Wpisy użytkownika marek79
Łącznie 1 447 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 392 421. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Nasi grali w siatkę a co tam kupię pivko nie posyłam a tu 7/10 bez +,nasi grali w piłkę a co tam pivko kupię nie posyłam a tu 7/10 z + eh
Myvictory najgorsze jest to że jak będzie wojna to cywile bez wojska nie wiedza co robić. A do mnie co 2 lata dzielnicowy chodzi i się pyta co pan robi. No bo to MSWIA
Myvictory masz rację,ale nie podoba mi się to że chodzą w mundurach po ulicach od tak lub syn Górniakowej dupny wojskowy, co nawet prawa użycia broni nie zna.
Pasko dlaczego arczibalik73 dostał bloka nie przeklinał i nie obrażał ?
Nie wkurzajcie Pasko bo wszyscy dostaniemy bana i kto tu będzie siedzieć i pisać
Ludzie jak to jest w regulaminie? Na stronie lotto piszą wygraj 25 mil w MM,a jak pośle 4 takie kupony to co 100 mil wygram?
Za typowane 1/1,2/2,3/3,4/5,4/10, a ja głupi nie rozpisałem posłałem tylko 10
1 dzień w całej Polsce bez grania i się opamięta Lotto. Zagrają tylko Ci co nie siedzą na zielonej stronce
Nie no Polecam jeden dzień na zresetowanie serwera lotto Poniedziałek zero grania.
Witam rudno dostane bana EJ w DE kosztuje 2 euro,a to stronka z systemami. W Niemczech mają systemy dlatego tak często wygrywają, a u nas nie ma. Oto stronka https://www.lotto-berlin.de/eurojackpot/systemschein
Forsami no tak. Ja zagram ostatni raz i koniec. Dowiedziałem się w kolekturze że co raz mniej ludzi gra w EJ.
Forsami ja tam wole MM ostatnio miałem 6/10 i 3 oboki hehe bez +.
Dostane bloka trudno Zabrze to dziura i zad...pie wygram może kase i się wyprowadzam
Borowik co ty piszesz za głupoty jak Ciebie zaczepią okradną lub pobiją to zmienisz zdanie.
tomi77 u mnie gdzie posyłam jedna kolektura 165000 zł system 10/42, druga kolektura system 10/42 76000 zł Gościu gra na system Koszt systemu 10/42 to 315 zł.
Myvictory muszą spać aby nie płacić za koszty stadionu.Kasa wyłożona z miasta.Kto zarobił firma męża Pani Szulik. Remont targowiska kto zarobił firma męża Pani Szulik.Podwyżki pensji,nagrody po 50000-60000 zł z budżetu miasta.Nie ma kasy na remont dróg,a podatek w paliwie nowy jest.
Myvictory Górnik spadnie trudno.Kasa w błoto, a na sztolnie gdzie łódeczką się przepłyniesz wydane 100 mil. Już teraz mi wstyd że tu mieszkam. Autem jeździ się że szkoda słów,studzienka,dziura,wyrwa to normalka,a widoczność w nocy daremna.
No i losowanie Eurojackpot. Tekst prowadzącego każdy ma równe szanse z 18 Państw. Du....pa w DE mają systemy i posyłają. W PL.nigdy nie będzie głównej wygranej. Jak to ładnie prowadzący skłamał.
Dla każdego wariata i każdej Pani tu ze strony Jak najwięcej w nowym roku 2019
Ja już dziś nie piję głupoty piszę Ale w MM najciekawsze są w mapkach losowania -2
dusia jak pije to nie wygrywam.Postanowienie na nowy rok 2019 nie pije,oskubie ts.
U mnie w zabrzu w kolekturach grają za 315 zł system 10/42 w mini łobuzy wygrywają
Muszę w 2019 oskubać TS i buduje bunkier Nowy 2019 będzie masakryczny nic tylko
Kto i ten nie ma robali Czas na Dusia popatrz w mapki -2 losowania i zwiększ stawkę x2
dusia tu wyleczą ale auta na gas spowodują smog wiec powietrze masakra.
dusia bo za dużo we dług mnie jeździ samochodów na gas. Czy gas się spala czy ulatnia? hmm
Dlaczego nasz naród jest tak porąbany,jęczy że mało dostają (zarabiają) a na petardy 300-400 zł wydają,a po sobie nie pozbierają. Jednoczą się tylko przy meczach a tak jeden drugiego oszuka na kasę itp. Mam nadzieje że w 2019 będzie nauczką (karą) że swoje potomstwo zabijają. Debile jeżdżą dziś zbierałem kolejnego kota z ulicy podpierdzielają 60-70-80-100 gdzie jest 40 km/h nigdy w tym państwie nie będzie dobrze.Każdy chapie i ma 0000 przed oczami.Szkoda słów eh.
arczibalik73 dziękuje za wczoraj. 1 raz dostałem bloka bot zadziałał na 8 godzin.hehe.
Wędrowca netowy w Niemczech Niemiec puści system za 180 euro i ma zawsze coś.Poszukaj w int. mają tam systemy dlatego tam wygrywają najczęściej. W polsce może może kiedyś wpadnie główna wygrana.
Polecam zobaczyć super masakra RYJEK 2018 - Fifa-Rafa - Lewandowscy https://www.youtube.com/watch?v=hVNvtjnpubc
Forsami nie posłane ale sprawdzę ile losowań do tyłu i jak kombinowane
A tam totek lepiej W EB 3x50 w LECHU w Biedronce 200 na zakupy i jak tu nie
Mam kupon na 15 % zniżki do ABOUT YOU SKLEP Z CIUSZKAMI KTOŚ CHCE?
2 dni bez grania osób ze stronki i za raz będzie jakaś promocja