Wpisy użytkownika rico
Łącznie 1 263 wpisów w archiwum, pokazane od nr 103 153. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Mysia Pysia>>>>> nigdy nie pytaj się zawodowego (nałogowego hazardzisty) ile jest wygrany lub przegrany, bo nigdy nie dowiesz się prawdy......
To tak jak z wędkarzami, których ryby są o taaaaaaaaaaaaaakie duże, a w rzeczywistości to albo się spłoszyły albo były były jak szprotki.
Z hazardzistami jest podobnie, albo by była wygrana albo jest taka mała jak szprotka 4/10
Pozdr.
To tak jak z wędkarzami, których ryby są o taaaaaaaaaaaaaakie duże, a w rzeczywistości to albo się spłoszyły albo były były jak szprotki.
Z hazardzistami jest podobnie, albo by była wygrana albo jest taka mała jak szprotka 4/10
Pozdr.
Mysia,onaa,Sir Mavins i wszyscy inni, którzy dyskutują z kogucikiem 19.....
To nie tak, ze on sam nie chce wam dokładnie napisać, bo on niestety, ale nie jest w stanie tego gdyż w zasadzie to on nie gra dla pieniędzy,ale dla samego grania!!!
Przecież wszystko się toczy wokół jego "uzależnienia" ,chociaż on będzie temu zaprzeczał.
Te wszystkie jego okrzyki "hej do boju" na buka" czy inne hasła, to tak naprawdę straszenie "słonia przez mrówkę"
Dziwne, że tylu młodych ludzi ma go za jakiegoś nadzwyczajnego człowieka.
Tak nie jest, bo to tylko jeden z wielu wtapiających codziennie określone kwoty uczestnik zakładów lub gier losowych!
To nie tak, ze on sam nie chce wam dokładnie napisać, bo on niestety, ale nie jest w stanie tego gdyż w zasadzie to on nie gra dla pieniędzy,ale dla samego grania!!!
Przecież wszystko się toczy wokół jego "uzależnienia" ,chociaż on będzie temu zaprzeczał.
Te wszystkie jego okrzyki "hej do boju" na buka" czy inne hasła, to tak naprawdę straszenie "słonia przez mrówkę"
Dziwne, że tylu młodych ludzi ma go za jakiegoś nadzwyczajnego człowieka.
Tak nie jest, bo to tylko jeden z wielu wtapiających codziennie określone kwoty uczestnik zakładów lub gier losowych!
milu>>>>>niestety za 3/7 to ty dopłacasz T.S ok.a włściwie dokładnie 0,5 złocisza
Oni nic nie płacą!!!!!!!
Oni nic nie płacą!!!!!!!
milu<<<
Jeśli za podstawową stawkę to pół biedy, bo dopłata tylko 0,5 złocisza, ale są tacy zawodowcy co grają np. x 100 a wtedy mimo wygranej tracą 50 złociszków..
Ot, taka to złodziejska gra!
Pozdr.
Ot, taka to złodziejska gra!
Pozdr.
Robal<<<<<, jeśli z plusem to należy się +14 zecików, ale miła mila o plusiku nie wspominała...
Poza tym semantyką zupy nie pokrasisz!
Pozdr.
Poza tym semantyką zupy nie pokrasisz!
Pozdr.
Kathy<<<<<<
Nastawić się można, a nawet zastawić, ale im więcej zastawisz tym trudniej będzie się odstawić od grania i tym dalej będzie do wygrania!!!
P.S dodam tylko,że tylko 1 raz miałem 7/10!, ale to jak wszyscy wiedzą dupa z króla!
Koguciku10>>>>>masz rację z tym, że można wszystko napisać, ale czy to jest prawda?
Myślę , że nie , no może poza twoimi wpisami, że za wygrane kupiłeś sobie samochód (ford fieste, nówka sztuka), wyposażyłęś mieszkanie, kupiłeś sobię garaż, nowe buty,,,, a zresztą co ja będę przypominał sam możesz to zrobić,
Jesteś wygrany, bo wszystko co wygrasz zamieniasz na dobra, a co zostanie na wczasy na mazurach (bez wyżywienia)
GRATULACJE!!!
Myślę , że nie , no może poza twoimi wpisami, że za wygrane kupiłeś sobie samochód (ford fieste, nówka sztuka), wyposażyłęś mieszkanie, kupiłeś sobię garaż, nowe buty,,,, a zresztą co ja będę przypominał sam możesz to zrobić,
Jesteś wygrany, bo wszystko co wygrasz zamieniasz na dobra, a co zostanie na wczasy na mazurach (bez wyżywienia)
GRATULACJE!!!
koguciku>>>>>>>> o swojej grze nic dobrego nie mogę napisać, bo jedyne moje osiągi to 7/10 i w dużego 3 "czwórki", to nic !!
Po prostu grać powinni ci co mają szczęście, a jak się niema szczęścia to i w drewnianym kościele cegła na główkę spadnie"
Ty jesteś szczęściarz i graj!!
Ja niestety nic w tym temacie nie podpowiem....
Po prostu grać powinni ci co mają szczęście, a jak się niema szczęścia to i w drewnianym kościele cegła na główkę spadnie"
Ty jesteś szczęściarz i graj!!
Ja niestety nic w tym temacie nie podpowiem....
Robalu<<<<<<<< za 3/7 w MM wygrywający lub wygrywająca otrzymuje jednak 8 złotych, a za 4/7 aż 14 złociszków.
Zaiste, bardzo hojna jest ta firma, bo za 5/7 otrzymuje się aż" 70 złotówek(oczywiście z Plusem)
Trafić takie "cudo" nie jest łatwo!
Mila<<<<<<
Jednak gdy go nieopatrznie porwałaś to stracisz 2,50 złoty
Myślę, że jako typer z ogromnym ponad 3-letnim stażem wiesz, że kupony są tak cenne, ze nawet po kilku latach mogą nam przynieśc wielką wygraną
Czego ci życzę!
Zaiste, bardzo hojna jest ta firma, bo za 5/7 otrzymuje się aż" 70 złotówek(oczywiście z Plusem)
Trafić takie "cudo" nie jest łatwo!
Mila<<<<<<
Myślę, że jako typer z ogromnym ponad 3-letnim stażem wiesz, że kupony są tak cenne, ze nawet po kilku latach mogą nam przynieśc wielką wygraną
Czego ci życzę!
emeryt>>widocznie koleżanka ma szczęście w miłości, a nie w grach!!!!
