Wpisy 1 533 520 – 1 533 619
13 maja 2013 00:00 → 13 maja 2013 08:23, 100 wpisów
gaja,z Tobą to bym się przespacerował aleją gwiazd,jak śpiewała Zdzisława Sośnicka
hehe
.
.ja pomału znikał będe liczby na dziś
.
33,34,43,50,57,58,62,64,73,75
.
.dobranoc wam
narka , miłej nocy
.
.ja pomału znikał będe liczby na dziś
.
33,34,43,50,57,58,62,64,73,75
.
.dobranoc wam
narka , miłej nocy
gaja,"wśród wysokich traw,łabędzie dwa,jak mnie nie pokochasz,to się w nim utopie
gaja"W bszczerym polu biały Krzyż,nie pamiętam już,kto pod nim śpi
menel a to ze śpiewnika mojego dziadka:"pij pij pij bracie pij na starość torba i kij.."
gaja,bedziemy miło wspominać"Tamte lata",a życie popłynie nam dalej
"bez wspomnień czasem łatwiej zyc,nie wraca nic..kwiaty we włosach potargał wiatr.."
To nie ma nic wspólnego,z tym ,że jesteśmy:wolni czy zajęci,ważne jest to:samo życie
jesli tak to wybacz juz moja percepcja ze wzgledu na późną pore źlu działa...
gaja,nie będę Cie już męczył dzisiajpo północy,jutro jestem na czacie o 21,00,to popiszemy
menel o co chodzi?
zresztą prawdziwą przyjaźń jest trudniej zbudować..tak uwazam..menel co Ty na to?
zresztą prawdziwą przyjaźń jest trudniej zbudować..tak uwazam..menel co Ty na to?
sam kolorowych snów "śpij noca śnij niech zły sen Cię nigdy więcej nie obudzi..teraz śpij.."
gaja całej nocy to nie dam rady mam już problemy z utrzymaniem równowagi
3majcie się ciepło,ja idę lulu,bo rano mam dużo pracy na ogródku
dobranoc,miło było
dobranoc,miło było
"ale jedno wiem po latach,prawde musisz znac i Ty,zawsze warto być człowiekiem choć tak łatwo zejsc na psy.." -menel to tez fajne..
Dzień Dobry wszystkim z wreszcie słonecznego Jawora
Osoby korzystające z "szczęśliwych" trójek na poszczególne dni tygodnia w moim profilu informuję, że konieczna jest korekta tj. zamiast 56 może być 57 (problemem jest to, że są dwa systemy przeliczania numerologicznego słów i raz prawidłowy jest mój a raz ten stosowany przez koleżankę jocię)
Osoby korzystające z "szczęśliwych" trójek na poszczególne dni tygodnia w moim profilu informuję, że konieczna jest korekta tj. zamiast 56 może być 57 (problemem jest to, że są dwa systemy przeliczania numerologicznego słów i raz prawidłowy jest mój a raz ten stosowany przez koleżankę jocię)