Wpisy 143 954 – 144 053
11 sierpnia 2010 00:02 → 11 sierpnia 2010 10:11, 100 wpisów
mała> dziękuje
czysty fuks! chybił-trafił - dzisiaj weszlo na trafil
ale z kuponow ktore sam skreslalem to 0
czysty fuks! chybił-trafił - dzisiaj weszlo na trafil
ale z kuponow ktore sam skreslalem to 0na szczescie nie trafilem 5/5 bo bym zawału dostał
i nie wiem czy by na leczenie starczyło 
i nie wiem czy by na leczenie starczyło 
witam
zawsze gram w multi lotek tzn codziennie coś sie puści ale dziś puściłem mini lotto na chybił traf 8 zakładów i mam 4 trafiona
wróciłem po drugiej zmianie i się lepie poczułem
zawsze gram w multi lotek tzn codziennie coś sie puści ale dziś puściłem mini lotto na chybił traf 8 zakładów i mam 4 trafiona
wróciłem po drugiej zmianie i się lepie poczułem
ja to chyba dostałem to 4/5 na pół urodziny
mam urodziny 10.02 wiec pół roku temu...
nepti88 jezeli tak to 

mam urodziny 10.02 wiec pół roku temu...
nepti88 jezeli tak to 

ta udało sie mi jak kurze ziarno;P jutro puści,y za większa stawkę
a co do mulit to ze swoich liczb nawet 2zł nie trafiłem mini lotto mnie pocieszył dzięki
a teraz życzę miłej nocy dobranoc
a co do mulit to ze swoich liczb nawet 2zł nie trafiłem mini lotto mnie pocieszył dzięki
a teraz życzę miłej nocy dobranocdobra moi kochani ide spać... gdybym ustrzelil 5/5 albo 6/6 to bym nie poszedł spać zapewne
zycze Wam wysokich wygranych! i trafnych typowań! ciesze sie z tych 4/5 i naprawde zycze Wam takiego samego uczucia! do rana! 

zycze Wam wysokich wygranych! i trafnych typowań! ciesze sie z tych 4/5 i naprawde zycze Wam takiego samego uczucia! do rana! 

Witam Wszystkich. Miłego dnia.. .
czasami mysle ze jestem jakas czarna owca, nikt nawet nie odpowie na powitanie

attka Witam Cię niejesteś zcarną owcą wszyscy jesteśmy tacy sami silni bo nam się wydaje a jednak słabi bo to koryguje życie

wiesz Darek ale jak sie wchodzi i to przyjemniej jest jak ktos odpowie na "hej" czy "witam', pozdrawiam
Ja odpowiedziałem Witaj wszystkim odpowidam jak widzę że są więc nie rozumiem........co chciałaś powiedzieć
Pomykam do pracy i obowiązków wszystkim obecnym i nie obecnym życzę miłego słonecznego i spokojnego Dnia. Oraz 10/10 w mm.

ja juz tez wrociłem z kolektury 

nie chcieli mi wyplacic ale dałem rade w innejNo z samego rana cięęęęężko jest taką kwotę wypłacić. Ja miałem problem z 248zł. No ale skoro forsa w kieszeni to wszystko OK!
w jednej sie dowiedzialem ze wypłacaja tylko do 200zł
poszedłem do typowej kolektury (taki kiosk tylko z lotkiem) to bez problemu o 7:30 
poszedłem do typowej kolektury (taki kiosk tylko z lotkiem) to bez problemu o 7:30 
WITAM wszystkich

Witam
wznowiliśmy typowanie parek
zapraszamy
www.multimultiplus.dbv.pl
wznowiliśmy typowanie parek
zapraszamy
www.multimultiplus.dbv.pl
Wędrowiec netowy lub mariuch ... SEN......kupowałam spodnie w sklepie były za długie i ekspedientka podała mi nożyczki ..to tyle z góry DZIĘKUJĘ
1 zakład na chybił-trafił
dzienx Gała
http://img832.imageshack.us/img832/1803/dscf0369f.jpg
dzienx Gałahttp://img832.imageshack.us/img832/1803/dscf0369f.jpg
kuponik był na 10 losowań: w trzecim było 3/5 - 42,70zł - w dziewiątym 4/5 - jutro dziesiąte - kuponik na pamiątke bedzie heh
Gratulki MAJKLASZ
ostatnio każdy coś wygrywa...mi osttanie 6/7 (200 zł) tak dodało ochoty i wiary, że hoho
Puszczam trójki i siódemki...czasem sobie puszcze na 10 liczb. Ale na 7 mki mi sie dobrze typuje. Dzis puszczam na 14 i 22:15. Zobaczymy.
ostatnio każdy coś wygrywa...mi osttanie 6/7 (200 zł) tak dodało ochoty i wiary, że hoho
Puszczam trójki i siódemki...czasem sobie puszcze na 10 liczb. Ale na 7 mki mi sie dobrze typuje. Dzis puszczam na 14 i 22:15. Zobaczymy.a wczoraj jeszcze jedna osoba trafiła 4/5 w mini hehe 8 zakładów z chybika... w sobote było 5/6 w lotto hmm..
hose>
hose>