Już sam pobyt w Ciechocinku to szczęście, a co dopiero tańce...
Jest naprawdę szałowo z reguły przypada 4 emerytki na 1-ego emeryta.hehehehe
Pozdrawiam
Już sam pobyt w Ciechocinku to szczęście, a co dopiero tańce...
Jest naprawdę szałowo z reguły przypada 4 emerytki na 1-ego emeryta.hehehehe
Pozdrawiam
Jak by było bez różnicy, to by ludzie na ulicy.......................i
o ile wiem to granie przez net w RP jest dalej zabronione i z wiadomych powodów mogą być problemy.....
ale do odważnych świat należy!
Zatem można i na trawniku...........cyku,cyku!
ale do odważnych świat należy!
Zatem można i na trawniku...........cyku,cyku!
emeryt>>>>>>>i tu się mylisz, bo będąc w Ciechocinku miałem okazję tańczyć na dancingach i z młodymi i starszymi paniami, czyli wg twojej sugestii over 36..
Przyznam, że byłem zdumiony jak lekko tańczą te drugie, ale oczywiście i te młodsze sprawiają w tańcu wiele radości.
Mówiąc prawdę to taniec wyzwala w człowieku wiele pozytywnej energii i nastraja optymistycznie, pomimo ponurej nieraz rzeczywistości.
I ja tam byłem i super się bawiłem.
Pozdr. emeryta oraz jego dziadka.
Przyznam, że byłem zdumiony jak lekko tańczą te drugie, ale oczywiście i te młodsze sprawiają w tańcu wiele radości.
Mówiąc prawdę to taniec wyzwala w człowieku wiele pozytywnej energii i nastraja optymistycznie, pomimo ponurej nieraz rzeczywistości.
I ja tam byłem i super się bawiłem.
Pozdr. emeryta oraz jego dziadka.
Co w tym fajnego?????
Laska zrobiła dwa obroty i nic więcej, żeby chociaż jakiś striptease To rozumiem.
Pasko popraw tą ninię
Laska zrobiła dwa obroty i nic więcej, żeby chociaż jakiś striptease To rozumiem.
Pasko popraw tą ninię
wczoraj wylosowano w LOTTO 3,4,5,17,21,44
dokładnie 17.03.2007 w DL 3,4,5,9,27, 44
wczoraj 1xponad 10 milionów
wtedy dokładnie 3x 6,191.705,90
tak więc historia lubi się powtarzać
Tylko stawka 1,60 za zakład już się nie powtórzy!!
dokładnie 17.03.2007 w DL 3,4,5,9,27, 44
wczoraj 1xponad 10 milionów
wtedy dokładnie 3x 6,191.705,90
tak więc historia lubi się powtarzać
Tylko stawka 1,60 za zakład już się nie powtórzy!!
słusznie, ale tak podobne do siebie jak bracia.....no, może nie bliźniacy!!
bonus w multilota wynisi już 40000złotych, a wyrana tylko 1 siódemka 0-9/10 0-8/10 ludzie chyba stracili zdolność typowania!!!!!
Jak to jest z tym Multilotkiem???
Za moich młodych dziecinnych lat, codziennie padały 10/10 albo w większej ilości.
Jeszcze nie tak dawno kiedy Kazik>T trafił 10/10 bodajże 15 pażdziernika 2005 roku, było tych dziesiątek 4 w jednym losowaniu.Teraz na 10/10 czekaliśmy prawie 2 m-ce........
Co się dzieje do ku......wy nędzy????
Czy ktoś zna od[powiedź na to pytanie??????
Za moich młodych dziecinnych lat, codziennie padały 10/10 albo w większej ilości.
Jeszcze nie tak dawno kiedy Kazik>T trafił 10/10 bodajże 15 pażdziernika 2005 roku, było tych dziesiątek 4 w jednym losowaniu.Teraz na 10/10 czekaliśmy prawie 2 m-ce........
Co się dzieje do ku......wy nędzy????
Czy ktoś zna od[powiedź na to pytanie??????
Witaj Lila!!!!
Dziś w Multi jakiś szczęśliwiec trafił siódemkę z plusem!!!
Bonus wynosi już 50000zł i nie ma jeszcze na niego chętnego!!
Dziś w Multi jakiś szczęśliwiec trafił siódemkę z plusem!!!
Bonus wynosi już 50000zł i nie ma jeszcze na niego chętnego!!
kathy,również pozdrawiam i dziękuję za 60000 tys. to cieszy!
Zastanawia mnie dlaczego tak mało ostatnio wygranych w MULTI!!
Zastanawia mnie dlaczego tak mało ostatnio wygranych w MULTI!!
Obowiązująca do końca ubiegłego roku ustawa jasno określała, że „ogólna wartość wygranych w grze liczbowej, totalizatorze i grze bingo pieniężne nie może być niższa niż 50 proc. kwoty wpłaconych stawek”. Tymczasem zarówno Multi Lotek, jak i wprowadzone w maju 2008 r. Keno miało z góry określoną tabele wygranych. Niezależnie od tego, ile zostało zawartych zakładów, Totalizator za trafione liczby wypłacał zawszę tę samą kwotę. Odwrotnie niż w Lotto, w którym dochodzi do kumulacji. Niewygrana pula pieniędzy zasila wygraną w kolejnym losowaniu, i tak aż do momentu, gdy któryś z graczy trafi tzw. „szóstkę”. Ostatnie losowanie Multi Lotka odbyło się w czerwcu 2009 r. Wtedy tę grę zastąpiła gra Multi Multi. Reguły gry są niemal identyczne, jedyną istotną zmianą jest to, że Multi Multi przewiduje kumulacje.
Co na to nadzorujące totalizatora Ministerstwo Finansów? Resort oględnie przyznaje, że TS nigdy nie był przez nich kontrolowany w zakresie wypełniania wymogów ustawy. Była za to pod lupą urzędników, którzy sprawdzali m.in. „prawidłowość ustalania i wpłacania wpłat z zysku”. Jaki był jej efekt? Wyniki kontroli skarbowych objęte są tajemnicą – czytamy w korespondencji z MF. Za to Magdalena Kobos, rzeczniczka resortu, otwarcie stwierdza, że regulamin gier Multi Lotek czy Keno jest tak skonstruowany, że możliwa jest sytuacja, w której wartość wygranych nie będzie wynosiła wymaganych 50 proc. kwoty zakładów. Zaznacza jednak, że „w dłuższym czasie...ten warunek zostaje spełniony”. Jak to możliwe? Tego już nie podaje.
