Wpisy użytkownika pampers
Łącznie 321 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 542 494. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Wędrowcze netowy.Jest 201 państw,więc jakim cudem mamy 224 miejsce???
Wędrowca to jaki z Ciebie Wędrowca netowy?Wpisz w google ile jest państw i masz listę.
emeryt kazdy zna te kawały a poza tym kto ma ochote to wchodzi na neta i czyta,wiec czym ty sie podniecasz ze zrobisz akcje ; kopiuj-wklej.ty jestes do uspania i tyle.
ja pie....e kotlecik.oj ze smiechu tak pękam ze mi tylek rozerwie,ale najpierw mnie polaskocz
Krzysztof pisałem jak ma na imię ty nie czytasz a pytania zadajesz
Jackwar ja ją podziwiam za odwagę a nie co ona tam ma bo to akurat jest mało ważne a jest teraz tak jak sie czuła i tyle.
Ja wierzę w Rusiecką tylko i wyłącznie a czy ktoś urodził to mi koło bombek lata i zmiencie temat albo zamknijcie te japy bo rzygać sie chce a juz nie ma czym...stare a głupie.
to chyba o cyferkach na jutro nie popiszemy bo czat stał sie targowiskiem a przekupki gdaczą jak stare kwoki.PATOLOGIA!
znalazł się następny wykładowca bułkę przez bibułkę a gówno do ręki
Franciszek to uważaj bo po wieczornym losowaniu sraczki mozesz dostac
przychodzi piotrus do lekarza: doktorze mam zespół downa.a doktor: a gdzie reszta zespołu?
detox a co dziadziusia twojego szlag trafil na wolyniu ze przypominasz?wyrolowali go
detox tylko tyle?phi nic nowego.i polaskocz mnie bo ta rozdziawiona emotka jak dupa twojej starej wcale mnie nie rusza.
dragon ale srasz mułem...zawsze sie jakis czub znajdzie co wyzej sra niz dupe ma.to taki pan wszechwiedzący.tylko po jakiego grzyba tu konto zakładał skoro nie gra...no.i tyle.
« Poprzednie 100Kolejne »