Dziś chodzą za mną liczby 12,14,32,50...
jeszcze muszę dobrac trzy liczby
jeszcze muszę dobrac trzy liczby
majklasz NO WŁAŚNIE MOŻE PODZIELIŁBYŚ SIĘ SWOIMI DZISIEJSZYMI PEWNIAKMI NA 14.00

attka, gahanjoanna
sam skreślam to nie wychodzi
mam dzisiaj na 14 i 22 piąteczke z chybika
nawet nie wiem jakie liczby 
sam skreślam to nie wychodzi
mam dzisiaj na 14 i 22 piąteczke z chybika
nawet nie wiem jakie liczby 
powiem Wam gdyby nie loteriada to bym nie trafil
spcejalnie wysłałem zakładzik na 10 losowan zeby sobie w loteriadzie zagrać 
spcejalnie wysłałem zakładzik na 10 losowan zeby sobie w loteriadzie zagrać 
Raz jest dobry sposób patrzec na mapy a raz brac liczby z głowy, moja ostatnia wygrana 6/7 były z głowy
szczęścia szczęscie i jeszcze raz przypadek 
szczęścia szczęscie i jeszcze raz przypadek 
Zelus - dokładnie tak... jak zobaczylem moj kuponik 1,15,21,24,34 to wiedzialem ze nic z tego nie bedzie - az tu nagle 3/5 i 4/5 

kurcze - moglem dopisac do tej nietrafionej 1 - 4 i by bylo 14 - i do oddziału 

Patrząc na mapy i statystyki wybieram dziś takie liczby: 12,14,32,50.
Kierując się wyobraźnia, przypadkiem, myślami w głowie takie liczby: 6,14,28,70
NO I ZOBACZYMY O 14 KTÓRY SPOSÓB OKAŻE SIĘ DZIŚ LEPSZY, A MOŻE ŻADEN
Musze z tego skombinowac 7 - emkę na dwa losowania.
I jedną trójkę. Razem 7,50. Może się coś zwróci
Kierując się wyobraźnia, przypadkiem, myślami w głowie takie liczby: 6,14,28,70
NO I ZOBACZYMY O 14 KTÓRY SPOSÓB OKAŻE SIĘ DZIŚ LEPSZY, A MOŻE ŻADEN

Musze z tego skombinowac 7 - emkę na dwa losowania.
I jedną trójkę. Razem 7,50. Może się coś zwróci

ja chyba dzisiaj puszcze na zakres 61-80,na 6 skreslen i 1-30 osiem skreslen oraz 31-60 tez osiem skreslen, jak mam typowac ze wszystkich osiemdziesieciu to dostaje oczoplasu
Gdzieś około południa napiszę jaką ostatecznie trójkę i siodemkę na dwa losowania puściłem 

attka > ja mam tak samo - ostatnio skreslalem z 1-40 bo na 1-80 nie moge patrzec
Zelus> czekam
Zelus> czekam

attka GRATULACJE TRAFIENIA 7/8 JAK WY TO ROBICIE. PODZIWIAM

PYTANIE DO PAŚKO:
Jakiś rok temu zapytałem Ciebie czy da radę zmienic nazwę mojego nicku gdyż to juz jest moj stary pseudonim. Po prostu moi znajomi juz ze 3 lata mnie tak nie nazywaja. Mam inny pseudo-nick
Wtedy mi odpisałes ze mam za duża range, jestem bardzo długo na tej stronie i z tego powodu nie mozesz zienic nazwy mojego nicku. Po dłuzszej nieobecnosci na tej stronce (powod -> nie puszczalem lotto przez kilka miesiecy bo za duzo stracilem )powrocilem okolo tydzien temu i widze zmiany, wiec i moze pogląd na moja sprawe tez sie zmienil? Czekam na odpowiedz 
Jakiś rok temu zapytałem Ciebie czy da radę zmienic nazwę mojego nicku gdyż to juz jest moj stary pseudonim. Po prostu moi znajomi juz ze 3 lata mnie tak nie nazywaja. Mam inny pseudo-nick
Wtedy mi odpisałes ze mam za duża range, jestem bardzo długo na tej stronie i z tego powodu nie mozesz zienic nazwy mojego nicku. Po dłuzszej nieobecnosci na tej stronce (powod -> nie puszczalem lotto przez kilka miesiecy bo za duzo stracilem )powrocilem okolo tydzien temu i widze zmiany, wiec i moze pogląd na moja sprawe tez sie zmienil? Czekam na odpowiedz 
gahanjoanna np jednego dnia wysylam tylko 4 zakl od 1-30, zawsze cos wpadnie, gram od poczatku powsstania ML i probowalam roznosci,np zaklad dzielilam pionowo na 3 przedzialy i zakreslalam w pierwszym, tak samo robilam z drugim i trzecim zakladem
chyba imie mamy takie same
chyba imie mamy takie same

majklasz przez tyle lat to troszke wygralam ale chyba wiecej dolozylam do tego interesu, w tej chwili jestem "dawcą", teraz jeszcze mam manie kupowac zdrapki ale tylko raz trafilam w "ukrytym skarbie" 2 tys. boszsze, co za radosc
Dariusz Witkowski: Hejka macie w tej Warszawie jakichś dobrych jasnowidzów od szóstek hehe ? Dużo tam ogólnie pada szóstek.
Gała a jeszcze miesiąc temu rozmawiałem tutaj na forum ze w mini nie da sie wygrać hehe i 3/5 i 4/5 na jeden zakład... jakie to jest nieprzewidywalne! najlepsze jest to ze zapomnialem o tym kuponie bo uwazalem ze nic z niego już nie bedzie 

no i koniec siedzenia Zuzia moja się obudziła
ja dzis wysyłam na dwa losowania mm(te liczby co są w typowaniach) no i skupię się na grze w mini
ja dzis wysyłam na dwa losowania mm(te liczby co są w typowaniach) no i skupię się na grze w mini
oj przydało by się. sorry,ze to napisze,ale ty młodziutki jesteś i taką kasę zgarnął

Pobódka.
teraz licze ze Wy coś ładnego ustrzelicie!
a mogą sie przyac jak skonczy sie szczeście na chybił-trafił