Wpisy użytkownika marc1978
Łącznie 6 985 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 751 229. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Przeciez dużo tak robi wysyła kupon a potem idzie wyslac jeszcze raz
W kamieniu pomorskim kiedys padlo 15 albo 16 10z10 w Multi wyslala jedna osoba w ciagu kilku godzin tego dnia.
Jak wezmę kupon i wysle 10z10 za 2,5zl w kilku kolektorach np. 4 to tez powiesz ze 4osoby wygraly cudów nie ma tak male miasteczko i 2graczy trafilo malo realne
Bzdury piszesz sam tak robiłem wielokrotnie i nie bylem pijany
Wysłane 3 zakłady na 5 liczb na chybika liczby w każdym zakladzie inne i tylko 1 trafiona szok idę spać bo się wkur... 1z15 super
Zbigniew wsadź sobie te swoje liczby wiesz gdzie w ...i to najlepiej 25razy
Zbigniew postanowił nie dzielić się swoimi 25razy w mini żeby nikt więcej nie trafiam tych jego numerów
Wielu tu takich bajkopisarzy . W odpowiedzi napiszą wam że nie musza nikomu nic udowadniać i w profilu nie pokazują kuponu.
Doktor co się czepiasz czy ja pisałem że gryks to bajkopisarz ja stwierdziłem ze wielu tu trafiaczy 6/8 6/9 4/5 jest codziennie co pewnie raz na rok trafiają
Nie jestem bogaty ale mam 2400emeryturki a 40dziestki nie przekroczylem
Witam 9000000 zakładów w lotto i 4700000 zakładów w lotto plus a wygranych 150000 zak. W lotto i 100000 w plusie to dopiero przekręt prawie wszyscy gracze przegrali coraz lepszy się robi ten kabaret
Można policzyć wygral dodatkowo 103000 podaje strona lotto system 9 pasuje
Na stronie 3gry.pl są skany kuponów wygranych systemem w mini i lotto nawet kilkadziesiąt tysięcy ludzie biorą za 5w systemie
Wasyl ja mialem 5/5 stawka 10 i raz 5/5 stawka 10 z plusem ale zagralem bez plusa byloby 18000
Ale jest ograniczenie w regulaminie jak w każdej grze losowej ts.
Na 14 wysłane 6,8,17,18,24,30 było zero a na wieczorne nie wysłane i jest 5/6 Cholera można się wku...
7/10 z plusem w stałych a nie ma mnie w top 5 . Jest ktoś kto trafił 54zeta . Co za bzdura!
Wczoraj wysłałem w lotto 1,2,3,47,48,49 i czwórka w plusie była. Za wygraną wysłałem 1,2,3,4,5,76,77,78,79,80 i 7/10 szkoda ze stawka 1 i bez plusa.
Ja znowu przegrałem faktycznie nudne Zgrywus może na jakiś czas się zamienimy ty poprzegrywasz ja wygram.
Znowu w stałych mam wygraną 140zeta a w top 5 dwie wygrane po 12zeta co za bzdura .
Witam nie namawiajcie Gryksa na granie w mini kabaretowo jak Zgigniew bo będziemy codziennie czytać ze trafił 3/5 4/5 .
Jak pasko kiedyś napisze że padło 100 szóstek w losowaniu to niektórzy pewnie tu obecni to łykną.
Witaj majpan gryks jak zwykle 4/5 i 7/9 6/9 i dwa kosze klasyka
Na zdrapce nie ma daty ale pamiętaj ,ze np.zdrapka vabank może być kilka edycji widzisz w kolekturze ta zdrapke ale to może być nastepna edycja a twój vabank juz zakończył sprzedaż to taki przykład wszystkie zdrapki jest to samo.
Pasko znowu podaje błędne wygrane lotto plus Ogarnij się chłopie nie było 6stki.
Damian skan pokazujesz jak w kolekturze juz wywieszona zdrapka po wypłacie kasy . No błagam co za ściema.
Takich wygranych zdrapek po 500 i 1000zl u mnie w niektórych kolekturach tez wiszą i można zdjęć porobić .
Kilka lat temu jak zakład był po 2zeta wygrane w lotto byly w podobnej wysokości jak teraz mysle o 4 i 5 a padalo więcej wygranych . To dopiero oszustwo. A maja podnieść na 5zeta z plusem