Według ministerstwa w grze Keno po blisko 110 tys. losowań na wygrane zostało przeznaczone ponad 57 proc. wpłaconych stawek. A co z Multi Lotkiem? Na ten temat informacji już nie otrzymaliśmy.
W oficjalnym komunikacie Totalizator podaje jednak, że w ciągu 13 lat dzięki tej grze milionerami zostało 9 osób, ale rocznie generowała ona wpływy na poziomie 900 mln zł. To 25 proc. wszystkich wpływów do TS w 2008 r. Gra musiała być rentowna, bo w maju 2008 r. Totalizator wprowadził właśnie opartą na identycznych zasadach grę Keno. Losowanie odbywa się tam co 5 minut.
Keno w ustawie o grach hazardowych, która zastąpiła przepisy o grach i zakładach wzajemnych, została zwolniona z obowiązku przeznaczania na wygrane 50 proc. wpłaconych stawek.
Zgodnie z kodeksem karnym skarbowym za prowadzenie gier liczbowych wbrew przepisom grożą 3 lata więzienia i wysoka grzywna.
Co na to nadzorujące totalizatora Ministerstwo Finansów? Resort oględnie przyznaje, że TS nigdy nie był przez nich kontrolowany w zakresie wypełniania wymogów ustawy. Była za to pod lupą urzędników, którzy sprawdzali m.in. „prawidłowość ustalania i wpłacania wpłat z zysku”. Jaki był jej efekt? Wyniki kontroli skarbowych objęte są tajemnicą – czytamy w korespondencji z MF. Za to Magdalena Kobos, rzeczniczka resortu, otwarcie stwierdza, że regulamin gier Multi Lotek czy Keno jest tak skonstruowany, że możliwa jest sytuacja, w której wartość wygranych nie będzie wynosiła wymaganych 50 proc. kwoty zakładów. Zaznacza jednak, że „w dłuższym czasie...ten warunek zostaje spełniony”. Jak to możliwe? Tego już nie podaje.
Według ministerstwa w grze Keno po blisko 110 tys. losowań na wygrane zostało przeznaczone ponad 57 proc. wpłaconych stawek. A co z Multi Lotkiem? Na ten temat informacji już nie otrzymaliśmy.
W oficjalnym komunikacie Totalizator podaje jednak, że w ciągu 13 lat dzięki tej grze milionerami zostało 9 osób, ale rocznie generowała ona wpływy na poziomie 900 mln zł. To 25 proc. wszystkich wpływów do TS w 2008 r. Gra musiała być rentowna, bo w maju 2008 r. Totalizator wprowadził właśnie opartą na identycznych zasadach grę Keno. Losowanie odbywa się tam co 5 minut.
Keno w ustawie o grach hazardowych, która zastąpiła przepisy o grach i zakładach wzajemnych, została zwolniona z obowiązku przeznaczania na wygrane 50 proc. wpłaconych stawek.
Zgodnie z kodeksem karnym skarbowym za prowadzenie gier liczbowych wbrew przepisom grożą 3 lata więzienia i wysoka grzywna.
Totalizator Sportowy naruszył ustawę?
Multi Lotek narusza prawo
Totalizator Sportowy przez kilkanaście lat organizował gry, które naruszały zapisy ustawy o grach i zakładach wzajemnych. W jedną z nich Polacy grali codziennie, także w święta - to wprowadzony w 1996 roku Multi Lotek.
Multi Lotek narusza prawo
Totalizator Sportowy przez kilkanaście lat organizował gry, które naruszały zapisy ustawy o grach i zakładach wzajemnych. W jedną z nich Polacy grali codziennie, także w święta - to wprowadzony w 1996 roku Multi Lotek.
cieszę się, że jest dobrze, przynajmniej w tym jednym przypadku.....
większość jednak narzeka, ale to pewnie nieudacznicy!
Pozdrawiam, aha, gratulacje za 8/8 w KENO
większość jednak narzeka, ale to pewnie nieudacznicy!
Pozdrawiam, aha, gratulacje za 8/8 w KENO
ho,ho aż 2 razy 7/8, zatem podwójne gratulacje i życzę 10/10
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witaj Liluś!!!
- czy także masz sukcesy w KENO?
- wszak jesteś z Gniezna, a tam padła jedna z głównych wygranych!
- czy także masz sukcesy w KENO?
- wszak jesteś z Gniezna, a tam padła jedna z głównych wygranych!
Przez 10 lat nic nie trafić i ciągle grać?
Tego nie rozumiem, i jeszcze dawać rady jak grać.Bałwan
Paranoja!
Tego nie rozumiem, i jeszcze dawać rady jak grać.Bałwan
Paranoja!
Lila, czy Ty to gotujesz, czy tylko przepisujesz książkę kucharską?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Lila, aż mi ślinka cieknie od czytania przepisów, a co dopiero jeść takie pyszności!!! Uwielbiam.
Tutti pierdutti,helo Dolly, od tego włoskiego głowa mnie boli.
Dobranoc
Dobranoc
Według przedstawicieli branży polski rynek mógłby pomieścić nawet 200 tysięcy automatów. "Rzeczpospolita" pisze, że najwięcej osób skłonnych zaryzykować swoje pieniądze mieszka w Warszawie.
"Jest to związane z zamożnością ludzi. Ci którzy mają pieniądze, lubią je wydawać właśnie na gry " - mówi dziennikowi Tomasz Chalimoniuk, prezes firmy Totolotek przyjmującej zakłady sportowe.
Automaty są już instalowane nie tylko w pubach, ale również w większych sklepach spożywczych. Operatorzy radzą sobie w ten sposób z zakazem umieszczania więcej niż trzech urządzeń w jednym lokalu.
"Jest to związane z zamożnością ludzi. Ci którzy mają pieniądze, lubią je wydawać właśnie na gry " - mówi dziennikowi Tomasz Chalimoniuk, prezes firmy Totolotek przyjmującej zakłady sportowe.
Automaty są już instalowane nie tylko w pubach, ale również w większych sklepach spożywczych. Operatorzy radzą sobie w ten sposób z zakazem umieszczania więcej niż trzech urządzeń w jednym lokalu.
