Wpisy 3 414 340 – 3 414 439
16 listopada 2018 00:00 → 16 listopada 2018 09:37, 100 wpisów
do tego potrzeba tylko multi pairs analiza 20
albo sztuczna lala model 2050
albo sztuczna lala model 2050
prawdopodobienstwo i wahadlo na samym koncu zeby poczuc przyszlosc, bedzie dobrze
taki wpis na kg
zdecydowanie 34 zadne 31 dzis pewniak 34 pozdrawiam
bardzo przykro sie czytalo
zdecydowanie 34 zadne 31 dzis pewniak 34 pozdrawiam
bardzo przykro sie czytalo
mam pytanie czy molgbys rozbudowac vilto na kazde losowanie tygodnia
np jak wpisze co bylo po 4,7 w piatek rano to mi pokaze te losowania ktore poszly po 4,7 w czwartek
np jak wpisze co bylo po 4,7 w piatek rano to mi pokaze te losowania ktore poszly po 4,7 w czwartek
gwarancja wygranej, vilto fajne jest i mialem banana z tydzien jak pierwszy raz zobaczylem ale malo praktyczne , mozna je ulepszyc
czym wiecej sie wie o losowaniach konkretnie w czasie tym wiecej sie wygrywa
np znajdz mi losowanie w piatku rano ktore bylo poprzedzone 7 numerami z 20 wylosowanymi dzis wieczorem
i wyskakuja mi wszystkie piatki rano co spelniaja warunki, i pewniaki staja sie naprawde mocne w kazdym przedziale, tylko kosic
WCZORAJ CZAROIT PISAŁ ZE PO 20 WEJDZIE 6-7 GDZIE TO JEST PYTAM
Za powyższy wpis malinka181212 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
myslisz ze ja mam czas namierzac pewniaki recznie, ja juz stary jestem , praca dzieci nie placza ale
zbieram podpisy, cisnijcie Pasko to nam zrobi, moj mozg wie ze to jest potrzebne do robienia kasy
po 70,74,77 co grozi i juz masz rozpracowany przedzial
numery poprzedzajace na czerwono wyznaczaja najlepsze pewniaki dnia
numery poprzedzajace na czerwono wyznaczaja najlepsze pewniaki dnia
narazie w vilto masz tylko z datami, zeby ogarnac piatki, musisz znac daty to bez sensu
niech pokazuje konkretny dzien tygodnia, np wszystkie piatki rano od stycznia 2018
niech pokazuje konkretny dzien tygodnia, np wszystkie piatki rano od stycznia 2018
ja chce znac zachowanie numerow po dzisiejszych numerach poprzedzajacych w kazdy piatek rano na ktory mialy wplyw w roku panskim
losowanie poprzedzajace traktuje sie jako punkt odniesienia co moze byc jutro
moglbym to zachowac dla siebie wszystko ale zycie jest krotkie chce zebyscie mieli troche szmalu a nie tylko topili kase
Pasko zalatw to ,mala przerobka vilto i gotowe, nie ma duzo roboty ja nie umiem
w ten sposob zapedzimy multi , numery poprzedzajacego losowania go ogranicza
nie bedzie mial szans ani ruchu, wszystko bedzie widac i do przewidzenia
nie bedzie mial szans ani ruchu, wszystko bedzie widac i do przewidzenia
to jest program marzenie, nie ma nic lepszego na swiecie poza sztuczna lala 2050
Musi coś się przytrafiło Archaniołowi
Przypadki chodzą nie tylko po ludziach
Dobranoc
Przypadki chodzą nie tylko po ludziach
Dobranoc
Dusia jakie ty masz liczbowe sny pytałem o zera były one za 20 i chyba pisałaś 30 brawo ty
https://sphoto.nasza-klasa.pl/53131998/17723/main/5a381ac5a0.jpeg
http://id.joe.pl/sub_images/pictures/7b8b8ab193bf848d6e6ff89899ce2a71_th2.gif
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Hurrem
Hurrem j tylko w MM reszta sporadycznie bo rzadko cos trafiam.
Dusia podebrałem z Twoich
(25)(70) resztę od Eleny bo tak mi z mapek wychodzi
(25)(70) resztę od Eleny bo tak mi z mapek wychodzi
vilto duzo nie trzeba zmieniac 2 zmiany
jak jest data w wynikach np 3,7,17 to dolozyc dzien tygodnia przed,
chociaz 1 rok wstecz, np PoR 3,7,17
poniedzialek rano
jak jest data w wynikach np 3,7,17 to dolozyc dzien tygodnia przed,
chociaz 1 rok wstecz, np PoR 3,7,17
poniedzialek rano
kędzior nie ma sprawy moje mogą nie wejść bo chora jestem mogą być zakłamane
to jedna zmiana a druga, przyciski ktore zostawiaja tylko podswietlone wyniki ktore tylko chcemy Pow zostawi tylko losowania poniedzialku wieczor , miodzio nie
biore ze 4,7 jakie byly po i zostawiam podswietlone PtR piatki ranki i dzis wiem co grac
te 2 zmiany ulepszaja multi i wiecej sie wie
bo teraz duzo losowan i mozna sie zgubic i glowa boli co kiedy ma szanse
bo teraz duzo losowan i mozna sie zgubic i glowa boli co kiedy ma szanse
chyba ciśnienie poleciało bo wstałem i watę mam w głowie , jakby mnie żonka tłuczkiem w nocy zdzieliła
no to zdrówka życzę , u mnie 3 stopnie i wieje
no to zdrówka życzę , u mnie 3 stopnie i wieje
coś naturalnego , nalewka na pigwie , czosnek imbir , miód malina
i witamina C 1000 przez 3 dni i złagodzi piorunem
i witamina C 1000 przez 3 dni i złagodzi piorunem
Pozdrawiam wszystkich.Czaroit,niebawem zastąpisz Jackowskiego.Kazdy jest mądry po losowaniach.Znam osobiście szczęśliwców z wczorajszego, i nie tylko z wczorajszego dnia.Oni nie wypowiadają się na czacie.Juz są w kolejce przed kasą w Oddziałach.Gdy pokazałem koledze wygrany kupon, dostał szewskiej pasji.Rzucil wygranym kuponem na podłogę.Wscieka się gdy inni wygrywają.Taki wygra na....Życz, a będzie Ci zyczone.
Dusia... zdrówka życzę a co do pewniaczków to moje znają wszyscy z profilu ,tylko ts omija
dusia
Lotto z Plusem zagrałem tradycyjnie na 10 losowań swoje liczby ważność kuponu do 8 Grudnia noi Mini też ważne do 25 też na 10 losowań swoje
Zag jak czytasz to jestem Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony bo zagrałem
Jeszcze zagralem w Multi Multi na 10/10 trzy zakłady z Plusem i na 5 i na 6