Wpisy użytkownika pampers
Łącznie 321 wpisów w archiwum, pokazane od nr 144 294. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ricardosa nie bedzie do losowania.ja tez typow nie dostalem
jedynie o 14 trafilem jego parke
jedynie o 14 trafilem jego parkegahanjoanna nie ma za co.w sumie mu sie nie dziwie.chyba za duzo byl molestowany o te numery i nie wytrzymal
ja sprobuje sam cos skreslic moze mam farta a nawet nie wiem o tym, a tak mysle nad liczbami z zakresu 1-20 np szesc liczb?
attka gram dwojkami jak ricardos podawal.dzis delikatnie mowil stawka x2 ale jak zwykle nie dalem x10 i coz zyje sie dalej a parka wpadla
attka gram dwojkami jak ricardos podawal.dzis delikatnie mowil stawka x2 ale jak zwykle nie dalem x10 i coz zyje sie dalej a parka wpadla
attka moze to dobry sposob tylko ktore?
i nie mi te gratulacje.ja sie przyznaje ze to nie moje typy a otrzymane z dobrego serca
i nie mi te gratulacje.ja sie przyznaje ze to nie moje typy a otrzymane z dobrego serca
attka no wlasnie nie wiem.byl na gadu gadu potem napisal ze idzie na spacer i wroci na losowanie
attka piekne wyniki

attka piekne wyniki

ja nie wiem attka pustka patrze na liczby 1-20 i nic nie wiem ktore szesc wybrac
ciekawe czy ricardos i kasiora cos skroili?w razie gratulacje chociaz za typowanie
a moze to ricardos z kasiora?ostatnio polowal na osemki a telefon milczy...no jak powiedza ze to w Gdyni to wszystko jasne

kathy a nie wiesz kiedy ten burzuj ricardos swietuje?
jacek twoje zdrowie
jacek twoje zdrowie

olena...nunik...mag to sciemniara.kazdy po losowaniu moze podac liczby tylko przed losowaniem jakos kazdy unika podawania.a to ciekawe czemu....

olena...zapomnij ze typy ujrzysz, ale po losowaniu i owszem
wystarczylo kiedys na foto spojrzec...i wszystko jasne.zdjecie prawde ci powie
wystarczylo kiedys na foto spojrzec...i wszystko jasne.zdjecie prawde ci powieforsetko nie lam sie i nie przejmuj tym wybrykiem natury.wazne abys byla soba a co ten dziwolag bedzie pisal toi tak nas nie obchodzi.
forsetko bo ta strona sluzy aby pomagac i sie wspierac,wymienic cyframi a nie dobijac osobistymi sprawami ale stare dewoty te na "m" uwielbiaja to jak widac
profil na czasie a jak sie nie podoba to po jakiego tam wchodzisz.aaaaa w gowno to juz dawno wlazlas

forsetka to gratuluje wnuczki.ja mam polroczne blizniaki i nawet parka i jak to sie mowi za jednym strzalem dwa gole
trzymaj sie forsetko i pamietaj ze wiekszosc jest po Twojej stronie i Twoj problem jest naszym problemem
trzymaj sie forsetko i pamietaj ze wiekszosc jest po Twojej stronie i Twoj problem jest naszym problememwydatki swoja droga ale ile nocy nieprzespanych. w kazdym razie Dominika i Dominik jak podrosną to pokresla moze fajne cyferki

forsetko mi duzo pomaga ricardos znany tez pod nickiem kasiora.nie zawsze mam trafne ale dzieki niemu juz troche wygralem i jestem zadowolony.moze sprobuj do niego sie odezwac to tez cos poradzi.to spoko facet
forsetko zgadza sie ze ma nosa.kiedys mialem dzieki niemu 7/10 i troche inne kwoty.jabardziej to mnie rozwala w lotto i w mini.ja kiedys spartaczylem bo zamienilem liczby niz te co podal i mi troche kasy przeszlo ale walcze dalej
forsetko dobranoc.jutro jak wroce pracy to moze wkleje zdjecie moich "myszonów"

ja juz mam wesolo jak jedno placze to drugie tez i glodne sa w tym samym czasie
pilka to ile zgarnelas i z aile zagralas.ja od ricardosa dostalem uklad 7/7 ale nie wyslalem bo z maluchami siedze i bylo 5/7

