać pieniadze na super system jak nie masz dobrej metody na wytypowanie liczb do tego systemu
hipopotan>>> w grudniu ubiegłego roku 2 x powtórzyło się po 10 liczb, w tym toku raz (24 sierpnia II losowanie), w tym roku 9 liczb powtórzyło się 7x, 8 liczb 19x i 7 liczb 36x. Średnia powtórzeń za cały rok to 5,04
Do powtorek nie mozna brac calego roku. Jedynie po zmianie zasad z ml na mm mozemy od tego terminu brac. Czesc parek ktore czesto gesto padaly w ml nie padaja w mm i odwrotnie.
Chcialbym prosic osoby ktore maja jakies ciekawe przemyslenia do MM do kontaktu 13087416 to moje gg.
Chcialbym prosic osoby ktore maja jakies ciekawe przemyslenia do MM do kontaktu 13087416 to moje gg.
proponuję w ostatni dzień przyjmowania zakładów dużego lotka na starych zasadach (czyli w czwartek 08.10) wysłać kupony na 12 losowań.
będzie to chociaż mała próba naciągnięcia TS na parę złotych, bo wygrane ewentualne wygrane wypłacane będą już według nowych zasad.
no i można zaoszczędzić zetę na pojedynczym zakładzie.
będzie to chociaż mała próba naciągnięcia TS na parę złotych, bo wygrane ewentualne wygrane wypłacane będą już według nowych zasad.
no i można zaoszczędzić zetę na pojedynczym zakładzie.
gagarin - twoje rozumowanie to czysty zysk zaoszczedzimy 12 :P, a raczej stracimy w pozniejszym czasie ;p Ogarnij sie troche nie ma czegos takiego jak oszczedzanie w hazardzie albo naciaganie lotto i tak sobie to odbije te tanie zaklady. Nie namawiaj do glupot.
tych dwoch co trafilo ,,6,, zagrali na chybil-trafil na pisali na lotto .pl co ja bym dal za taki fart.
A ja wczoraj 4 zl w keno, 4 zl za 3/5 i 4 zl za 5/10...razem 12 zl, bedzie na dzis. gram od dzis na trojki, piatki i jedna dziesiatke...
Bedzie jeszcze kiedys gra LOS MILIONOS?
Dziś w numerku najlepiej żeby padły :
11,22,33,44 i 10 lub 20 lub 30 oraz
10,20,30,40 i 11 lub 22 lub 33
11,22,33,44 i 10 lub 20 lub 30 oraz
10,20,30,40 i 11 lub 22 lub 33
OPA dopatrzyles sie czegos w tym keno
To co pisales przed wakacjami.
To co pisales przed wakacjami.
Cześć PH,ostatnio patrzyłem,że z przedostatniego rzędu powtarzają się przynajmniej 3 liczby,często za 3 - 5 losowań następnych,czasem nawet wchodzi 5/5.
Los milionos ma być po 50 pln.
...jezeli denerwuje was ciagle podnoszenie stawek w TS to zajrzyjcie tutaj:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2576
pzdr.nara:)
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2576
...jezeli denerwuje was ciagle podnoszenie stawek w TS to zajrzyjcie tutaj: http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2576
wreszcie mam trochę czasu .podam kilka ciekawych piątek na najbliższe 5 losowań .w tej kolejności powinny wchodzić 35,40,50,54,74......4,5,6,10,57......6,15,28,64,69,,,Powodzenia wszystkim.
boguś 2 dwie z tych piatek już wystapiły przynajmnie 2 razy ....sadzisz , że jeszcze raz będą ?
A masz jeszcze jakieś takie ciekawe zestawy na najblizsze losowania?
pewnie że tak .Prawo serii ,mogą tak latać ,aż nasi koledzy powiedzą -manipulacja .
ja jak zwykle typuję za wcześnie.Prawie zawsze już odpuszczam gdy wchodzą.Ostatnio obie trójki poszły gdy trafiło mnie zniechęcenie(brak gotówki na cyferki).W realu gram tylko to co mam na BOGUŚ REAL.
dopiero przeczytałem o niby zmianach w dużym i expressie-nad nazwami to sie natrudzili widzie.zmieniać nazwe Duży lotek na lotto-hehe
no i cena 3 zł lekka przesada,trzeba bedzie grac tylko w expressa ale czuje ze niedługo podniosa tez do 2zł
no i cena 3 zł lekka przesada,trzeba bedzie grac tylko w expressa ale czuje ze niedługo podniosa tez do 2zł
zwrócił ktoś uwagę, że w tym roku baardzo dużo wygranych pada we wrocławiu, aż dziwne;)
Ludzie co za różnica ile kosztuje kupon --to WY decydujecie za ile gracie. Problem jak jest to jeden kupon, ale nie sądzę że to NASZ problem.
