Wpisy 147 962 – 148 061
19 sierpnia 2010 00:01 → 19 sierpnia 2010 09:35, 100 wpisów
Dobranoc.
Pozdrawiam wszystkich z Chicago.
dla szczesliwcow.Wedrowca troche sie spoznilam ale jutro u mnie u Was dzis sie poprawie bede wczesniej na czacie
dla szczesliwcow.Wedrowca troche sie spoznilam ale jutro u mnie u Was dzis sie poprawie bede wczesniej na czacie
Witam Wszystkich. Miłego dnia.. .

Kathy. Witaj.. .

Dariusz - chyba tez sie bede trzymał tych samych liczb az padną ale póki co bede grał na piatki lub siodemki z przedziału 1-40. Przynajmniej takie mam plany.
tola-też kiedyś grałem na te same liczby ale nic z tego nie miałem,teraz gram zależnie od tego co ciegawego w mapach się wyczynia i pod (na 8-9 skresleń)i te parę złotych na koniec miesiąca jest(na czysto).Witam Darek

Ja gram tylko w soboty z powodu braku mozliwosci zawitania do kolektury na tygodniu. ale i tak dobrze na tym wychodze, bo mniej trace a 3 tyg temu trafilem 6/7. jedna liczba i by bylo 6000 zł.
Darku, wszedłem wczoraj na stronki, które masz na swoim info
i zarejestrowałem się ciekawe stronki
i zarejestrowałem się ciekawe stronki

dars2 Dzięki za uznanie.
Uwaga: Osoby które podały mi meila dostały dzisiaj nowe
zestawienia liczbowe z opisem.
Uwaga: Osoby które podały mi meila dostały dzisiaj nowe
zestawienia liczbowe z opisem.
witam
Darus ja nie dostalam ,ale mam swoje sposoby na mm
KIEDYS TRAFIE

Darus ja nie dostalam ,ale mam swoje sposoby na mm
KIEDYS TRAFIE
Darus nie chce
Jak wspomialam mam swoje sposoby i moze trafie
Dziekuje ,ze jestes taki mily i chetny.Malo tu jest takich osob co poda swoje typy.
Wiec zycze trafien
Jak wspomialam mam swoje sposoby i moze trafie
Dziekuje ,ze jestes taki mily i chetny.Malo tu jest takich osob co poda swoje typy.
Wiec zycze trafien
olena po to jestem mala1438 witam spoko masz nerwa to proszę
vagelis
vagelisDariusz, to wyślij i mi tego maila...Jest w nicku adres...Z góry dzięki...
Dariusz: chris74@poczta.onet.eu
Witam 
Nareszcie wpadła ta wredna parka 49,50

Nareszcie wpadła ta wredna parka 49,50

Na podanego meila cocolino10 poszły numerki mala 1438 tylko ostrożnie
Proponowałbym przeanalizować przed puszczeniem a jeżeli chodzi o granie na 7 liczb ja proponuję taki układ:
----------------5-10-13-38-59-32-25-------------------
----------------

----------------5-10-13-38-59-32-25-------------------
----------------

Witajcie 

chce ktoś kawę? bo właśnie robię...
Cześć Darek

Ja chcę

Ja poproszę kawunie z mleczkiem i ciacho do tego nikczemnick Witam Cię
już jest ale po ciacho musze skoczyć do cukierni 
parzona, rozpuszczalna czy z ekspresu?
Kawa moze być parzona bez cukru express zostaw w spkoju narazie a rozpuszczalną wypiję o 12:00
no zdało by się
dla Pani która zechce nam osłodzić kawę
dla Pani która zechce nam osłodzić kawęnie ma za co dars2 

to co panowie - wygrywamy dzisiaj?
Dzięki Darku za odpis na maila i za zapodanie cyferek 

Darku, czy prowadziłeś statystyki z którego zestawu cyfr (po prawej stronie na stronce) wypada najwięcej cyferek podczas losowania?
czy raczej nie kierować się tym i na "czuja" sobie dobierać?
nikczemninick tak wszystko jest na podstawie statystyk od największej do najmniejszej Popatrz na liczby porównaj pierwsze 10 wyników i liczby masz na tacy.Zawsze rano co 2 dni wysyłam opis na meila najlepszych 3,4,5 i gram tak przez 7 dni.Wyniki widoczne są stronie tu na pasko oraz na innych.
dopiero biorę się za jakąś "analizę" bo wczoraj już na twarz padałem ,przez pokera.
OK no to teraz już kumam
no to panie darku dała mi pan do myślenia,przetestowałam te liczby na stronie i wyszły 2 siódemeczki
Dobrze dziekuję za rozmowę i gratulacje .Zbieram się do pracy oczywiscie w mairę mozliwości pojawię się jak zwykle w wolnej chwili.Życzę Wszystkim wysokich wygranych i oczywiście miłego spokojnego dnia.
mala1438 pomysl i puść obie 7 za 2,5 jedną.
Pozdrawiam
mala1438 pomysl i puść obie 7 za 2,5 jedną.
Pozdrawiam

Do przeczytania Darku później 

ja też chyba trochę popracuję więc na razie mówię wszystkim powodzenia o 14:00 

życzę miłego (czyt.-wygranego) dzionka