Wpisy użytkownika rico
Łącznie 1 263 wpisów w archiwum, pokazane od nr 73 525. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
..te mapy wskażą "wszystkim drogę"
Szkoda, że są na poziomie tych którymi posługiwał się Krzysztof Kolumb i zamiast do Indii dotarł do Ameryki..
Niby kierunek inny, ale zawsze gdzieś trafił.
Z analizy map najczęściej będziecie mieli 3/10 lub 2/10, ale to nawet dziecko wie w podstawówce i niepotrzebny do tego "Kolumb"!!
Szkoda, że są na poziomie tych którymi posługiwał się Krzysztof Kolumb i zamiast do Indii dotarł do Ameryki..
Niby kierunek inny, ale zawsze gdzieś trafił.
Z analizy map najczęściej będziecie mieli 3/10 lub 2/10, ale to nawet dziecko wie w podstawówce i niepotrzebny do tego "Kolumb"!!
madzia77 i inni jej podobni, to nie tak jak piszesz, że do k. nędzy chcesz być hazardzistką, bo to jest twój problem, ale tu chodzi o to że hazard atakuje nawet dzieci i jednostki nie do końca ukształtowane, takie jak ten glut, który w Warszawie zastrzelił w punkcie z 1-rękim bandytą pracującego tam człowieka, za to że był przegrany.
Czy wy nie pojmujecie tego, że skala tego zjawiska przybrała formę epidemi???
Jak nazwać to że na mojej ulicy jest 45 jednorękich bandytów,a 3-ch z nich mieści się w starym kiosku ruchu.
Pogratulować!!!!!!
Czy wy nie pojmujecie tego, że skala tego zjawiska przybrała formę epidemi???
Jak nazwać to że na mojej ulicy jest 45 jednorękich bandytów,a 3-ch z nich mieści się w starym kiosku ruchu.
Pogratulować!!!!!!
Madzia, I,m speek english, I never to speek deutsh Sorry, very,very sorry....Bye!
edi8, to raczej Raperek został na wędkę złowiony poprzez roztoczone przez niektórych "możliwości" szybkiego wygrania pieniędzy w grach losowych (nic bardziej błędnego)
Teraz jest on (Raperek) już na haczyku i to mocno "zaciągnięty", a z tego to się trudno wyzwolić........
Teraz jest on (Raperek) już na haczyku i to mocno "zaciągnięty", a z tego to się trudno wyzwolić........
edi8, zbanowany w doborowym towarzystwie kogucika 19 i Diego Maradony....,teraz to mu się w głowie do reszty pomiesza!!!
Biedaczysko ??/
Biedaczysko ??/
...kto z czatowników chce wspomóc biednego zbanowanego edi8, zapraszam na HYDE PARK POLITYCZNY założony przez Madzię 77 na FORUM (kogutek 19 też byłby mile widziany, bo temat jest arcyciekawy)
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Madzia77, przecież edi8 i kogucik19 nie są zbanowani do "końca" i mogą się wypowiadać na forum, zresztą nawet "boski" Diego został zbanowany.
To, ze są zbanowani nie oznacza,że są "źli"
Po prostu tacy są w większości Polacy, a Ty się musiałaś sporo napocić, żeby dojść do tak genialnych przemyśleń!!!
Gratuluję i Pozdrawiam.
To, ze są zbanowani nie oznacza,że są "źli"
Po prostu tacy są w większości Polacy, a Ty się musiałaś sporo napocić, żeby dojść do tak genialnych przemyśleń!!!
Gratuluję i Pozdrawiam.
Madzia, wiedziałem,że z tobą coś "nie tak", ale nie sądziłem że "aż tak"
Spadam z twojego genialnego tematu i nie zamierzam tam wpadać!!!
Spadam z twojego genialnego tematu i nie zamierzam tam wpadać!!!
dantev, ja nie jestem gołotka, a raczej King Bruce Lee- karate mistrz, i uważaj gnojku, bo z takie teksty możesz trafić do sądu....
Jeśli chodzi o "zbanowanych" to dostali możliwość wypowiedzenia się na FORUM w jednym z tematów, ale nie skorzystali z tego mojego zaproszenia.....
Teraz jest za późno ponieważ gospodyni tego tematu nie pozwoliła mi gościć tam dłużej, a ja jako człowiek niezwykle kulturalny dostosowałem się do jej niezbyt uprzejmej w formie prośby.
I to by było na tyle drogie dziatki, jak mawiał prof Stanisławski.