P.S czy zauważyliście już zmniejszającą się ilość automatów Tzw "jednorękich bandytów", bo ja nie!
Drogi Pasko!
Wprawdzie PRIMA APRILIS mamy już za sobą, ale to nie żart.
Może to nieistotne , ale są błędy w twoich wynikach archiwalnych: I tak np:
Expres Lotek:
wylosowano?
13.04.1977 liczby:5,8,8,31,35
03.01.1979 """ :5,23,27,27,37
10.01.1979 """ :5,23,27,27,37
Nie czepiam się, ale nie dość, że podwójne liczby, to jeszcze takie same w różnych losowaniach!!!
Czyżby nie za dużo szczęścia??
Pozdrawiam.
Wprawdzie PRIMA APRILIS mamy już za sobą, ale to nie żart.
Może to nieistotne , ale są błędy w twoich wynikach archiwalnych: I tak np:
Expres Lotek:
wylosowano?
13.04.1977 liczby:5,8,8,31,35
03.01.1979 """ :5,23,27,27,37
10.01.1979 """ :5,23,27,27,37
Nie czepiam się, ale nie dość, że podwójne liczby, to jeszcze takie same w różnych losowaniach!!!
Czyżby nie za dużo szczęścia??
Pozdrawiam.
mareq>>>>>wygląda na to, że liczby w tych losowaniach się powtórzyły, bo oficjalna strona lotto również je potwierdza!
Tak więc historia lubi się powtarzać!
Jednakowoż na stronie Pasko są błędy i być może dla statystyków ma to jakieś znaczenie....
mnie to raczej nie przeszkadza,
Pozdrawiam.
Tak więc historia lubi się powtarzać!
Jednakowoż na stronie Pasko są błędy i być może dla statystyków ma to jakieś znaczenie....
mnie to raczej nie przeszkadza,
Pozdrawiam.
Zbierał puszki i złom. A pieniądze z ich sprzedaży... inwestował na rynkach zagranicznych. I tak zarobił fortunę.
„Puszkowy Curt" zostawił majątek wart półtora miliona dolarów i natychmiast po jego zejściu rodzina zaczęła wojnę o schedę. Skąd miał tak olbrzymie pieniądze? Otóż każdy grosz, zarobiony przez 40 lat zbierania puszek inwestował na międzynarodowych rynkach finansowych. Wiedział, w co inwestować, bo codziennie chodził do miejskiej biblioteki i studiował prasę ekonomiczną. Zgromadził pakiet akcji i udziałów w firmach o wartości ponad miliona dolarów oraz depozyt w sejfie szwajcarskiego banku - 124 sztabki złota warte ok. 400 tys. dolarów.
Cały swój majątek chciał przekazać kuzynowi, który go regularnie odwiedzał. Gdy jednak okazało się, że to coś więcej niż stary rower, natychmiast znaleźli się inni krewni chętni do przejęcia fortuny Curta. Gwałtowne spory trwały przez półtora roku i dopiero sąd zmusił chciwych krewniaków do uczciwego podzielenia się majątkiem
Dzięki Jason.......
domyślam się, że przeszkodą w losowaniu była pamiętna "Zima stulecia"
domyślam się, że przeszkodą w losowaniu była pamiętna "Zima stulecia"
Kloszard okazał się milionerem
Fakt | Piątek, 2 kwietnia 2010
Lila z pozdrowieniami>...
Fakt | Piątek, 2 kwietnia 2010
Lila z pozdrowieniami>...
Fakt, że miał nosa do interesów, ale czy był szczęśliwy?
Wszak żył jako kloszard,żywił się resztkami i wydaje mi się że był skąpcem!
Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt!
Wszak żył jako kloszard,żywił się resztkami i wydaje mi się że był skąpcem!
Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt!
Jason>>>>dzięki za wyjaśnienia, a jednak cuda się nie zdarzają tak często!
Hazard dobroczynny - każdy los wygrywa
Organizacje dobroczynne mają nowy pomysł na zdobywanie pieniędzy: chcą organizować charytatywne loterie pieniężne - donosi "Metro".
Organizacje dobroczynne mają nowy pomysł na zdobywanie pieniędzy: chcą organizować charytatywne loterie pieniężne - donosi "Metro".
Nabywca losu, wspierając zbożny cel, ma dodatkowo szanse na wygraną pieniężną. Wszelkie wpływy z takiej gry fundacja, która ją organizuje, przeznaczałaby na cele statutowe.
"To gra kierowana do ludzi, którzy odczuwają przyjemność z możliwości pieniężnych wygranych. To spora część osób, które teraz mogą np. obstawiać konie na wyścigach czy zakłady bukmacherskie" - wylicza Agata Tomaszewska z Forum Darczyńców.
"To gra kierowana do ludzi, którzy odczuwają przyjemność z możliwości pieniężnych wygranych. To spora część osób, które teraz mogą np. obstawiać konie na wyścigach czy zakłady bukmacherskie" - wylicza Agata Tomaszewska z Forum Darczyńców.
Jak podkreśla, takie loterie są na porządku dziennym np. w Czechach, Holandii, Hiszpanii czy Wielkiej Brytanii. "Będziemy robić wszystko, by były legalne także w Polsce" - mówi.
"Już poinformowaliśmy Ministerstwo Finansów, które mogłoby wprowadzić niezbędne zmiany prawne. Nasi eksperci prawni z Instytutu Spraw Publicznych sporządzili też raport dotyczący stanu prawnego i ewentualnych poprawek, które trzeba by wprowadzić, by zmiany wdrożyć"
"Już poinformowaliśmy Ministerstwo Finansów, które mogłoby wprowadzić niezbędne zmiany prawne. Nasi eksperci prawni z Instytutu Spraw Publicznych sporządzili też raport dotyczący stanu prawnego i ewentualnych poprawek, które trzeba by wprowadzić, by zmiany wdrożyć"
P.S Czy cieszycie się czatowicze z nowego oblicza hazardu jakim będzie u nas HAZARD DOBROCZYNNY, gdzie nikt nic nie traci, a każdy zyskuje?
Potrzebny jest czas zadumy nad tym pozytywnym zjawiskiem, szczególnie podczas długich Świątecznych dni!
Pozdrawiam.
Potrzebny jest czas zadumy nad tym pozytywnym zjawiskiem, szczególnie podczas długich Świątecznych dni!
Pozdrawiam.
