Wpisy 186 525 – 186 624
28 listopada 2010 00:01 → 28 listopada 2010 09:48, 100 wpisów

....i poztym znalazłam pod kolekturą kupon MM z 23.11.2010. już nieaktualny ipusty jesli chodzi o wygraną ale...jakiś znak
zobaczę może te cyferki poślę...a pozatym uważam ze generalnie problemów nie ma są tylko metody i sposoby ich rozwiązywania.
Gdyby problemów nie było,to niepotrzebne byłyby metody i sposoby ich rozwiązywania...
...oj..oj. jaki spostrzegawczy ...jeden zero dla CIEBIE

...hm..35 i 8
48
ricardos a wiec mamy.odbiramy po 6766,80.
musimy ustalic dzien odbioru i pojedziemy razem do upragnionego punktu odbiorczego.3m sie przyjacielu i nie pij tyle.jutro do roboty panie kierowniku

musimy ustalic dzien odbioru i pojedziemy razem do upragnionego punktu odbiorczego.3m sie przyjacielu i nie pij tyle.jutro do roboty panie kierowniku

17
jeszcze raz 13
1 i 11
Napisałem ci wcześniej,że chciało mi się śmiać...zagraj jutro na "14"i nie przemieszczaj się w lewo lub w prawo

dobrze będzie 14 i dodam 79..
skąd radość z typowań 13..teraz 14..cudowna metoda? stuprocentowa

znaleziony kupon:
5,7,13,34,37,51,58,72
1,14,17,18,22,40,62,80
dwie ósemki
5,7,13,34,37,51,58,72
1,14,17,18,22,40,62,80
dwie ósemki
dobrze...grzecznie poczekam..tajemniczy nieznajomy...
Z tego kuponu,który znalazłaś,skreślę w "lewo"lub w "prawo"i zobaczymy.Dzięki.
..zgodnie z zasadą że nic się nie dzieje bez przyczyny..do tych ósemek dodam Twoją 14 i 23(data urodzin)i wyślę zobaczymy
jak patrzy się na cyfry po losowaniu to okazują się dziecinnie łatwe do wytypowania
Podaj przynajmniej miesiąc urodzin..to dojdzie dodatkowa cyferka,lub liczba.

siedem
ale niestety kochający cieplo a tu zima
ładna biała ale zawsze zima...Lwy kochają się wygrzewać
ładna biała ale zawsze zima...Lwy kochają się wygrzewaćCiepłe serduszko ma zawsze temperaturę 36,6 bez względu na porę roku

fakt...tak sobię patrzę i myślę..co oznacza kantor?...bo szczęściara wiadomo 

ciekawe co jutro nam wyjdzie z tych typowań.Ja nie śpię z przyzwyczajenia a raczej przestwienia a Ty? co to za bezsenność?administracja ma wolne ...
nie celowałam..miałam na myśli siebie
...
...przecież już wszystko wiesz..
zodiakalna Lwica...pracocholiczka..jedyny nałóg to lotto...
..imie w nicku..z wielkopolski
..imie w nicku..z wielkopolskiTo,że jesteś pracoholiczką to nie wiedziałem,ale masz za to u mnie żółtą kartkę.Tyle jest w życiu piękniejszych spraw....
tak ..wiem..ostatnio już z jednej dodatkowej pracy zrezygnowałam...tylko muszę uważać żeby nie zmarnować ale dobrze wykorzystać dodatkowy wolny czas....
Bardzo dobrze jest wykorzystać wolny czas,pod warunkiem,że nie myśli się o nałogach typu "LOTTO"
..po kontuzji wróciłam do formy może jakaś siłownia pod kontrolą...
a jeśli chodzi o cieszenie się życiem to rewelacyjnie idzie to Grekom..byłam niedawno na Korfu..dobzre że tylko tydzien bo oni wciąż tylko sika sika co oznacz powoli powoli
a jeśli chodzi o cieszenie się życiem to rewelacyjnie idzie to Grekom..byłam niedawno na Korfu..dobzre że tylko tydzien bo oni wciąż tylko sika sika co oznacz powoli powoli