Przy okazji pozdrawiam Pasko, bo rzadko odwiedzam jego strony.
Do następnej okazji.
Jeśli chodzi o "zbanowanych" to dostali możliwość wypowiedzenia się na FORUM w jednym z tematów, ale nie skorzystali z tego mojego zaproszenia.....
Teraz jest za późno ponieważ gospodyni tego tematu nie pozwoliła mi gościć tam dłużej, a ja jako człowiek niezwykle kulturalny dostosowałem się do jej niezbyt uprzejmej w formie prośby.
I to by było na tyle drogie dziatki, jak mawiał prof Stanisławski.
Przy okazji pozdrawiam Pasko, bo rzadko odwiedzam jego strony.
Do następnej okazji.
tomcio1972>>>jeśli tak regularnie wygrywasz to chyba w całej twojej "hazardowej historii życia" (kasyna ruletki,poker totki trzy karty,lusterka i t p. i t d)jesteś bardzo wygrany...i chodzisz pewnie w "złotych butach"....
Czy mógłbyś się pochwalić przed chudopachołkami jak bardzo jesteś wygrany....
P.S nie chodzi o dokładne wyliczenia, ale o rząd wielkości, oczywiści po odliczeniu strat...bo takie też się przecież zdarzają.
Pzdr.
Czy mógłbyś się pochwalić przed chudopachołkami jak bardzo jesteś wygrany....
P.S nie chodzi o dokładne wyliczenia, ale o rząd wielkości, oczywiści po odliczeniu strat...bo takie też się przecież zdarzają.
Pzdr.
tomcio1972>>>> wycofuję swoje zapytanie, bo rzeczywiście nic by to nie zmieniło.....
Chciałbym tylko podkreślić, ze wszystkie wygrane, w tym i Twoje jak mniemam są okupione dużymi stratami...( nie tylko finansowymi), a tego wielu chudopachołków nie dostrzega.
Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.
Chciałbym tylko podkreślić, ze wszystkie wygrane, w tym i Twoje jak mniemam są okupione dużymi stratami...( nie tylko finansowymi), a tego wielu chudopachołków nie dostrzega.
Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.
patryk>>>>niema programów gwarantujących wygranie w multilotka.
Pamiętaj: Wygrać-możesz, ale przegrać-musisz.
ta maksyma powinna Ci dać wiele do myślenia.
Pozdr.
Pamiętaj: Wygrać-możesz, ale przegrać-musisz.
ta maksyma powinna Ci dać wiele do myślenia.
Pozdr.
Wiele radości w 2010 roku i szampańskiej zabawy MULTIPASKOWICZOM ZYCZY:
*************RICO****************
*************RICO****************
Trwa losowanie włoskiego ENALOTTO. Do wygrania 112,5 miliona EURO czyli prawie 1/2 miliarda złotych....
Myślę,ze taką wygraną trudno by było odebrać bez stresu...
A co wy na to?
Myślę,ze taką wygraną trudno by było odebrać bez stresu...
A co wy na to?
Dziś we Włoszech w Super Enalotto padły nast. liczby
40,41,45,51,52,79 dod 79
Nie stwierdzono rozwiązań z sześcioma ani pięcioma z dod,
Za piątki płacono po ok. 50 tysięcy EURO.
Kumulacja biegnie dalej i pewnie wyniesie już 114 milionów EURO
Z życzeniami aby i w Polskim Lotto za piątkę płacono podbne kwoty!!
RICO.
40,41,45,51,52,79 dod 79
Nie stwierdzono rozwiązań z sześcioma ani pięcioma z dod,
Za piątki płacono po ok. 50 tysięcy EURO.
Kumulacja biegnie dalej i pewnie wyniesie już 114 milionów EURO
Z życzeniami aby i w Polskim Lotto za piątkę płacono podbne kwoty!!
RICO.
P.S Małe sprostowanie dodatkowa liczba to 31, a nie 79
za pięć trafień "tylko" 34.200 EURO to jest ok 50 tys dolarów.
Przepraszam za błędy, we Włoszech już trwa sylwestrowa zabawa.
Pozdr.
za pięć trafień "tylko" 34.200 EURO to jest ok 50 tys dolarów.
Przepraszam za błędy, we Włoszech już trwa sylwestrowa zabawa.
Pozdr.
Jeśli odstraszają Was kumulacje we Włoskim Enalotto, proponuję zagrać w Australian Saturday Lotto gdzie kumulacja jest tylko 30 milionów Dolarów Aus, albo w Amerkańskim POWERBALL, tu kumulacja "tylko" 25 milionów dolarów U.S
Wszystkiego najlepszego i wysokich wygranych!!!
