Wpisy 107 232 – 107 331
21 kwietnia 2010 03:40 → 21 kwietnia 2010 22:13, 100 wpisów
Witam/Na 14-tą takie 6/6 w MM:2,6,7,10,20,55 3,7.14,21,28,33
1,2,3,4,5,6 55,56,57,58,59,60
Pozdrawiam.
1,2,3,4,5,6 55,56,57,58,59,60
Pozdrawiam.
Dwie dziesiątki na 14-tą:66,15,71,23,10,41,32,70,57,74
64,13,69,21,8,39,30,68,55,72.Dużo wygranych,życzę wszystkim.
Pozdrawiam.
64,13,69,21,8,39,30,68,55,72.Dużo wygranych,życzę wszystkim.
Pozdrawiam.
witam tak jak mówiłem ts chce odrobić straty i zafundował kumulacje
Tak jak należało się spodziewać KUMULACJA 10 000 000
I pilnować kuponów robaczki!!!
Pozdr>>>>LILUŚ:}:}
I pilnować kuponów robaczki!!!
Pozdr>>>>LILUŚ:}:}
witam wszystkich. Jakieś ciekawe propozycje na dziś ? Piłka i liczby?
Ja mam takie. Parę dni temu pisałem że zostało 9 parek do wypadnięcia do końca m-a (kwiecień)teraz jest łatwiej bo zostało tylko 3 ( 9,18 ) ( 49,50 ) (69,78 ) Pozdro
Witam.Moja propozycja liczb na dziś jest następująca: 22,71,1,35,79,67,38,63,2,24 Kolejność liczb ma u mnie znaczenie gdyż stosuje pewien klucz do typowania "pewniaka",parki,trójki,piątki.Te liczby są na dwa losowania.Pozdrawiam i resztę typów bukmacherki podaje na forum.
Witam wszystkich.
Widzę, ze idą liczby jak się patrzy.
A i TS nam nie folguje i daje napiwek 10 mln.
Grac, grać...
Na razie, od 5 losowań J pnie se w górę.
Na nic starania grających, jak głównej wygranej nie ma tak nie ma.
To co? Dam szansę jeszcze na 3 losowania.
Widzę, ze idą liczby jak się patrzy.
A i TS nam nie folguje i daje napiwek 10 mln.
Grac, grać...
Na razie, od 5 losowań J pnie se w górę.
Na nic starania grających, jak głównej wygranej nie ma tak nie ma.
To co? Dam szansę jeszcze na 3 losowania.
6 miesięcy już mamią.
Złe założenia mieli - moim zdaniem teoretycznie do końca roku te 50 będzie, ale jak spadnie ilość grających, to nici z tego.
Złe założenia mieli - moim zdaniem teoretycznie do końca roku te 50 będzie, ale jak spadnie ilość grających, to nici z tego.
Czy mógłby ktoś napisać system na 10 zakładów max, na lotto ilość liczb nie ważna i max z jednym błędem ? dzięki z góry:
Witam
Sprawdzają się (przynajmniej częściowo ;-))ICH założenia... Wypłaty za czwórki i piątki jakby wzrosły
Nie podejrzewali, po prostu, aż takiego spadku grających
SirMavins>>
szansę dajesz na 3 losowania ? Im , czy sobie ?
każdy wypadek to suma czynników...
Ten zdarzył się m.in. także DLATEGO, że zawadził, i powstaje pytanie DLACZEGO zawadził
Chrystus bez wątpliwości był postacią historyczną
Edi8>>
może wielkość sklepu to kwestia skali?
Neptun>>
Pokonanie komuny ? Jakie - ekonomiczne,polityczne,moralne?? Taka cenzura np. ma się dobrze. Popytaj Ludzi o bezpieczeństwo socjalne, o ich siłę nabywczą (co prawda, jeśli towar był w sklepie :-)) itd itp
Sprawdzają się (przynajmniej częściowo ;-))ICH założenia... Wypłaty za czwórki i piątki jakby wzrosły
Nie podejrzewali, po prostu, aż takiego spadku grających
SirMavins>>
szansę dajesz na 3 losowania ? Im , czy sobie ?
każdy wypadek to suma czynników...