Kolejny kretynski pomysł, juz sama zmiany nazwy to jest szczyt głupoty.
To tak jakby powiedzmy znana firma np. Sony zmieniła nazwę na Słonik.
A ludzie i tak będą mówić "duży"
Wyglada na to ze ktoś chce jak najszybciej natłuc kasiorki a potem niech się kto inny martwi.
Tylko nikt tam nie mysli. Podejrzewam że 95% graczy to przypadkowi ludzie, którzy to robią przy okazji jakichś zakupów ijak puszczali za 5 czy góra 10 zł tak teraz może nie puszczą wcale .
To tak jakby powiedzmy znana firma np. Sony zmieniła nazwę na Słonik.
A ludzie i tak będą mówić "duży"
Wyglada na to ze ktoś chce jak najszybciej natłuc kasiorki a potem niech się kto inny martwi.
Tylko nikt tam nie mysli. Podejrzewam że 95% graczy to przypadkowi ludzie, którzy to robią przy okazji jakichś zakupów ijak puszczali za 5 czy góra 10 zł tak teraz może nie puszczą wcale .
ktoś wziął kasę za pomysł racjonalizatorski, a na wyniki każe czekać 100 lat.
Moim zdaniem z punktu TS zrobili dobra decyzje gwarant 2 banki to nie wielka strata podniesienie ceny kuponow tez nie wielka strata dla nich. Zamiast poslac 3 kupony gracz posle 2 gdyby kupon byl za 6 dajmy na to to posle 1. Co daje wieksze kumulacje i pozniejszy wiekszy wplyw. Nie bojcie sie oni mysla :D
ale Łoska Ostrowska się walneła;D
wczoraj ktos napisal zegra na 17 za 110 ja uwazalem ze nie padnie dzisiaj mial grac za 220 czyli juz wtopil razem330 co bedzie on robil wieczorem czyzby wyzsza progresja czy piwko i depresja
Moim zdaniem to dlatego zmieniają na lotto, bo chcą przyciągnąć ludzi z zagranicy może, wszędzie jak widzisz napis lotto to będziesz kojarzył już konkretną grę. Na koszulkach sportowców jest napis lotto, oglądasz jakieś zagraniczne programy, też używają tam lotto, lotto jest na całym świecie, to i u nas. Będzie 50 000 000 kumulacji to i Czesi i Niemcy zagrają u nas, przy okazji. Już nie będą sobie języka strzępić "duzy lotek" a powiedzą AJNC LOTTO. Wprowadzą Euro to będzie jeszcze w Euro, aby ludzie jak widzą ile mozna u nas ugrać a ile u nich nie pomysleli, że odstają od Europy. Czyli dla TS same dobre wiadomości, a dla nas podwyżka.
uwielbiam te wasze pewniaki, przynajmniej wiadomo na jaka liczbe nie grac, pozdro
ralfek
Widzisz jaki inteligent z Ciebie;/
To co piszesz już przerabiałem i to był mój pomysł dla takich jak ty darmozjadów;)
przed chwila spojrzalem dla zabawy na statystyke z 1,5 roku i widze pierwsza trojka 9 20 64 zalezy kto wybiera jaki okres
Uff, trafiłem parzyste i 6 cyferek, które nie padną grając w Totolotku. Jak zablokują grę na kulki to zostanie tylko Betgun ale tam jest mało możliwości do obstawiania. Mam nadzieję, że z tym wycofaniem gier losowych w totolotku to tylko plotki. Pozdrawiam wszystkich graczy.