RICO.
Wszystkiego najlepszego i wysokich wygranych!!!
RICO.
Teraz zapewne wszyscy nałogowcy przeniosą się do Czech.
Nie dosyć, ze mają FORTUNĘ, na którą mogą grać i Polacy, to jeszcze od dziś mają legalnie, formalnie dostęp do narkotyków(oczywiście w rozsądnej ilości)
A u nas tylko prywatyzacja ( nawet energetyki i KGHM) oraz
deprawacja.
Nie dosyć, ze mają FORTUNĘ, na którą mogą grać i Polacy, to jeszcze od dziś mają legalnie, formalnie dostęp do narkotyków(oczywiście w rozsądnej ilości)
A u nas tylko prywatyzacja ( nawet energetyki i KGHM) oraz
deprawacja.
godles>>>>>gdybyś zapamiętał wszystkie 10 liczb wylosowane (wyśnione) to miałbyś czego żałować.....
4 liczby dają jedynie nieco ponad 80,a to jest niewiele....
Fakt jest jednak, ze następnym razem nie powinneś snu lekceważyć, a liczbami możesz sie podzielić wcześniej na czacie lub w typowaniach, bo tak to poza mną nikt ci nie uwierzy!!!!
Pozdrawiam
4 liczby dają jedynie nieco ponad 80,a to jest niewiele....
Fakt jest jednak, ze następnym razem nie powinneś snu lekceważyć, a liczbami możesz sie podzielić wcześniej na czacie lub w typowaniach, bo tak to poza mną nikt ci nie uwierzy!!!!
Pozdrawiam
Drogi Pasko, czy nie dało by się przywrócić poprzedniej czcionki na FORUM oraz nie powiększyć tej na czacie, która jest strasznie minimalistyczna
Dziękuję w imieniu tych niedowidzących, a jeszcze czytających!
Dziękuję w imieniu tych niedowidzących, a jeszcze czytających!
dorotko, jak masz 18 lat to uśmiejesz się w temacie >tylko dla dorosłych over 18< Polecam.
Pasko, czy niejaki emeryt, nie mógłby dać sobie spokój z tymi kawałami na czacie?
Przecież czat czytają m.in dzieci w wieku 10 do 12 lat!!
Czy to nie za wcześnie na takie uświdamianie nieletnich
Wydaje mi się,że niektóre odzywki mogą im nie pomóc, a zaszkodzić..
ale, może się mylę???
Przecież czat czytają m.in dzieci w wieku 10 do 12 lat!!
Czy to nie za wcześnie na takie uświdamianie nieletnich
Wydaje mi się,że niektóre odzywki mogą im nie pomóc, a zaszkodzić..
ale, może się mylę???
niestety, ale prawda jest taka jaką podał jeden z was.
Otóż dla bukmachera nie jest zagrożeniem, czyli poniesieniem strat nawet duża wygrana grającego
Otóż dla bukmachera nie jest zagrożeniem, czyli poniesieniem strat nawet duża wygrana grającego
tomek z legnicy>>>takich proroków jak ty wszystkowiedzących przewinęło się na czacie bardzo wielu, wielu jest ich aktualnie i prawdopodobnie będzie w przyszłości jeszcze więcej.
Wszystkim z nich się wydaje, że ich typy są najlepsze, ale niestety rzeczywistość czyli realia są dla nich bardzo okrutne i wcześniej czy później tracą wszystkie pieniądze zadawalając się typowaniem u Pasko, mając namiastkę hazardu.
Ty też tego doświadczysz !!!
Wszystkim z nich się wydaje, że ich typy są najlepsze, ale niestety rzeczywistość czyli realia są dla nich bardzo okrutne i wcześniej czy później tracą wszystkie pieniądze zadawalając się typowaniem u Pasko, mając namiastkę hazardu.
Ty też tego doświadczysz !!!
Tak to jest z marzeniami>>>spisuje się je na kartkach, kuponach, zakładach i blankietach, ale niekiedy atrament lub tusz na nich jest bardzo drogi dla grającego!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
vento>>>>>szczerze mówiąc, a raczej pisząc nie chciałbym wygrać 135 milionów EURO, wolałbym zdecydowanie jedynie 5 milionów i to złotych lub czeskich koron!!
Pozdr.
Pozdr.
mario33>>>czyż byś wybierał się do Australi??
