Wpisy 3 403 571 – 3 403 670
6 listopada 2018 00:00 → 6 listopada 2018 01:08, 100 wpisów
w słowniku języka polskiego te słowo na d co Dusia napisała nie jest obraźliwe..możesz sprawdzić...
przed kliknięciem na "Dodaj wpis" zawsze warto się zapytać samego siebie:
czy mój wpis jest kulturalny ?
A może akurat uda nam się stworzyć pierwszy kulturalny czat w internecie
czy mój wpis jest kulturalny ?
A może akurat uda nam się stworzyć pierwszy kulturalny czat w internecie
ostatnie pytanie Pasko...TY się pojawiasz to Sebastian znika..TY znikasz,zaraz jest Sebastian... może mam teorię spiskową, ale cóż takie mamy czasy..
dzięki za łaskę wybawienia. Pasko nie liczyłabym na to że niektórych ludzi nauczysz kultury...
nie znam człowieka. Jakbym chciał się pod kogoś podszyć to na pewno pisałbym pod obydwoma kontami jednocześnie, aby nie wzbudzać podejrzeń Nigdy nie pisałem na tym czacie pod innym nickiem i nie mam takich potrzeb.
jestem tolerancyjny i każdy jest tu mile widziany ... dopóki nie proszę o skany dowodów, to może i jakiś gimnazjalista pewnie się nielegalnie prześmignie ... chociaż przypominam, że strona jest od lat 18.
Nicków, dusia, nicków, bo niejeden tu "mocny" w realu "normalnieje", bo przecież inaczej - smutek i samotność
albo zz
albo zz
Cześć
Jeśli już to ja jestem pełnoletni
Dobra trza przeliczyć barany na pastwisko i spać. Dobrej nocy wszystkim, dużo wygranych. Pewniak na jutro 76!
dobranoc... ja mam serię nocy niedospanych, więc spróbuję chociaż te 7 godzin dzisiaj złapać
Andrew123 mam nadzieję że nasze wspólnie wytypowane liczby dadzą komuś wygraną
Pasko dobrej nocy
Vondeoff zagraj naszymi liczbami i wygraj dużo pieniążków
Sebastian: a Ty wiesz ile tu zamieszania przez Ciebie, więc spokojnie, nie rób z czata śmietnika to przede wszystkim uwaga dla Ciebie ... jak energia Cię rozpiera to zawsze można poszukać jakiegoś tam innego czata na interii czy gdzie ..
Dusia śpij spokojnie
Pasko postaram się zastosować do Twoich oczekiwań
Vondeoff wyraziłeś ale chcę żebyś wygrał
ktoś napisał, że Sebastian jest "nieszkodliwy" i ja tak go postrzegam ... przypomina mi trochę krzysztofa c, którego tu coś ostatnio nie widać.
Pasko zamieszanie robi się gdy wchodzą ludzie i piszą na mnie różne dzwne rzeczy
Wyzywają mnie od zwierząt i piszą że jak jestem to śmierdzi. A później jak im zwracam na to uwagę to piszą do Ciebie że ich obrażam.
Mogę Ci wkleić ich wpisy to jawnie mnie nimi obrażają
I nie wymyślam tego aby się wybielić
Taka jest prawda
Vondeoff to są niby dorośli ludzie
Pomyśl sobie co oni sobą reprezentują
Pomyśl sobie co oni sobą reprezentują
Taka emerytka np.
Pisze takie farmazony i tak lubi dokuczać i dogadywać że gdybym miał taką babcię to bym ze wstydu siedział cały czas w piwnicy i nie wychodzi bym na podwórko
Pisze takie farmazony i tak lubi dokuczać i dogadywać że gdybym miał taką babcię to bym ze wstydu siedział cały czas w piwnicy i nie wychodzi bym na podwórko
Masakra
A gdzie jest Arczi?
Zbigniew
Nie b.się na tym znam,ale rozwój psycho-fizyczny przebiega różnie u poszczególnych osób
Sebastian
Vandeoff sugerujesz że taka starsza osoba źle się rozwinęła pod względem psycho -fizycznym ?
2 razy w mini 3/5
Zbigniew
Zbigniew ja jeszcze nie sprawdziłem
Ja teraz sprawdzałem do Piero ile płacą
Vandeoff ale dałeś mi do myślenia
Słuchaj a może to niedotlenienie pewnych części ciała?
Słuchaj a może to niedotlenienie pewnych części ciała?
Zbigniew ile ?
Dostane 40 zł płacą 20 zł
Arczi zablokowany Sebastian jak gadał ze mną na czacie
zobacz wpis 3 402 646 tam nic nie było złego a bot go zablokował,tylu Pasko dzisiaj odblokowł,a jego nie
zobacz wpis 3 402 646 tam nic nie było złego a bot go zablokował,tylu Pasko dzisiaj odblokowł,a jego nie
Sebastian sprawdź moje stałe zestawy w mini w pierwszym zakładzie
Galik
Galik gdybym wiedział ze jest zablokowany to bym interweniował u Pasko
Jeszcze nie
Sebastian zagraj jutro systemem 7 duży lotek z chybiltrafika
Galik masz rację Arczo nic złego nie napisał
Zbigniew dobrze tak zrobię
Jutro system 7 liczb w Lotto
Jutro system 7 liczb w Lotto
Arczi
Za co dostał bana ?
Automat się pomylił
Zbigniew Ty też tak zagrasz ?
Zbigniew z maszyny ?
Tak zagram jutro o tej porze powiem ci jak mi poszło
Zbigniew ja też Ci powiem
Jeden zakład?
Jeden za 21 zł
wszystkich Pasko odblokował zablokowanych bezpodstawnie dzisiaj,a Acziego nie,dziwne
Ok
Może nie zauważył
Tamci to od razu robią szum taki że słychać na cały świat. Arczego nie miał kto bronić
Ja nie wiedziałem o tym
przecież wystarczy pyknąć tego ludzika na pasku pod czatem i wszystkie blokady się pokazują,to nie jest takie trudne
Tym razem nikt mi nie napisał na @
Albo nie przeczytalem
Gali masz rację ale Oasko też człowiek i mógł nie zauważyć
GABRIEL
GABRIEL jesteś jak zwykle w nocy i to dlatego że ja jestem
Klapsa za odblokowanie ?
Ale numer
Zoba Seba jak sie wydostałem Przegryzłem kraty nie bacząc że strace zęby
I co teraz nie masz zębów?
Dziś były kosy lustrzanki 69
Oczy straciłeś?