no to pilka gratuluje bo tez musialas miec nosa.ja to bym 5dych bal sie zaryzykowac.no ale jak widac trza miec to wyczucie i albo-albo.tez pozdrawiam.mam nadzieje ze na wieczor to nie bedziesz miala stracha walnac stawki.masz za co

monsiu i co z tego...wiesz ktore sie powtorza?nie wiesz.i gowno z tego
majklasz oni o kumulacji to juz wiedzieli przed losowaniem
ricardos>>> z okazji 35 urodzin samych forsiastych dni

ricardos>>> z okazji 35 urodzin samych forsiastych dni

andromeda a Ty jesteś po maturze?Rzygać się chce przez "rz".
klarak
klarak

klarak nie przejmuj się czubolandem.Jeszcze sie taki nie narodził,żeby mu dogodził.A nick powinien brzmieć "androMENDA".Ignoruj wpisy i lepiej pij z nami

dobrej nocy.Niech moc kul będzie z nami wszystkimi.Jutro na żadne wybory nie idę ale do punktu przyjmowania kuponów i owszem...zahaczę
klarak śpij dobrze i głowa do góry.

klarak śpij dobrze i głowa do góry.

To złóż CV do programu Anna Maria Wesołowska i niech ona się martwi kto kogo obraża.

rico dobrze,że ziewaczka cie wzięla.idz dziecko spac a te jezorki mozesz starej poslac zazdrosniku
ja tylko napisałem to co mam puszczone na 6 losowań a nie czyje to parkiczy dzisiaj taka instytucja jak stacja benzynowa przyjmuje pukona?
lunatyczka.kup brzytwe,powiedz że to nowoczesne organki i patrz jak się uśmiecha

jak nie masz skarbonki to wrzuć do sracza.efekt taki sam jak wysłanie kuponu......czyli poszło w kanał
jak to nikt nie przyklejal ANDROMEDA CZYTAJ
9. pilka 2010-06-13 15:42:02 Kłodzko
ciebie wywłoko też wnet czeka reaktywacja łącznie z twoim mózgiem,który szuka zadymy.lubisz byc w kregu zainteresowania swoją denną postacią wsiuno
9. pilka 2010-06-13 15:42:02 Kłodzko
ciebie wywłoko też wnet czeka reaktywacja łącznie z twoim mózgiem,który szuka zadymy.lubisz byc w kregu zainteresowania swoją denną postacią wsiuno
77 jaka ty jestes tępa blondynka.dzien nie ma 16godzin.ciekawe po co zalozylas nik marika27.po to chyba zeby miec towarzyszke co stoi po twojej stronie...jaka ty jestes pusta
uwielbiam byc pelny i smierdzacy.bynajmniej najedzonyw przypadku co niektorych dzieci
Trisetum.Z tego co pamiętam tu z czata to ricardos był kierownikiem sklepu rtv agd to może wybierze Ci dekoder.Ja u niego załatwiłem taniej tel komórkowy.POZDRAWIAM
Witam,witam wszystkich.Ja z doskoku bo dzieciaki mam na głowie.
Ja kiedyś zgubiłem 10zł.Niedawno za to znalazłem 20zł to się odkułem
a kumpel mojego kumpla i jego dziewczyna,ktora ma kumpla a ten kumpel sasiada to mowil ze Owsiak to za ta kase chate postawil
mucha nie umiesz gówna nawet poprawnie napisac.zerem jestes juz na wejsciu i nara pokemonie
krzysztof c jak ty chcesz u buków grać?nie patrz czy polak czy nie.patrz na przeciwnika zeby kuponu nie wtopic.u buka trza miec jaja!
''obstawić słonko ksiezyc uran neptun i pluton''...a ja na kuponie widze liczby do obstawienia a nie jakies planety.bzdura i tyle
toja.przeciez losowania to czysta matematyka a nie kosmos.a to ze czasami losuja liczby z kosmosu to juz informatycy ts wklad swoj daja
zaraz zobaczymy Złe Mięso z Podsutkami w rudych kłakach z kopytami maciory.AMBROŻKO-MAGIEL JAK JA CIĘ NIE TRAWIĘ!
korn on w nic nie gra.nawet pytania nie zrozumiał a wygrane podaje po meczach.a przed nie ma typów....
ojej tylko sie nie popłakuniaj ze wszyscy na jednego.no zesrała sie bida i placze ojoj.
emeryt połaskocz mnie po piętach to sie pośmieje bo poki co wklejasz przestarzały humor