Jeśli tak to ja też się piszę, bo to bardzo piękny kontynent,chociaż bardzo niebezpieczny!
Pozdr.
Jeśli tak to ja też się piszę, bo to bardzo piękny kontynent,chociaż bardzo niebezpieczny!
Pozdr.
P.S Chciałbym być tam jeszcze raz!!!
Bo już raz chciałem być>>>>
Pozdrawiam.
Bo już raz chciałem być>>>>
Pozdrawiam.
mag>>>>>>> zgadzam się z Tobą.
Ja też je mam, chociaż może nie te największe.
We wszystkim dobrze jest zachować umiar!!
Pozdrawiam.
Ja też je mam, chociaż może nie te największe.
We wszystkim dobrze jest zachować umiar!!
Pozdrawiam.
Zapraszam wszystkich dorosłych(tych z poczuciem humoru), do wisów w temacie "TYLKO DLA DOROSŁYCH over18", którego jestem MODERATOREM.
Pozdrawiam marzycieli i tych którym liczby nie przesłoniły całego świata, a dobry humor potrafią przekazać innym......
Pozdrawiam marzycieli i tych którym liczby nie przesłoniły całego świata, a dobry humor potrafią przekazać innym......
Bella34, moja droga napisz coś w temacie dla dorosłych na FORUM, bo tu atmosfera staje się gęsta.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
T.S postanowił dobrze płacić i za piątkę w LOTTO płaci aż 8.859,80, a za piątkę w mini ponad 220 tysia!!!
BRAWO TS
BRAWO TS
Wygrane w LOTTO nie spadły, a wręcz przeciwnie są wyższe, co jest zrozumiałe z uwagi na podniesienie opłaty za 1 zakład o 50%
Oczywiście spadła ilość zakładów zawieranych przez grających, ale nie spadła ilość ludzi grających.
Po prostu jak ktoś do tej pory kupował 5 zakładów za 10 złotych,aby wyjść "na swoje" kupuje 3 zakłady za 9 złotych.
Nikt na tym nie traci, a zyskują lasy bo mniej traci się papieru i to wszystko!
Pamiętajcie jak ktoś ma wygrać to wygra 1 zakładem, a jak komuś to niepisane to i milion zawartych zakładów mu w tym nie pomoże.
I to cała filozofia!
Oczywiście spadła ilość zakładów zawieranych przez grających, ale nie spadła ilość ludzi grających.
Po prostu jak ktoś do tej pory kupował 5 zakładów za 10 złotych,aby wyjść "na swoje" kupuje 3 zakłady za 9 złotych.
Nikt na tym nie traci, a zyskują lasy bo mniej traci się papieru i to wszystko!
Pamiętajcie jak ktoś ma wygrać to wygra 1 zakładem, a jak komuś to niepisane to i milion zawartych zakładów mu w tym nie pomoże.
I to cała filozofia!
Moim zdaniem wszystkie gry powinny mieć jednakową cenę jak na zachodzie.
W naszym przypadku gdzie zarobki są "wschodnie" wystarczyło by gdyby wynosiła 0,50 zł za zakład.
Wtedy istniała by realna możliwość dla wielu grania systemem pełnym.
W naszym przypadku gdzie zarobki są "wschodnie" wystarczyło by gdyby wynosiła 0,50 zł za zakład.
Wtedy istniała by realna możliwość dla wielu grania systemem pełnym.
Nie opłaci ci się to!!
Nawet w najlepszej opcji za trafienie tylko numerka otrzymasz nie więcej niż 20 złotych, a obstawienie wszystkich to wydatek 90 złotych, czyli jesteś na minusie 70 zł
Oczywiście w przypadku trafienia 2+1 można liczyć na zwrot kosztów, albo wygraną rzędu kilkunastu zł
sądzę, że juro ktoś trafi i zgarnie pulę
Pozdrawiam.
Nawet w najlepszej opcji za trafienie tylko numerka otrzymasz nie więcej niż 20 złotych, a obstawienie wszystkich to wydatek 90 złotych, czyli jesteś na minusie 70 zł
Oczywiście w przypadku trafienia 2+1 można liczyć na zwrot kosztów, albo wygraną rzędu kilkunastu zł
sądzę, że juro ktoś trafi i zgarnie pulę
Pozdrawiam.
W TSN było aż 7 stopni wygranych (po cholerę) i to niestety przy małej ilości grających rzutuje na małą wysokość wygrnych poszczególnych stopni.....