Ten zdarzył się m.in. także DLATEGO, że zawadził, i powstaje pytanie DLACZEGO zawadził
Chrystus bez wątpliwości był postacią historyczną
Edi8>>
może wielkość sklepu to kwestia skali?
Neptun>>
Pokonanie komuny ? Jakie - ekonomiczne,polityczne,moralne?? Taka cenzura np. ma się dobrze. Popytaj Ludzi o bezpieczeństwo socjalne, o ich siłę nabywczą (co prawda, jeśli towar był w sklepie :-)) itd itp
"szansę dajesz na 3 losowania ? - IM.
"DLACZEGO zawadził" - nawet rok możemy czekać na odpowiedź, co nasuwa wiele podejrzeń.
"bezpieczeństwo socjalne" - nie ma czegoś takiego i...niektórzy sobie to chwalą.
"DLACZEGO zawadził" - nawet rok możemy czekać na odpowiedź, co nasuwa wiele podejrzeń.
"bezpieczeństwo socjalne" - nie ma czegoś takiego i...niektórzy sobie to chwalą.
SirMavins>>
1.W TS-e ucieszą się, jak trafisz ?
...przepraszam nie: "jak" tylko - "kiedy" :)
2.Optymista... Ile czekamy na otworzenie archiwów SOJUSZNIKÓW w sprawie gibraltarskiej ?
3.Jest, w normalnych krajach jest.
Owszem nawet w takiej np.Szwajcarii są, zdarzają się ludzie, którym się nie chce niczego robić, ale ja nie piszę Ci tu o patologiach. Ci co "sobie chwalą", dość często są powiązani z korytem, z układem Tacy - Grzesie, Rysie...
1.W TS-e ucieszą się, jak trafisz ?
...przepraszam nie: "jak" tylko - "kiedy" :)
2.Optymista... Ile czekamy na otworzenie archiwów SOJUSZNIKÓW w sprawie gibraltarskiej ?
3.Jest, w normalnych krajach jest.
Owszem nawet w takiej np.Szwajcarii są, zdarzają się ludzie, którym się nie chce niczego robić, ale ja nie piszę Ci tu o patologiach. Ci co "sobie chwalą", dość często są powiązani z korytem, z układem Tacy - Grzesie, Rysie...
107246. Robal_36 2010-04-21 (12:23)
"Ten zdarzył się m.in. także DLATEGO, że zawadził, i powstaje pytanie DLACZEGO zawadził".
Odpowiedż na pytanie "dlaczego zawadził" a
jest akurat bardzo prosta i oczwista.
Problemem będzie dopiero odpowiedż na pytanie dlaczego tak oczywista.
Pzdr.
"Ten zdarzył się m.in. także DLATEGO, że zawadził, i powstaje pytanie DLACZEGO zawadził".
Odpowiedż na pytanie "dlaczego zawadził" a
jest akurat bardzo prosta i oczwista.
Problemem będzie dopiero odpowiedż na pytanie dlaczego tak oczywista.
Pzdr.
Przepraszam
mających inne zdanie i...
wróćmy do liczb...
Tak patrzę w /Mapy...
patrzę w /typowania i zastanawiam się ...
Czym u licha kierują się osoby grające ?...
Taka "1" w MM - dziś jest obstawiana dość mocno, a przecież jeśli patrzeć na "od ostatniego losowania" - to są liczby dłużej oczekujące...Statystyki i "oczekiwania", pary liczb i zestawy - po jakich sekwencjach przychodzą...
I jak, wynik, ilość obstawień danej liczby z tej strony ma się do obstawień w skali z całego kraju...
No i , zy ten punkt widzenia (mat-stat) przynosi efekty ?
- ja, największe sukcesy osiągam kreśląc samemu "na pałę" - a nie z ICH ch-trafił. Jak z tym u Was ?
pzdr
mających inne zdanie i...
wróćmy do liczb...
