Wpisy użytkownika pampers
Łącznie 321 wpisów w archiwum, pokazane od nr 136 210. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
jak ricardos wróci to zapytajcie jak to jest trafić 7/7 i za chwilę 5/6 w duzym.to musi pikawa latac ja nie moge
multi ty jestes normalny jesli chodzi o znajomość przycisku caps lock?
u mnie leje więc juz kupony na straty a z wiaderka wyciachana jak wystapi to dowali do całokształtu i po zawodach

czuję,że wylecą porabane numery albo seria po kolei albo z dużym odstepem
pilka napisz ricardosowi niech na wolnocłówce zakupi odpowiednie szkliwo.na spotkanie nasze jak znalazł.pozdrow go i zycz pomyslnego lotu.

kto jeszcze fotki nie wrzucił?domagamy się.chcemy poznac naszą bandę

rafsaw30 dzisiaj mamy dzien zapoznawczy.zdejmij kotka na chwile i pokaz sie
jednym słowem nie brudzą a srają jak w Alternatywach4.musisz wyjśc do nich i : bujaj,bujaj,bujaj

niech sie kumuluje.wroci ricardini,zatypuje i kumulacje rozszyfruje
a co Wy tak z tymi fotkami.raz śą raz nie ma.ja wrzuciłem i siedzi aż się zestarzeje
ricardos
cześc turysta.w końcu jestes.czekam na twoje typy.wlasnie zobaczyłem to twoje new foto i widze ze na brak slonca to ty nie mogles narzekac.super
odpal gg to poopowiadasz

cześc turysta.w końcu jestes.czekam na twoje typy.wlasnie zobaczyłem to twoje new foto i widze ze na brak slonca to ty nie mogles narzekac.super
odpal gg to poopowiadaszjacol900 jesli chodzi o metode pierwszą to zależy jaki pies.Kundel nie będzie czaił o co kaman,wilczur weźmie jedną i będzie chciał abyś mu rzucał ale tu masz pewniaka
przy kundlu jak do tej pory zero...a jeśli chodzi o metody zmarłych to nawet i dobre.Zaczną datami śmierci sypać
przy kundlu jak do tej pory zero...a jeśli chodzi o metody zmarłych to nawet i dobre.Zaczną datami śmierci sypać
mag może masz 4 pewniaki?Tak,żeby starczyło na mleko dla moich bliźniaków

Ricardos czy pocisnąleś te same zestawy mini co mi dałeś?wogóle jestes?

No bo jesli ricardos puscił ta sama rozpiske mini co mi dał no to ma czworeczke
a ja przestawiłem troche i przedobrzylem i mam tylko 3/5
a ja przestawiłem troche i przedobrzylem i mam tylko 3/5
O roco jestes.Dzieki za podanie mini.Rozpisałem to jeszcze inaczej nie sluchajac ciebie i mam tylko 3/5
a moglem nie ruszac tych zakladów.
a moglem nie ruszac tych zakladów.
Kto moze ma i może użyczyć nr tel do ricardosa,oczywiście na gadu

xianhua gratuluję twojej trojki 21,33,47.faktycznie znawca jestes

Ja dostalem na maila po prosbie od ricardosa zestawik na mini i na lotto.mam nadzieje ze sie uda.dzieki ricardos.
troche ma zalamke wiec wybyl sobie.jak chcesz to napisze do niego sms bo mam nr wiec jesli sie zgodzi to tobie podam mailem a ztych to masz 6 liczb
bluszcz a co zazdroscisz?mag cie pogonila i teraz trzesiesz tylkiem ze inni wygraja?
rico ciekawe czemu ludziom zle zyczysz.jak masz w zyciu pechozola i cie trafia szlag to nie zabieraj glosu albo zmien stronke.

ricardos jakos daje rade ale po nocy padam na pysk a do roboty trzeba sunąc.
bartek102 wyslalem trojke 1,70,80
bartek102 wyslalem trojke 1,70,80
Pasko horrory to po północy.jej soczysta wymowa nie pozwala mi na zidentyfikowanie imienia i nazwiska

mariucha jakie piekne kwiaty dostales od bogusia wiec nie narzekaj na brak milosci
szpicbrodka jak na reke w gipsie dobrze idzie ci pisanie na klawiaturze

majklasz a zauważyłeś,że to druk ze starej maszyny?jeszcze one dzialają?dziwne
attka ale cos jednej cyfry nie wymyslilas bo za cholere 2 x po 8 nie wychodzi
no majklasz raz pisze ze ma 6/6 a potem najwiecej 7/8 a na koniec 2tysie w zdrapkach i gdzie tu logika?pomysl chlopie
142496. attka 2010-08-08 (21:29)
majklasz kilka razy udalo mi trafic 7 z 8, kilka 6 z 6 ale pelnej dziesiatki nigdy
czytam uważnie i widze 6/6 dziekuje
majklasz kilka razy udalo mi trafic 7 z 8, kilka 6 z 6 ale pelnej dziesiatki nigdy
czytam uważnie i widze 6/6 dziekuje
attka coś za duzo wciskasz jak na raz.dobranoc.nie moge tego czytac
ricardos dlaczego nie mowiles ze twoj doradca "kasiora" ma dzis tez nosa do liczb?

ricardos juz ja cie znam
na jutro poprosze ciekawy zestawik
moglbys dla mnie zrobic powtorke jak kiedys 7/10.
na jutro poprosze ciekawy zestawik
moglbys dla mnie zrobic powtorke jak kiedys 7/10.gahanjoanna...tylko provident ci pozostaje w takim przypadku bo za pewniaka tysiaka nie dostaniesz
ricardos podziekuj twojemy doradcy "kasiora" za pareczke dla mnie jak rowniez wyczucie z liczbe 12
takze mam trojeczke ze stawka ze stawka x2.108pln.dzieki rychu
takze mam trojeczke ze stawka ze stawka x2.108pln.dzieki rychu
majklaszu ricardos zalega teraz i wiaze sadlo.pewnie sie nie pochwalil ze wyslal to samo co mi dal lobuz jeden
czekam az sie ruszy bo ma jakies typy dac

czekam az sie ruszy bo ma jakies typy dacno co u was sie tak nie mowi???poza tym jak spojrzysz na jego psture to chyba widac ze sporo tego jest
ricardos ja rowniez dzieki wielkie bo jak zapewne wiesz mam 6/10.normalnie wielki rych

rychu lwie serce kazdemu pomoze to taki dobry swoj chlop.jutro tez
o jakas pomoc
o jakas pomocjacekkowal to ricardos byl blisko bi mi podal te numery i ja je wyslalem