Oczywiście, że gdy nie padnie główna wygrana 1+4, to zostanie podzielona w równych częściach nizsze stopnie wygranych.
Ja osobiście nie sądzę aby po takiej operacji te wygrane były wyzsze niż o 50%, bo do podziału jest "tylko" ewentualnie 850 tys, ale mogę sie mylić......
Jak chcecie ryzykować to grajcie, ale TSN to była generalnie wielka "pomyłka TS"
Oczywiście, że gdy nie padnie główna wygrana 1+4, to zostanie podzielona w równych częściach nizsze stopnie wygranych.
Ja osobiście nie sądzę aby po takiej operacji te wygrane były wyzsze niż o 50%, bo do podziału jest "tylko" ewentualnie 850 tys, ale mogę sie mylić......
Jak chcecie ryzykować to grajcie, ale TSN to była generalnie wielka "pomyłka TS"
Pasko, kto dostał od wczoraj bana, bo o ile wiem kogucik19 skarży się na forum, że ma blokadę na czacie...
Proszę o listę zbanowanych i na jaki okres?
Proszę o listę zbanowanych i na jaki okres?
Dajcie już spokój biednemu kogucikowi...
Przecież on już traci głowę,nawet nie przyszło by normalnemu człowiekowi do głowy, że skarga to nie jest informacja...
Z drugiej strony trzeba go zrozumieć, bo jak się jest do tyłu grubą kasę to rozum przestaje racjonalnie pracować, a dochodzą emocje.....
Myślę, że każdy z grających był przynajmniej raz w życiu zadłużony, a jak nie był to będzie.
To jest urok tej gry i podobno im większe długi tym adrenalina i przyjemność większa.
No cóż o gustach się nie dyskutuje>....
Pozdrawiam serdecznie również tych mocno wygranych!
Przecież on już traci głowę,nawet nie przyszło by normalnemu człowiekowi do głowy, że skarga to nie jest informacja...
Z drugiej strony trzeba go zrozumieć, bo jak się jest do tyłu grubą kasę to rozum przestaje racjonalnie pracować, a dochodzą emocje.....
Myślę, że każdy z grających był przynajmniej raz w życiu zadłużony, a jak nie był to będzie.
To jest urok tej gry i podobno im większe długi tym adrenalina i przyjemność większa.
No cóż o gustach się nie dyskutuje>....
Pozdrawiam serdecznie również tych mocno wygranych!
wesoły<<<<,ale wesołek z ciebie wynika z twoich obliczeń, że gra 130% ludzi, a może i więcej.
Chyba coś przedobrzyłeś!!!!
Chyba coś przedobrzyłeś!!!!
.....może T.S zapłaci za obie wersje!
U Pasko jest trafienie 5/5 gregora Gratki!!
U Pasko jest trafienie 5/5 gregora Gratki!!
....a może dziś już odbyły sie dwa losowania MM i to jest z 22???
Pewnie wcześniej podano dziś wyniki!
Pewnie wcześniej podano dziś wyniki!
wyniki,u Pasko częściowo pokrywają się z wczorajszymi z 22 minut 15, a więc tu o to chodzi.....
Łoj tam wielkie mi rzeczy, każdemu się może zdarzyć, komputer to nie człowiek...Dobrze, że lotto ma dobre!1 No,nie?
Hosiu,,,,,,bardzo lubię żeberka!!!
Szczególnie po numerku......
Pozdrawiam.
Szczególnie po numerku......
Pozdrawiam.
..a jednak Pasko podtrzymuje swoją wersję liczb!!!
Czyżby po wygrane będziemy się zgłaszać z obu wersjii
Kiedyś już tak bywało prze liczbę 22
Pamiętacie?????
Czyżby po wygrane będziemy się zgłaszać z obu wersjii
Kiedyś już tak bywało prze liczbę 22
Pamiętacie?????
.....jedynym minusem gry w numerka było to, że nie płacili za dwa trafieni i jedno bez trafienia samego numerka...
A tak to było fajnie!
Naprawdę szkoda tej gry.
Ten nowy jak mu tam JOKER będzie o wiele głupszy!!!
A tak to było fajnie!
Naprawdę szkoda tej gry.
Ten nowy jak mu tam JOKER będzie o wiele głupszy!!!
...a jakbyśmy wszyscy zaprotestowali to może go przywrócą, tak jak kiedyś przywrócili ekspresa, nazywanego teraz mini, ale to wszystko jedno.
Podobno kiedyś jak mi babcia mówiła był SUPERLotek i losowana 7 liczb!!