Tak patrzę w /Mapy...
patrzę w /typowania i zastanawiam się ...
Czym u licha kierują się osoby grające ?...
Taka "1" w MM - dziś jest obstawiana dość mocno, a przecież jeśli patrzeć na "od ostatniego losowania" - to są liczby dłużej oczekujące...Statystyki i "oczekiwania", pary liczb i zestawy - po jakich sekwencjach przychodzą...
I jak, wynik, ilość obstawień danej liczby z tej strony ma się do obstawień w skali z całego kraju...
No i , zy ten punkt widzenia (mat-stat) przynosi efekty ?
- ja, największe sukcesy osiągam kreśląc samemu "na pałę" - a nie z ICH ch-trafił. Jak z tym u Was ?
pzdr
Monet>>
Dzień dobry
moja (cytowana przez Ciebie wypowiedź)107246 odnosiła się do wcześniejszej (SirMavinsa) - 107112, zerknij tam, żeby nie wyrywać z kontekstu...
----------------------------------------------------------
...prosta i oczywista , tak ?
bo co - bo za nisko leciał ?
No to - dlaczego za nisko leciał ?
pozdrawiam
Dzień dobry
moja (cytowana przez Ciebie wypowiedź)107246 odnosiła się do wcześniejszej (SirMavinsa) - 107112, zerknij tam, żeby nie wyrywać z kontekstu...
----------------------------------------------------------
...prosta i oczywista , tak ?
bo co - bo za nisko leciał ?
No to - dlaczego za nisko leciał ?
pozdrawiam
Robal 36.
Właśnie tak-dlaczego za nisko będąc w takiej odległości i tak fatalnym położeniu względem pasa.
Pozostaje tylko mieć nadzieję,że w imię "odradzającej się przyjażni" nikt nie ośmieli się mataczyć dowodami i skrywać niewygodne komukolwiek fakt a wtedy,być może dowiemy się jak i dlaczego to się wydarzyło.
Pozd.
Właśnie tak-dlaczego za nisko będąc w takiej odległości i tak fatalnym położeniu względem pasa.
Pozostaje tylko mieć nadzieję,że w imię "odradzającej się przyjażni" nikt nie ośmieli się mataczyć dowodami i skrywać niewygodne komukolwiek fakt a wtedy,być może dowiemy się jak i dlaczego to się wydarzyło.
Pozd.
Robal_36 >>> kolega "sam9" , opisując tu przedwczoraj miejsce nadania w Tarnowskich Górach swojego ( następnie zagubionego ) kuponu , podał iż było to w Markecie - i napisał to od dużej litery , więc biorę to za rzeczownik własny , czyli jego nazwę...
Gdyby chciał jedynie nazwać zwykły sklep po angielsku - choć takich tendencji do makaronizmów w jego wypowiedziach nie widzę - to raczej napisałby "market" od małej , a nie od dużej litery.
W tej sytuacji nie był to ten nieduży sklep "Żabka" , w którym jak informują media został zawarty ten wygrany kupon z 6 w Lotto.
Gdyby chciał jedynie nazwać zwykły sklep po angielsku - choć takich tendencji do makaronizmów w jego wypowiedziach nie widzę - to raczej napisałby "market" od małej , a nie od dużej litery.
W tej sytuacji nie był to ten nieduży sklep "Żabka" , w którym jak informują media został zawarty ten wygrany kupon z 6 w Lotto.
Monet>>
nie dowiemy się...
jar,żarówki,mgła,trzy podejścia,brak znajomości języka,zapis ze skrzynek i takie tam...,presja czasu,despotycznych pasażerów, kgb i cia,przegląd w Rosji,zakłócenia pola, teorie spiskowe i co ? Nawet, jeśli cokolwiek z powyższego byłoby w choć części prawdą ???
Nie dowiemy się...
edi8>>
tak, wiem...
