Wpisy użytkownika marek79
Łącznie 1 447 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 544 270. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
A może tak kumulacja na Sobotę. No fakt takie typowania jak podaje Zbigniew g było by ok Pasko czas pomyśleć o zmianach na stronie. Ps. Pozdrawiam.
Pasko prezes cisza cccciichho troszkę tu się robi nudno na stronie za byle coś dostaje się bloka też eh
Myvictory Moja mama z mgr. po 25 latach pracy w szkole dostała 1200 zł emerytury.A oni teraz robią tylko dzieciom na złość i stwarzają nerwy.Nie mogą strajkować we Wrześniu? Nie dostajemy nie zaczynamy mniejszy problem.
Jaka to promocja bo nie widzę na 6 liczb ? Moje stałe nie posłane foto w profilu eh 140 zł
Pani Gosiu 77 dziękuje czyli pośle i tak nie wybiorę w kolekturze bo wydają do 2300 zł eh.
Gosia__77 kiedyś było 6/10 a dziś 7/10 łobuzy jedne Moja wina nie posłałem jedynie 5/10 mam.
Gosia__77 myśl jak komputer on lubi odwrotności np 14 to 41 lub 66
Gosia__77 siedzę po ciemku pije i pisze do kogoś po 2 stronie monitora czy to nie komputer nas łończy . Myśl jako on jak napisałem.
Gosia__77 gosia będzie dobrze w mapkach - 55 losowaniach zobacz i ustaw. podobne losowania.
Gosia__77 siedzę w mapkach moja wina bo tylko 10-15 minut a na to potrzeba więcej i czasami coś wpada.
Gosia__77 ostatnio za typowane i nie posłane -1/1.2/2.3/3.5/5.6/10 mało brakowało a było by 9/10
Gosia__77 tak jak pisałem rób odwrotność wyrzuciłaś a były ok to komputer
W niemczech mają systemy za 180 e ciekawy jak były by 3-4 osoby aby pojechać i posłać hmm
Gosia__77 tak się nie da 1 dzień przerwy to wciąga.Marzenia kosztują.
arczibalik73 bez komputerów nie ma niczego,elektryczności. prądu,jedzenia,pieniędzy itp.
arczibalik73 byłem przejazdem przypadkowo we Wrocławiu zarąbiste miasto.Mam nadzieje że górnik Zabrze ze Śląskiem Wrocław przegra.
arczibalik73 Wole Śląsk wrocław bo to ładne miasto i tereny wokół a tu w zabrzu tylko zadłużenie i 200 mil na górnik Pani prezydent wydała.
Urodziłem się w Zabrzu,nienawidzę tego miasta i ludzi. Troszkę przeszyłem w GLIWICACH i tam szanują ludzi.Tam mam znajomych.
arczibalik73 w Zabrzu wchodzę do kolektury ktoś wysłał system mini za 315 zł i wygrał 76000 to fakt często tu w Zabrzu padają wygrane ale ludzie to świnie.Miasto zadupie zadłużone. Jak bm wygrał przenoszę się do opolskiego lub dolnośląskiego.
arczibalik73 ojciec mój miał zawał i tylko tam pomogą w 100% dziennie około 4*5 karetek ludzi tam przywozi.
arczibalik73 zdrówka i wygranych Jeśli podglądałeś to wiesz że warto dawać odwrotności 14 to 41 lub 66 nie ważne skod jesteś ważne jakim człowiekiem jesteś na codzień. I jeszczee nie dostałem bolka od bota to cud hehe.
arczibalik73 dostałem bloka bo sie wkużyłem w sylwerstara jak gościu kierowca zabił kota uderzył go on poleciał 3-4 metry i zero reakcji.
arczibalik73 powoli do przodu i pamiętaj ja widziałem coś tak trafiałeś zawsze coś
arczibalik73 zagraj mojimi w profilu ) może coś na bojler starczy.
arczibalik73 trafisz i sam zagrasz zobaczysz będzie dobrze,byle powoli do prostu do przodu. Nie zmuszam nie karze trafisz w najbliższym czasie.
arczibalik73 zmykam jak najwięcej do odbioru w kolekturze no chyba że w oddziale
Coś tu nie tak w reklamie było że max to 375 mln czyli co 15 mln dopłaci lotto?
Nikt takiej kasy w Polsce nie wygra. W DE mają systemy.A u nas szybko znajdą właściciela.
tomi77 wypłacone blikiem 50 zł w poprzedniej edycji 3 x 50 I jak tu nie pić
tomi77 nowa edycja do wygrania codziennie 50x50 ,30x100 i 1x 2000 tak rejestrować i wysyłać.
Hit lata 2019 Polecam bo Polskie. https://www.youtube.com/watch?v=2nyFaXMO0lY
slawek10 hmmm wybaczam nie ma za co problem z głowy nie ma zwady.