To musiała być kasa!!!!
Podobno kiedyś jak mi babcia mówiła był SUPERLotek i losowana 7 liczb!!
To musiała być kasa!!!!
Czy nie lepiej by było, żeby były dwa losowania MM o 14-tej zamiast tego plusa?
Moim zdaniem lepiej, a wy jak myślicie?
Moim zdaniem lepiej, a wy jak myślicie?
Prawda????......na samą myśl ślinka cieknie.....a jeszcze z sosem grzybowym ze świeżych borowików..UUUUUUUmmmm ani mi nie mów!
ziuta>>>>>> ale to już nie je to!!!
Babcia mówiła, że wtedy płacili nawet 3 miliardy złotych za 7-mkę
Czżby ludzie mieli wtedy więcej kasy i wiecej grali?????
Babcia mówiła, że wtedy płacili nawet 3 miliardy złotych za 7-mkę
Czżby ludzie mieli wtedy więcej kasy i wiecej grali?????
.......to też były 4 stopnie wygranych jak w tym zakichanym LOTTO, gdzie nikt sżóstki nie może od pewnego czsu trafić!!
To niech zrobią teraz taką grę zamiast tego jakiegoś głupiego JOKERA, i zobaczymy jakie będą wygrane??
mi się zdaje, że to nie Pasko wpisał te złe numery, tylko wirus przyatakował na całego, być może ten bardzo groźny o którym ktos tu pisał!!!!
lub:
BMW.......bardzo mały wóz (fiat 126p)
w tym przypadku obie wersje się nakładają!
BMW.......bardzo mały wóz (fiat 126p)
w tym przypadku obie wersje się nakładają!
Przepis na główną wygraną w T.S.N:
Weż z ostatniego losowania "mini" pierwszą o ostatnią liczbę,dodaj czwartą liczbę z ostatniego losowania "Lotto"dsupując liczbę 25 otrzymasz główna wygraną!!!!!
Weż z ostatniego losowania "mini" pierwszą o ostatnią liczbę,dodaj czwartą liczbę z ostatniego losowania "Lotto"dsupując liczbę 25 otrzymasz główna wygraną!!!!!
....niestety wczoraj użyłem nieco innych składników i wyszedł mi.....zakalec!!!!! a szkoda!!!
.....biedny gregor, ciągle odbiera gratulacje za 5/5, a miał niestety tylko 0/5!!!!
wczoraj weszło 6 moich liczb, ale się rozłożyły po 3 w Lotto i 3 w mini Prostytutki jedne!!!!
"Kulury Wam się zachciewa?
Wersalu?"
O nie! Wersalu na tym czacie nie będzie!!!!!
Tak można by powiedzieć trawersując słowa pewnego celebryta..
Nie mającego oczywiście, zbyt wiele do pokazania w dziedzinie kultury!
Pozdrawiam serdecznie!
Wersalu?"
O nie! Wersalu na tym czacie nie będzie!!!!!
Tak można by powiedzieć trawersując słowa pewnego celebryta..
Nie mającego oczywiście, zbyt wiele do pokazania w dziedzinie kultury!
Pozdrawiam serdecznie!
......ale na pewno urodziłeś się po drugiej stronie lustra!!
Sprawdź to!
Sprawdź to!
....a jaką byście chcieli grę?
Pewnie taką, żeby było najwyżej 15 numerów na kuponie i do trafienia 10 liczb, a płatne zaczynały się od 1 liczby??
Natomiast wygrane za 1 trafinią...5 zł
za 2 tr.10zł
za 3 tr 100zł
za 4 tr 1000zł
za 5 tr 1500 zł
za 6 tr 2500 zł
za 7 tr 3500 zł
za 8 tr 50000zł
za 9 tr 500000zł
za 10 tr 1000000zł
Pasuje??
Nie??, a może jeszcze kumulacja by się przydała?????
Pewnie taką, żeby było najwyżej 15 numerów na kuponie i do trafienia 10 liczb, a płatne zaczynały się od 1 liczby??
Natomiast wygrane za 1 trafinią...5 zł
za 2 tr.10zł
za 3 tr 100zł
za 4 tr 1000zł
za 5 tr 1500 zł
za 6 tr 2500 zł
za 7 tr 3500 zł
za 8 tr 50000zł
za 9 tr 500000zł
za 10 tr 1000000zł
Pasuje??
Nie??, a może jeszcze kumulacja by się przydała?????