Wydaje mi się, że kolega kogucik nie powinien się wtrącać do merytorycznej dyskusji, na jego temacie, bo jak sam napisał, jest w okresie "Świątecznego odstawienia od gier wszelakich"
Nałogowi hazardziści tak już mają, że wszelkie okresy świąteczne traktują jako okres abstynencki.
I bardzo dobrze!
Życzymy mu Wesołych Świąt.
Nałogowi hazardziści tak już mają, że wszelkie okresy świąteczne traktują jako okres abstynencki.
I bardzo dobrze!
Życzymy mu Wesołych Świąt.
UWAGA!!!
Już dziś możecie sprawdzić, czy Wasza szczęśliwa liczba jest również popularna wśród innych liczb
T.S oferuje na oficjalnej stronie www.LOTTO. możliwość darmowego sprawdzenia Twojej szczęśliwej liczby do JOKERA
DZiekujemy!!!
Już dziś możecie sprawdzić, czy Wasza szczęśliwa liczba jest również popularna wśród innych liczb
T.S oferuje na oficjalnej stronie www.LOTTO. możliwość darmowego sprawdzenia Twojej szczęśliwej liczby do JOKERA
DZiekujemy!!!
Oficjalne wyniki będą w piątek
Na razie w rackingu szczęśliwych liczb prowadzi "7-ka"
Na razie w rackingu szczęśliwych liczb prowadzi "7-ka"
Jak narazie prowadzi liczba 7 z 816 głosami
druga i trzecia exeqvo 31,13
a czwarta moja faworytka 18
tabelę zamyka liczba 35, zaledwie 60 głosów...
Pzdr.
druga i trzecia exeqvo 31,13
a czwarta moja faworytka 18
tabelę zamyka liczba 35, zaledwie 60 głosów...
Pzdr.
Co się dzieje a kasą, gdy wygrywający się nie zgłosi?
Myślę, że chyba idzie na jakiś "zbożny cel"
Kto wie?
Myślę, że chyba idzie na jakiś "zbożny cel"
Kto wie?
T.S poszukuje osoby, która trafiła 6-tkę,wysłano nawet komunikat na oficjalnej stronie Firmy.
Do tej pory wielu twierdziło, że T.S OSZUKUJE, a tu widać wyraźnie, że POSZUKUJE!!!
P>S Swoją drogą wiele jest osób, które wypełniają wysyłają, nie sprawdzą i wyrzucają.
Jak dalej nikt się nie zgłosi to "nurkowie" będą mieli czego szukać. hehehehehehe
Do tej pory wielu twierdziło, że T.S OSZUKUJE, a tu widać wyraźnie, że POSZUKUJE!!!
P>S Swoją drogą wiele jest osób, które wypełniają wysyłają, nie sprawdzą i wyrzucają.
Jak dalej nikt się nie zgłosi to "nurkowie" będą mieli czego szukać. hehehehehehe
Co się dzieje z JOKEREM, że już 700 000 kumululu w ciągu 4 losowań, a ten DRAŃ TSN, kazał czekać na taką kumulację 5 miesięcy, czyli kilkadziesiąt losowań.
Aż mnie ciarki przechodzą, bo w takim tempie to KUMULACJA w JOKERZE może wynieść ponad 100 milionów złotych po 5-ciu miesiącach.....
Kto w Polsce udźwignie taką kasę???
Aż mnie ciarki przechodzą, bo w takim tempie to KUMULACJA w JOKERZE może wynieść ponad 100 milionów złotych po 5-ciu miesiącach.....
Kto w Polsce udźwignie taką kasę???
największa pula nagród w historii została wygrana w loterii Mega Millions szóstego marca 2007 roku w USA. Dwóch szczęśliwców podzieliło między sobą trzysta dziewięćdziesiąt milionów dolarów. Najwyższa wygrana, jaka przypadła na pojedynczy kupon, wynosi 365 000 000 dolarów. Wygrało ją ośmioro mieszkańców amerykańskiego stanu Nebraska, który wspólnie wytypowali szczęśliwe numery.
wygrana w lotto? Chociaż nasze problemy nie znikną, gdy kółko fortuny przyniesie nam furę pieniędzy. Do tych pieniędzy trzeba jeszcze dorosnąć. Owymi pieniędzmi trzeba umieć zarządzać. Gdy będzie taka okazja, że staniesz się posiadaczem dużej gotówki to nie pozwól jej zapanować nad sobą. Kontroluj to co z nimi robisz, co za nie kupujesz. Nie kupuj rzeczy, które będą dla Ciebie jednorazowego użytku, lub kupisz je tylko po to, bo kiedyś Ci się podobała ta rzecz jak nie miałeś jeszcze tylu pieniędzy.
nie byłem, ale już nie raz nie dwa, chciałem być w takiej sytuacji.
Pozdr.
Pozdr.
Tak jak należało się spodziewać KUMULACJA 10 000 000
I pilnować kuponów robaczki!!!
Pozdr>>>>LILUŚ:}:}
I pilnować kuponów robaczki!!!
Pozdr>>>>LILUŚ:}:}
Dzieci kochane,robaczki jedyne, oczywiście zapytam was:
Czy nie powinniście być o tej porze w szkole?
Pan doktor edi, jest na pewno na uczelni, a jeśli wy będziecie tak często wagarować to się na was tam nie doczeka, żeby dać wam prawdziwą lekcję dobrego wychowania, kultury i ogłady.
Pozdrawiam was serdecznie.
Czy nie powinniście być o tej porze w szkole?
Pan doktor edi, jest na pewno na uczelni, a jeśli wy będziecie tak często wagarować to się na was tam nie doczeka, żeby dać wam prawdziwą lekcję dobrego wychowania, kultury i ogłady.
Pozdrawiam was serdecznie.
.....a prace domowe, to już macie odrobione??
- czy jak zwykle;
- nic nie było zadane!!
- czy jak zwykle;
- nic nie było zadane!!
Przypomniał mi się dowcip:
Jak to praktykantka AM na sekcji zwłok szukała kości w penisie i rzekła:
Panie doktorze, ależ w nim nie ma kości????
No co profesor rzecze:
-Mniej teorii, więcej praktyki
--------------------------------------
co się tyczy jajek to im zimniej to tym mniejsze
Jak to praktykantka AM na sekcji zwłok szukała kości w penisie i rzekła:
Panie doktorze, ależ w nim nie ma kości????