Ty tylko chciałeś pocieszyć kolegę "sam9"...
serdecznie
;)
nie dowiemy się...
jar,żarówki,mgła,trzy podejścia,brak znajomości języka,zapis ze skrzynek i takie tam...,presja czasu,despotycznych pasażerów, kgb i cia,przegląd w Rosji,zakłócenia pola, teorie spiskowe i co ? Nawet, jeśli cokolwiek z powyższego byłoby w choć części prawdą ???
Nie dowiemy się...
edi8>>
tak, wiem...
Ty tylko chciałeś pocieszyć kolegę "sam9"...
serdecznie
;)
Obstawiającym dziś "szczęśliwie", "przypadkowo","ze statystyk","na pałę",z szczęśliwych dat, bądź w jakikolwiek inny sposób JEDYNKĘ -
- gratulujemy, wszak została,jako trzecia dziś liczba - wylosowana
życzymy dalszych
*10
sukcesów
- gratulujemy, wszak została,jako trzecia dziś liczba - wylosowana
życzymy dalszych
*10
sukcesów
Robal_36 >>> jasne,że się nie dowiemy obojętnie, co by nie było przyczyną.
A "przyczyn" może być dużo - mnie najbardziej zaintrygował fakt iż Rosja nagle zrobiła się tak pomocna i przyjacielska - i nie wydaje mi się aby podłoże tej "pomocnej dłoni" brała się z sentymentów.
Osobiście myślę,że mogą być dwie przyczyny ich obecnego (jakże przyjacielskiego)zachowania - pierwszą z przyczyn pominę milczeniem,drugą przyczyną może być ich po prostu obawa - co też inni sobie pomyślą,że w 70 rocznicę Katynia takie nieszczęście - tym bardziej,że Kaczyński prowadził politykę "twardej ręki" wobec Rosji.
pozd
A "przyczyn" może być dużo - mnie najbardziej zaintrygował fakt iż Rosja nagle zrobiła się tak pomocna i przyjacielska - i nie wydaje mi się aby podłoże tej "pomocnej dłoni" brała się z sentymentów.
Osobiście myślę,że mogą być dwie przyczyny ich obecnego (jakże przyjacielskiego)zachowania - pierwszą z przyczyn pominę milczeniem,drugą przyczyną może być ich po prostu obawa - co też inni sobie pomyślą,że w 70 rocznicę Katynia takie nieszczęście - tym bardziej,że Kaczyński prowadził politykę "twardej ręki" wobec Rosji.
pozd
Chciałabym tylko jeszcze zaznaczyć,że w każdej jednej takiej katastrofie - nawet jeżeli jest to tylko ludność "cywilna" pod uwagę są brane wszystkie okoliczności zdarzenia - w tej jednak sytuacji nie były wzięte wszystkie ewentualne motywy tej tragedii - no w każdym bądź razie nie "głośno"
pozd
pozd
kathy >>> miło Cię czytać - już się martwiłam czy wszystko w porządku u Ciebie.
Będę potem na gg - muszę po dzieciaki zasuwać - pozdrawiam :)
Będę potem na gg - muszę po dzieciaki zasuwać - pozdrawiam :)
Ładne losowanko. Pewniaczek, parka , trójka, 4/5 i do tego plus. Pozdrawiam.
madzia77>>
1.sentymenty ? w polityce ? :)
2.długo by pisać...a to - nie jest najlepsze miejsce...
kathy>>...
i wszyscy... jeszcze raz
dzień dobry :]
gra stąd ktoś w (hehe) nową,super,z mnóstwem możliwości grę ?
1.sentymenty ? w polityce ? :)
2.długo by pisać...a to - nie jest najlepsze miejsce...
kathy>>...
i wszyscy... jeszcze raz
dzień dobry :]
gra stąd ktoś w (hehe) nową,super,z mnóstwem możliwości grę ?
Dzięki. Szkoda tylko że szczęście chodzo blisko ale nie takie na sto procent. Trzy razy 4/5. Ale gramy dalej. Miłego dnia życzę.