ralfek sztuką jest wytypować te co padną !! jak potrafisz to podaj zobaczymy jak Ci to pójdzie :) powodzenia
ladnie mowili dzisiaj o chybikach zadowoleni ze padly szostki ja nie jestem glupi zeby grac bezmyslnie wtedy zmniejsz sie swoje szanse na wygrana
wiem ze sa tacy co wierza ze mozna trafic szostke ja mam duze watpliwosci ze przy takiej sumie pieniedzy pozwola wygrac przypadkowemu czlowiekowi
hey :) hipek to ja gralem 17 :D i na 22 tez pojdzie tylko ze za 350zl
jaka tam depresja jak bym mial miec depresje po czyms takim to bym nie gral .... to tylko gra, wiesz co mozesz stracic a co zyskac:)
a znow strasza dziura w budzecie i ze bedzie to trzeba splacac kilkadzisiat lat to mi przypomina gierka i dlugi tylko ze dlugi teraz rosna w jeszcze wiekszym tempie a wielu ludzi ma zarobki do d.
Hipopotan, naprawdę są tacy co wierzą, że trafią szóstkę? Jak czytam taki tekst to zastanawiam się czy nie iść do okulisty a najlepiej do neuorologa. Takim ludziom to nawet dr. House nie pomorze. Kurcze, może to jest dobry pomysł na serial, robocza nazwa, "Totomaniacy, czyli spiskowa teoria dziejów".
mysia pysia, moje ostatnie typowania to:
4/10
5/10
1/5, 1/10, (5tka wyszla z eliminacji nieprawopoobnych licb, jak widac dosc lanie,lepsze 1/5 niz na 10)
jak chcesz to i tu podam publicznie typy na dzis o 22
aha, ale jak podacie pewniaki, zebym wiedzial na co nie gac, pozdrawiam
4/10
5/10
1/5, 1/10, (5tka wyszla z eliminacji nieprawopoobnych licb, jak widac dosc lanie,lepsze 1/5 niz na 10)
jak chcesz to i tu podam publicznie typy na dzis o 22
aha, ale jak podacie pewniaki, zebym wiedzial na co nie gac, pozdrawiam
jak wieczorem nie pojdzie 17 to nie wierze ze to bedzie dla ciebie zabawne
a co maja hazardzisci co graj na konie , do pytania za ile grasz? :P
miroslav: a co bierzesz pod uwage jak typujesz pewniaki ??? :) jesli mozna wiedzic
moja odpowiedz jest taka znalem czlowieka ktory ma kilka mieszkan a jest skapy o kazda zlotowke
czy ktoś wie dlaczego zostały zawieszone gry liczbowe w Fortunie ? Fortuna miała lepsze kursy , było można grać jak w Czechach tak i w Polsku. byłaby możność grać 0 14.00, 15.00, 19.00 a 22.00. Pzdrawiam graczy w Polsku. Pavel Hav.
Człowiek rozrzutny się nie dorobi. Bo takiemu starczy pieniędzy tylko do pierwszego. Tylko skąpiec będzie miał fortunę bo umie oszczędzać.
ale ten skapiec tez kiedys musial zaryzykowac jakis kapital lub urodzil sie w majetnej rodzinie :) a od czegos musial zaczac:)
zawsze stawiam swoje pewniaki jeżeli gry są codziennie, a a pozostałe liczby przeglądam w statystykach - gdyż spoglądam na czisla przez cały rok to widzę że liczby wychodzą statytycznie na średnio. Preferuje systemy, z powodu niższej opłaty za zaklad t.j. 10 kC.
jak tu grać żeby wygrac ? a te cholerne finansiaki oferują nam losowanie o 22.00 i tylko tyle. a przecież można losować także o 19.00 Zbig01
2/6 lipa i w dodatku bez plusa :/
a wcześniej w Keno 1/4 też lipa i zdrapki 1zł za 3 zdrapki, więc tylko 1 się wróciła :/
a wcześniej w Keno 1/4 też lipa i zdrapki 1zł za 3 zdrapki, więc tylko 1 się wróciła :/
miroslav>>> Polskie prawo zapewnia Państwu wyłączność na organizowanie i czerpanie zysków z gier losowych - tak więc FORTUNA ( i kilka innych firm ) łamały ten ustawowy monopol , czyli wyłączność i dlatego nie już tam liczb świata...