naprawdę można się tym podejściem zarazić
Ja z natury jestem jeszcze energiczny w działaniu,ale też czasami lubię :sika" "sika"
...
wiesz ja poprostu nie lubię nudy.
Przyznam,że to mogło wyglądać dwuznacznie,ale nie TO miałem na myśli...
...godzina póżna już nie ma tu kogo zgorszyć
Nuda prowadzi do samounicestwienia.Brawo dla ludzi z energią i poczuciem humoru.Natomiast STOP dla chamów i cwaniaków...
..tak sobie myśle może coś o Tobie?
mają się rewelacyjnie mam trzy koty i dwa psy...
najzabawniejszy kot to tzw.mały bo to jego pierwszy snieg 

wszystko tzn co?
Miałem kiedyś kota,który potrafił pływać jak pies.Nikt mi nie wierzył dopóki sam nie zobaczył...
moje koty podporządkowały sobie psy...więc ja akurat wierzę że mogą wiele
Co?kantor50..skorpion..mazowieckie..182cm..brak szczęścia w typowaniach Lotto..
zapomniałeś dodac..bardzo tajemniczy 

tak mi się wydaje...kobieca intuicja.
znaczy to że potrafię czytać między wierszami...
uwaga nadchodi moja godzina...
..jak usłyszys jakiś huk to ja zasnełam i uderzyłam głową w klawiaturę
..jak usłyszys jakiś huk to ja zasnełam i uderzyłam głową w klawiaturęZagrajmy w "złotą rybkę".Odpowiem na Twoje trzy pytania i vice versa..OK?
ok...pytaj..
i bez tego odpowiadam na pytania chciałam zauważyć
piwne..życie dziwne

tylko czarne łebki i praw***i...innych nie znam
Ostatnie pytanie zostawię na koniec.Teraz Ty.(Jeżeli oczywiście chcesz)
ależ proszę....lubisz muzykę...cy wolisz ciszę
Pod tym względem jestem człowiekiem uniwersalnym.Czasami o godzinie 4 rano potrafię słuchać swoich ulubionych LED ZEPPELIN na full,a czasem lubię posłuchać w ciszy bicie swojego serca

nic Cię nie ogranicza...masz miesiąc dokąd jedziesz?
ok..odpowiesz póżniej tylko nie zapomnij..i trzecie..
jak masz na imie?
miło mi Joanna

poproszę o trzecie pytanie..no szkoda

Skoro jest to trzecie pytanie(a złota rybka spełnia tylko trzy życzenia),to pozwól,że zadam je nie dziś.OK?I nie pytaj dlaczego..dobrze...nie pytam...

Dariuszu dobranoc

Widzę,że główka Ci leci na klawiaturkę,więc do jutra.Miłych snów.

Dla zainteresowanych i tych niedowiarków jeden z moich zwycięskich kuponów sobotniego lotto 5/6.Pozdrawiam.
186395. rav444 2010-11-27 (22:38)
bella nie bądz ciekawa bo oni sciemniają niech przed losowaniem sie ujawnia to wtedy jest ok a ten rysiek to wygrał 4 zł i idzie na stacje haha
Chyba się o parę tysiączków pomyliłeś....dla 4złotych nie ziębiłbym dupy latając na CPN.
Dobranoc
bella nie bądz ciekawa bo oni sciemniają niech przed losowaniem sie ujawnia to wtedy jest ok a ten rysiek to wygrał 4 zł i idzie na stacje haha
Chyba się o parę tysiączków pomyliłeś....dla 4złotych nie ziębiłbym dupy latając na CPN.

Dobranoc
ricardos mistrzu,
jak Ty to robisz ??
jak Ty to robisz ??
fitam

Doberek wszystkim.Właśnie siedzę sobie niewyspany w pracy i pije
.Mam nadzięję,że od wtorku się to zmieni
ten cholerny jeden numer na wyciągnięcie ręki już tuż tuż
.Mam nadzięję,że od wtorku się to zmieni
ten cholerny jeden numer na wyciągnięcie ręki już tuż tuż
dzien doberek .oo ricards bez obrazy nie ma co sie tak ekscytowac ,trafiles to tylko sie cieszyc ,nie musisz nic nikomu udowadniac .trohce wczoraj zartow ze ma sz 4 zł i tyle szumu hhaa .jeszcze raz gratulacje,ide robic kawe