No co profesor rzecze:
-Mniej teorii, więcej praktyki
--------------------------------------
co się tyczy jajek to im zimniej to tym mniejsze
Rat666>>>>>>>50gr haraczu to płacą dzieci i emeryci...
prawdziwi "pasjonaci" płacą i o wiele więcej i płaczą też bardziej niż Ty i tobie podobni.
Polska to dziwny krłaj, jak mawiał poseł ZULU GULA!!
prawdziwi "pasjonaci" płacą i o wiele więcej i płaczą też bardziej niż Ty i tobie podobni.
Polska to dziwny krłaj, jak mawiał poseł ZULU GULA!!
Pasko w tabeli wygranych Jokera widnieje, że wygrana V stopnia "JOKERA" wynosi 3 575 860 złotych. Czy to nie jest pomyłka?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
I stopień
(JOKER + 4/4) 0 0.00
II stopień
(4/4) 8 0.00
III stopień
(JOKER + 3/4) 0 0.00
IV stopień
(JOKER + 2/4) 0 4.72
V stopień
(3/4) 0 4 575 860.00
VI stopień
(JOKER + 1/4) 0 0.12
VII stopień
(JOKER + 0/4) 2 45.80
(JOKER + 4/4) 0 0.00
II stopień
(4/4) 8 0.00
III stopień
(JOKER + 3/4) 0 0.00
IV stopień
(JOKER + 2/4) 0 4.72
V stopień
(3/4) 0 4 575 860.00
VI stopień
(JOKER + 1/4) 0 0.12
VII stopień
(JOKER + 0/4) 2 45.80
Przypomnijmy, że sprzedaż kolejnej, czwartej już edycji tej loterii, ruszyła 26 kwietnia. Łącznie sprzedano 324 371 z 500 000 losów (prawie 64,9%). Podobnie jak w poprzedniej edycji do wygrania był 1 000 000 złotych, trzy razy po 100 000 złotych oraz dwanaście tysięcy wygranych po 100 złotych. Z puli 12004 padło 7777 wygranych, co stanowi blisko 64,8% liczby wszystkich wygranych. Wśród zakupionych losów nie znalazł się ten wart milion złotych, mimo to suma wszystkich wygranych wyniosła pokaźne 877 600 zł.
To cytat z komunikatu T.S
Wynika z tego, że statystyczny Kowalski płacąc 10 złotych otrzymał 2 złote 70 groszy!!
a gdzie obiecany milion?
czyżby i tu były kumulacje??????
Cosik mi to śmierdzi przekrętem.
BBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Wynika z tego, że statystyczny Kowalski płacąc 10 złotych otrzymał 2 złote 70 groszy!!
a gdzie obiecany milion?
czyżby i tu były kumulacje??????
Cosik mi to śmierdzi przekrętem.
BBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
b52>>> przy podanej przez Ciebie skuteczności 10 trafień w zbiorze 20 liczb i w rozpisie po 10 skreśleń , mam takie systemy gwarancyjne:
a/ gw. 7 przy 10z20 na 30 zakładów
b/ gw. 8 przy 10z20 na 206 zakładów
c/ gw. 9 przy 10z20 na 3122 zakładów
to są rewelacyjne wprost metody na przegranie wielu tysięcy złotych; ponieważ nadanie kosztuje odpowiednio
a/ 75 zł
b/515 zł
c/7805 zł
punkt b/ nawet w przypadku trafienia 8 liczb generuje straty
pozostałe minimalny zysk (niewarty włożonego ryzyka)
Poza tym nigdzie nie jest powiedziane, że trafisz za pierwszym razem!!!!!
Jednak nie krytykuję i życzę powodzenia......może Tobie się uda???/ Ciekawe czy autor gra tym sposobem?
a/ gw. 7 przy 10z20 na 30 zakładów
b/ gw. 8 przy 10z20 na 206 zakładów
c/ gw. 9 przy 10z20 na 3122 zakładów
to są rewelacyjne wprost metody na przegranie wielu tysięcy złotych; ponieważ nadanie kosztuje odpowiednio
a/ 75 zł
b/515 zł
c/7805 zł
punkt b/ nawet w przypadku trafienia 8 liczb generuje straty
pozostałe minimalny zysk (niewarty włożonego ryzyka)
Poza tym nigdzie nie jest powiedziane, że trafisz za pierwszym razem!!!!!
Jednak nie krytykuję i życzę powodzenia......może Tobie się uda???/ Ciekawe czy autor gra tym sposobem?
nie pisałem do Ciebie "doktorku", a jedynie do użytkownika o nicku b52.
Nawet nie śmiał bym pisać do wielce szanownego Pana Doktora nauk mi nie znanych, więc proszę sobie darować obrażanie mnie maluczkiego człowieczka i nie odnosić się do moich wpisów!
Com napisał....napisałem! i BASTA.
Nawet nie śmiał bym pisać do wielce szanownego Pana Doktora nauk mi nie znanych, więc proszę sobie darować obrażanie mnie maluczkiego człowieczka i nie odnosić się do moich wpisów!
Com napisał....napisałem! i BASTA.
zgoda buduje......
niezgoda rujnuje!!!!!
bonus poszedł, ale nic to typuj dalej, może za sto lat ktoś tu trafi 10/10 hhehehehhehehhehhe??
niezgoda rujnuje!!!!!
bonus poszedł, ale nic to typuj dalej, może za sto lat ktoś tu trafi 10/10 hhehehehhehehhehhe??
boczas<<<<<< marzycielu o czym ty piszesz/?
Jeśli chcesz dalej przegrywać to masz to pewne jak w banku!!!
Dla twojej i innych wiadomości napiszę, ze przy okazji trafienia bonusa: w tym losowaniu padło po jednej wygranej 5/10 i 3/7 statystycznie na 1 punkt T.S buuuuuuuhhaahhahahha
ale żeby was nie pognębiać to dodam, ze padły ..aż 3 trafne 4/10 na punkt!!( o ile takie wygrane można nazwać wygranymi!
Tak więc kto myśli, ten zna już kto jest prawdziwym wygranym w tej grze!
P.S Nie dziwię się, że Pasko nie typuje, bo od dawna on wie, że ta gra to wielka ściema, a jedynie jako stronaka przynosi mu profity!! (chyba nawet nie tak małe!!)
Pozdrowienia: nie tylko dla naiwnych!