Dzięki jeszcze raz. Zobaczymy jak kulki wpadną wieczorem. Pozdrawiam serdecznie.
elwer... ciesz się, że tyle ci się udało, inni nie mają ostatnio szczęścia.... mówię o sobie
Raz na wozie, raz pod wozem. Życzę wszystkim grającym wysokich wygranych. Znikam do domu.
Informowałem na tej stronie,że w m-cu grudniu ub.r.złożyłem
skargę na TS za łamanie prawa\likwidacja komisji kontroli
prowadzonych losowań\oraz wynikające z tego przekręty w ustawianiu losowań do Rzecznika praw obywatelskich,który po 3-ch m-cach przesłał moją skargę do Ministerstwa Skarbu któ-
ry sprawuje nadzór nad działalnością TS.Kilka dni temu dostałem pismo,że powinienem skierować skargę do zarządu TS.Wiem z doświadczenia,że skargi pisze się do jednostki
nadrzędnej która ma obowiązek przeprowadzania kontroli w szczególności gdy wpływają skargi na tę działalność i tak postąpił Rzecznik praw obywatelskich.Pisanie do TS jest z góry skazane na niewyjaśnienie tej sprawy i oto widzimy jak najwyższe instytucje walczą z ludzmi którzy wskazują na konkretne afery.Pozostała jedyna droga do zajęcia się tą sprawą to instytucja NIK
skargę na TS za łamanie prawa\likwidacja komisji kontroli
prowadzonych losowań\oraz wynikające z tego przekręty w ustawianiu losowań do Rzecznika praw obywatelskich,który po 3-ch m-cach przesłał moją skargę do Ministerstwa Skarbu któ-
ry sprawuje nadzór nad działalnością TS.Kilka dni temu dostałem pismo,że powinienem skierować skargę do zarządu TS.Wiem z doświadczenia,że skargi pisze się do jednostki
nadrzędnej która ma obowiązek przeprowadzania kontroli w szczególności gdy wpływają skargi na tę działalność i tak postąpił Rzecznik praw obywatelskich.Pisanie do TS jest z góry skazane na niewyjaśnienie tej sprawy i oto widzimy jak najwyższe instytucje walczą z ludzmi którzy wskazują na konkretne afery.Pozostała jedyna droga do zajęcia się tą sprawą to instytucja NIK
Hej tam i w ogóle!
Na 22:
51-6--42-12--1-19-78--10--35-8.
Co do wyrazu "market" - to = http://pl.wikipedia.org/wiki/M%C3%A4rket
A jeśli chodzi ok katastrofę, to jak już poznamy tę banalna odpowiedź na ostatnie pytanie "dlaczego", to skapniemy się, ze...minęło kolejne 70 lat.
Na 22:
51-6--42-12--1-19-78--10--35-8.
Co do wyrazu "market" - to = http://pl.wikipedia.org/wiki/M%C3%A4rket
A jeśli chodzi ok katastrofę, to jak już poznamy tę banalna odpowiedź na ostatnie pytanie "dlaczego", to skapniemy się, ze...minęło kolejne 70 lat.
"nową,super,z mnóstwem możliwości grę"? -mnóstwem możliwości przegrania - NIE.
Ale dobrze się bawię.
Ale dobrze się bawię.
lila ja narazie czaję sie do grania w mm czyli typowalem pewniaki,parki.ale nie wysylałem dziś na 22.15 typuję pewniaka ,parkę i trójkę i chyba wyśle trójkę.
witam ponownie
robal 36, postanowiłam, że pogram przez 36 losowań i zobaczę co z tego wyjdzie
robal 36, postanowiłam, że pogram przez 36 losowań i zobaczę co z tego wyjdzie
Witam wszystkich graczy i nie tylko :)
Na co dzisiaj stawiamy w MM :) 9 czy może 47 ;)
Pozdrawiam !!!
Pozdrawiam !!!
lila a jokerek jaki twoim zdaniem będzie? mi maszynka wylosowała 31
ja wpadłam na pomysł, żeby wysyłać taki jaki jest dzień miesiąca, czyli dziś 21.... a do tego wziełam ch/t i wyszło 31... zobaczymy
Też tak myślę koleżanko :)47 powtórzę typowanie pewniaka z 14
Pozdrawiam !!!