Pozdrawiam
edi8
Pozdrawiam
edi8
Widać nie znasz "Ustawy o grach losowych i ZAKŁADACH WZAJEMNYCH" , bo to jest tam jasno chińskim murem oddzielone od siebie....
Ale to jest niesprawiedliwe,że TS ma wyłączność na gry losowe ( jeżeli można tak je określić )
Dlatego sie ciebie pytam bo ty z pewnoscia znasz wszystkie paragrafy :)
Swoja droga zaglebilem sie i jest tak jak mowi edi. Dziwi mnie tylko czemu spolki w roznych terminach rezygnuja z tych gier, a nie wszyscy razem. Znalazlem za to jaka kara czycha nad osoba ktora prawo zlamie nie wiem czy to w starej walucie ale bylo to na stronie MF 1500.000.000 a osoby uczestniczace w tych grach po 5k . Bojcie sie grajacy w Fortunie albowiem lamaliscie prawo :p
Swoja droga zaglebilem sie i jest tak jak mowi edi. Dziwi mnie tylko czemu spolki w roznych terminach rezygnuja z tych gier, a nie wszyscy razem. Znalazlem za to jaka kara czycha nad osoba ktora prawo zlamie nie wiem czy to w starej walucie ale bylo to na stronie MF 1500.000.000 a osoby uczestniczace w tych grach po 5k . Bojcie sie grajacy w Fortunie albowiem lamaliscie prawo :p
xadi chyba nie zrozumiales TS ma wyłaczne prawo do organizacji loteri liczbowych i pobierania z tego tytulu oplat. Jesli kara jest w nowej walucie to firma ktora zawierala takie zaklady (wlasciciel) moze byc skazany na 3 lata pozbawienia wolnosci albo na grzywne 1,5 miliarda nowych zlotych lub na obie te kary razem.
Duży Lotek - 9 liczb na 3 zakłady, - n
1 1 2 system mozna użyć tak samo do
2 3 3
====== Multi-Multi,
4 4 5
5 6 6
======
7 7 8
8 9 9
=====
1 1 2 system mozna użyć tak samo do
2 3 3
====== Multi-Multi,
4 4 5
5 6 6
======
7 7 8
8 9 9
=====
NO i teraz pomyślcie.
Czy Totomix jest spólką skarbu państwa?.
Ja myślę że nie.
Totomix jest spółką firmy greckiej Intralot.
To z jakiej racji tylko oni oprócz monopolisty jakim jest TS ma prawo przyjmować zakłady na liczby.
W takim razie coraz czętsze pogłoski o zakazie gry w kulki od 1 pażdziernika mają coraz większy sens.
Pożyjemy zobaczymy. Do końca miesiąca zostało 19 dni.
Czy Totomix jest spólką skarbu państwa?.
Ja myślę że nie.
Totomix jest spółką firmy greckiej Intralot.
To z jakiej racji tylko oni oprócz monopolisty jakim jest TS ma prawo przyjmować zakłady na liczby.
W takim razie coraz czętsze pogłoski o zakazie gry w kulki od 1 pażdziernika mają coraz większy sens.
Pożyjemy zobaczymy. Do końca miesiąca zostało 19 dni.
miroslav>>>> ty jesteś z Czech?
Mieszkasz tam?
Mam do Ciebie kilka pytań odnośnie gry w Fortunie poprzez I-konto.
Mieszkasz tam?
Mam do Ciebie kilka pytań odnośnie gry w Fortunie poprzez I-konto.
z jakiej racji jakis TSbedzie dyktowal warunki gdzie ja mam grac to ma byc demokracja?z jakiej racji oni wtracaja sie do liczb swiata niech sobie zarzadaja likwidacji multi i duzego ale do liczb swiata wara im i to ma byc demokracja gdzie monopolista narzuca swoje warunki?nie rzycze sobie zeby jakis TS mowil mi gdzie mam grac.ludzie musza miec wybor musi byc konkurencja tylko TS nie moze sie z tym pogodzic ze ktos moze zarobic wiecej od nich, w tym kraju juz nie da sie zyc.czy ktos to wreszcie zmieni?Minister finansow na bruk