Nowa gra będzie się nazywać "JOKER"
a powinna się nazywać NUMEREK "BIS"
nowa nazwa, to taka zmyła, żeby było bardziej po "europejsku", a raczej po "amerykancku"
Tylko płace i zasiłki pozostaną niezmienne, czyli "afrykańskie"
Pozdrawiam.
a powinna się nazywać NUMEREK "BIS"
nowa nazwa, to taka zmyła, żeby było bardziej po "europejsku", a raczej po "amerykancku"
Tylko płace i zasiłki pozostaną niezmienne, czyli "afrykańskie"
Pozdrawiam.
......jest jeszcze inna opcja, dlaczego zmieniono nazwę numerka:
Poprostu był niezręczna, w przypadku gdy za szybą była pani kolektorka a nie kolektor:
Miały już dość sprzedawania numerków za tak niską cenę
-poproszę numerek"- za 2 złote?
No gdzie tak tanio na świecie?
chyba nawet w Afryce są droższe!!
Pozdrawiam.
Poprostu był niezręczna, w przypadku gdy za szybą była pani kolektorka a nie kolektor:
Miały już dość sprzedawania numerków za tak niską cenę
-poproszę numerek"- za 2 złote?
No gdzie tak tanio na świecie?
chyba nawet w Afryce są droższe!!
Pozdrawiam.
.......Pan Prezes Dudziński w wywiadzie powiedział, że jednym z elementów zmiany wizerunku firmy i poprawy wyników sprzedaży produktów firmy (czyt losów i kuponów) jest zmiana nazw gier liczbowych:
np. zmieniliśmy nazwę ekspress lotek na mini lotto, a toto lotek na Lotto, więc teraz przyszła kolej zmiany numerka na "Jokerka"
ale "To wszystko ch...J" jak śpiewa znany raper w swojej piosneczce!
Pozdrawiam.
np. zmieniliśmy nazwę ekspress lotek na mini lotto, a toto lotek na Lotto, więc teraz przyszła kolej zmiany numerka na "Jokerka"
ale "To wszystko ch...J" jak śpiewa znany raper w swojej piosneczce!
Pozdrawiam.
gratulacje ricardos, to wspaniała wielka wygrana.
Myślę, ze wystarczy ci na kilogram dobrej kiełbasy, 2 ananasy, puszkę kawioru i dwie czekolady....
... na coś do popicia to już niestety musisz dołożyć ze swojego portfela
Myślę, ze wystarczy ci na kilogram dobrej kiełbasy, 2 ananasy, puszkę kawioru i dwie czekolady....
... na coś do popicia to już niestety musisz dołożyć ze swojego portfela
Jak ja typowałem to nie wygrywałem, więc tera nie typuję tylko wygrywam.
Ot i cała sztuka.
Ot i cała sztuka.
hipopotan ty tu o pierdołach piszesz jakiś gumowych żelkach a nie czytasz listów, które masz u siebie i w księdze gości.
Oj nieładnie!
Oj nieładnie!
dangerous 1906>>>>>>>mam nadzieję,ze wiesz, że wszyscy tu typujący są z reguły przegranymi i to w zasadzie wyjaśnia, że nie należy sie spodziewać od nich ani od nikogo innego przepisu na wygrywanie BO TAKIEGO NIEMA
Rzecz w tym, ze niektórzy potrafią to szczerze powiedzieć jak tomcio (sorry za przykład) a niektórzy pomimo stałych przegranych, są na tyle niodpowiedzialni, że ciągną w przepaść następnych....
ale to myślę, że ci trochę oświeciło, co do dalszej taktyki w grach.
Pozdrawiam
Rzecz w tym, ze niektórzy potrafią to szczerze powiedzieć jak tomcio (sorry za przykład) a niektórzy pomimo stałych przegranych, są na tyle niodpowiedzialni, że ciągną w przepaść następnych....
ale to myślę, że ci trochę oświeciło, co do dalszej taktyki w grach.
Pozdrawiam
Ja nikogo nie zniechęcam, ani nie zachęcam, ale piszę wprost, że nikt z tu typujących ani wypowiadających się nie jest suma sumarum wygrany.
Owszem zdarza się, że ktoś trafi w typowaniach np 8/10, ale z reguły przyznaje ,że nie zagrał tego w realu.