Pozdrawiam !!!
Witam
Co myślicie o takich liczbach na 22:15
2-14-19-21
Co myślicie o takich liczbach na 22:15
2-14-19-21
kathy>>
Pamiętasz w tsn ?
Przy wysokich kumu liczba numerka dość często się powtarzała...
Pamiętasz w tsn ?
Przy wysokich kumu liczba numerka dość często się powtarzała...
robal 36
ja przez całe istnienie tsn zagrałam może z 20 razy, a może mniej
ja przez całe istnienie tsn zagrałam może z 20 razy, a może mniej
Cześć tam lilu i KOCIO.
53 mi wychodzi na pewniaka w MM.
A tu dla zainteresowanych sprawą.
http://lukaszwarzecha.salon24.pl/172598,zamach-slowo-tabu
53 mi wychodzi na pewniaka w MM.
A tu dla zainteresowanych sprawą.
http://lukaszwarzecha.salon24.pl/172598,zamach-slowo-tabu
Jak tam? - no dobrze, w miarę OK.
A, przymierzasz się do MM.
To dobrze.
Jak rozumiem J nie daje rady?
A, przymierzasz się do MM.
To dobrze.
Jak rozumiem J nie daje rady?
w jokera też gram a w mm to sporadycznie grałem osttnio regularnie to jeszcze jak był multi lotek gralem tak z 30-40 losowań i z sukcesem mi to wychodziło.A potem naglę dobieranie liczb się "popsuło"
"A potem naglę dobieranie liczb się "popsuło"" - a to ciekawe, bo mi popsuły te dwa losowania oraz początek nowego roku.
I też nie wie dlaczego.
I też nie wie dlaczego.
sirmavins ja grałem na trzy liczby max 2 zakłady na losowanie i trafiało się mitak:że dwa dni wygrywałem poniżej 10 zł lub nic a dwa dni od 10 do 108 głównie 54zł i tak na zmiane i potem totalna klapa,porażka za porażką postanowilem potem grać sporadycznie i tak już pond 2lata minęło.
kocio...wydaje mi się, że sirmavins ma na myśli, że powinieneś zagrać z 10 zakładów na 10 losowań i do tego plus
No ciebie kathy to żarty się trzymają.
Nie, 2 losowania to w sumie zabójstwo dla czasu, bo i tak się nie ogarnie. Ja wybrałem jedno, mnie bardziej odpowiada o 14, ale są ludzie, którzy preferują 22.
Tym samym nie wariuję jak oni sobie tego życzą i nie daje im satysfakcji, że z braku czasu nawet chwili się nie zastanowię nad liczbami. A o to im chodzi.
Plus minimalizacja ilości zakładów, żadne 10-20, czy więcej.
Kilka. Starcza, jak trafisz to jesteś na plus, jak nie to i tak nie jestem zbyt na minus, bo niewiele zainwestowałem.
Lecę na tv.
Nie, 2 losowania to w sumie zabójstwo dla czasu, bo i tak się nie ogarnie. Ja wybrałem jedno, mnie bardziej odpowiada o 14, ale są ludzie, którzy preferują 22.
Tym samym nie wariuję jak oni sobie tego życzą i nie daje im satysfakcji, że z braku czasu nawet chwili się nie zastanowię nad liczbami. A o to im chodzi.
Plus minimalizacja ilości zakładów, żadne 10-20, czy więcej.
Kilka. Starcza, jak trafisz to jesteś na plus, jak nie to i tak nie jestem zbyt na minus, bo niewiele zainwestowałem.
Lecę na tv.
kocio...wygrasz w jokera albo ci sie uda w mm i mozesz spróbować
widziałam kiedyś takiego dziadka co wyglądało, że nie ma na chleb a płacił w totku ponad 500 zł
widziałam kiedyś takiego dziadka co wyglądało, że nie ma na chleb a płacił w totku ponad 500 zł