Wpisy 3 391 579 – 3 391 678
26 października 2018 00:01 → 26 października 2018 10:23, 100 wpisów
Ja biegam nawet jak jest -10 st C
co jest z tym czatem?
Nic
Jest dobrze z czatem
Jest dobrze z czatem
nic nie przyjmuje, ja niemoge biegac
UMNIE SIE WIESZA STRONKA TA TERAZ I NIEPRZYJMUJE WOISÓW WSZYSTKICH
EAZ PRZYJMUJE RAZ NIE
RAZ TAK, RAZ NIE
Tak czasem bywa
BOT NA EMERYTURE POWINIEN ISC
SEBASTIAN to jak miałes dzisiaj znów trafione w ta mulatke 4/5 czy nie?
Arczi,,, wylacz przegladare , wlacz i 5 -10 sekund poczekaj i potem wlacz strone
i jak tam w mini u ciebie było?
Miałem a co?
W mini miałem dziś 1 liczbę na 5
Ale się nie poddaję
juz jest okej zjezykiem juz uzywam polskich liter wkradł sie chochlik , zmieniło mi jezyk na angielski w ustawieniach
z polskiego programisty na stany zjednoczone
3 391 589. makler dziekuje za podpowieć
no ja sebastian tez miałem tylko 1/5w mini i to była 14 a co u ciebie było?
21
nie no ja sie tez niepoddaje gram w mini nadal , dzis mi sie skonczył kupon doi mi mini jutro wysle dalej tak na 2 dni, juz inne liczby co 2 dni zmieniam liczby
gdy dzis zobaczyłem liczby ktore wyszły ucieszyłem sie ze wkoncu jest 4/5 ale niestety ten kupon z kilkoma liczbanmi niestety był wysłany 8dni temu, ale to nic , tutaj tylko 1/5 trafilem i jutro nowy uklad poleci na mini
Już niedługo będzie 3/5 lub 4/5
tak spokojnie musimy podchodzic do tej gry nie szarzowac zbytnio z kasa tylkko spokój nas uratuje i pomału do celu, nie?
zobacz ile osob juz sie przyłaczylo do naszego apelu gry w mini lotka i tak trzymac czym nas wiecej tym lepiej
zobacz ile osob juz sie przyłaczylo do naszego apelu gry w mini lotka i tak trzymac czym nas wiecej tym lepiej
sebastian musimy obserwowac liczby jak wychodza, i wybiera z posrod nih te wlasciwe ktore w przyszłosci maja szanse na bliskie wyjsie
Ja puszczam 2 zakłady
Może zacznę puszczać 4 ale jeszcze się zastanawiam
sorki za błedy które sie wkradły ja puszczam 1 zakład na 2 dni wystarczy jesli ma byc to bedzie
Rozumiem
1 zakład czy 2 to prawie to samo
z tego co wiem to ostatnio 2 dni pod rzad miałes 3/5w mini tak? sproboj z tych trafionych liczb ulozyc uklads i nim zagrac, moze akurat wejdzie cała 5/5
ja tez tak robie skladam do kupy liczby ktore trafiłem i gram nimi liczby lubia sie powtarzac
No nie pod rząd ale było blisko miedzy jedną 3/5 a drugą
no umnie trafialnosc miedzy 1 a2 3/5 była raptem odstepem 4 dni a teraz wychodza tylko 2/5 lub jak dzisiaj 1/5 pierwszy raz
Wczoraj miałem 2/5
nie jest dobrze ale tez nie jest zle, no ja tak samo wczoraj miałem 2/5 w mini bo w mulatke niegram chociarz ida moje liczby niektóre , powiedziałem ten miesiac gram tylko w mini, zobacczymy jak bedzie szlo dalej moze i nastepny miesiac tez polece tylko na mini , to sie zobaczy czy beda jakies trafione jeszcze numery w tym miisiacu
ciekawi mnie czy trafie ta upragniona 5/5 do konca tego roku w mini,
moze sie uda moze nie czas pokarze trzeba byc realista i wierzyc ze w koncu sie poszczesci i wejdzie te 5/5 w mini grunt to sie niezałamywac i grac nadal
arczibalik73 będzie ciężko ale życzę Ci tego
no bedzie ciezko ale trzeba próbowac ja tez ci zycze wysokich trafnych nie tylko w mini
Ok arczibalik73 idę już spać dobrej nocy
Sebastian_M dziekuje i na wzajem
cel umnie teraz to mini wyłacznie trafic te 5/5 i wszystkim tez zycze wysokich wygranych w co kolwiek graja
3 391 624. takie śmieszne?
.... Co ja to miałem aa liczby 36,39,30 w mini i multi wieczorem poproszę by to wlazly
WITAJ EMERYT
Cześć
SEBASTIAN ty NIESPISZ JUZ?
TY JUZ NIE SPISZ? sorki za forme zwrotu z małej litery
Tak już wstałem
Mam ostatnio dużo pracy
A Ty dlaczego nie spisz ?
Arczi
Robię śniadanie
cała noc nie spie niemoge jakos spać
jeszcze mamnie nie pora do spania, wyspie sie po śmierci
Ale numer
dzis pewniak w MM TO LICZBA 33,
A PROPONUJE TAKI ZESTAWIK DO MM 1,25,27,33,59,74,78
Ci, którzy podają na czacie liczby nie grają tego w realnej grze, to tylko tak dla zmyłki
Miłego piątku
3 391 651. wzajemnie
Cześć
Co robicie?
Dziś powinny być kosy
Zaq witaj ocyc
Ucyc
Co masz na dziś?
Witam wszystkich
E.p na los 903
26,4,28,3,25,10,1,31,8,32,27,15,6,
2,12,18,21,16,14,7,9,13
E.p na los 903
26,4,28,3,25,10,1,31,8,32,27,15,6,
2,12,18,21,16,14,7,9,13
3 391 650. zadna zmyłka takie powinny wyjsc dzisiaj w MM gdybym grał w MM napewno bym to wysłał ale ten miesiac umnie stoi pod znakiem mini lotka tylko
narazie wszystkim miłego dnia
Meganka
Tomi
Arczi