Jeśli chcesz dalej przegrywać to masz to pewne jak w banku!!!
Dla twojej i innych wiadomości napiszę, ze przy okazji trafienia bonusa: w tym losowaniu padło po jednej wygranej 5/10 i 3/7 statystycznie na 1 punkt T.S buuuuuuuhhaahhahahha
ale żeby was nie pognębiać to dodam, ze padły ..aż 3 trafne 4/10 na punkt!!( o ile takie wygrane można nazwać wygranymi!
Tak więc kto myśli, ten zna już kto jest prawdziwym wygranym w tej grze!
P.S Nie dziwię się, że Pasko nie typuje, bo od dawna on wie, że ta gra to wielka ściema, a jedynie jako stronaka przynosi mu profity!! (chyba nawet nie tak małe!!)
Pozdrowienia: nie tylko dla naiwnych!
.......w uzupełnieniu, dodam, że dużo lepiej wygląda sytuacja w trafieniach LOTTO, bo na jeden punkt przypadają "aż" cztery trójki (wygrana 20 zł), a w co 4-tym punkcie można odebrać zawrotną kwotę 145 złotych!!!
Wspaniale! Nic dziwnego, że do niektórych punktów(OPA) wygrane w ogóle nie docierają??? BUUUUUUUUUUUHAHAHHAHAHHA.
Wspaniale! Nic dziwnego, że do niektórych punktów(OPA) wygrane w ogóle nie docierają??? BUUUUUUUUUUUHAHAHHAHAHHA.
...a u mnie latają wróble na dachu co ważą kilogram każdy z osobna, a do tego trzymam wodę w sitku i gęś na łańcuchu....
Ja nic nie przegrałem, a jestem wygrany, bo nie ulegam sugestii kolektorów, którzy mają kilanaście procent od puszczonych zakładów i im więcej grających tym wieksza wypłata dla nich to logiczne jak budowa cepa!!!!
Moje wyliczenia są prawdziwe i statystycznie poprawne.
Jak ci się nie podoba to przedstaw swoje.....może ci ktoś uwierzy.
Miłego dnia i umiejtności w namawianiu do gry (tych naiwnych i tych co jeszcze ni wszystko przegrali)
Ja nic nie przegrałem, a jestem wygrany, bo nie ulegam sugestii kolektorów, którzy mają kilanaście procent od puszczonych zakładów i im więcej grających tym wieksza wypłata dla nich to logiczne jak budowa cepa!!!!
Moje wyliczenia są prawdziwe i statystycznie poprawne.
Jak ci się nie podoba to przedstaw swoje.....może ci ktoś uwierzy.
Miłego dnia i umiejtności w namawianiu do gry (tych naiwnych i tych co jeszcze ni wszystko przegrali)
Robal<<<<<
dzięki temu nie jestem ani zbytnio przegrany, ani uzależniony, ani sfrustrowany...ale za to mam zawsze nadzieję, że trafię, a Nadzieja, to wiadomo zawsze towarzyszy ludziom.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
.......pewna jest tylko śmierć!!!!!
reszta jest bardzo niepewna lub milczeniem.
Pozdrawiam.
reszta jest bardzo niepewna lub milczeniem.
Pozdrawiam.
fish,,,,,,,tade,szac,ted oraz 32trafili 7/10 i co nie do uwierzenia takimi samymi numerkami!!!1
Warto ściągać!!!!
Powodzenia
Warto ściągać!!!!
Powodzenia
kathy: cytat
>z nie wygranych kuponów ze starej maszyny można niezły papier do d.... wyprodukować, jeśli akurat jesteś gdzieś w plenerze i nie masz innego wyjścia... a<
możesz go jeszcze zjeść..."co wyliżesz to zajadasz.....jaka smaczna czekolada"
Smacznego!!!!
>z nie wygranych kuponów ze starej maszyny można niezły papier do d.... wyprodukować, jeśli akurat jesteś gdzieś w plenerze i nie masz innego wyjścia... a<
możesz go jeszcze zjeść..."co wyliżesz to zajadasz.....jaka smaczna czekolada"
Smacznego!!!!
150
Ilość typowanych liczb
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
10
359
9
4 973
8
45758 8580626 183
7
45758 8585447 2 45757
6
2147483647 2 2147483647 183 4
5
3 112 0 457591914 5 0
4
0 45759340 0 48 6 65 93
3
0 3 45756 2 448
2
187 427917 17
Pasko!! Zgadnij o so tu chozi???????
Ilość typowanych liczb
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
10
359
9
4 973
8
45758 8580626 183
7
45758 8585447 2 45757
6
2147483647 2 2147483647 183 4
5
3 112 0 457591914 5 0
4
0 45759340 0 48 6 65 93
3
0 3 45756 2 448
2
187 427917 17
Pasko!! Zgadnij o so tu chozi???????
P.S zapewne chodzi w tej wyliczance, ile gracze przegrali na przestrzeni dziejów we wszystkich grach T.S
Tylko kto to przeczyta???
(sic):materiał źródłowy Twoja tabela wygranych MM sprzed kilku dni> a może zakradł się wirus?? teho nikto ne wi!!!
Tylko kto to przeczyta???
(sic):materiał źródłowy Twoja tabela wygranych MM sprzed kilku dni> a może zakradł się wirus?? teho nikto ne wi!!!
Pierwsze urodziny Multi Multi! Już ponad 430 milionów złotych trafiło do grających!
"W 727 losowaniach Multi Multi, które miały miejsce w ciągu roku istnienia tej gry, padło ponad 50 milionów wygranych o łącznej kwocie 430 milionów złotych!"
Zapomnieli tylko dodać,że 80 procent z tych wygranych to wygrane po 2 złote, czyli de facto przegrane po ,5 złotych
Inaczej mówiąc do kieszeni graiących trafiło 430 milionów, a wypłynęło z kieszeni grających ponad miliard złotych!
I kto tu jest wygrany?????
"W 727 losowaniach Multi Multi, które miały miejsce w ciągu roku istnienia tej gry, padło ponad 50 milionów wygranych o łącznej kwocie 430 milionów złotych!"
Zapomnieli tylko dodać,że 80 procent z tych wygranych to wygrane po 2 złote, czyli de facto przegrane po ,5 złotych
Inaczej mówiąc do kieszeni graiących trafiło 430 milionów, a wypłynęło z kieszeni grających ponad miliard złotych!