Wiem co piszę, bo nawet 50% szans na wygraną nie gwarantuje wygranej,,,,
Namawianie kogoś do gry jest przestępstwem, a często się zdarz, że kupując 1 zakład w kolekturze, pytają się "co jeszcze" i młody lub nawet starszy mówi:
a to zdrapkę, a to jeszcze coś na ch/tr i w efekcie zamiast przegrać 2 złote przegrywamy 20.... może to niedużo, ale w skali miesiąca to już "coś"
Ten człowiek, zapewne już sporo przegrał skoro szuka możliwości odegrania się......
Powiem na koniec,w myśl przysłowia, że "nie za
to bił ojciec syna ,ze przegrał ale za to ze się chciał odegrać"
I proszę nie mieć do mnie pretensji, ze kogoś zniechęcam, bo ja tylko przybliżam do realiów i określam możliwości bez koloryzowania jak inni...
Owszem zdarza się, że ktoś trafi w typowaniach np 8/10, ale z reguły przyznaje ,że nie zagrał tego w realu.
Wiem co piszę, bo nawet 50% szans na wygraną nie gwarantuje wygranej,,,,
Namawianie kogoś do gry jest przestępstwem, a często się zdarz, że kupując 1 zakład w kolekturze, pytają się "co jeszcze" i młody lub nawet starszy mówi:
a to zdrapkę, a to jeszcze coś na ch/tr i w efekcie zamiast przegrać 2 złote przegrywamy 20.... może to niedużo, ale w skali miesiąca to już "coś"
Ten człowiek, zapewne już sporo przegrał skoro szuka możliwości odegrania się......
Powiem na koniec,w myśl przysłowia, że "nie za
to bił ojciec syna ,ze przegrał ale za to ze się chciał odegrać"
I proszę nie mieć do mnie pretensji, ze kogoś zniechęcam, bo ja tylko przybliżam do realiów i określam możliwości bez koloryzowania jak inni...
nikt, mi nie musi nic udowadniać, a tym bardziej tomcio, z którym miałem przyjemność kiedyś prowadzić polemikę na temat opłacalności i szczęścia w grach....
Muszę powiedzieć,ze cenię jego zdanie w tym temacie, bo jak nikt inny wydaje się zdawać sprawę z tego, że dużo trzeba rozwagi i silnej woli żeby nie "zachłystnąć" się ewentualnymi sukcesami i nie popaść przez to w niemałe kłopoty..eskalując grę!!
ale cóż niewielu jest takich na tym czacie, jak i niewielu w ogóle wśród grających.
Muszę powiedzieć,ze cenię jego zdanie w tym temacie, bo jak nikt inny wydaje się zdawać sprawę z tego, że dużo trzeba rozwagi i silnej woli żeby nie "zachłystnąć" się ewentualnymi sukcesami i nie popaść przez to w niemałe kłopoty..eskalując grę!!
ale cóż niewielu jest takich na tym czacie, jak i niewielu w ogóle wśród grających.
....nigdy nie napisałem, że wygrać nie można........
raczej napisałem wygrać można, ale przegrać trzeba!!!
raczej napisałem wygrać można, ale przegrać trzeba!!!
kogut, bądź łaskaw nie filozofować, bo ci to nie wychodzi...
Ty zawsze dorabiasz teorię do rzeczywistości i w efekcie wychodzi z tego nierealna głupota.
Jak już przegrałeś to nie wymyślaj, że ktoś ci tego zazdrości,albo się z tego cieszy. To twoja osobista porażka i nikt ci jej nie zamierz zabierać.
Takie publiczne rozdzieranie szat przez ciebie, świadczy o twoim zagubieniu i może cie doprowadzić do jeszcze większej frustracji.
Ja ze swej strony niejednokrotnie ostrzegałem i będę ostrzegał przed nieodpowiedzialną grą, a w szczególności przed namawianiem innych przez nałogowych graczy, poprzez niepotrzebne "ubarwianie" zgubnych i nierozsądnych zagrywek.
Ty zawsze dorabiasz teorię do rzeczywistości i w efekcie wychodzi z tego nierealna głupota.
Jak już przegrałeś to nie wymyślaj, że ktoś ci tego zazdrości,albo się z tego cieszy. To twoja osobista porażka i nikt ci jej nie zamierz zabierać.
Takie publiczne rozdzieranie szat przez ciebie, świadczy o twoim zagubieniu i może cie doprowadzić do jeszcze większej frustracji.
Ja ze swej strony niejednokrotnie ostrzegałem i będę ostrzegał przed nieodpowiedzialną grą, a w szczególności przed namawianiem innych przez nałogowych graczy, poprzez niepotrzebne "ubarwianie" zgubnych i nierozsądnych zagrywek.