I kto tu jest wygrany?????
widzi mi się, że wszyscy macie źle w głowach, a żyjecie tylko na fali totalnej nienawiści do siebie.
Tolerancja Pasko sięgnęła zenitu
Pozdrawiam Pasko!
Tolerancja Pasko sięgnęła zenitu
Pozdrawiam Pasko!
No i jak wam idzie w realu "baranki boże", bo jeśli tak jak w waszych typowaniach to fatalnie!!!!!
Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że jakaś klątwa indiańska zawisła nad waszymi typami, bo przecież guru Pasko przewidywał, że 9/10 padnie jesienią zeszłego roku,,,,a tu nic dupa blada.
Ech gdzie te czasy kiedy na zawołanie padały w realu codziennie 10/10!!!
Coś popier......lili z tymi maszynami i nawet 9/10 pada od święta!
A OPA się dziwi, że ludzie nie grają. a nby poco żeby wdupić kaske??
Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że jakaś klątwa indiańska zawisła nad waszymi typami, bo przecież guru Pasko przewidywał, że 9/10 padnie jesienią zeszłego roku,,,,a tu nic dupa blada.
Ech gdzie te czasy kiedy na zawołanie padały w realu codziennie 10/10!!!
Coś popier......lili z tymi maszynami i nawet 9/10 pada od święta!
A OPA się dziwi, że ludzie nie grają. a nby poco żeby wdupić kaske??
Nie zgodzę się, że JOKER to beznadziejna gra, bo dziś np,prawie co dziesiąty typujący go trafił!!
Nie wiem co trafiliby do JOKERA, bo typowania tego nie obejmują>..a WIELKA SZKODA!!
Nie wiem co trafiliby do JOKERA, bo typowania tego nie obejmują>..a WIELKA SZKODA!!
Jaśli ktoś myśli, że losowania są na żywo, to jest w błędzie!!
Wszystkie losowania są wcześniej nagrywane i odtwarzane z taśm.
Myślę, że tu tkwi tajemnica dlaczego 10/10 zdarza się raz na pół roku albo rzadziej.
Jedno jest pewne losowania są odtwarzane a nie transmitowane na żywo.
Nigdy zapewne nie widzieliście podpisu "NA ŻYWO", jak to ma miejsce przy innych programach.
Wszystkie losowania są wcześniej nagrywane i odtwarzane z taśm.
Myślę, że tu tkwi tajemnica dlaczego 10/10 zdarza się raz na pół roku albo rzadziej.
Jedno jest pewne losowania są odtwarzane a nie transmitowane na żywo.
Nigdy zapewne nie widzieliście podpisu "NA ŻYWO", jak to ma miejsce przy innych programach.
te co miały padnąć,to już padły, ponieważ losowania są nagrywane z wyprzedzeniem,więc niema się co podniecać i łamać sobie główkę, bo można padnąć!!
no i padła "szóstka", a zatem g.ó.w.n.i.a.n.e wygrane pozostałe za 4-kę tylko trochę pow,4 tysia,a za 3-kę pow 100 zetków
Łoj cienki się zrobił ten duży lotek odkąd go przechrzcili mundrale na LOTTO!
hehhehehehhehehehehehe!!
Łoj cienki się zrobił ten duży lotek odkąd go przechrzcili mundrale na LOTTO!
hehhehehehhehehehehehe!!
widać po twoim typowaniu u Pasko:
wynik 0/12
rewelacja buuuuuuuuuhahhahahahah
niezły z ciebie leser, a nie blesser!!!!
wynik 0/12
rewelacja buuuuuuuuuhahhahahahah
niezły z ciebie leser, a nie blesser!!!!
Pasko jest z Rzeszowa, a wygrana padła w Przemyślu, ale może tam był na wakacjach lub służbowo i zagrał tak fartownie!!!!
Jeśli tak to już się do nas pewnie nie odezwie...
Pozdr.
Jeśli tak to już się do nas pewnie nie odezwie...
Pozdr.
Mnie się wydaje, a nawet jestem przeświadczony z pewnością graniczącą na 100%, że tu nikt z typujących nie jet wygrany...
a jeśli się mylę, to niech wygrany się odezwie...
Jedyny wygrany to Pasko i Pan Lotto...
a jeśli się mylę, to niech wygrany się odezwie...
Jedyny wygrany to Pasko i Pan Lotto...
Ludzie!
Czy Wy jesteście zdrowi na umyśle?
Wydaje mi się że macie wszyscy tak rozwinięte swoje "Ego", że niektórzy z was przerastają już wiadomych "mistrzów" tychże stron forum i mini czatu.
Nie wiem z czego to wynika?
Czy z waszych kompleksów, czy niepowodzeń w graniu, czy najnormalniej w świecie z wrodzonego chamstwa.
Pasko, ma stalowe nerwy i pomimo, ze sam jest opluwany, toleruje to co na innych forach już dawno skończyło by się "dożywotnimi banami"
Pozdrawiam i myślę, że to już ostatnie "podrygi pijanej ostrygi" dla niektórych twórców rodem z Wu-Cetów.
Czy Wy jesteście zdrowi na umyśle?
Wydaje mi się że macie wszyscy tak rozwinięte swoje "Ego", że niektórzy z was przerastają już wiadomych "mistrzów" tychże stron forum i mini czatu.
Nie wiem z czego to wynika?
Czy z waszych kompleksów, czy niepowodzeń w graniu, czy najnormalniej w świecie z wrodzonego chamstwa.
Pasko, ma stalowe nerwy i pomimo, ze sam jest opluwany, toleruje to co na innych forach już dawno skończyło by się "dożywotnimi banami"
Pozdrawiam i myślę, że to już ostatnie "podrygi pijanej ostrygi" dla niektórych twórców rodem z Wu-Cetów.
idź do cyrku, tam cię pocieszą.
Kiedyś był na Chłodnej przy Towarowej, teraz nie wiem, ale przy odrobinie zachodu to znajdziesz..
hhahahahahahahaha!
Kiedyś był na Chłodnej przy Towarowej, teraz nie wiem, ale przy odrobinie zachodu to znajdziesz..
hhahahahahahahaha!
no widzisz, jak ci niewiele do szczęścia brakuje....
Nie załamuj się chłopie, bo są na świecie większe zmartwienia.
Pozdr.
Nie załamuj się chłopie, bo są na świecie większe zmartwienia.
Pozdr.